View Full Version : Нормално ли е на 22 да си девствен/а?
imam priqtelka na 21 godini..mnogo sladka..i xubava ni6tu i nqma slabi4ka s 4upliva kosa....nqmala si e gadje nikoga i e beter devstvena...kakto i edna druga moq priqtelka koqto puk e na 18 i su6to ne e prail bubi fruti xaxaxa.......do kolko godini e normalno da si devstven spored vas?
т.7
krem4et0
krem4et0
05-01-2008, 14:33
Не е ненормално. Аз самата останах девствена до близо 21...
TheBlackStranger
Според мен 16+, но всеки решава сам кога да го направи.
SeXyL[!]Nk@
До като не намериш подходящият , според мен. :)
Лично на мен първият път ми беше на 15 :-) :D
e ti 6to do tolkoz iztraq we...
krem4et0
05-01-2008, 14:37
Аз ли?
Защото чаках Мъжа с главна буква. Надявам се съм го намерила.
AnChItOoOo
05-01-2008, 14:38
При всеки е различно,когато намериш подходящия човек(което е много трудно :razz: ).Но според мен 17-18 си е нормално,но щом тя не го е направила нема нищо лошо,просто така си е преценила :grin:
xaxa da we ama tq mn se zaglejda po mom4enca i e mn stranoo..nemoga da si obqsnq...
VilleBaby
05-01-2008, 14:41
еми не е нормално в днешно време , но не е болка за умиране , важно е да срещнеш подходящия...а и всеки си решава за себе си
billycohen
05-01-2008, 14:42
:cry: аз също съм на 22 девствен и не смятам че е нормално. Мисля че на 17 е добре да влезеш в бранша. Но познавам доста момичета на 19 - 20 години които не са го правили. Хубави са мен ме кефят и привличат но те още не се интересуват от момчета много са капризни и се оплакват. Казват ми че им е било добре да са самички. А иначе не съм го направил защото не са ми пускали.
При мен води до доста тежки ДЕПРЕСИИ. :cry:
xaxa q zemete se xvanete s moita priqtelka xaxaxa
amatorium
05-01-2008, 14:44
Sluchva se. Ne mislq, che e nai-normalnoto, no puk ne e i chak tolkova nenormano. 8)
krem4et0
05-01-2008, 14:45
xaxa da we ama tq mn se zaglejda po mom4enca i e mn stranoo..nemoga da si obqsnq...
Аз навремето бях типа свалячка...ходя по дискотеката, забивам разни пичове, прекерваме си там добре и кой от където е. Без секс. това се е случвало 4-5 пъти може и повече. Не съм имала връзка, но не съм и искала секс. Харесвала съм някой, но след 10-тата минута разговор съм разбирала, че не е ТОЙ. Е, какво ми пречи да се позабавлявам, а после да си ходим по живо и по здраво?
Сексът от друга страна е много интимно и съкровено за мен. Свързан е много тясно с любовта, пълното доверие към партньора, необходимостта да се слееш с човек, който обичаш до полуда.
Свалката и флирта не значат непременно желание за секс. Може твоята приятелка да е такава. Любовта и чувствата ми пораждат желанието да съм интимна с някой.
DevilWish
05-01-2008, 14:47
Emi spored men ne e mnogo normalno ,4e si e nyamala gadje ,a ne tolkova za sexa . . . a sex kogato iska vseki go pravi ;)
abe 4ovek 4estno kazano ot tva koeto znam a i ot li4en kat se ogledam nito edno momi4e ne e s toz det i e bil purviq..seki go OBI4A i su6tevremeno go MRAZI za deto ne e do neq..ta iskam da kaja 4e e xubavo da 4aka6 NEGO ama..toi taka ili ina4e 6te si zamine....
so_confused
05-01-2008, 14:51
Според мен е нормално. За всеки влак си има пътници. А и сега тя е много по-привлекателна за мъжете, отколкото другите момичета. Поне така мисля аз. Колкото до това защо не го е направила, попитай я .. Ние можем само да гадаем. Може да е, защото чака точния човек. Може да е с различни възгледи и да чака да се омъжи. Може родителите й да са по-консервативни и да са я възпитали така.. Причините може да са много. Но аз и правя евала.. днес е "модерно" да се чукаш/с извинение/ на п 12-13, тя щом е издържала до 22, значи е мн стабилно момиче.
da we vrno si e ama..ti si pada malko kurvi4ka...
so_confused
05-01-2008, 14:54
abe 4ovek 4estno kazano ot tva koeto znam a i ot li4en kat se ogledam nito edno momi4e ne e s toz det i e bil purviq..seki go OBI4A i su6tevremeno go MRAZI za deto ne e do neq..ta iskam da kaja 4e e xubavo da 4aka6 NEGO ama..toi taka ili ina4e 6te si zamine....
