Влез

View Full Version : Супер притеснена съм!Моля ви,вижте !

vaLq_14
05-02-2008, 18:23
Здравейте!Пише ви едно много притеснено момиче!
На 16 години съм.Спала съм само с едно момче няколко пъти.Последно беше преди 2 месеца и нещо с бившия ми приятел.Оттогава ми е дошло 2 пъти,но този месец ми закъснява вече с 5 дена.От месеци ..даже година не ми се е случвало да ми закъснява.Винаги ми идва редовно.
Да отбележа,че ползвахме презерватив.Знам,че ще кажете че не е възможно да е станал гаф,но аз съм страшно притеснена! ;( Защото...напоследък започна да ми става лошо.Отначало не се замислих,но като ми закъсня и се шашнах! :( Какво мислите?

ElisaDay
05-02-2008, 18:25
А как ти тече ?

UnForgiving
05-02-2008, 18:25
Ами според мен няма абсолютно никакъв шанс да си бременна, но като толкова се притесняваш просто си купи един тест :-)

amatorium
05-02-2008, 18:29
Mnogo se shashkash... 8)

Fuckin_Crazy
05-02-2008, 18:32
Пиши по-кратко ма, къде се намираш?...няма да ти чета туака цели романи! :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

ioancheto
05-02-2008, 18:51
Fuckin_Crazy kato ne iska6 da 4ete6 kvo prai6 tyka,osven da se ebavash na saforumnicite si
po temata-ne si bremenna spox :)

Little_Lady93
05-02-2008, 18:51
Пиши по-кратко ма, къде се намираш?...няма да ти чета туака цели романи! :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

6to ne zeme6 da se grumne6 ma.Nqkoi hora imat po vajni problemi ot tova s kakvo jivotno da pravqt sex
do suzdatelq:mnogo me sumnqva da si bremenna no kato si pritesnena nepremenno si napravi test za da ne se tormozi6 izli6no. :)

snowwhite_queen
05-02-2008, 19:03
Възможно е само да си кървяла и да не е бил истинският ти мензис. Направи си тест :wink:

random_guy1
05-02-2008, 19:27
Какво мислите?

Не си бременна. Това, че ти закъснява 5 дена е нормално и може да е по 1000 причини. Циклите на жените се влияят от сезони, фази на луната, храна, недоспиване/здрав сън, безсексие, силна музика, джоджан в салатата, силна светлина, екшън филми и српска музика. На практика дължината на цикъла е добър източник на случайни числа.

Made_of_Pain
05-02-2008, 19:32
Не схващам, щом Ви е толкова шубе, защо правите секс?
Взимате го само за крачка към порастването, за да се чувствате по- голями и по ЯКИ пред бавните си приятели, но самото порастване изисква и отговорности. Сексът също е отговорност...
А ти си глупава.

CfEtii
05-02-2008, 19:32
Свършил ли е в теб,скъсан ли е бил презерватива?Ако не-излишно се шашкаш

Wrathchild
05-02-2008, 19:36
Бягай на гинеколог, може да е хормонално нарушение. Впрочем няма как да си бременна, това е едно елементарно нещо, което би трябвало да знаеш, след като правиш секс.

xxxSnowflakexxx
05-02-2008, 19:38
Според мен за да се успокоиш най-добре си направи тет веднага не са скъпи така че няма кво да му мислиш отиваш купуваш си тест и на другия ден на сутринта за да ти е по верен резултата го правиш.Така ще си спокойна!!!Успех
:-) :-) :-)

Devilka
05-02-2008, 19:41
След като ти е идвало 2 пъти след последния полов акт,защо се притесняваш?НЯМА как да си бременна! Нивото на сексуалната ти култура е нулево!

