- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Супер притеснена съм!Моля ви,вижте !
Здравейте!Пише ви едно много притеснено момиче!
На 16 години съм.Спала съм само с едно момче няколко пъти.Последно беше преди 2 месеца и нещо с бившия ми приятел.Оттогава ми е дошло 2 пъти,но този месец ми закъснява вече с 5 дена.От месеци ..даже година не ми се е случвало да ми закъснява.Винаги ми идва редовно.
Да отбележа,че ползвахме презерватив.Знам,че ще кажете че не е възможно да е станал гаф,но аз съм страшно притеснена! ;( Защото...напоследък започна да ми става лошо.Отначало не се замислих,но като ми закъсня и се шашнах!Какво мислите?
А как ти тече ?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами според мен няма абсолютно никакъв шанс да си бременна, но като толкова се притесняваш просто си купи един тест![]()
Пиши по-кратко ма, къде се намираш?...няма да ти чета туака цели романи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
Fuckin_Crazy kato ne iska6 da 4ete6 kvo prai6 tyka,osven da se ebavash na saforumnicite si
po temata-ne si bremenna spox![]()
6to ne zeme6 da se grumne6 ma.Nqkoi hora imat po vajni problemi ot tova s kakvo jivotno da pravqt sexПървоначално написано от Fuckin_Crazy
do suzdatelq:mnogo me sumnqva da si bremenna no kato si pritesnena nepremenno si napravi test za da ne se tormozi6 izli6no.![]()
Възможно е само да си кървяла и да не е бил истинският ти мензис. Направи си тест![]()
Не си бременна. Това, че ти закъснява 5 дена е нормално и може да е по 1000 причини. Циклите на жените се влияят от сезони, фази на луната, храна, недоспиване/здрав сън, безсексие, силна музика, джоджан в салатата, силна светлина, екшън филми и српска музика. На практика дължината на цикъла е добър източник на случайни числа.Първоначално написано от vaLq_14
Не схващам, щом Ви е толкова шубе, защо правите секс?
Взимате го само за крачка към порастването, за да се чувствате по- голями и по ЯКИ пред бавните си приятели, но самото порастване изисква и отговорности. Сексът също е отговорност...
А ти си глупава.
Свършил ли е в теб,скъсан ли е бил презерватива?Ако не-излишно се шашкаш
Бягай на гинеколог, може да е хормонално нарушение. Впрочем няма как да си бременна, това е едно елементарно нещо, което би трябвало да знаеш, след като правиш секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен за да се успокоиш най-добре си направи тет веднага не са скъпи така че няма кво да му мислиш отиваш купуваш си тест и на другия ден на сутринта за да ти е по верен резултата го правиш.Така ще си спокойна!!!Успех
![]()
![]()
![]()
След като ти е идвало 2 пъти след последния полов акт,защо се притесняваш?НЯМА как да си бременна! Нивото на сексуалната ти култура е нулево!
Казваш, че оттогава насам ти е идвало 2 пъти, значи не може да си бременна
А за сигурност си купи тест
Айде и не се шашкай мн, честно да ти кажа, може и от притеснението да ти прилошава![]()
Да отговоря на нападките:Идвало ми е 2 пъти,да.Но да сте чували за цветна бременност?
Била съм глупава?И как преценихте?(това са въпроси към хората,които ме нападнаха)
Казах,че ми закъснява с 5 дена.Идва ми редовно!Ето затова се тревожа!Също и ми става лошо.
Егати.Човек да реши да пусне тема,за да потърси съвет и ще го изядете!
Благодаря на сериозните мнения!
Taq e tolkova tupa ,4e nqma na kade ,vijte i temite da vidite kolko e tupaПървоначално написано от Fuckin_Crazy
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо трябва да се заяждаш с всички от форума?Секса е нещо нормално,което ние не го признаваме и е нормалнда се притенява момичето,никой не е бзгрешен,винаги стават гафове,а ти ако нямаш каквво да кажеш по темата не пишиПървоначално написано от Made_of_Pain
а до авторката не мисля че си бремена,но за всеки случаи си направи тест!успех \/ пиши после какво е станало
![]()
Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
Нещо още да се опиташ да ми кажеш?
test4e :Puspeh
![]()
Mи не,просту казвам че съдиш без да знаеш човекаПървоначално написано от Made_of_Pain
Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа?
Значи аз не мисля че си бременна, но ако толкова се притесняваш вземи си тест. А за симптомите, някой път човек като мисли прекалено много за нещо и почва да си внушава че това,което има, в твоя са симптоми на бременност. Това най-вероятно не е така.Затова се успокойНапълно нормално е понякога да имаш нередовен цикъл, но това не означава веднага че си бременна, тъй като тук има толкова много фактори, които влияят.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Първо миличка ще ти кажа да се успокоиш,защото виждам,че си притеснена.Според мен няма опасност да си бременна,защото все пак е имало презарватив и той не се е скъсал.Ако мислиш,че това не те успокоява,купи си тест и тогава ще се види всичко.
Най-добре си направи тест.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...