.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    nadejda

за или против секс на 13

аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!
    e Tva e skAPaniq jivot da si vluben v nqkogo koito nemoje6 da ima6 i toi da te mrazi no ti pak da go obi4a6 do smurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм твърдо ПРОТИВ секса в ранна възраст!И кво от тва,че ти се подиграват,че си девстен и си на 16-17,че ако не и по-нагоре?Колкото си по-голям толкова по-добре,защото си по-запознат с последиците от половия контакт.А ти според мен си едно много тъпо създание,което си е загубило детството и един ден вярвай ми,ще съжаляваш,но ще бъде твърде късно,а времето не може да се върне!
    Bring me to life...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Protiv sam Poznavam tolkova hora koito na 16 sa o6te devstveni i moga da ti kaja 4e nikoi ne im se podigrava...

Ti pomisli li che tova e absoliutna glupost ? Vseki go pravi na kolkoto godini iska,kogato misli che e izbral pravilniq chovek ... a i nikoi ne e trugnal da se podigrava... Az sum na 14,ne sum go pravila,imam priqtelki ,koito sa po na 16 godini vupreki che sa devstveni "reitinga im e do nebeto " ,kakto ti kazvash ... mislq che tova,koeto napisa beshe absoliutna glupost ...
    ~Remember,remember...25th of November~

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Заради рейтинга ли го направи? Ебаси простотията!

Аз съм твърдо против! Аз го поотложих с няколко годинки, но бъзици не е имало

Или ти си нямал сексуални контакти и сега очакваш да развратиш младото поколение, за да удариш и ти ещо, а?

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна

Re: за или против секс на 13

Цитирай Първоначално написано от sageto
    аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!
    ... Курвичка на хоризонта
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    nadejda
    ee ee e чак пакк да ги развращавам нека се нерват ма колкото по малак толкова по добре за момичетата е др щото тамм некви спомени некви текива раоти мене кво боли ме кура некои като ме пита кога се еба за пръв път ми на 13 и кво обаче са си вода редовен полов живот и сам на 16 а не познавам много хора на 16 които да водят редовен полов живот от 13 години и много се смея на хора не на момичета които са на по 15-16 години и не са ебали и незнаят нищо и ФИЛОСОФСТВАТ
    e Tva e skAPaniq jivot da si vluben v nqkogo koito nemoje6 da ima6 i toi da te mrazi no ti pak da go obi4a6 do smurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Варна
    ee ee e чак пакк да ги развращавам нека се нерват ма колкото по малак толкова по добре за момичетата е др щото тамм некви спомени некви текива раоти мене кво боли ме кура некои като ме пита кога се еба за пръв път ми на 13 и кво обаче са си вода редовен полов живот и сам на 16 а не познавам много хора на 16 които да водят редовен полов живот от 13 години и много се смея на хора не на момичета които са на по 15-16 години и не са ебали и незнаят нищо и ФИЛОСОФСТВАТ
    Ако под редовен полов живот разбираш 5-6 чикии на ден ... Луд си баце >.<

Супер фен
    TI SI SUPER GLUPAV/A TVARDO PROTIV SAM ZA SEXA POD 16
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    nadejda
    хаха ок ок ми не не 5-6 чикии на ден разбирам да ебем 2-3 пати в седмицата и да не се оплаквам и наи вече да се смея на балъцитее хахаха

Град
    {}град на мечтите{}
    и аз съм твърдо против...човек трябва да го направви тогава, когато е готов, а не просто за "рейтинга" !!
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    nadejda
    Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    и аз съм твърдо против...човек трябва да го направви тогава, когато е готов, а не просто за "рейтинга" !!
    ee то по таа логика аз моее да сам готов и на 30 и кво до тогава ако некои знае ше ми сасипат желаниетоОО :Д

Град
    Варна
    ще ти стигне мозъка и сам да се сетиш ... или греша ? ... и балАче викай на курвичките , които ебеш ... Усещам как скоро ще пишеш тема "Как се лекува Трипер"

Град
    nadejda
    мии бате балаче ше викам на кои си искам и по добре трипер а не да ми резнат кура щото не ми требва

Супер фен
    nqkoi nqma li da go izhvarli toq ot foruma mn me draznqt takiva tapanari det se 4udqt kade da asi izbiqt kompleksite
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    мойто момче... Ти си доста яко заблудено хлапенце !!!
    цццц е що па хлапенце бе балаче ?
    Бъркам ли се или е балЪче?Айде момчето да върви да спи следобен сън,че от толкова мн чекии вече си бърка правописа!Приятен следобеден сън!

ПП:каква музика слушаш?
    Bring me to life...

Град
    Варна
    ок... наистина... чувствам се засегнат... няма да мога да живея повече... моля те спри !!! Не ме нареждай повече !!! >.< ... Ае аз загубих интерес да пиша тука ... Лека ти >.<

ок... наистина... чувствам се засегнат... няма да мога да живея повече... моля те спри !!! Не ме нареждай повече !!! >.< ... Ае аз загубих интерес да пиша тука ... Лека ти >.<
    Bring me to life...

Град
    nadejda
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    nqkoi nqma li da go izhvarli toq ot foruma mn me draznqt takiva tapanari det se 4udqt kade da asi izbiqt kompleksite
    кои тва аз ли ? ХАХАХА не бе не се чуда каде да си избием комплексите чудим се кво да праим и се занимаам с децата

Град
    в мечтите ти
    Абе я първо се научи да пишеш грамотно, пък после се прави на голямата работа, а?
    По темата против съм секса на 13.Направих го почти на 16 и смятам, че беше рано, просто обстоятелствата бяха такива(беше насила....)
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    кои тва аз ли ? ХАХАХА не бе не се чуда каде да си избием комплексите чудим се кво да праим и се занимаам с децата
    izvinqvai GOLEMIQ!!!! strahotno zanimanie si si nameril,po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoq knijka ili moje bi balgarska gramatika i pravopis

Голям фен
    Град
    по морето
    ahahahahhaa tuka qko bazik obache

мале колко си ТЪП
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Твърдо ПРОТИВ съм!Имам чувството,че ти си го напрвил само и само да придобиеш по-висок "рейтинг" и един вид да си в устата на всички в даскалото,а тва ,да ти кажа,е много тъпо.Абсолютно съм сигурна,че пак ще кажеш,че всички са щели да ти се подиграват както се подиграваш ти сега на тези,които чакат подходящия човек и момент,обаче замисли се малко бе-след два дена ще има дечица на по 10-11 годинки,които вече се възмущават,че си нямат гадженца,че не са се ..... etc.Нищо лично ама си много зле.

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: за или против секс на 13

... Курвичка на хоризонта

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си