View Full Version : какво да направя за да го забравя...
momi4e_bez_du6a
04-29-2008, 19:24
dosega ne sam pisala temi tuk ,no sega re6ih da pi6a.ta zna4i moq problem e malko daje dosta slojen:zna4i edna hodih s edno mom4e i si4ko be6e super oba4e ima6e edin problem negoviq fr si me haresva6e i moito gaje revnuva6e a i az mu davah povodi vaopreki 4e en haresvah negoviq fr nqkolko pati karahme zaedno kolela i moito gaje se sarde6e i az sprqh i si4ko be6e super oba4e negovite priqteli zapo4naha da mu govorqt 4e sa pravili sex s tehnite priqtelki i toi zapo4na da iska i nie da pravim ama az mu otkazah i taka zapo4nahme da se karame i nakraq kato za kapak negoviq fr det me haresva6e mi izprati edni ne6to po skype tiq deto sa za kakvo misli6 za nqkoi i toi mi izprati 4e iska da sme gajeta a az mu ispratih takova za fr i mu kazah 4e mojebi iskam i da sme gajeta(a togava bqh skarana s moito gaje) i toi be6e kazal na moito gaj ei nie skasahme posle az tragnah s negoviq fr i posle go ostavih i posle pak se sdobrih s moito gaje .ama posle az se saglasih i mu pravih svirki no ne si legnah s nego i sled tva pak se razdelihme i taka nqkolko pati .i sega prblema 4e ne sme zaedno no toi sega mai si ima druga i e ot moq klas i seki pat 6tom me vid 4e vlizam zapo4va da q gu6ka a 6tom az izlqza toi q ostavq i se darji bezrazli4no s neq .po skype mi pravi nameci 4e o6ge ne me e zabravil,no tova ne e vinagi ta kakvo da pravq da probvam li pak da si go varna ili da go ostavq da bade 6tastliv s neq (vap4eki 4e ne mi isglejda 6tastliv a i az go lofkam o6te)kajete mi kakvo da pravq molqvi
7 точка от правилата
moderated by Coki
Земи ръгни някоя точка белким разбера нещо :?
MaRcHeLiTkAa
04-29-2008, 19:35
hvani si gadje :-P badi 6tastliva :-P hodi po kuponi :-P izlizai pri vseki udoben slu4ai :-P
PiNk_GiRl
04-29-2008, 19:41
lele mnogo obarkana istoriq :?
nai-dobre se pravi 4e ne ti puka.kakto predi men kazaha izlizai po kuponi,veseli se,jivei si jivota.4ovek razbira kolko e zna4ilo ne6to za nego kato go izgubi ,taka 4e rano ili kasno 6te se osaznae.A i da ne go napravi-po lo6o za nego ;]
майко мила, ужас :shock: еми поговори с това момче..изяснете се, защото е много объркана историята :?
единствено членоразделната реч е разбираема. постарай се да слагаш пунктуационните знаци и престани с това "и ... и... и... " в петметрово изречение. бати системата - туй начи в даскало нищо не ви учат явно вече :-x
kuklichka_bg
04-29-2008, 20:03
hvani si gadje :-P badi 6tastliva :-P hodi po kuponi :-P izlizai pri vseki udoben slu4ai :-P
ehehe to dobre zvu4i ama xaxaxa (:
momi4e_bez_du6a
04-29-2008, 20:06
i az misleh da govorq s nego ama se boq da ne 4uq 4e toi ve4e ne iska da ima ni6to ob6to s men za6oto posle 6te mi o6te po gadno :(
единствено членоразделната реч е разбираема. постарай се да слагаш пунктуационните знаци и престани с това "и ... и... и... " в петметрово изречение. бати системата - туй начи в даскало нищо не ви учат явно вече :-x
+1
а да не говорим за латиницата...пф дори няа се тормозя да чета това по горе... :?
Sawyer_94
04-29-2008, 20:29
Напий се :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
cinderella_gugutka
04-29-2008, 20:43
оффф,тая история ме разби :-D
ами ако го искаш все още тряя си го върнеш :P
momi4e_bez_du6a
04-29-2008, 21:41
iskam ama kak dai savet
cinderella_gugutka
04-29-2008, 21:44
ами той май не може да си преглътне гордостта...та ако ти можеш...отиди при него,поговорете си така пове4ко и когат ви стане мн приятно и забавно го целуни :P
аз така бих направила нз
Земи ръгни някоя точка белким разбера нещо :? hxahxhahx :razz: ох много смях :-D
а сега по темата ... мисля че ти си играеш с него :? ами ти ако искаш мини всичките му приятели а????и все пак чувства един вид не си виновна ти ама трябва да се съобразяваш :) sorry ако съм те обидила!мисля че иска само да ревнуваш.ама не съм сигурна :) по добре го остави в миналото и си гледай живота :)
на колко си години и каде учиш мисля че историята ми е позната и да видя али се позн ...
MiMcHeToOo
04-29-2008, 22:46
Напий се :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Exactly 8)
bahti intrigata em ela prai malko svirki tyka az 6ti kaa ko prai6 :grin: bahti zleto det si da eba
Korni_ReSeRvE
04-30-2008, 06:05
да ти имам и историята .. като го обичаш .. к'во се вреш в приятелят му бе .. Пфф аз ако бях на мястото на въпросното момче отдавна да съм те умножила по 0 и да съм те разкарала окончателно :x
fuck_the_usser
04-30-2008, 07:24
Напий се :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: xixaxixax :grin:
gPa3HuTeJl
04-30-2008, 07:26
Стани " емо "