View Full Version : за или против секс на 13
аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!
Evanescencefan
04-29-2008, 08:42
Аз съм твърдо ПРОТИВ секса в ранна възраст!И кво от тва,че ти се подиграват,че си девстен и си на 16-17,че ако не и по-нагоре?Колкото си по-голям толкова по-добре,защото си по-запознат с последиците от половия контакт.А ти според мен си едно много тъпо създание,което си е загубило детството и един ден вярвай ми,ще съжаляваш,но ще бъде твърде късно,а времето не може да се върне!
Protiv sam :x Poznavam tolkova hora koito na 16 sa o6te devstveni i moga da ti kaja 4e nikoi ne im se podigrava...
Ti pomisli li che tova e absoliutna glupost ? Vseki go pravi na kolkoto godini iska,kogato misli che e izbral pravilniq chovek ... a i nikoi ne e trugnal da se podigrava... Az sum na 14,ne sum go pravila,imam priqtelki ,koito sa po na 16 godini vupreki che sa devstveni "reitinga im e do nebeto " ,kakto ti kazvash ... mislq che tova,koeto napisa beshe absoliutna glupost ...
bulgarche
04-29-2008, 08:46
Заради рейтинга ли го направи? Ебаси простотията!
Аз съм твърдо против! Аз го поотложих с няколко годинки, но бъзици не е имало ;)
Или ти си нямал сексуални контакти и сега очакваш да развратиш младото поколение, за да удариш и ти ещо, а? :D
аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!... Курвичка на хоризонта :o
ee ee e чак пакк да ги развращавам нека се нерват ма колкото по малак толкова по добре за момичетата е др щото тамм некви спомени некви текива раоти мене кво боли ме кура некои като ме пита кога се еба за пръв път ми на 13 и кво обаче са си вода редовен полов живот и сам на 16 а не познавам много хора на 16 които да водят редовен полов живот от 13 години и много се смея на хора не на момичета които са на по 15-16 години и не са ебали и незнаят нищо и ФИЛОСОФСТВАТ :)
ee ee e чак пакк да ги развращавам нека се нерват ма колкото по малак толкова по добре за момичетата е др щото тамм некви спомени некви текива раоти мене кво боли ме кура некои като ме пита кога се еба за пръв път ми на 13 и кво обаче са си вода редовен полов живот и сам на 16 а не познавам много хора на 16 които да водят редовен полов живот от 13 години и много се смея на хора не на момичета които са на по 15-16 години и не са ебали и незнаят нищо и ФИЛОСОФСТВАТ :)Ако под редовен полов живот разбираш 5-6 чикии на ден ... Луд си баце >.<
marina star
04-29-2008, 08:56
TI SI SUPER GLUPAV/A TVARDO PROTIV SAM ZA SEXA POD 16
хаха ок ок ми не не 5-6 чикии на ден разбирам да ебем 2-3 пати в седмицата и да не се оплаквам и наи вече да се смея на балъцитее хахаха :)
blueberry_14
04-29-2008, 08:59
и аз съм твърдо против...човек трябва да го направви тогава, когато е готов, а не просто за "рейтинга" !!
и аз съм твърдо против...човек трябва да го направви тогава, когато е готов, а не просто за "рейтинга" !!
ee то по таа логика аз моее да сам готов и на 30 и кво до тогава ако некои знае ше ми сасипат желаниетоОО :Д
ще ти стигне мозъка и сам да се сетиш ... или греша ? ;) ... и балАче викай на курвичките , които ебеш ... Усещам как скоро ще пишеш тема "Как се лекува Трипер"
мии бате балаче ше викам на кои си искам и по добре трипер а не да ми резнат кура щото не ми требва 8)
marina star
04-29-2008, 09:08
nqkoi nqma li da go izhvarli toq ot foruma mn me draznqt takiva tapanari det se 4udqt kade da asi izbiqt kompleksite
Evanescencefan
04-29-2008, 09:09
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: мойто момче... Ти си доста яко заблудено хлапенце !!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
цццц е що па хлапенце бе балаче ? :)Бъркам ли се или е балЪче?Айде момчето да върви да спи следобен сън,че от толкова мн чекии вече си бърка правописа!Приятен следобеден сън!
ПП:каква музика слушаш?
