Влез

View Full Version : Защо харесвате "спортисти"?

w0sh
05-02-2008, 17:36
Защо всички си падат по играчи ан кърлинг .... Какво толкова намирате в тях.. те дори не са професиналисти.

nejnaDROGA
05-02-2008, 17:50
:lol: :lol: :lol: Всички ли :lol: :lol: :lol: Аз не си падам по такива момчета ... Може би защото кърлинга точно ми е много смотан :) Освен това не се и сещам за някоя позната,която да харесва такива момчета :? А като цяло спортистите ги харесваме,защото се поддържат чрез спорта :) Все пак е много по-готино да видиш момче със стегнато тяло,мускулчета и т.н. от колкото да видиш някой,на когото задника и раменете да са с еднаква ширина :? Е всеки си има право на мнение де ама ... :)

shanty_loop
05-02-2008, 17:51
:razz: :razz: Тфа от где ти дойде на ума ?!

w0sh
05-02-2008, 17:52
Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета...

BoRiTo0o
05-02-2008, 17:58
Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета...
:razz: az li4no predpo4itam futbolistite

nejnaDROGA
05-02-2008, 17:58
:razz: :razz: :razz: Абе малко тъпи теми "ебавки" ли има,че и ти пускаш такива :razz: :razz: :razz:

w0sh
05-02-2008, 18:00
:razz: :razz: :razz: Абе малко тъпи теми "ебавки" ли има,че и ти пускаш такива :razz: :razz: :razz:
Изглежда не ме познаваш.... пък и няма прична аз съм обикновен тенесист... а не велик играч на 'стражари и апаши"

woshata
05-02-2008, 18:00
:razz: :razz: :razz: кърлинг :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ми не си падам по момчета които тренират кърлинг.. :razz: :razz:

MartyParty
05-02-2008, 18:03
Коремчетата forever!!! :grin: :grin: :grin:Хапвайте си момчета аз ви обичам!

gazar
05-02-2008, 18:03
Tenesistite sa nai gotini az sam mom4e no prosto go znam 6ot i az treniram tennis 8) 8) 8)

MartyParty
05-02-2008, 18:04
Tenesistite sa nai gotini az sam mom4e no prosto go znam 6ot i az treniram tennis 8) 8) 8)
Не-знаеш го защото си гей.

w0sh
05-02-2008, 18:05
Не-знаеш го защото си гей.
Хаха.

Little_Lady93
05-02-2008, 18:05
Opredeleno ne vsi4ki si padame po takiva.Na pruv podled sa sladki ama kato si otvorqt ustata...ti ide da se grumne6.Az naprimer sum hlutnala po edno mom4e koeto e krugla nula vuv vsi4ki sportove no puk za smetka na tova ima dosta sivo ve6testvo v glavata si :oops: =P~

w0sh
05-02-2008, 18:06
Opredeleno ne vsi4ki si padame po takiva.Na pruv podled sa sladki ama kato si otvorqt ustata...ti ide da se grumne6.Az naprimer sum hlutnala po edno mom4e koeto e krugla nula vuv vsi4ki sportove no puk za smetka na tova ima dosta sivo ve6testvo v glavata si :oops: =P~
А ти очевидно нямаш

Little_Lady93
05-02-2008, 18:07
А ти очевидно нямаш

Ti puk otkude razbra :)

w0sh
05-02-2008, 18:09
Тоталното безхаберие в разчитането на посланията ми.. били те иронични.. саркастични или контекстови.

gPa3HuTeJl
05-02-2008, 18:12
Е не ще хареса някой топчо, к1дето по цял ден играе у тях WOW и набива кола и чипс..

w0sh
05-02-2008, 18:13
Е не ще хареса някой топчо, к1дето по цял ден играе у тях WOW и набива кола и чипс..
Ти си поредния.

