View Full Version : страх от самота
Първо здравейте на всички :)
Та вече съм на 16,а никога не съм имала приятел,да не говорим за целувки и т.н.това е че не знам къде е проблема.Дали аз греша някъде или....Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна :).Някой ако има съвети приемам ги.
Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.
gPa3HuTeJl
05-01-2008, 08:33
Е то другите са рядкост...
tzvety_falky
05-01-2008, 08:35
Няма да се притесняваш,всичко си идва с времето.Ще се намери някой пододящ за теб,ше дойде и твоето време ;)
kak kazaha drygite Momcheta sa rqdkost :) no sqko neshto s vremeto si... nqma da se pritesnqvash i sichko shte se opravi :) Kasmet. :)
suantito
05-01-2008, 08:57
Охо че ти си станала за женене гадже нямаш , базиикам се иам още бая време такаче няма за какво да се впрягаш.
п.п. Бе то и аз не съм грозерн ама си нямам приателка :D
Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н :D
Spoko ,ne si izgubila ni6to :).6te doide i tvoeto vreme.Ne misli 4e e golqma gazariq da si na 14/15 i da ima6 priqtel :):):)i mn uspeh4eta :-P
Първо здравейте на всички :)
Привет
Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна :) .
Страхотно е че не си като другите и не се хвърляш на врата на всеки :)
Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.
Всички така казвате :P Ама накрая сте май с газарчето а? :( А другите си оставаме сами :(
fuck_me_pls
05-01-2008, 09:33
Оо Бъди сигурна,че не си загубила много с това,че си няма приятел (гадже ли нз).Всичко си идва с времето :P .
AceOfSpades
05-01-2008, 09:44
Споко! ;) Любовта се появява когато най-малко я очакваш е и аз съм на 16 и до преди няколко месеца не бях имал сериозна приятелка, но ето че когато ваобще не я търсех се появи :grin: . Пък и както казаха по-горе приятел (и то ако смяташ сериозен) не се хваща да се хвалиш наляво, надясно, че имаш "нова придобивка" :-D . Та просто бъди себе си кефи си се на свобода и ще стане. Успех ти желая!
п.п. все пак не приемай съветами в контекст : "стой и чакай да ти падне от небето" :D :D :D
cinderella_gugutka
05-01-2008, 09:49
Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н :D
ами в такъв слу4ай помоли някоя пр да доведе някое свободно мом4е(сиг 4е има такива) и ти ще си лафиш с него...а може и др да правите в последствие и така...срещай се с пове4е мом4ета и ще намериш твоя 4овек...успех :P :)
пЛюш!нкаАа~
05-01-2008, 10:33
За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш 8)
sexa_na_kompleksa
05-01-2008, 10:52
Това, че си на 16 и че до сега не си имала приятел, не е болка за умиране! Нищо не си пропуснала! И недей да съжаляваш като гледаш приятелките си с половинките им, а направи нещо по въпроса с намирането на подходящото момче, но пък и недей да изглеждаш отчаяна. ;)
miloto_girl_4e
05-01-2008, 11:01
Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..
Наистина срещаш МОМЧЕТО тогава, когато най-малко очакваш..
Е, сега наистина, ако си седиш нон-стоп затворена у вас, малко трудно ще се срещнете.. освен, ако той не е някой секси пощальон, който ти носи някаква пратка до вратата..еххх...
Излизай с приятелите си, нищо, че те ще са с гаджетата си, все пак гаджетата на някои твои приятелки си имат приятели, които са свободни, ето ти една възможност да се запознаеш с твоята половинка и да си излизате четиримата заедно :)
LovePoisoned
05-01-2008, 15:35
Виж, връзките до 15 рядко са сериозни.
Може би всичките хора в обкръжението ти, въпреки че те намират за красавица, не искат да тръгнат с теб, защото им показваш, че търсиш любов. А те сигурно искат гадже за имидж. Споко ве, още си млада. Мнооого млада, бих казала.
GameMaster
05-01-2008, 16:49
Vij tochno moe kopie si :-D Az pochti predi da stana na 16 nqmah gadje i bqh po tvoq nachin ama neshtata se narediha.....Az lichno ne se zanimavah s neshta ot sorta intenzivno da si tyrsq gadje.Prosto ostavih vsichko edin vid na proizvola na sydbata i mi se podrediha neshtata....Haide uspeh :)
alex_devv
05-01-2008, 17:18
Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..
+1
suantito
05-01-2008, 17:25
За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш 8)
Да ама всички искаме 1-ва класа..
Дай си скайп и ще си ходим
И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче 8-)
Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо 8-)
AceOfSpades
05-02-2008, 05:00
И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче 8-)
Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо 8-) Ем земете се тогава :D :D :D
Всички сте напълно прави.Вдъхнахте ми кураж :-) :P Благодаря!!!
п.п-от Добрич съм,ако има някой от мойто градче да пише може да се познаваме :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-02-2008, 06:24
Е то другите са рядкост...
Така е... :?
Въпреки това обаче си има и по-земни момчета като за нас - по-земните момичета. :-D Аз се радвам, че срещнах именно такова момче. И знаеш ли, направих го по-малко от месец преди да направя 16, след като някои познати бяха минали вече по 5-6 момчета. Съмнява ме да държиш толкова просто да имаш формално човек до себе си, а да няма нищо между вас, дори най-безобидната тръпка. А пък за истински красивите неща трябва да се почака. Дали ще е много, или малко, не знам - зависи си от обстоятелствата. Но всичко рано или късно си идва на мястото. :) Нека дам още един пример: братовчедка ми нямаше приятел, докато не влезе в университета. После, първата година, отиде във Франция и там се запозна с едно момче от Мароко - голям сладур. Бяха се харесали много, след като тя се върна, продължиха да си пишат 2-3 години, докато тя не завърши и не отиде да работи там. Сега не е много подробна в разказите си какво става, но поне се знае, че е щастлива. :) Мисълта ми е, че просто в живота не знаеш зад кой ъгъл те дебне любовта, готова да връхлети сърцето ти. И че не трябва да се отчайваш. Успех!
не ме разбирайте погрешно не искам приятел просто ей така,колкото да не е без хич хаха :D и аз съм на вашето мнение :)
Еми просто се разтърси.. Клубове,приятели.. Или просто нет връзки и от там можете да си спретнете срещичка,така от нета са ми повечето гаджета..Само трябва да внимаваш на къф човек ше попаднеш .. :)
Freeminded
05-02-2008, 10:47
Или си дебела или си грозна. Няма какво друго да е. На тази възраст всичко опира до външен вид!
Или си дебела или си грозна. Няма какво друго да е. На тази възраст всичко опира до външен вид!
Totally, dude!