FreeSpirit
05-02-2008, 19:48
Казваш, че оттогава насам ти е идвало 2 пъти, значи не може да си бременна ;)
А за сигурност си купи тест ;)
Айде и не се шашкай мн, честно да ти кажа, може и от притеснението да ти прилошава ;)

vaLq_14
05-02-2008, 20:18
Да отговоря на нападките:Идвало ми е 2 пъти,да.Но да сте чували за цветна бременност?
Била съм глупава?И как преценихте?(това са въпроси към хората,които ме нападнаха)
Казах,че ми закъснява с 5 дена.Идва ми редовно!Ето затова се тревожа!Също и ми става лошо.
Егати.Човек да реши да пусне тема,за да потърси съвет и ще го изядете!
Благодаря на сериозните мнения!

slivaka
05-02-2008, 21:08
Taq e tolkova tupa ,4e nqma na kade ,vijte i temite da vidite kolko e tupa :D :D :D :D:D

a_n_i_t_y941001
05-02-2008, 21:27
Взимате го само за крачка към порастването, за да се чувствате по- голями и по ЯКИ пред бавните си приятели, но самото порастване изисква и отговорности. Сексът също е отговорност...
А ти си глупава.Защо трябва да се заяждаш с всички от форума?Секса е нещо нормално,което ние не го признаваме и е нормалнда се притенява момичето,никой не е бзгрешен,винаги стават гафове,а ти ако нямаш каквво да кажеш по темата не пиши
а до авторката не мисля че си бремена,но за всеки случаи си направи тест!успех \:D/ пиши после какво е станало :)

Made_of_Pain
05-02-2008, 21:40
А ти си глупава.Защо трябва да се заяждаш с всички от форума?Секса е нещо нормално,което ние не го признаваме и е нормалнда се притенява момичето,никой не е бзгрешен,винаги стават гафове,а ти ако нямаш каквво да кажеш по темата не пиши
а до авторката не мисля че си бремена,но за всеки случаи си направи тест!успех \:D/ пиши после какво е станало :)

Нещо още да се опиташ да ми кажеш?

no_name_girl
05-02-2008, 21:47
test4e :P :smt119 uspeh ;)

a_n_i_t_y941001
05-02-2008, 21:57

Нещо още да се опиташ да ми кажеш? Mи не,просту казвам че съдиш без да знаеш човека

Made_of_Pain
05-03-2008, 07:59
Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа?

NeLLy_BaBy
05-03-2008, 08:27
Значи аз не мисля че си бременна, но ако толкова се притесняваш вземи си тест. А за симптомите, някой път човек като мисли прекалено много за нещо и почва да си внушава че това,което има, в твоя са симптоми на бременност. Това най-вероятно не е така.Затова се успокой :) Напълно нормално е понякога да имаш нередовен цикъл, но това не означава веднага че си бременна, тъй като тук има толкова много фактори, които влияят.

Anabel
05-03-2008, 08:37
Първо миличка ще ти кажа да се успокоиш,защото виждам,че си притеснена.Според мен няма опасност да си бременна,защото все пак е имало презарватив и той не се е скъсал.Ако мислиш,че това не те успокоява,купи си тест и тогава ще се види всичко.

Vilsy
05-03-2008, 08:44
Най-добре си направи тест.

Anabel
05-03-2008, 08:51
Taq e tolkova tupa ,4e nqma na kade ,vijte i temite da vidite kolko e tupa :D :D :D :D:D

Тъп си ти.

sim00n.light.shadow
05-03-2008, 10:18
Ако си бременна изобщо тея 2 месеца нямаше да ти идва. Ако толкова се притесняваш иди на гинеколог, коже да не ти идва заради нещо хормонално.

hungry_vampire_f
05-03-2008, 11:07
абе нищо ти няма, кво се шашкаш. Дошло ти е цели 2 пъти тва значи, че 2 месеца ти е нямало нищо, не можеш да забременеш просто ей така от въздуха

Bon_bOn_ChE
05-03-2008, 12:16
Щом ти е идвало 2 пъти от тогава неможе да си бременна,но за да се успокоиш си направи тест (вече доста хора ти казаха :) ) Айде и не се шашкай толкова много :P

a_n_i_t_y941001
05-03-2008, 12:17
Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа? Да,точно сега аз небива да говоря затова че небива да си създаваш мнение за човека без да го познаваш,защото точно сега аз без да те познавам също отсъдих че си тъпа