Crafter
05-02-2008, 18:16
Тебе пък к'во ти е обикновеното?
8-)

gPa3HuTeJl
05-02-2008, 18:17
Парцаляк ако искаш нещо да ми казваш - казвай го... ако не си затваряй миризливата уста и заминавай да цоцаш.. гле'ам още ж1лто имаш по устата...

w0sh
05-02-2008, 18:20
Парцаляк ако искаш нещо да ми казваш - казвай го... ако не си затваряй миризливата уста и заминавай да цоцаш.. гле'ам още ж1лто имаш по устата...
Това беше особено смислено... знам,че съвета те гризе сега... та идеята ми беше.. но като гледам си се досетил сам... та идеята е,че мозъчните ти келтки са подредени като пистата хунгаороринг през лятото.

w0sh
05-02-2008, 18:20
8-)

Имам лице.. това достатъчно ли е?

evelinka1122
05-02-2008, 18:23
eee какво им е на спортистите... мн са си хубави... и са със супер яко тяло :P все пак аз продължавам да съм си вярна фенка на брейкърите и рапърите :P

Crafter
8-)

Не, трябва да имаш и чурка.

gPa3HuTeJl
Edit post незнаеш ли к'во е?
Иначе браво.. забавен си... и оригинален на всичкото отгоре...
Щом си направил тая тема престам си к1в тре'а да си отчаян и загорял...
като всички харесват играчи на к1рлинг, хвани стани и ти 1 ... или си прекалнно дебел ?

w0sh
05-02-2008, 18:25
8-)

Не, трябва да имаш и чурка.

майко мила.. покривам две от условията... представи си и на висчкото от горе мога да разграничавам иронията... е току що се оказа, че съм доста дебел, но ще го преживея...

Little_Lady93
05-02-2008, 18:32
w0sh 6to ne zeme6 da si otreje6 prustite i da ni osvobodi6 ot prisustvieto si.Mislq 4e na teb ti prilqga to4no "ako mozukut be6e poni4ka tvoqt 6te6e da e samo dupkata" :-P

w0sh
05-02-2008, 18:33
w0sh 6to ne zeme6 da si otreje6 prustite i da ni osvobodi6 ot prisustvieto si.Mislq 4e na teb ti prilqga to4no "ako mozukut be6e poni4ka tvoqt 6te6e da e samo dupkata" :-P
обмислям да го направя...

Obsession
05-02-2008, 18:33
Кърлинг, а? Ама вЕрно ли са толкова готини? 8-)

gPa3HuTeJl
05-02-2008, 18:34
w0sh-чо... сине майчин... иронията може и да разграничаваш ама май аз в1прос ти зададох ?

Little_Lady93
05-02-2008, 18:35
обмислям да го направя...

radvam se

cS_LaMeRkA
05-02-2008, 18:36
Да си имаш спортист-гадже в днешно му време е много "модно"... особено като се чуе за някоя... футболисТЧЕ... или некаф с надървени мусколи... които дори е тка не са направени от истински тренировки а анаболи... хапчета ла*на и т.н.... ии леле... вече се виде мъжа-"мечта"... :? Да тренираш не е лошо да верну си подържаш стегнато тялото... ама тфа па не значи да прекаляяш и да го напраиш само у фаянс... и да станеш некаф маняк на тая тема... :shock:
Аз лично не си падам по такива типове.... особено па.. как са ги има 90% позиорчеТа.. дет се праат че прават нещо... ама всъшност... го праат колко да се напрат на мъже и някоЯ да им почеса красТа-Та... :lol:
АААа-аа :shock: и да добава нещо... понеже прочетох няколко поста на няколко сладури.... много ясно че... не тряя да е някво топче.. и кюфтак.... вие па го изкараште... зае*и :smt012 а иначе... пък повечето мацки... като казват.. "да да спортистите имат много яки тела.. направо вече... леле (ше си одарат една...) леле-е господи... не знам си кфо кату едва ли не вече тея са богове... извиняваи те много но критерия "красота" не мисля че стои на 1-во място в една връзка.. разбира се са ще почнете (ама ... да не искам някви туртаци...нз си кфо нз си що.. никои не ви говори за такива) и да.. общо зето изводът е такъв.. че понеже гледате да са с ебаси яките тела... а в кофата им да няма... грам умствен багаж.. после Ви изклецат... и накрая... " :smt022 ама... мъжете са еднакви... само еб*не искат..."Еми като не си подхождате по харектер кфо ще искат?!?! .. поне некфа полза да имат.... (гадовете) ама... кфо да ги обвиняям... всеки гледа да си напрай кефа.. (в днешно време)
АБе Fucking stiuped w0rld !!

