PDA

View Full Version : Сексуален въпрос към Вас

IvOnDa
04-29-2008, 15:54
Пускам тази тема,защото няма такава,в която всеки може да зададе сексуален проблем или въпрос към определен съфорумец.Ако имате подобен въпрос го задайте на конкретния човек и нека той да отговори!

Untitled
04-29-2008, 16:01
xaxaxa !

WHO WANNA FUCK ME ( za wsichki momicheta :razz: :razz: :oops:) ?!?! :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:

VilleBaby
04-29-2008, 16:02
аз имам въпрос...питам те съвсем човешки,защо започна да пускаш толкова теми? не вярвам да ти е трудно просто да зададеш въпросите си в 1 тема? :?

IvOnDa
04-29-2008, 16:04
Въпрос на избор...!Всеки има право да решава сам за себе си!

IvOnDa
04-29-2008, 16:06
а и това не е секс въпрос...

Jamalska
04-29-2008, 16:14
Въпрос на избор...!Всеки има право да решава сам за себе си!
kaкто и модераторите :D

amatorium
04-29-2008, 16:15
Temite sa zabavni. Osobeno tazi.
Az iskam da pitam avtorkata: Kakvo misli za troikite i dali e pravila. Iskam da otpravq i molba kum Gergana_sweet da razkaje malko za dvoino analnoto si pronikvane. Kak se e sluchilo i kak e bilo. I vupros kum Sexita - s kakva intimna pricheska e :-)

IvOnDa
04-29-2008, 16:19
Миии...за тройките...не съм правила,но мисля,че няма нищо лошо в това да опитам,ако ми се отдаде възможност.и стига моят човек да е съгласен...
А ти какво ще ми кажеш по този въпрос?
И благодаря...ти знаеш защо :grin:

amatorium
04-29-2008, 16:33
Ami az kakto sum kazval sum pravil i sum za tqh. Zabavni sa. Interesni sa. Stavat za edno priatno izjivqvane. A i sega kakto zapochna da idva lqtoto ... 8)

gaberot
04-29-2008, 16:46
хахахахах на тая Gergana_sweet или гъза й е като тава, или онези дето са я е*али имат срамно малки пишки :grin: :D :D :D :D :D

unfaithful1234
04-29-2008, 16:48
xaxaxa !

WHO WANNA FUCK ME ( za wsichki momicheta :razz: :razz: :oops:) ?!?! :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:
Айде идвай!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IvOnDa
04-29-2008, 16:48
и мене и мене,че ми е много интересно как ще стане :razz:

romantika_f_13
04-29-2008, 16:52
xaxaxa !

WHO WANNA FUCK ME ( za wsichki momicheta :razz: :razz: :oops:) ?!?! :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:az az az :D :D :D :grin: :grin: :grin: :lol: :-P :oops:

glezan4e
04-29-2008, 17:22
xaxaxa !

WHO WANNA FUCK ME ( za wsichki momicheta :razz: :razz: :oops:) ?!?! :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:az az az :D :D :D :grin: :grin: :grin: :lol: :-P :oops:
оставете малко от момчето и за мен ...

CfEtii
04-29-2008, 17:41
Аз искам да питам всички кой кого изчука (на Великден) :D

mImMmKa
04-29-2008, 18:02
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мн обичам да чета такива темички и особенно коментарите Ви :lol: луди сте хораа кефите на MAX :-P :-) :grin:

hottie
04-29-2008, 18:54
между другото тази тема е много яка, но засега нямам въпрос.

DaRk_AnG3L
04-29-2008, 18:57
xaxaxa !

0r1ginaLny :D

marina star
04-29-2008, 18:58
az iskam da popitam gergana_sweet kurva li e ili na men taka mi se struva?ili prosto se pravi na interesna? :?

Virtuallll
04-29-2008, 19:36
Ивонда осъзнай се малко моля... Ако някой иска да зададе въпрос към конкретен човек немислиш ли че ще го направи с лс ? Форума не е направен само за непрекъснато пускане на теми от един и същи човек, а за коментиране на разнообразни теми пускани от хората посещаващи форума :)

ANTIHUMAN
04-29-2008, 19:43
Ивонда осъзнай се малко моля... Ако някой иска да зададе въпрос към конкретен човек немислиш ли че ще го направи с лс ? Форума не е направен само за непрекъснато пускане на теми от един и същи човек, а за коментиране на разнообразни теми пускани от хората посещаващи форума :)

+1 Момчето е право!
Virtual^Reality остави я детска радост с бонбони! :lol:

MiSs_DioR_CheRiE
04-29-2008, 19:46
I men mi e mn interesno analnoto izjivqvane na gergana_sweet :lol: Ma tq neshto izchezna predi da ni go razkaje 8-) :lol:

ShOkOLaD4e
04-29-2008, 21:24
a moje li da kajete kade ima v ruse genekolog dobur...osven zarzalanov

plmn
04-29-2008, 21:40
@ Ivonda, ако имаш толкова свободно време, опитай се да оползотвориш по някакъв по-смислен начин.

amatorium
04-30-2008, 11:09
Imam vupros i kum The_Hottie - Koe ti e lubimoto belio i kak izglejda. Mojesh li da pokajesh neshto podobno? 8)

BodyBuilder
04-30-2008, 11:15
az iskam da popitam jenskata auditoriq na foruma s kakvo belio predpo4itat mujete si , v smisul - tip i cvqt?

Anabel
04-30-2008, 11:17
Еми боксерки-червени и плътно прилепнали по тялото.
Аз искам да питам Аматориум с колко жени е спал наведнъж?

amatorium
04-30-2008, 11:39
Еми боксерки-червени и плътно прилепнали по тялото.
Аз искам да питам Аматориум с колко жени е спал наведнъж?

2

VerryBerry
04-30-2008, 14:23
xaxaxa !

оставете малко от момчето и за мен ...

и аз искам 8-) :razz: :oops:

krem4et0
04-30-2008, 15:25
За това си има цял раздел, барабар с ЛС за по-голяма конкретизация.