View Full Version : КОСАА :(
sladkъ_mackъ
05-02-2008, 15:11
Хора имам въпрос как си правите косата естествена или ползвате преси,ролки,пяни,лакове.. и ако да всеки ден ли ги ползвате??Аз си мразя косата,защото не енито гладко права нито къдрава или чуплива :? Преди месец някъде реших да си я начупя(не точно къдраво) и открих,че ми стои супер :grin: и оттогава абсолютно всеки ден слагам пяна и на мокра и на суха коса,за да се начупи,но от форума разбирам че било мн вредно за косата :( Предложете продукти,с които мога да постигна същия ефект,но да не изтощават така или кажете някви балсами за изтощена коса(марки и цени) щото изобщо не съм запозната с тея продукти.. 10x :)
Аз си оставям косата естествена. Под прическа не разбирам преси, маши или ролки. Харесвам си косата, такава, каквато е. Най-много да сложа пяна, ако е непокорна, но това е много рядко. Аз не съм се изправяла, къдрила съм се с маша само 2-3 пъти за специални случаи, сешоар не ползвам... Изобщо, оставям косата ми свободна. Всъщност сега мисля да се подстригвам, но не съм решила как, обаче смятам, че подстрижката много освежава вида и косата като цяло.
nejnaDROGA
05-02-2008, 16:37
Миии аз от година и нещо си изправям косата редовно :) В началото всеки ден,а сега само когато се накъдри от влажното време и след баня :) Явно косата ми свикна да е права и вече използвам пресата само за краищата :) А за продукти - миии има хиляди маскки,шампоани и балсами за увредена коса...Освен това недей да си третираш косата всеки ден с пяна и други продукти!!!Една от моя клас преди седмица за 1 път от 2 години я видях без пяна (иначе всеки ден...) Малеее такава хубава коса имаше,а сега е като плашило :shock: Така,че не си слагай постоянно пяна!!!Е вярно,че при всеки е различно,но със сигурност много си увреждаш косата така ...
sladkъ_mackъ
05-02-2008, 18:32
Благодаря ноо искам кудрава коса всеки деен :( А още един въпрос пресата или пяната увреждат повече косата?
пЛюш!нкаАа~
05-02-2008, 18:36
Почти всеки ден си изправям косата с пресата..иначе истинската ми коса е лекоо чуплива - но винаги съм искала да е права :(
sladkъ_mackъ
05-02-2008, 18:47
Почти всеки ден си изправям косата с пресата..иначе истинската ми коса е лекоо чуплива - но винаги съм искала да е права :( И изтощава ли се ? Пада ли? :(
nefchi_bs
05-02-2008, 21:30
edva li shte pochne da pada no shte nagori i az se izpravqm vski den i polzvam produkti za predpazvane ot izgarqne no pak ne q zashtitavat napulno...prosto nqma nachin she trqbva da se primirish s tova :)
miloto_girl_4e
05-02-2008, 22:02
Просто се къдри с ролки, а не с пяна..
Е, ефектът не е същият, но нали идеята е да си къдрава ?
Аз иначе като се къпя, след баня се изправям, на следващото къпане се къдря с ролки, за да оставя косата ми малко да подиша :)
пЛюш!нкаАа~
05-03-2008, 10:19
Почти всеки ден си изправям косата с пресата..иначе истинската ми коса е лекоо чуплива - но винаги съм искала да е права :( И изтощава ли се ? Пада ли? :( е зависи колко често я правиш..моята е леко изтощена но нищо повече