Made_of_Pain
05-03-2008, 20:16
Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа? Да,точно сега аз небива да говоря затова че небива да си създаваш мнение за човека без да го познаваш,защото точно сега аз без да те познавам също отсъдих че си тъпа

Ти щото си тъпа, за тва :lol: :lol: :lol:

a_n_i_t_y941001
05-03-2008, 21:08
Mи аз ако съм тъпа ти нз за къде си

Made_of_Pain
05-03-2008, 21:17

За колкото да те съпроводя до дома за малоумни :)

a_n_i_t_y941001
05-03-2008, 21:20
dam a tebe treva te vodqt v dom za glypavi i nedorazviti,oba4e ne se razpravqm s teb 4e 6ti razviq o6te poe4e glyposta 6te prifane6 moita,begai

bubbl3s
05-03-2008, 21:59
След като ти е идвало 2 пъти след последния полов акт,защо се притесняваш?НЯМА как да си бременна! Нивото на сексуалната ти култура е нулево!

Na teb i na vs ostanali kato tebe koito se pravat na tolkova vajni i samo se ebavat: NALI ZATVA SME TYKA WE KIFLI, ZA DA POMAGAME!! Kvo samo se podigravate i se ebavate s problemite na horata?!?! Are zemete se skriite nqkade i si pazete tupite komentari za sebe si!! :? :-x :?

slaveto1989
05-04-2008, 12:59
Здравейте!Пише ви едно много притеснено момиче!
На 16 години съм.Спала съм само с едно момче няколко пъти.Последно беше преди 2 месеца и нещо с бившия ми приятел.Оттогава ми е дошло 2 пъти,но този месец ми закъснява вече с 5 дена.От месеци ..даже година не ми се е случвало да ми закъснява.Винаги ми идва редовно.
Да отбележа,че ползвахме презерватив.Знам,че ще кажете че не е възможно да е станал гаф,но аз съм страшно притеснена! ;( Защото...напоследък започна да ми става лошо.Отначало не се замислих,но като ми закъсня и се шашнах! :( Какво мислите?
ebete se pod put i nadput pa sa 6e butate detskite koli4ki :-x

slaveto1989
05-04-2008, 13:00
[quote=Devilka] NALI ZATVA SME TYKA WE KIFLI, ZA DA POMAGAME!!
hahahahahahahahahahahaha tva me razbi :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
za tva si ima lekari

jjjjjj6363
05-04-2008, 13:29
purvo vajmojno e da si bremena nishto 4e e imalo prezurvativ neisklu4vai varianta ima 97% mai beshe
no slu4vat se takiva anomali q ot vremeto q ot sexa taka 4e biologi4niq 4esovnik da se oburka spored mene trqbva da se uspokoish

zaraaa
05-04-2008, 14:31
Spored men ti nqma nishto, no ako se pritesnqvash si kupi edin test :) :) :)

Kassu
05-04-2008, 14:36
Невъзможно е, щом 2 МЕСЕЦА е било нормално, даже няма нужда тест да си купуваш... освен, ако не се опиташ за книгата на Гинес? :-o

Playlife_f
05-04-2008, 14:39
awreeee shmatki zaspali kvo se obijdate koi e typ i koi ne....6tom ste stignali do tam da se obijdate po forumite si4ki ste zle :grin: :-P takamm a kolkoto do temata.... Made_of_Pain e prava za nekoi ne6ta..tragnali sex da mi praat a neznaqt posledtstviqta!!! ti kvo sq o4akva6 a macka? da ti kaeme....``da bremenna si`` ili ``ne ne si bremenna``.... :? :? :? ima si testove za taq rabota kupyva6 si i si re6ava6 problemite...kvo ni pita6 nas!! a spored mene nqma kak da zabremenee6 ako ne e svar6il v tewe....tva 4e ti zakasnqva e za6toto si po4nala da vodi6 polov jivot...normalno e da ti e neredovno!!! a do tva 4e ti stava lo6o prosto si se 6a6nala qko :? osaznaite we horaaaa....obrazovaite se predi da praite sex :? :razz: :razz: :razz: :-P

