Влез

View Full Version : страх от самота

WHY
05-01-2008, 08:30
Първо здравейте на всички :)
Та вече съм на 16,а никога не съм имала приятел,да не говорим за целувки и т.н.това е че не знам къде е проблема.Дали аз греша някъде или....Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна :).Някой ако има съвети приемам ги.
Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.

gPa3HuTeJl
05-01-2008, 08:33
Е то другите са рядкост...

tzvety_falky
05-01-2008, 08:35
Няма да се притесняваш,всичко си идва с времето.Ще се намери някой пододящ за теб,ше дойде и твоето време ;)

xhuxhu
05-01-2008, 08:47
kak kazaha drygite Momcheta sa rqdkost :) no sqko neshto s vremeto si... nqma da se pritesnqvash i sichko shte se opravi :) Kasmet. :)

suantito
05-01-2008, 08:57
Охо че ти си станала за женене гадже нямаш , базиикам се иам още бая време такаче няма за какво да се впрягаш.
п.п. Бе то и аз не съм грозерн ама си нямам приателка :D

WHY
05-01-2008, 08:59
Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н :D

mishok
05-01-2008, 09:23
Spoko ,ne si izgubila ni6to :).6te doide i tvoeto vreme.Ne misli 4e e golqma gazariq da si na 14/15 i da ima6 priqtel :):):)i mn uspeh4eta :-P

Lav40
05-01-2008, 09:32
Първо здравейте на всички :)
Привет

Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна :) .
Страхотно е че не си като другите и не се хвърляш на врата на всеки :)

Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.
Всички така казвате :P Ама накрая сте май с газарчето а? :( А другите си оставаме сами :(

fuck_me_pls
05-01-2008, 09:33
Оо Бъди сигурна,че не си загубила много с това,че си няма приятел (гадже ли нз).Всичко си идва с времето :P .

AceOfSpades
05-01-2008, 09:44
Споко! ;) Любовта се появява когато най-малко я очакваш е и аз съм на 16 и до преди няколко месеца не бях имал сериозна приятелка, но ето че когато ваобще не я търсех се появи :grin: . Пък и както казаха по-горе приятел (и то ако смяташ сериозен) не се хваща да се хвалиш наляво, надясно, че имаш "нова придобивка" :-D . Та просто бъди себе си кефи си се на свобода и ще стане. Успех ти желая!

п.п. все пак не приемай съветами в контекст : "стой и чакай да ти падне от небето" :D :D :D

cinderella_gugutka
05-01-2008, 09:49
Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н :D
ами в такъв слу4ай помоли някоя пр да доведе някое свободно мом4е(сиг 4е има такива) и ти ще си лафиш с него...а може и др да правите в последствие и така...срещай се с пове4е мом4ета и ще намериш твоя 4овек...успех :P :)

пЛюш!нкаАа~
05-01-2008, 10:33
За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш 8)

sexa_na_kompleksa
05-01-2008, 10:52
Това, че си на 16 и че до сега не си имала приятел, не е болка за умиране! Нищо не си пропуснала! И недей да съжаляваш като гледаш приятелките си с половинките им, а направи нещо по въпроса с намирането на подходящото момче, но пък и недей да изглеждаш отчаяна. ;)

miloto_girl_4e
05-01-2008, 11:01
Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..
Наистина срещаш МОМЧЕТО тогава, когато най-малко очакваш..
Е, сега наистина, ако си седиш нон-стоп затворена у вас, малко трудно ще се срещнете.. освен, ако той не е някой секси пощальон, който ти носи някаква пратка до вратата..еххх...
Излизай с приятелите си, нищо, че те ще са с гаджетата си, все пак гаджетата на някои твои приятелки си имат приятели, които са свободни, ето ти една възможност да се запознаеш с твоята половинка и да си излизате четиримата заедно :)

LovePoisoned
05-01-2008, 15:35
Виж, връзките до 15 рядко са сериозни.

Може би всичките хора в обкръжението ти, въпреки че те намират за красавица, не искат да тръгнат с теб, защото им показваш, че търсиш любов. А те сигурно искат гадже за имидж. Споко ве, още си млада. Мнооого млада, бих казала.

GameMaster
05-01-2008, 16:49
Vij tochno moe kopie si :-D Az pochti predi da stana na 16 nqmah gadje i bqh po tvoq nachin ama neshtata se narediha.....Az lichno ne se zanimavah s neshta ot sorta intenzivno da si tyrsq gadje.Prosto ostavih vsichko edin vid na proizvola na sydbata i mi se podrediha neshtata....Haide uspeh :)

alex_devv
05-01-2008, 17:18
Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..

+1

suantito
05-01-2008, 17:25
За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш 8)
Да ама всички искаме 1-ва класа..

xxxSS
05-01-2008, 22:03
Дай си скайп и ще си ходим

Kassu
05-01-2008, 23:52
И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче 8-)
Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо 8-)

AceOfSpades
05-02-2008, 05:00
И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче 8-)
Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо 8-) Ем земете се тогава :D :D :D

WHY
05-02-2008, 05:47
Всички сте напълно прави.Вдъхнахте ми кураж :-) :P Благодаря!!!
п.п-от Добрич съм,ако има някой от мойто градче да пише може да се познаваме :D

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-02-2008, 06:24
Е то другите са рядкост...

Така е... :?
Въпреки това обаче си има и по-земни момчета като за нас - по-земните момичета. :-D Аз се радвам, че срещнах именно такова момче. И знаеш ли, направих го по-малко от месец преди да направя 16, след като някои познати бяха минали вече по 5-6 момчета. Съмнява ме да държиш толкова просто да имаш формално човек до себе си, а да няма нищо между вас, дори най-безобидната тръпка. А пък за истински красивите неща трябва да се почака. Дали ще е много, или малко, не знам - зависи си от обстоятелствата. Но всичко рано или късно си идва на мястото. :) Нека дам още един пример: братовчедка ми нямаше приятел, докато не влезе в университета. После, първата година, отиде във Франция и там се запозна с едно момче от Мароко - голям сладур. Бяха се харесали много, след като тя се върна, продължиха да си пишат 2-3 години, докато тя не завърши и не отиде да работи там. Сега не е много подробна в разказите си какво става, но поне се знае, че е щастлива. :) Мисълта ми е, че просто в живота не знаеш зад кой ъгъл те дебне любовта, готова да връхлети сърцето ти. И че не трябва да се отчайваш. Успех!

WHY
05-02-2008, 07:21
не ме разбирайте погрешно не искам приятел просто ей така,колкото да не е без хич хаха :D и аз съм на вашето мнение :)

monityY
05-02-2008, 08:38
Еми просто се разтърси.. Клубове,приятели.. Или просто нет връзки и от там можете да си спретнете срещичка,така от нета са ми повечето гаджета..Само трябва да внимаваш на къф човек ше попаднеш .. :)

Freeminded
05-02-2008, 10:47
Или си дебела или си грозна. Няма какво друго да е. На тази възраст всичко опира до външен вид!

Crafter
05-02-2008, 12:02
Или си дебела или си грозна. Няма какво друго да е. На тази възраст всичко опира до външен вид!

Totally, dude!