loriot
05-02-2008, 19:06
Защо всички казвате "тенесисти"? :lol:

EricDraven
05-02-2008, 19:11
Щото говорят за хора,които тренират тенес!Елементарно,драги ми Уотсън.. :D

loriot
05-02-2008, 19:15

ааа, ясно, аз пък помислих, че защото са от Тенеси :/

а Вие какво образование имате, Холмс? :lol:

EricDraven
05-02-2008, 19:34

Нямам образование.Аз съм един прост и ограничен човек :D иначе казано - спортист.Та,да не се отклоняваме от темата - съдейки по себе си направо съм потресен,какво,наистина,ха есват момичетата в спортистите? :-o

w0sh
05-02-2008, 19:37

Нямам образование.Аз съм един прост и ограничен човек :D иначе казано - спортист.Та,да не се отклоняваме от темата - съдейки по себе си направо съм потресен,какво,наистина,ха есват момичетата в спортистите? :-o
Моля следете темата... става дума за играчи на кърлинг, криеница и онова нещо, където забождаш опашката на магаре... Наистина тези хора ме карат да се комплексирам.

loriot
05-02-2008, 19:42

мхм :) Правилният отговор за образованието беше "елементарно, Уотсън", Холмс. 8-)

Съдейки по теб, може би харесват потреса ти?! :lol: много си скромен... или без самочувствие... и в двата случая не е добре :/

EricDraven
05-02-2008, 19:43
Моля следете темата... става дума за играчи на кърлинг, криеница и онова нещо, където забождаш опашката на магаре... Наистина тези хора ме карат да се комплексирам.

И с право..аз познавам трикратен световен шампион по криеница.Аз ти казвам,тоя човек като минаваше по улицата,всички хора почваха да реват...направо им се искаше да не са се раждали...не си единствения,който се коплексира,нормално е,от такива светила в развлекателния спорт. ;-)

loriot
05-02-2008, 19:49
онова нещо, където забождаш опашката на магаре... [/b]

ами да, направо са неустоими, особено когато викат "Пиняда! Пиняда!" направо ми се подкосяват краката...

EricDraven
05-02-2008, 19:50
мхм :) Правилният отговор за образованието беше "елементарно, Уотсън", Холмс. 8-)

Съдейки по теб, може би харесват потреса ти?! :lol: много си скромен... или без самочувствие... и в двата случая не е добре :/

:razz: Гениално,Уотсън, #-o Ама аз съм нали прост и ограничен,как да знам правилния отговор..

Аз,скромен или без самочувствие,няма такова нещо,аз съм най-големия :D (сега пък ще кажете,че е прекалено)

loriot
05-02-2008, 19:54

:razz: Гениално,Уотсън, #-o Ама аз съм нали прост и ограничен,как да знам правилния отговор..

Аз,скромен или без самочувствие,няма такова нещо,аз съм най-големия :D (сега пък ще кажете,че е прекалено)

те напоследък всички станаха най-големите :lol: иначе ок, взимам си думите назад :)

нова загадка, Холмс: ти си на къмпинг в планината, Уотсън те събужда през нощта и те пита:"Холмс, какво ти говорят тези звезди?"

DjuDjiTo
05-02-2008, 19:56
:razz: az li4no predpo4itam futbolistite

ми да.. по секси са футболистчетата ... и аз ги предпочитам отколкото някой щембест загорял "табладжия" ;)

EricDraven
05-02-2008, 19:57
Елементарно,драги ми Уотсън,някой ни е отмъкнал палатката.

babity
05-02-2008, 20:01
Защо всички си падат по играчи на кърлинг .... Какво толкова намирате в тях.. те дори не са професиналисти.

не е вярно!!! Заговорим ли за спортистите мога само и единствено да кажа, че няма по - неустоими от шах мат-истите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

loriot
05-02-2008, 20:03
Елементарно,драги ми Уотсън,някой ни е отмъкнал палатката.

не, времето утре ще е дъждовно :lol: damn it, тоя път позна... и изведнъж се сетих за един виц: Щирлиц наля бензин в устата на кучето и го пусна. То пробяга няколко метра и падна неподвижно на земята. "Свърши му бензина" помисли си Щирлиц.

