View Full Version : прожлем след секс, вероятност за бременност?
am iskam da pitam sledkato pravih sex bez prezervativ izkarah go da sloja prezervativa i po ***** ima6e nqkvo bqlo ve6testvo oba4e az s1m sigoren 4e nebe6e ot men a priqtelkata mi mn se prit.posle slojih prezervativa i po prezervativa ima6e ot s16toto ne6to-ta v1prosa mi e dali e ot neq ili kakvo e tva i dali e BREMENNA
VilleBaby
04-29-2008, 21:16
не е бременна...може да е бяло течение,някаква инфекция нз...
сигурно е от нея, питай я дали по принцип има течение ако е много белезникаво и обилно
щом си сигурен,значи е от приятелката ти
Каквото и да е... Няма да ставаш тате... Спокойно :)
пфф не ви ли е гнус,бре :D
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 21:51
Както казаха по-нагоре- явно е течение от приятелката ти.
BIZO,от какво да ги е гнус???
По темата:не е бременна,може би бяло течение,инфекция..
am nz tq se panikiosva nz kvo da i kaja -ne be6e mn be6e malko no tq mn mn se panikiosa 6toto i be6e za 1 p1t p1k i nqma6e kr1v a tva dr. nz kazah i da hoi si zeme utre tes kakvo 6te kajete?
pls kajete mi kvo da pra 6toto tq e golqma panika... nz dali me razbirate... :(
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 22:08
Извинявай, ама приятелката ти на колко е... както и ти...
За да се избегнат тези глупави въпроси, преди човек да тръгне да прави секс, трябва да има някаква сексуална култура и да е запознат с нещата...
pls pi6ete 6te s1m zad1ljen....
em tq 15 az s1m 16- vijte az s1m sigoren no tq mn se panikiosva za tva zadavam tolko v1prosi az i kazah 4e e ot n eq no.... nz :booooomb:
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 22:15
Ами, явно е течение от нея. Какво друго искаш да ти кажем?
По време на секс е нормално да се отделят някои секрети.
Но, ако вече има силно течение, може да има някаква инфекция и е най-добре да се посети гинеколог.
alex_devv
04-29-2008, 22:16
честито
am nee silno daje mn malko -tq m iakza 4e trqbval oda i deide nqkade k1m 5-6
aleks kakvo 4estito we pi4 ?
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 22:23
Щом е малко, едва ли има проблем.
А, относно въпросното "честито"... просто се шегува с теб.
mersi mn kuklo zad1ljen s1m ti mersi mn mn mn mn-no kakvo misli6 6te i kaja da si zeme test 6toto e mn upla6ena nali i e za 1 p1t da i kaja li ?
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 22:30
Няма защо.
А, за теста- според мен няма нужда. Ако, не си свършвал в нея, няма как да е забременяла.
mn ti blagodarq 4e otdeli vr za v1prosite mi mersi mn
Sexapilna_kukla
04-29-2008, 22:38
Моля, моля :)
Ще видиш, че няма повод за притеснение и го давайте по-спокойно... :wink:
dano 4e dosta me panikiosva tq ama lubov nali zn kvo da prai6! mersi i leka ve4er ,i v pro4em kak se kazva6, da nese obr16tam se taka kuklo :d
и аз мисля че няма смисъл да се притеснява...като правите секс е нормално да се отделят секрети за увлажняване и доколкото съм чувала при някои жени е безцветно към бяло,така че споко няма какво да се притеснява....пък и щом не си свършвал в нея!СПОКС 8)
mersi na vsi4ki koito otdeliha ot li4noto si vr zada mi otgovorqt na v1prosite ;) 10x