Не е задължително да си заминава. Доста хора се омъжват за първата си любов, с която са ходили много дълго или съответно кратко време. Освен това, виж примерно родителите ни или по-точно бабите и дядовците.. Те са се омъжвали по-рано и са си били единствени( говоря за повечето) Така че е много относително
so_confused
05-01-2008, 14:55
da we vrno si e ama..ti si pada malko kurvi4ka...
Курвичка ? Хахха е тука вече ме закопа. Курвичка, пък е девствена .. ?
krem4et0
05-01-2008, 14:56
А, с първия си мъж съм все още и мислим да сме заедно цял живот. В смисъл брак, деца, дом.......
e tva ve4e e xubavo 4ovek mn 6tastie ti pojelavam..ama mn rqdno seriozno ti kazvam az Mn obi4am purviq mi..i super go mrazq za deto me naeba i zaeba.....
TheBlackStranger
05-01-2008, 14:57
брак, деца, дом..........Или иначе казано семейство.
macka_88
05-01-2008, 15:20
imam priqtelka na 21 godini..mnogo sladka..i xubava ni6tu i nqma slabi4ka s 4upliva kosa....nqmala si e gadje nikoga i e beter devstvena...kakto i edna druga moq priqtelka koqto puk e na 18 i su6to ne e prail bubi fruti xaxaxa.......do kolko godini e normalno da si devstven spored vas?
т.7
krem4et0
OMG :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Чакай бе...ти не беше ли момичее илии...??! :-o
UnderMySkin
05-01-2008, 15:22
macka 88 , namira6 li razlika m/y priqtelka i gadje.. dea znam, i momi4etata si imat priqtelki principno.. :)
xaxa da we po nqkva slu4ainost sum momi4e xaxa ama e o6te po nenormalno 4e si imam priqtelki xaxa trq me slojat v 4ervenata kniga xaxa
macka_88
05-01-2008, 15:27
UnderMySkin намирам разлика да,но обикновено повечето казват "имам си приятелка.." а пък други и "имам си гадже.." и за това се зачудих и попитах не беше ли момиче или аз нещо се бъркам :)
Когато решиш че си готов тогава ....
22 години - ми така си е решила , значи така и е добре . Даже поздрави че не е като тъпите пишлемета дето се ебат на по 12-3 ,, :?
Langedok
05-01-2008, 16:45
По принцип ако си девствен след 25 се смята, че може да се говори за някакъв проблем и не е лошо да се потърси сексолог, психолог и тн.
Но пък от друга страна имам една приятелка, която направи сефтето на 28 и си е съвсем ОК, още си е с гаджето и тн. Много по-уверена изглежда и се държи.
Познавам и една друга, която се сефтоса на 25 и после за отрицателно време прекара и куцо и кьораво през кревата си - явно да навакса, за което не я съдя...но реномето й сега не е на висота.......
Определено мисля, че липсата на секс след 20 годишна възраст в повечето случаи води до депресии, неувереност, комплекси и тн....независимо дали при момче или момиче.
Но както се казва - свят широк, хора всякакви - не можем да обобщаваме току-така. :-)
А към пича дето на 22 още е девствен - събери 100-ина лева, викни си някоя "светулка", ама не набързо за един час, ами поне за няколко за да можеш хубаво да се отпуснеш (защото като за 1-ви път и след като вече ти е комплекс - гаранция, че няма да ти стане веднага), удари и една-две напитки (не повече, че да не заспиш :) ) и действай....... ще видиш, че след това самочувствието и погледът ти към света ще са съвсем други.
Но недей да свикваш на "светулки", че ще ти се хване скъпо. 8)
П.С. Ако пък прояваваш би-желания и си любопитен - пиши едно ЛС :twisted:
AceOfSpades
05-01-2008, 17:00
Според мен не е болка за умиране. Секи сам си преценява кога е готов и кога и най-важно С КОЙ иска да започне полов контакт... някой се пазят за брак (което аз не одобрявам много, но казах всеки с своите разбирания). Аз съм на 16, както и приятелката ми, и смятаме скоро да направим сефте-то си :) , но аз й казах когато се чувства готова тогава. Аз съм си убеден, че това е момичето с което искам да направя тази крачка :oops: .
alex_devv
05-01-2008, 17:25
нормално е и на 35 да си девствен/а ако смяташ, че не си намерил човека на който да се отдадеш.