както и да е, имате моето уважение, Холмс...

EricDraven
05-02-2008, 20:10
Тоя път бях подготвен :D
А,връщам си думите назад,Щирлиц е най-големия,аз съм след него :)

loriot
05-02-2008, 20:17
Тоя път бях подготвен :D
А,връщам си думите назад,Щирлиц е най-големия,аз съм след него :)

Щирлиц решава да се пошегува с шефа на СС Хайнрих Мюлер за 1 април.
- Знаеш ли, че аз съм руски шпионин?
- Не знам - шегува се на свой ред Мюлер.

8-)

EricDraven
05-02-2008, 20:20
Щирлиц вървеше по коридора. Изведнъж нещо го тресна с всичка сила по гърба. Щирлиц се просна на пода. Надигна се, огледа се - нямаше никого.
"Сторило ми се е!" - помисли си Щирлиц.

:razz: :razz:

loriot
05-02-2008, 20:21
От Гестапо бяха блокирали всички изходи, но Щирлиц излезе през входа. :lol:

EricDraven
05-02-2008, 20:25
8-) 8-)

Да...както казах,Щирлиц е номер 1.Никой не може да се мери с него.Нито шахматисти,нито шампиона по "Не се сърди човече",нито дори и моя приятел - трикратния световен шампион по криеница.

loriot
05-02-2008, 20:28
Щирлиц ftw!

басирам се, че не си виждал приятеля си отдавна :lol:

w0sh
05-02-2008, 20:29
Защо подяволите през цялото време си мислех,че говорите за "Швейк"? .......

loriot
05-02-2008, 20:32
Защо подяволите през цялото време си мислех,че говорите за "Швейк"? .......

i dunno...

TellMeYourName
05-02-2008, 20:34
Поуката е,че Щирлиц е над спортистите!

EricDraven
05-02-2008, 20:37
Щирлиц ftw!

Еми..за последно го видях преди началото на първото световно.Те другите 2 титли са му служебни :)

loriot
05-02-2008, 20:38
Поуката е,че Щирлиц е над спортистите!

кефи ме снимката, която си сложил :) А сега трябва ли да ти кажа името си? ^^

loriot
05-02-2008, 20:39
Щирлиц ftw!

Еми..за последно го видях преди началото на първото световно.Те другите 2 титли са му служебни :)

на бас, че е някъде на Бермудите 8-)

EricDraven
05-02-2008, 20:48
Дано да не си от комисията на световното,че май 4-ти пореден приз ше му се изплъзне.. :D

loriot
05-02-2008, 20:50
Ми че то колко ли народ не се изпокри в тоя Бермудски триъгълник... всеки, разбиращ от криеница, първо там трябва да търси :-D

а ти, Холмс, защо не се заемеш със случая :D

maaster
05-02-2008, 20:56
Добре, момичета, нищо против към футболистите, просто ми е любопитно кое точно ви привлича към тях ... стегнати крака или какво, че и аз не знам, а ми е много странно.

EricDraven
05-02-2008, 20:56
Значи може и да не е там,не знам,не разбирам много от криеница,аз го практикувах само като любител тоя спорт навремето. :)

Иначе,елементарно,Уотсън,н се заемам,щото ми е приятел,не искам да му провалям кариерата.. :)

loriot
05-02-2008, 20:58
Значи може и да не е там,не знам,не разбирам много от криеница,аз го практикувах само като любител тоя спорт навремето. :)

Иначе,елементарно,Уотсън,н се заемам,щото ми е приятел,не искам да му провалям кариерата.. :)

не бе, не да я проваляш, а и ти да отидеш... щом още не се е върнал, сигурно е хубаво :D

EricDraven
05-02-2008, 21:01
Виж т'ва вече е добра идея :)

loriot
05-02-2008, 21:04
Добре, момичета, нищо против към футболистите, просто ми е любопитно кое точно ви привлича към тях ... стегнати крака или какво, че и аз не знам, а ми е много странно.

ще кажа, обаче не само за футболистите... какво се случва на подсъзнателно и полу-подсъзнателно ниво: спортистите са хора с цел, която преследват, а именно да бъдат победители... за това са нужни качества, които правят всекиго привлекателен дори в самия му стремеж към успеха...
такива неща се отнасят не само за спортистите, но и за други "привлекателни" мъжки професии...

