View Full Version : Garnier Pure 3 v 1???
zdr,zna4i imam 4erni to4ki na nosa i okolo nego kakto i malko na bradu4kata...i smqtam utre da si vzema Garnier Pure 3 v 1.Iskam da popitam tezi koito sa go polzvali....Pomaga li vi za iz4istvane na 4ernite to4ki?
Dobra ideq li e da si go kupq?
:) :) :) :) :) :P AKO ima zna4enie MOM4E sum :wink: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :smt003 :smt003 :smt003 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001
Виж тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164364
MiSs_DioR_CheRiE
04-29-2008, 19:41
Awe hora razrovete se malko predi da puskate temi ... na sushtata stranica ima tema tochno za tozi produkt :x http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164364
ami az su6to go polzvam i sum mn dovolna.tva 4e si mom4e nqma zna4enie.az li4no go izpolzvam vseki den i naistina premahva 4ernite to4ki i osvejava kojata ta dori i predotvratqva poqvata na pupki. vzemi si go struva si parite!!! :P
kuklichka_bg
04-29-2008, 19:56
NE nishto ne pravi garnier pure 3v1 absolutno nishto ne davai 10lv naprazno kupi si drugo
ami da-ne pravi ni6to za tri dni no pri po dulgo izpolzvane(sedmica-dve) ima super efekt!a moje bi i vsi4ko si e do koja no dokolkoto vijdam pove4eto otzivi sa mn dobri taka 4e si struva da probva
mersi mnogo za otgovorite 6te si go kupq. :-) :-) :-) :-) 8) 8) :) :) :) :) :) :-D :-D :-D :-D :P :P :P :-P :-P :-P :oops: :oops: :oops:
impossible2
05-10-2008, 21:29
мм зАВиси от КоЖаТа ...На ВсеКи рАзЛичНуу Му ДеСтвА ,нО Си СтрувА паРитЕ :)
samonervi
05-10-2008, 21:48
На моя съквартирант му действа мн добре,но той го ползва и като маска и само за измиване на лицето,аз го ползвам само като маска и от време на време ,но като го ползвах редовно даваше и при мен ефект
mimsssssss
05-10-2008, 22:35
stra6no sum dovolna sled vtoroto izmivane po nosa nqmah 4erno a si li4aha 4erveni to4ici kudeto sa mi bili trun4ocite :D no spored men zavisi ot tipa koja
1.ako ti e syha ne si go vzimai za6toto 6te ti se lu6ti
2.ako ti e po plutna i debela kojata su6ty ne mislq 4e bi ti suboril sloq a po skoro samo 6te ti spira omaznqvaneto
3.nai dobre si go vzemi da probva6-probvai i kato eksfoliant i kato maska i 6te razbere6 sama nai dobre
never_mind_25
05-11-2008, 10:42
Привет и от мен :) Имам го Garnier 3 in 1 :) наистина помага и цената си струва :) за около 10 лв а е доста голяма тубата....аз го ползвам от около месец и съм доволна....само помни, че не трябва да го ползваш всекидневно,защотото ще ти се изсуши кожата :) ако имаш проблем с черните точки можеш и лентички да си вземеш срещу тези точки и да ги ползваш 1 2 пъти в седмицата :) Гаранция ДЕЙСТВА успех 8)
kosachaaa
08-20-2008, 10:32
kato maska razbiram ama kak da go izpolzvash i za izmivae :(
hahavteen
08-20-2008, 11:11
Аз да ви питам сутрин и вечер ли го ползвате или веднъж на ден? Защото пише "ежедневно" ама..
Сестра ми ползва едно друго на клийн енд клиър пак пийлинг по 2 пъти на ден и се чудя с Гарние как да процедирам за да има по-добър ефект. Един път стига ли или 2 са за предпочитане?
^пише ежедневно,ама яко изсушава...
И наскоро се заслушах в рекламата и казват"чиста и дъра-бъра кожа за цели ТРИ дни"...
Не е за всеки ден сякаш.
hahavteen
08-20-2008, 12:20
^пише ежедневно,ама яко изсушава...
И наскоро се заслушах в рекламата и казват"чиста и дъра-бъра кожа за цели ТРИ дни"...
Не е за всеки ден сякаш.
В немската реклама не казват такова нещо а и на тубичката пише че за измиване и за пийлинг се ползва всекидневно а маската един път в седмицата... :-o Пък и мойта кожа не я изсушава даже напротив. Тя моята май се води смесена а то пише че е за мазна и смесена..
Ползвам го от 2 дена сутрин и вечер (защото сестра ми така прави с нейния пийлинг) ама не съм сигурна дали не е твърде много... :)
mumiikataa
08-20-2008, 13:03
Ако само го втриваш или си изплакваш лицето,няма проблем за 2 пъти,но не е хубаво да се прекалява с маската.
Маската се отмива с вода... :-D
Винаги след и по време на цикъл ми излизат много пъпки,обаче като го използвам и се отървавам само с 1-2...и то не са задължителни...
ne e hubavo da se polzva dva puti na den,dori trqbva prez den.sega v na4aloto kojata ti se opravq ,stava hubava,no sled 2-3 sedmici 6te se izsu6i (i az sum sus smesen tip koja) i 6te stane mnogo zle.zapo4vat da izlizat pove4e pup4ici ot tova 4e ti se e izsu6ila kojata.a i mejdu drugoto nikakvi krem4eta i maski nqma da premahnat pupkite-te ne zavisqt ot tova s kakvo si maje6 liceto,a glavno ot kruvta ti.vsi4ko zavisi ot hormonite.maskite 6te pomognat za 4ernite to4ki i nai-mnogo da zaglajdat kojata,no nqma da te otturve ot pupkite...zatova za akne i pupki dermatolozite izpisvat antibiotici.