PDA

View Full Version : френска любов

04-30-2008, 14:26
тъйкато гледам, че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....

lamzzzercho
04-30-2008, 14:33
ти да не си поредния тип, умиращ от скука ... тва предполагам е любов във Франция или нещо такова :)

mitternacht
04-30-2008, 14:37
Нее!
Сигурно, ще е да любиш французойка!
Но тя задължително трябва да е до 22 години.

mitternacht
04-30-2008, 14:38
Междо другото:
тъЙ като,
пред "че"-запетайка
саЙт
Всеки
за да

nejnaDROGA
04-30-2008, 14:44
тъикато гледам че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов,искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
Първо пиши по-ГРАМОТНО!!!!И къде видя,че повечето хора тук нз какво е френската любов :-o ?Или те е срам да си признаеш,че ти самия нз и искаш някой да ти обясни под предтекст,че темата ще е полезна за другите :lol: :lol: :lol:

ofyes
04-30-2008, 14:47
Междо другото:
тъЙ като,
пред "че"-запетайка
саЙт
Всеки
за да
и преди ЗА ДА има запетайка :D

04-30-2008, 14:53
тъикато гледам че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов,искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
Първо пиши по-ГРАМОТНО!!!!И къде видя,че повечето хора тук нз какво е френската любов :-o ?Или те е срам да си признаеш,че ти самия нз и искаш някой да ти обясни под предтекст,че темата ще е полезна за другите :lol: :lol: :lol:

хахаха мислим се за мн. умни ... пиши кжото си искаш аз слагам просто тема та тжа че се праиш на интересна наиш колко ми е ? ......

nejnaDROGA
04-30-2008, 14:57

хахаха мислим се за мн. умни ... пиши кжото си искаш аз слагам просто тема та тжа че се праиш на интересна наиш колко ми е ? ......
Какво се правя на интересна бе :razz: :razz: :razz: Питах къде си видял толкова много хора,които нз какво е френската любов и не забравяй,че има буква В в БГ азбука :x

Bobby_1st
04-30-2008, 15:00
Намирисва ми на бой :D :D

04-30-2008, 15:05
:-x оф аз да несъм лапе та да незнам кво е,просто дадох тема секи да каже к'во мисли!!!!! а не да се праите на интересни.

mirelS
04-30-2008, 15:09
тъйкато гледам, че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
Oof q vurvi da praavish freenska liubooov na muuj :D ..Da ti preveda .. VARVI DA PRAVISH S**RKIII ! :-x

04-30-2008, 15:13
деца колко искаш..... :x

krem4et0
04-30-2008, 15:15
Темата е без кой знае какъв смисъл, а и 1 мнение по нея няма. т.11