а точно футболистите... аз не страдам от тази мания, но считам, че толкова мн ги харесват, защото футболът е най-популярният спорт в днешно време и това ги прави върха на елита сред спортистите...

maaster
05-02-2008, 21:10

ще кажа, обаче не само за футболистите... какво се случва на подсъзнателно и полу-подсъзнателно ниво: спортистите са хора с цел, която преследват, а именно да бъдат победители... за това са нужни качества, които правят всекиго привлекателен дори в самия му стремеж към успеха...
такива неща се отнасят не само за спортистите, но и за други "привлекателни" мъжки професии...

а точно футболистите... аз не страдам от тази мания, но считам, че толкова мн ги харесват, защото футболът е най-популярният спорт в днешно време и това ги прави върха на елита сред спортистите...

Донякъде те разбрах :) ... но донякъде и не съм съгласен с теб. Това, че целта на спортистите е да са победители, не е така ( по скоро не за всички ). Например аз си тренирам от над 10 години, и нямам такива мании за там да съм победител да съм най-добрия или нещо такова, но по-скоро гледам постоянно да се надграждам физически, умствено, духовно, което ми носи удовлетворение, затова смятам, че има и такъв тип спортисти все още ... а инак спор няма добрата фигура просто е резултат от всичко, искаш или не искаш . И въпреки всичко, не говоря за всички, но съм забелязал, че множеството от такива примерно футболисти не са много умни ( пак да кажа множеството, да не тръгне тук някои да ме опонира ) , ама все пак всеки има право на избор де. Както и да е,благодаря за отговора, както казах в началото, донякъде разбрах за какво иде реч ;)

loriot
05-02-2008, 21:23
това беше in general... за мен те са привлекателни само на пръв поглед, а след това идват куп други неща...

и как ще са умни тия топковци, като те от малки мислят само за това да "ритат футбол" :D

а за качествата, които споменах - те се срещат и в други образи, освен това се допълват и от други качества, които спортистите не притежават и т.н. човек като се замисли, трдуно може да измъдри някакъв смислен и пълен отговор, но нещата, които казах важат при привличането на жените от мъжете попринцип :)

EricDraven
05-02-2008, 21:31
и как ще са умни тия топковци, като те от малки мислят само за това да "ритат футбол" :D

Прекалено често го казвам напоследък,ама за тая игра се иска бая акъл,нишо,че изглежда тъпо 22-ма човека да тичат по 1 топка :)

Друг е въпроса,че в България добрите футболисти се броят на пръстите на едната ръка,следователно и "топковци"-те с акъл са същия брой :D

gangstata
05-02-2008, 21:50
нем..

loriot
05-03-2008, 05:03

Прекалено често го казвам напоследък,ама за тая игра се иска бая акъл,нишо,че изглежда тъпо 22-ма човека да тичат по 1 топка :)

Друг е въпроса,че в България добрите футболисти се броят на пръстите на едната ръка,следователно и "топковци"-те с акъл са същия брой :D

е, то се иска, ама дали са... освен това говорим за всички, които претендират да се наричат футболисти, не само за разните там от национални отбори, Барселона и т.н.

Ch0c0la73
05-03-2008, 06:36
Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета... em takaa eee vsi4ki sme ludnali po tezi s tablata..oba4e li4no az sam diva fenka na tezi koito igraqt monopoli.. :razz:

EricDraven
05-03-2008, 09:40

е, то се иска, ама дали са... освен това говорим за всички, които претендират да се наричат футболисти, не само за разните там от национални отбори, Барселона и т.н.

