.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Супер притеснена съм!Моля ви,вижте !

Здравейте!Пише ви едно много притеснено момиче!
    На 16 години съм.Спала съм само с едно момче няколко пъти.Последно беше преди 2 месеца и нещо с бившия ми приятел.Оттогава ми е дошло 2 пъти,но този месец ми закъснява вече с 5 дена.От месеци ..даже година не ми се е случвало да ми закъснява.Винаги ми идва редовно.
    Да отбележа,че ползвахме презерватив.Знам,че ще кажете че не е възможно да е станал гаф,но аз съм страшно притеснена! ;( Защото...напоследък започна да ми става лошо.Отначало не се замислих,но като ми закъсня и се шашнах! Какво мислите?

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    А как ти тече ?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ами според мен няма абсолютно никакъв шанс да си бременна, но като толкова се притесняваш просто си купи един тест

Мега фен Аватара на amatorium
    Mnogo se shashkash...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Село Бръкни Дълбоково
    Пиши по-кратко ма, къде се намираш?...няма да ти чета туака цели романи!
    Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
    I won't deny it I'm a straight ridah
    You don't wanna fuck with me

Fuckin_Crazy kato ne iska6 da 4ete6 kvo prai6 tyka,osven da se ebavash na saforumnicite si
    po temata-ne si bremenna spox

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin_Crazy
    6to ne zeme6 da se grumne6 ma.Nqkoi hora imat po vajni problemi ot tova s kakvo jivotno da pravqt sex
    do suzdatelq:mnogo me sumnqva da si bremenna no kato si pritesnena nepremenno si napravi test za da ne se tormozi6 izli6no.

Възможно е само да си кървяла и да не е бил истинският ти мензис. Направи си тест

Re: Супер притеснена съм!Моля ви,вижте !

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    Какво мислите?
    Не си бременна. Това, че ти закъснява 5 дена е нормално и може да е по 1000 причини. Циклите на жените се влияят от сезони, фази на луната, храна, недоспиване/здрав сън, безсексие, силна музика, джоджан в салатата, силна светлина, екшън филми и српска музика. На практика дължината на цикъла е добър източник на случайни числа.

Супер фен
    Град
    Венера
    Не схващам, щом Ви е толкова шубе, защо правите секс?
    Взимате го само за крачка към порастването, за да се чувствате по- голями и по ЯКИ пред бавните си приятели, но самото порастване изисква и отговорности. Сексът също е отговорност...
    А ти си глупава.

Свършил ли е в теб,скъсан ли е бил презерватива?Ако не-излишно се шашкаш

Бягай на гинеколог, може да е хормонално нарушение. Впрочем няма как да си бременна, това е едно елементарно нещо, което би трябвало да знаеш, след като правиш секс.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Според мен за да се успокоиш най-добре си направи тет веднага не са скъпи така че няма кво да му мислиш отиваш купуваш си тест и на другия ден на сутринта за да ти е по верен резултата го правиш.Така ще си спокойна!!!Успех

Голям фен Аватара на Devilka
    След като ти е идвало 2 пъти след последния полов акт,защо се притесняваш?НЯМА как да си бременна! Нивото на сексуалната ти култура е нулево!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Казваш, че оттогава насам ти е идвало 2 пъти, значи не може да си бременна
    А за сигурност си купи тест
    Айде и не се шашкай мн, честно да ти кажа, може и от притеснението да ти прилошава

Да отговоря на нападките:Идвало ми е 2 пъти,да.Но да сте чували за цветна бременност?
    Била съм глупава?И как преценихте?(това са въпроси към хората,които ме нападнаха)
    Казах,че ми закъснява с 5 дена.Идва ми редовно!Ето затова се тревожа!Също и ми става лошо.
    Егати.Човек да реши да пусне тема,за да потърси съвет и ще го изядете!
    Благодаря на сериозните мнения!

Цитирай Първоначално написано от Fuckin_Crazy
    Taq e tolkova tupa ,4e nqma na kade ,vijte i temite da vidite kolko e tupa

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Взимате го само за крачка към порастването, за да се чувствате по- голями и по ЯКИ пред бавните си приятели, но самото порастване изисква и отговорности. Сексът също е отговорност...
    А ти си глупава.
    Защо трябва да се заяждаш с всички от форума?Секса е нещо нормално,което ние не го признаваме и е нормалнда се притенява момичето,никой не е бзгрешен,винаги стават гафове,а ти ако нямаш каквво да кажеш по темата не пиши
    а до авторката не мисля че си бремена,но за всеки случаи си направи тест!успех \/ пиши после какво е станало

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    А ти си глупава.
    Защо трябва да се заяждаш с всички от форума?Секса е нещо нормално,което ние не го признаваме и е нормалнда се притенява момичето,никой не е бзгрешен,винаги стават гафове,а ти ако нямаш каквво да кажеш по темата не пиши
    а до авторката не мисля че си бремена,но за всеки случаи си направи тест!успех \/ пиши после какво е станало

Нещо още да се опиташ да ми кажеш?

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    test4e :P uspeh

Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    А ти си глупава.

Нещо още да се опиташ да ми кажеш?
    Mи не,просту казвам че съдиш без да знаеш човека

Супер фен
    Град
    Венера
    Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа?

Значи аз не мисля че си бременна, но ако толкова се притесняваш вземи си тест. А за симптомите, някой път човек като мисли прекалено много за нещо и почва да си внушава че това,което има, в твоя са симптоми на бременност. Това най-вероятно не е така.Затова се успокой Напълно нормално е понякога да имаш нередовен цикъл, но това не означава веднага че си бременна, тъй като тук има толкова много фактори, които влияят.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Първо миличка ще ти кажа да се успокоиш,защото виждам,че си притеснена.Според мен няма опасност да си бременна,защото все пак е имало презарватив и той не се е скъсал.Ако мислиш,че това не те успокоява,купи си тест и тогава ще се види всичко.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Най-добре си направи тест.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си