ако се пазиш де, ако не ... шапка на тояга 8)
Ами незнам според мен след 20 години да си девствен още не е много добре :-o .Смисъл за тея неща няма правила,че да кажем нормално,ненормално.Щом момичето си е решило така кои сме ние или който и да е друг,че да и определя.Айде 18,19,20 да го направиш ок,то даже е много по-добре на такава възраст,отколкото на 14-15 :?
Ама от 20 нагоре...вече си е проблем според мен.
FieRy_GirL
05-03-2008, 16:22
ami kato imame predvit 4e sq po4vat po na 12...na 22 opredeleno NE e normalno..
Ima edin ot selo na 35 e i ne e prai l seks pa ne se uplakva :D::D:D:D:D
BodyBuilder
05-03-2008, 16:34
ni6to lo6o nqma v tova, jalko 4e ne se sre6tat po 4esto takiva momi4eta
gPa3HuTeJl
05-03-2008, 17:29
Ми ако си решил от п1рвият ти п1т деца да пра'йш.. изтрай още някоя - друга годинка и напра'о детенце да си имаш..
О не знам, ама аз на 19 съм си девствен, без приятелка. Нито се пазя нито нищо ... не че не искам ( желанието е огромно, все пак съм и момче ), обаче честно казано вече дори намирам ползи от това, а и осъзнавам, че е добре и да си имаш свобода, пък какво толкова, както се каза всеки човек е различен, така че не смятам, че е нещо ненормално :)
FakeyFake
05-03-2008, 18:04
според мен нормално е да загубиш девственоста си 15+ но нз... :)
т.7
krem4et0
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НОРМАЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!
стиа вече с тея тъпи теми ! И 100% ТФА НЕ Е ТФОЯТА ПРИЯТЕЛКА А САМАТА ТИ !!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x
swords1010
05-03-2008, 19:37
А защо да не е нормално? Много хора предпочитат да не бързат и да изчакат да срещнат подходящ човек, с който си струва да го направят. :)
krem4et0
05-04-2008, 10:34
Преди женските са оставали девствени докато се оженят.В днешно време при тия разкрепостени нрави е ненормално според мен.
Е, ама те на 15-16 са се женели. не е било толкова сложно. сега преди 25 коя жена ще се бракува?
Да, след 21-2 не е добре за организма да не си правил секс. Особено за 1 жена. възможно е твърде болезнен 1-ви път, травми и така нататък. Аз не виждам да съм комплексирана или увредена от това, нито пък наваксвам със секса с много партньори(само с 1).
И все пак да си на 22 и да не си правил секс не е грях. По-добре така, отколкото с аборти, болести, инфекции.
В крайна сметка аз лично смятам, че възрастта между 18 и 20 е най-добра за старт на полов живот и за 2-та пола. Разбира се днес нещата не са така, като преди ако щете 4-5 години.
В 10-ти клас нямахме момче от курса, което да е правило секс, а днес моите десетокласници ми се хвалят, че в секса са номер 1, че без него не могат и е най-вжното в живота след парите......
А защо да не е нормално? Много хора предпочитат да не бързат и да изчакат да срещнат подходящ човек, с който си струва да го направят. :)
На колко години ти беше първия път ? .....
maybelline
05-04-2008, 11:08
До 17
sladky_bonbonche
05-04-2008, 11:24
tctc abe spored men ne e mn normalno :shock: pak i 6om sa hubavi4ki teq dfete nz ne moa si go obesnq az sma na 15 i mi se ebe i skoro mislq da go napraq a te na tolkos godini m nzz :-o :-o :-o
beb4eto0o
05-04-2008, 18:53
spored men sled 19-20 nee normalno :-)
iLoveChocolate
05-05-2008, 11:41
zavisi ot horata spored men,no v sveta v koito jiveem granicata e nqkude okolo 15 godini. no imam sau4eni4ki koito primerno znam 4e si nqmat priqteli i sa malko po-zatvoreni,vse si mislq 4e te 6te si ostanat devstveni do svatbata si :?