Е за тия изобщо си мисля,че няма смисъл да говорим.За да играеш по Арсенал,Манчестър,Челси и т.н. и да взимаш пари за една седмица колкото нормален човек взима за няколко години,значи трябва определено да си имаш пипе.Относно всички останали,аз не знам критериите на момичетата,по обесними причини,ама мога да кажа,че познавам много футболисти,които,според мен,си имат достатъчно акъл. :) И всички дето мислят,че много голям процент футболисти са тъпи,колко такива познават,ама да ги познават наистина,че да могат да го заявят?

vamp
05-03-2008, 09:54

Обичам когато лепите етикети ей така просто,значи аз като съм боксиор съм тъп като на слон задника...Трябва да те открехна,че има и изключения,като мен,които съчетават спорта с даскалото,имат цели за бъдещето,харесва им да изглеждат добре и не са никак смотани.Съвет към теб,опознай човека преди да казваш:Той е спортист,той е тъпак ;)

Е футболистите наистина повечето са тъпи,борците почти всичките,абе и от боксиорите има много глупаци(все пак бой в главата) :) Но не всички спортисти са тъпанари!

CfEtii
05-03-2008, 10:19
Божееее..... :-x попаднал на 2 такива и ае всички под НОК :-x

Vilsy
05-03-2008, 10:22
Аз си падам по баскетболисти и футболисти,защото телата им са стегнати.

fenkata1
05-03-2008, 18:11
Виж са,не всички момичета си падат по спортисти. Аз, например, мисля че е даже гнусно ако един мъж е твърде мускулест. Не си падам по планини дето не можеш да им видиш главата или футболистчета дето прекарват дните си гонещи една топка. :-D

siisii
05-04-2008, 14:41
pri men e kato zabolqvane...ot 3 godini nasam vsqko mom4e koeto haresam se okazva voleibolist.vsi4ki kazvat"normalno,ednakvi interesi i ti igrae6 qsno e za6to gi haresva6"...no strannoto e 4e si padam po 4oveka X i 4ak sled tova razbiram 4e trenira volei....pla6a se ot sebe si,mislq 4e sum bolna...

fuck_me_pls
05-04-2008, 17:12
Повечето,не всички.

MiMcHeToOo
05-04-2008, 17:23
Коремчетата forever!!! :grin: :grin: :grin:Хапвайте си момчета аз ви обичам!

А да си дойдем на думата... Ако нямате коремчета не ставате :D

alex_devv
05-04-2008, 19:36
:? :? :? :?

Kaos_Urbano
05-04-2008, 20:47
АЗ не харесвам спортисти... :?

gazar
05-05-2008, 16:13
баси тъпата тема . не е ли ясно 6то 6от се поддаржаме . :shock: :shock: :shock: пак и сме по издаржливи :P :oops: :P

Anarion
05-06-2008, 07:12
Изглежда не ме познаваш.... пък и няма прична аз съм обикновен тенесист... а не велик играч на 'стражари и апаши"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Искам и аз момченце, с което да играя голф и прескочи кобила 8-)

BurnInMyLight
05-06-2008, 08:01
АЗ не харесвам спортисти... :?
И аз ;) хетеро съм...Ама предполагам,че момичетата ги харесват заради анцунга на АДИДАС :D :D :D :D

Madness
05-06-2008, 08:08
Спортисти,ма не и футболисти хуах

BurnInMyLight
05-06-2008, 08:48
Спортисти,ма не и футболисти хуах
Абе те всички си имат по един анцунг на адидас в гардероба...ей така за самочувствие :)

Denchoy
05-06-2008, 09:23
Гледай сега, т'ва, че няк'ва мацка те е отрязала заради такова момче, не означава, че всички сме си падаме по спортисти....
Аз скъсах с един и сега ходи с една дебелана, ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ СИ ПАДАТЕ ПО ДЕБЕЛИ МОМИЧЕТА??? :?

CucAgMuH
05-06-2008, 13:01
баси тъпата тема . не е ли ясно 6то 6от се поддаржаме . :shock: :shock: :shock: пак и сме по издаржливи :P :oops: :P

Aide ela izkarai 91 chasa bezsynno fiksirane na server-i i cluster-i kato si tolkova izdyrjliv :-P (lichen rekord si mi e, imam nyakolko po-malki *~70 chasa). Tova che mojesh da tichash kato kon bez glava 2 chasa nishto ne oznachava :> Az sym tichal po 200-300 metra s optichen kabel na ramo, prez presechena server-na mestnost v napregnatite momenti...(dori i go razpyvah v dvijenie :lol: )