MaKiNgMeCraZy
05-04-2008, 15:40
Аз едно нещо не мога да разбера ... нужни ли са 20 страници отговори, след като всички са едни и същи?! "Купи си тест", "Иди на лекар" ... и аз съм съгласна с мацката, която каза, че не знаете какви са последствията от секса, а правите секс ..
А по темата нека да кажа, че нищо и няма на авторката.Нито тест ти трябва, нито лекар.. И мисля, че вече трябва да ти е дошло, а ако не е - отиди на генеколог, защото може да ти има нещо, но не си бременна спокойно.А за цветната бременност - като прочетеш достатъчно за нея и симптомите, тогава ни разправяй, че сме тъпи ..

Xtuning
05-04-2008, 15:54

За колкото да те съпроводя до дома за малоумни :)

Made_of_Pain - за пореден път доказваш какъв брилиантен ум имаш ( като повтаряш една фраза в 10 теми ) ..... Незнам но си мисля , че маймуна ще има повече точки на тест за интелигентност от теб :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

beb4eto0o
05-04-2008, 19:16
spored men e nqkakvo zakasnenie samo 6teti doide :-)

Sarabi
05-04-2008, 19:24
Възможно е само да си кървяла и да не е бил истинският ти мензис. Направи си тест :wink:

Те путките си кървят ей така без нищо, нали знаеш. Винаги на равен интервал, еднаква консистенция, с еднаква продължителност. Ама т'ва не е цикъл, нали знаеш.

alex_devv
05-04-2008, 19:49
лапнала си топчето

Karamel4e_to
05-04-2008, 19:52
nqma smsial da se pritesnqvash she ti doide :-D

RyAn
05-14-2008, 08:52
Shpoko macka ima sqkakvi prichini da ti zakasnqva ako si bila bolna antibiotici lekarstva gluposti ..

Erica
05-14-2008, 09:14
Ima mnogo prichini,poradi koito da ti zakysnqva...,taka che ne se trevoji...Smqna na klimata,lipsa na redoven polov jivot,stres...tova sa vse drebni raboti ,no vliqqt mnogo.

No na men mi se struva che veche trqbva da ti e doshlo pisala si temata predi 10 dni :)

Blocker
05-14-2008, 09:17
Ima mnogo prichini,poradi koito da ti zakysnqva...,taka che ne se trevoji...Smqna na klimata,lipsa na redoven polov jivot,stres...tova sa vse drebni raboti ,no vliqqt mnogo.

No na men mi se struva che veche trqbva da ti e doshlo pisala si temata predi 10 dni :)
Saglasen sam s Erica,vapreki 4e sam mom4e :-P sam0 ne se shashkai tolkova,za6toto e izlishno!

Re5peC7
05-14-2008, 12:07
Spored men ti nqma nishto, no ako se pritesnqvash si kupi edin test :) :) :)
+1

Empowered
05-14-2008, 12:20
Ehh ehh... 4eta az temi no edinstvenoto keto moga da kaja po tqx e spam :-D

tonit0yy
05-14-2008, 13:39
oh spokoino we nai dobrata mi fr kato go napravi s gadjeto i i to bez prezervativ si vnu6i 4e e bremenna be6e i lo6o uj i se gade6e qde6e kato prase pa ni6t0 i nema :D :D spokoino vnu6ava6 si napravi edin test za po sigurno ama ne si bremenna :grin: :) :)

baby_inloff
05-14-2008, 14:32
Ами според мен няма абсолютно никакъв шанс да си бременна, но като толкова се притесняваш просто си купи един тест :-)

IMA 6ANS zad1ljitelno si naprei test :)