View Full Version : Секс, приятели и още нещо
beb4eto0o
05-02-2008, 16:16
Здравейте ,искам да ви попитам за един съвет :
Проблема е следния има едно момче ,което познавам от много време пишехме си в скyпе почти всякa вечер ,но днес не е влизал в скyпе.Излизали сме 2 пъти първия път нищо не се случи освен,че го харесах сyпер много и след извесно време излязохме пак и ми лисваше това ,че не бях го виждала.Той е на 22 скоро 23 години ,а аз на 16-скоро 17 ,той много пъти ми е казвал,че съм малка за да има нещо междо нас-бяхме само приятели.Ето и какво се случи снощи излизахме първо на кафе и после се разходихме на открито и незнам какво стана той ме гyшна и почна да ме пипа по дyпето и после по гърдите и аз мy казах ,че може да ми хареса,но той неспря после почнах да го целyвам и бях вече възбудена ,после бяхме в колата мy, той ми съблечи блузата и ме целyваше по гърдите и ме пипаше ,но когато стигнахме до дънките ми той каза ,че трябва да спрем това е грешка ,защото сам малка ,а аз вече бях сyпер възбудена и дори когато си сложих ръката си на пениса my той ми я махна ,(по възбудена от всякога бях) и както и да е спряхме до там уж мy харесваше и незнам , защо отказа се,а и не е бил с момичетa под 18 и въпроса ми е как да yправя нещата междо нас като приятели страхме е,че повече няма да го видя след тази вечер в ,която изгyбих контрол над всичко ,а и си мисля ,че вината е някъде в мен помогнете ми
BlackaTBW
05-02-2008, 16:46
Поредната простотия. Как очакваш да ти помогнем?! Говори с него, не е далеч от ума.
beb4eto0o
05-02-2008, 16:54
Поредната простотия. Как очакваш да ти помогнем?! Говори с него, не е далеч от ума.
Ако можеш да говоря с него щях да го направя,но и телефона мy неyтговаря и в скyпе го няма днес
BlackaTBW
05-02-2008, 17:05
Ако можеш да говоря с него щях да го направя,но и телефона мy неyтговаря и в скyпе го няма днес
Господи, ако не говориш с него днес да не се свърши света?! Чакай да утре, няма да избяга! Все някога ще ти дигне или ще си влезе в скайп. Кви истерии само.
beb4eto0o
05-02-2008, 17:10
Господи, ако не говориш с него днес да не се свърши света?! Чакай да утре, няма да избяга! Все някога ще ти дигне или ще си влезе в скайп. Кви истерии само.
а й да можех ме е стрaм толкова много от това,защото и аз имам вина да се случи това,а и аз неисках да спрем до там и незнам и какво ще мy кажа
аз пък ще кажа само-евала на момчето
beb4eto0o
05-02-2008, 18:21
6te vidim tazi rabota,nemislq,4e i na teb biti haresalo dase vazbydi6 syper mnogo i sled tova ni6to dori i da nee samo tvoq vina za sly4iloto se
malkata_shmatka
05-02-2008, 20:36
1. ne si vinovna ti. toi e zapo4nal da te pipa i t.n.
2. govori s nego sqka6 ni6to ne se e slu4ilo.
uspeh stiskam palci :-)
BlackaTBW
05-02-2008, 20:41
6te vidim tazi rabota,nemislq,4e i na teb biti haresalo dase vazbydi6 syper mnogo i sled tova ni6to dori i da nee samo tvoq vina za sly4iloto se
Той е виновен, че е спрял великата глупост, която сте щели да направите?! Евала му наистина. Иначе на мястото на тази тема щеше да има друга 'Бременна ли съм?!'
Продължавай да му звъниш, ние тук не можем нито да го издирим вместо теб, нито да говорим с него.
beb4eto0o
05-02-2008, 20:51
Той е виновен, че е спрял великата глупост, която сте щели да направите?! Евала му наистина. Иначе на мястото на тази тема щеше да има друга 'Бременна ли съм?!'
Продължавай да му звъниш, ние тук не можем нито да го издирим вместо теб, нито да говорим с него.
samo ,4e gre6i6 dori i da bqhme nqma6e dasam bremenna dostata4no imam akal zada znam kakvo pravq i nemy zvanq toi ako naistina me haresva 6te me potarsi
Made_of_Pain
05-02-2008, 20:54
Moже да не те иска, защото си неграмотна, примерно :( :( :(
Moже да не те иска, защото си неграмотна, примерно :( :( :( ah ti kva si kompleksirana !!! mnogo kompleksi momiche inache nqma da se zaqjdash taka 8)
i_hate_you_but_i_love_you
05-02-2008, 21:13
tova e gadnoo.. nedei se ot4aiva za6toto toi e nai vinovniqt ot cqlata istoriq i ne mislq 4e tova 6te vi skara. govori s nego vse edno ni6to ne e stanalo i taka.. :)
Made_of_Pain
05-02-2008, 21:19
Moже да не те иска, защото си неграмотна, примерно :( :( :( ah ti kva si kompleksirana !!! mnogo kompleksi momiche inache nqma da se zaqjdash taka 8)
Ако беше на български да го прочета... ама така...
Fuckin_Crazy
05-02-2008, 21:22
Пиши по-кратко ве кви са тея романи.
Монитора ми направи 10 години преди два месеца...
не мога да се пуля мноо пред него, съобразявай се малко. :-o :D :D :)
FakeyFake
05-02-2008, 21:33
абе туй вече ме заинтригува...Може да похвалим пича че поне има самоконтрол...На мен лично ако ми се отдаде такава възможност неа да я изпусна...Но все пак говорим откровено,нали? :D
no_name_girl
05-02-2008, 22:49
mn dobre 4e e sprql spored men ;) em nz nameri go :P
Нямам личен опит точно по подобни теми, защото на мястото на пича с риск да прозвуча грубо, но щях да ти обясня, че предлагам просто секс и ако се съгласиш ще те бодна. За сметка на това, съм ставал неволен свидетел на подобни отношения и мога да ти кажа само едно - започнали сте една работа, дето в обозримото близко бъдеще ще довършите. Няма такива филми "била малка", това-онова! Той вече е прескочил бариерата да излиза с теб, макар да си му малка, престрашил се е да те целуне, да те закара в колата, да те обарва и тем подобни, това може да си сигурна, че няма да остане така, а ще намери логичния си завършек в колата/леглото. И да не кажа голяма дума, ама ако взаимно харесате секса помежду си ще се случва доста често. 8)
NeLLy_BaBy
05-03-2008, 09:03
според мен за да поеме и той инициативата значи не е безразличен. Освен точно когато сте стигнали до момента както се казва той те е спрял. Интересно защо как съвестта в него е проговорила точно в този момент , че си под 18. А това не го е спряло в началото. Според мен това го ен аправил точно тогава с цел. Не мисля че имаш някаква пчичина да се чувстваш виновна че си се увлякла при положение , че той започнал и е продължил. Най-добре наистина говори с него когато можеш , за да се разберете какво очаква от теб и какви ще ви бъдат отношенията за напред.
ъъъъъ защо темата е озаглавена секс приятели.. като вие не сте правили секс?? :? :shock:
beb4eto0o
05-04-2008, 11:38
Здравейте ,искам да ви попитам за един съвет :
Проблема е следния има едно момче ,което познавам от много време пишехме си в скyпе почти всякa вечер ,но днес не е влизал в скyпе.Излизали сме 2 пъти първия път нищо не се случи освен,че го харесах сyпер много и след извесно време излязохме пак и ми лисваше това ,че не бях го виждала.Той е на 22 скоро 23 години ,а аз на 16-скоро 17 ,той много пъти ми е казвал,че съм малка за да има нещо междо нас-бяхме само приятели.Ето и какво се случи снощи излизахме първо на кафе и после се разходихме на открито и незнам какво стана той ме гyшна и почна да ме пипа по дyпето и после по гърдите и аз мy казах ,че може да ми хареса,но той неспря после почнах да го целyвам и бях вече възбудена ,после бяхме в колата мy, той ми съблечи блузата и ме целyваше по гърдите и ме пипаше ,но когато стигнахме до дънките ми той каза ,че трябва да спрем това е грешка ,защото сам малка ,а аз вече бях сyпер възбудена и дори когато си сложих ръката си на пениса my той ми я махна ,(по възбудена от всякога бях) и както и да е спряхме до там уж мy харесваше и незнам , защо отказа се,а и не е бил с момичетa под 18 и въпроса ми е как да yправя нещата междо нас като приятели страхме е,че повече няма да го видя след тази вечер в ,която изгyбих контрол над всичко ,а и си мисля ,че вината е някъде в мен помогнете ми
Абсолютно точно казано. Трябва да си благодарна, че момчето явно има мозък и е спрял навреме, защото после щеше да съжаляваш..все пак сте се виждали само няколко пъти....... :-x
jjjjjj6363
05-04-2008, 14:04
na sushtoto mnenie sum +11111111111111111kKKK
neshtata shte s eopravqt sled okolo godina kogato stnaesh na 18 togava nqma kak da se ismukne
a nitoi toi nito ti imate vina prosto si malaka ako bqh az i az shtqh da go napravq kakto i mnogo drugo no i mnogo drugi nebihati prostili :razz:
beb4eto0o
05-05-2008, 20:27
nqma zna4enie ve4e i plys tova ni6to nqma dase poly4i, za6toto az neznam kakvo da my kaja,kakto i toi na men i nz za6to se 4yvstvam tapo. Mislite mi naposledak sa svarzani samo s nego ,a dori neiskam da e taka,toi pri vseki razgovor svarzan za tova kakvo stava mejdo nas go izbqgva ,a men zapo4va dame boli ,nz za6to go iskam tolkova mnogo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,a i nz kak damy kaja kakvo 4yvstvam kam nego i nz kakva 6tee reakciqta my ,nesam predpolagala,4e moje tolkova lesno da xaresvam nqkoi tolkova mnogo
DevilWish
05-05-2008, 20:40
Нямам личен опит точно по подобни теми, защото на мястото на пича с риск да прозвуча грубо, но щях да ти обясня, че предлагам просто секс и ако се съгласиш ще те бодна. За сметка на това, съм ставал неволен свидетел на подобни отношения и мога да ти кажа само едно - започнали сте една работа, дето в обозримото близко бъдеще ще довършите. Няма такива филми "била малка", това-онова! Той вече е прескочил бариерата да излиза с теб, макар да си му малка, престрашил се е да те целуне, да те закара в колата, да те обарва и тем подобни, това може да си сигурна, че няма да остане така, а ще намери логичния си завършек в колата/леглото. И да не кажа голяма дума, ама ако взаимно харесате секса помежду си ще се случва доста често. 8)
И аз така мисля.Според мен ,обаче не си давай надежди ,че от негова страна ще има кой знае какви чувства ;) всичко е секс ;) можеш да го промениш ,но знае ли се дали ще успееш ;)
beb4eto0o
05-06-2008, 11:21
И аз така мисля.Според мен ,обаче не си давай надежди ,че от негова страна ще има кой знае какви чувства ;) всичко е секс ;) можеш да го промениш ,но знае ли се дали ще успееш ;)
samnqvame da ima i sex skoro ,mojibi sled vreme,no ne i sega :-)
eto kakva e istinskata pre4i da nese poly4i mejdo nas :има само едно момиче, към което имам някакви намерения, но тя е много далече от мен i toi ima 4yvstva kam tova momi4e.Nqkakvi idei kak da go zabravq nai barzo ? :cry:
A toi o4evidno ne te haresva dostatu4no 6tom e stignal 4ak do tam i nakraia da te ostavi zapo4nata i nedovar6ena :shock:
Ne bih iskal da davam suvet no nai- lesno moje da go zabravi6 ako prespi6 s men.. ili niakoi drug 8) .. vse pak v skype ima milioni mom4eta
Хммм странно защо се спира явно и той те харесана външен вид ...
Ами бъди по луда направо ти го фани за дупето не той тебе има начини да го накараш да забрави задръжки ида правите секс ама не казвам че след тва ще сте заедно !
beb4eto0o
05-07-2008, 18:42
.Nqkakvi idei kak da go zabravq nai barzo ? :cry:
Vremeto lekuva ... nestava eitaka hop i aide zabravqsh
marina star
05-15-2008, 16:38
imenno!!!!!!