EricDraven
05-06-2008, 13:52
Aide ela izkarai 91 chasa bezsynno fiksirane na server-i i cluster-i kato si tolkova izdyrjliv :-P (lichen rekord si mi e, imam nyakolko po-malki *~70 chasa). Tova che mojesh da tichash kato kon bez glava 2 chasa nishto ne oznachava :> Az sym tichal po 200-300 metra s optichen kabel na ramo, prez presechena server-na mestnost v napregnatite momenti...(dori i go razpyvah v dvijenie :lol: )

Айде изкарай 18 пъти по 100 метра на 45 градуса наклон(за бягане с всичка сила става въпрос).Залагам си къщата,колата и жената,че на 6,7-то ше си готов 191 часа да фиксираш...там каквото се фиксира.

maaster
05-06-2008, 14:01

Човек нищо общо със спорта в този аспект ...

Ice
05-06-2008, 14:41
Аз не харесвам такива момчета. :)

the_unknown
05-07-2008, 15:50
Аз съм каратист и боксьор, но едва ли изобщо някое момиче би го забелязало. Просто не съм като обикновените помпачи в залите по фитнес.Корав съм и здрав, но през дрехите не ми личи. А и не съм тежкотоварен. :)

loriot
05-07-2008, 18:44
Аз съм каратист и боксьор, но едва ли изобщо някое момиче би го забелязало. Просто не съм като обикновените помпачи в залите по фитнес.Корав съм и здрав, но през дрехите не ми личи. А и не съм тежкотоварен. :)

yaaaay!

CucAgMuH
05-07-2008, 19:35
Айде изкарай 18 пъти по 100 метра на 45 градуса наклон(за бягане с всичка сила става въпрос).Залагам си къщата,колата и жената,че на 6,7-то ше си готов 191 часа да фиксираш...там каквото се фиксира.

На 17 години спечелих градското по бягане на 1600 метра, ако ще си говорим за бягане. Останах трети на скок от място с 2,98 метра. И бях четвърти на 800 метра(ако изобщо го броим). Зарязах изцяло леката атлетика и се захванах само с културизъм... Щях да ходя на републиканското(до 18 години, до 80 килограма). За съжаление се наложи да ме оперират спешно месец и половина преди състезанието. Загубих около десет килограма тегло, после така и не се реших да ги възстановя. Отказах се от тези глупости и не съжалявам :)

Вече не бягам. Това си ми е принцип. Не ми го позволява нито облеклото ми, нито обувките ми, най-малко средата в която се намирам. Аз съм човек на умственият труд, заклеймявам всичкият физически. Това че не се занимавам години наред с какъвто и да е спорт, дори нищо свързано с подобни неща(освен билярд) никога не е било пречка да бъда харесван.

ПС. Тичал ли си със салонни обувки по влажни павета? Ако не си - пробвай, неописуемо е(нещо като микс между безтегловност, неориентираност, каране на ролери и периодични шутове зад главата). Ако искаш нещо хардкор към горната композиция добави дама на високи токчета, която се е вкопчила в теб "за да не падне" :razz:

EricDraven
05-07-2008, 20:54
Е тогава ми отидоха къщата,жената и колата :D Просто се подразних леко от предишния ти пост,защото,както явно знаеш,и бягането не е лесно и,според мен,не може да омаловажаваш т'ва,че човек се трепе всеки ден,тичайки по еди-колко-си километра,прибира се вкъщи,куцайки,след което веднага се просва на леглото без възможност да стане.И всичко това,всеки ден,с едничката цел да направи някаква кариера в спорта...

ПС: Аз съм далеч от мисълта,че задължително трябва човек да e спортист,за да бъде харесван...а,не съм тичал по посочения начин,ако искам да си вкарам интрига в живота или да се контузя,ще пробвам :)

bqsna_teenagerka
05-08-2008, 08:33
:D :D Момче стегни се! Тва,че като някое момиче като види пич с плочки каже "лоолл басии готиния :shock: " не означава нищо ;) Тези мусколистите просто им се кефим..а иначе си обичаме вас обикновените мом4ета ;)

1n5ub0rd1na73
05-08-2008, 11:29
бягане на 1600 метра
скок от място с 2,98 метра
800 метра
Здравей,

Доста добри постижения. Би ли споделил ръста си и времената, с които си заел съответните класирания?

Поздрави

P.S. Съжалявам за offtopic-а.