ок... наистина... чувствам се засегнат... няма да мога да живея повече... моля те спри !!! Не ме нареждай повече !!! >.< ... Ае аз загубих интерес да пиша тука ... Лека ти >.<
Evanescencefan
04-29-2008, 09:10
ок... наистина... чувствам се засегнат... няма да мога да живея повече... моля те спри !!! Не ме нареждай повече !!! >.< ... Ае аз загубих интерес да пиша тука ... Лека ти >.< 8-) :lol: :razz:
nqkoi nqma li da go izhvarli toq ot foruma mn me draznqt takiva tapanari det se 4udqt kade da asi izbiqt kompleksite
кои тва аз ли ? ХАХАХА не бе не се чуда каде да си избием комплексите чудим се кво да праим и се занимаам с децата 8)
girl_in_black
04-29-2008, 09:11
Абе я първо се научи да пишеш грамотно, пък после се прави на голямата работа, а?
По темата против съм секса на 13.Направих го почти на 16 и смятам, че беше рано, просто обстоятелствата бяха такива(беше насила....)
marina star
04-29-2008, 09:18
кои тва аз ли ? ХАХАХА не бе не се чуда каде да си избием комплексите чудим се кво да праим и се занимаам с децата 8)
izvinqvai GOLEMIQ!!!! strahotno zanimanie si si nameril,po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoq knijka ili moje bi balgarska gramatika i pravopis
Stefityyy
04-29-2008, 09:30
ahahahahhaa tuka qko bazik obache :D :D
HAGVXSXVH
04-29-2008, 09:30
мале колко си ТЪП :-D
schhhhhhh
04-29-2008, 09:37
Твърдо ПРОТИВ съм!Имам чувството,че ти си го напрвил само и само да придобиеш по-висок "рейтинг" и един вид да си в устата на всички в даскалото,а тва ,да ти кажа,е много тъпо.Абсолютно съм сигурна,че пак ще кажеш,че всички са щели да ти се подиграват както се подиграваш ти сега на тези,които чакат подходящия човек и момент,обаче замисли се малко бе-след два дена ще има дечица на по 10-11 годинки,които вече се възмущават,че си нямат гадженца,че не са се ..... etc.Нищо лично ама си много зле. :?
xXxScreamxXx
04-29-2008, 09:41
аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!... Курвичка на хоризонта :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Teсногръдо мислещи хора.. И кво, ся си велик?
inSane_baby
04-29-2008, 09:43
izvinqvai GOLEMIQ!!!! strahotno zanimanie si si nameril,po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoq knijka ili moje bi balgarska gramatika i pravopis
Даммм трябва.. И по скоро "Български правописен речник" да прочете, има нужда...
до автора: Незнам колко се е променило времето и съответно останалите неща, но когато аз бях на 13-14 никой не ми се подиграваше, че бях девствена. Напротив- 1 на 1000 не беше и я наричаха курва(курвар). След това (15-16) беше гордост да си девствен (особено ако си момиче) Уверявам те, че дори и да се проебеш на 13, ако има хора, които ги дразниш, те ще си намерят и нещо друго, с което да те ебават. Така, че твоя "рейтинг" ми е ясен...
аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!
Единственото тъпо нещо,което се полу4и,приятелю,е темата ти(без да се обижадаш),само задръстени,комплексирани,б ез никва обща култура и познания за каквото и да е хора ,могат да се подиграват с такова нещо.Сексът въобще не е това,за което си го представят децата на 13.А това,4е даваш подовни съвети и факта,4е се влияеш от такива "бъзици", въобще не те разграни4ава от гореопоменатите индивиди(ест тва е моето мнение,не се налагам на никой).Мир Вам :D
xXxScreamxXx
04-29-2008, 09:47
ahahahahhaa tuka qko bazik obache :D :D
ммдаа ... :lol: бая смях ще падне .. :D :D :D ...
против против против.то ти и личи,че си на 13,щом мислиш така,а именно ,че имаш "рейтинг".и какво по-точно означава това-че всички те мислят за курвата (с извинение) на даскалото?1вия ми път беше на 17 години,всичките ми приятели,с които движех,вече бяха правили секс.и какво от това?държаха се с мен като с приятел,а не като с някой,който едва ли не е задръстеняк от класа ... вземи да порастнеш или поне си намери добри приятели :-x :-x :-x :-x
corpseOfLove
04-29-2008, 10:16
nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sex
nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sexРазвали му мига на величие :-x Как смееш ?!?! >.<
schhhhhhh
04-29-2008, 10:19
nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sexРазвали му мига на величие :-x Как смееш ?!?! >.<
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
miloto_girl_4e
04-29-2008, 10:22
Теми, които подскракавът към ранен секс не се толерират във форума :!:
Заключвам темата :!: