.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Нормално ли е на 22 да си девствен/а?

imam priqtelka na 21 godini..mnogo sladka..i xubava ni6tu i nqma slabi4ka s 4upliva kosa....nqmala si e gadje nikoga i e beter devstvena...kakto i edna druga moq priqtelka koqto puk e na 18 i su6to ne e prail bubi fruti xaxaxa.......do kolko godini e normalno da si devstven spored vas?

т.7
    krem4et0
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е ненормално. Аз самата останах девствена до близо 21...

Според мен 16+, но всеки решава сам кога да го направи.

До като не намериш подходящият , според мен.
    Лично на мен първият път ми беше на 15

e ti 6to do tolkoz iztraq we...

Град
    Свищов
    Аз ли?
    Защото чаках Мъжа с главна буква. Надявам се съм го намерила.

Град
    Испания

;]

При всеки е различно,когато намериш подходящия човек(което е много трудно ).Но според мен 17-18 си е нормално,но щом тя не го е направила нема нищо лошо,просто така си е преценила

xaxa da we ama tq mn se zaglejda po mom4enca i e mn stranoo..nemoga da si obqsnq...

еми не е нормално в днешно време , но не е болка за умиране , важно е да срещнеш подходящия...а и всеки си решава за себе си

аз също съм на 22 девствен и не смятам че е нормално. Мисля че на 17 е добре да влезеш в бранша. Но познавам доста момичета на 19 - 20 години които не са го правили. Хубави са мен ме кефят и привличат но те още не се интересуват от момчета много са капризни и се оплакват. Казват ми че им е било добре да са самички. А иначе не съм го направил защото не са ми пускали.
    При мен води до доста тежки ДЕПРЕСИИ.

xaxa q zemete se xvanete s moita priqtelka xaxaxa

Мега фен Аватара на amatorium
    Sluchva se. Ne mislq, che e nai-normalnoto, no puk ne e i chak tolkova nenormano.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от palavka
    xaxa da we ama tq mn se zaglejda po mom4enca i e mn stranoo..nemoga da si obqsnq...
    Аз навремето бях типа свалячка...ходя по дискотеката, забивам разни пичове, прекерваме си там добре и кой от където е. Без секс. това се е случвало 4-5 пъти може и повече. Не съм имала връзка, но не съм и искала секс. Харесвала съм някой, но след 10-тата минута разговор съм разбирала, че не е ТОЙ. Е, какво ми пречи да се позабавлявам, а после да си ходим по живо и по здраво?

Сексът от друга страна е много интимно и съкровено за мен. Свързан е много тясно с любовта, пълното доверие към партньора, необходимостта да се слееш с човек, който обичаш до полуда.

Свалката и флирта не значат непременно желание за секс. Може твоята приятелка да е такава. Любовта и чувствата ми пораждат желанието да съм интимна с някой.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi spored men ne e mnogo normalno ,4e si e nyamala gadje ,a ne tolkova za sexa . . . a sex kogato iska vseki go pravi

abe 4ovek 4estno kazano ot tva koeto znam a i ot li4en kat se ogledam nito edno momi4e ne e s toz det i e bil purviq..seki go OBI4A i su6tevremeno go MRAZI za deto ne e do neq..ta iskam da kaja 4e e xubavo da 4aka6 NEGO ama..toi taka ili ina4e 6te si zamine....

Според мен е нормално. За всеки влак си има пътници. А и сега тя е много по-привлекателна за мъжете, отколкото другите момичета. Поне така мисля аз. Колкото до това защо не го е направила, попитай я .. Ние можем само да гадаем. Може да е, защото чака точния човек. Може да е с различни възгледи и да чака да се омъжи. Може родителите й да са по-консервативни и да са я възпитали така.. Причините може да са много. Но аз и правя евала.. днес е "модерно" да се чукаш/с извинение/ на п 12-13, тя щом е издържала до 22, значи е мн стабилно момиче.

da we vrno si e ama..ti si pada malko kurvi4ka...

abe 4ovek 4estno kazano ot tva koeto znam a i ot li4en kat se ogledam nito edno momi4e ne e s toz det i e bil purviq..seki go OBI4A i su6tevremeno go MRAZI za deto ne e do neq..ta iskam da kaja 4e e xubavo da 4aka6 NEGO ama..toi taka ili ina4e 6te si zamine....
    Не е задължително да си заминава. Доста хора се омъжват за първата си любов, с която са ходили много дълго или съответно кратко време. Освен това, виж примерно родителите ни или по-точно бабите и дядовците.. Те са се омъжвали по-рано и са си били единствени( говоря за повечето) Така че е много относително

da we vrno si e ama..ti si pada malko kurvi4ka...
    Курвичка ? Хахха е тука вече ме закопа. Курвичка, пък е девствена .. ?

Град
    Свищов
    А, с първия си мъж съм все още и мислим да сме заедно цял живот. В смисъл брак, деца, дом.......

e tva ve4e e xubavo 4ovek mn 6tastie ti pojelavam..ama mn rqdno seriozno ti kazvam az Mn obi4am purviq mi..i super go mrazq za deto me naeba i zaeba.....

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    брак, деца, дом.......
    ...Или иначе казано семейство.

Град
    Sofia

Re: Нормално ли е на 22 да си девствен/а?

imam priqtelka na 21 godini..mnogo sladka..i xubava ni6tu i nqma slabi4ka s 4upliva kosa....nqmala si e gadje nikoga i e beter devstvena...kakto i edna druga moq priqtelka koqto puk e na 18 i su6to ne e prail bubi fruti xaxaxa.......do kolko godini e normalno da si devstven spored vas?

т.7
    krem4et0
    OMG Чакай бе...ти не беше ли момичее илии...??!

macka 88 , namira6 li razlika m/y priqtelka i gadje.. dea znam, i momi4etata si imat priqtelki principno..
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

xaxa da we po nqkva slu4ainost sum momi4e xaxa ama e o6te po nenormalno 4e si imam priqtelki xaxa trq me slojat v 4ervenata kniga xaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си