Влез

View Full Version : дайте ми съвет плссс

Sanq
04-30-2008, 12:33
здравейте :)
искам да ви помоля за съвет 6тото ве4е нз какво да правя :( ..та историята е следната. Преди година и половина се запознах с едно мом4е о6те от първия момент в който го видях се влюбих в него. в продължение на една година се виждахме(не ходехме) писахме си смс 4увахме се постоянно и си казвахме колко се оби4аме и как искаме да бъдем заедно..октомври миналата година най накрая ре6ихме да се съберем и тръгнахме..ходехме около месец си4ко бе6е супер до в деня в който отидох в тях той пак си се държе6е супер..говорихме си..ии накрая го направихме..за първи път. След което си тръгнах разбрахме се пак да се 4уем ии се разделихме.ве4ерта оба4е той ми се обади и ми каза 4е трябва да поговорим и ми зададе няколко въпроса..пита ме дали ми е бил първия...аз му казах 4е с него за първи път съм го направила а той ме попита за6то не съм му казала преди тфа 4е съм девствена а аз му отговорих 4е просто не ме е питал ..и след този разговор си4ко свър6и ..той поиска да се разделим, а аз така и не разбрах какво стана...ве4е половин година откакто се разделихме а аз продължавам да го оби4ам толкова силно и не спирам да мисля за него...обожавам го..бих направила вси4ко за да си го върна..моля ви кажете ми какво да правя?? :(

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 12:35
Аз бих се радвал да с1м п1рвият на някое момиче... Това е голяма чест. Все пак п1рвият при момичетата винаги се помни..
По темата : Неможеш и да говориш с него? Да го питаш защо така е реагирал... а п1к и той трябва да е некак1в много зле... да не може да различи девствено момиче от вече " жена ".. :?

babity
04-30-2008, 12:37
Аз бих се радвал да с1м п1рвият на някое момиче... Това е голяма чест. Все пак п1рвият при момичетата винаги се помни..

Така е! Гаджето ти (бившето) е дръвник!!!

shanty_loop
04-30-2008, 12:37
Хората са страмни същества може просто той да не е твоя принц :( щом те е зарязал заради такава глупост просто не си заслужава... :-|

MiMcHeToOo
04-30-2008, 12:41

Келеш скашан, бой по такива!

Stefityyy
04-30-2008, 13:30

тъпи нещасници са тези който не уважават жените :-x
на сапун ! :booooomb:

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 13:39

Абе вие хубаво го храните там оня ама по начина по който цитирате ще си помисля, че мене храните... :?

Stefityyy
04-30-2008, 13:41

Абе вие хубаво го храните там оня ама по начина по който цитирате ще си помисля, че мене храните... :?

ами недей да си мислиш :D

babity
04-30-2008, 13:41
E, как бе... щом ш' се радваш... няма как да те храним! :lol:

Magi4eska_Kiss
04-30-2008, 13:43

+1 Мрете сган!!! :-x Нещастници проклети!!!

cinderella_gugutka
04-30-2008, 13:43
виж,щом те е зарязал за такавва глупост о4евидно няма и не е имал никакви 4увства към теб.няма смисъл да се опитваш да си го върнеш-не те заслужава и толкова.забрави го.знам 4е е трудно но живота е гаден. :cry: хвани си друг :)

LuCiFersAngeL
04-30-2008, 13:44
И той те е зарязал, защото не си спала с друг преди него?!?! :shock: Абе я му се обади и го питай къде е логиката в тази постъпка, че не ми стана ясно??? Пфф.. ебати човека! :-x

&ILoveU2
04-30-2008, 13:46
Е как точно се разделихте? Нищо ли не ти каза? Дай малко повече инфо.

п.п. gPa3HuTeJl ако не е някой от София трудно ще схване какво имаш в предвид под хранене

Magi4eska_Kiss
04-30-2008, 13:46

ами недей да си мислиш :D
:razz: +1

nejnaDROGA
04-30-2008, 13:47
ПОГОВОРИ С НЕГО!!!

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 13:50
Ma вие май ме 'зехте тука за мезе...

fuck_me_pls
04-30-2008, 15:52
ПОГОВОРИ С НЕГО!!!

пффф то и да говори сигурно вече е малко късно..минала е половин година се пак,което не е малко.!

Ch0c0la73
04-30-2008, 21:46
Хората са страмни същества може просто той да не е твоя принц :( щом те е зарязал заради такава глупост просто не си заслужава... :-|