Влез

View Full Version : Към момчетата

candy_little_girl
05-02-2008, 18:55
Здравейте, пускам тази тема, защото понякога имам малък проблем.Харесвам си някое момче и приказваме, приказвамв и вече няма какво да си кажем.Е, момчета кажете за какво обичате да си говорите с момичетата?Благодаря преджарително на всички :-)

sladkish_14
05-02-2008, 18:58
Да ти кажа зависи от момчето :) Не всички са такива с които можеш да говориш за всичко!Не мога да ти помогна,защото имам сериозна връзка и доста рядко сядам в усамотена обстановка с друго момче!А с моя приятел си говорим за всичко :) Ако мислиш,че на момчето срещу теб може да се има доверие може да си говорите за по-лични работи,интереси или просто някакъв забавен разговор...Поинтересувай се от него питай,и така от негова страна ако има интерес ще се получи добър диалог ;-)

sladkish_14
05-02-2008, 18:59
Упс май темата е отправена към момчетата :oops:

tuzaro
05-02-2008, 19:01
за футбол, коли, мотори, жени и сякви интересни неща 8-) 8-)

candy_little_girl
05-02-2008, 19:14
Само това ли?Още...? :-D

tuzaro
05-02-2008, 19:20
ам някой обичат да говорят и за компютри ама аз не ги разбирам и не говора, иначе и много за глупости говорим 8-)

w0sh
05-02-2008, 19:26
Аз обичам да говоря за политика, спорт, история и развлечения... жалко, че първите 3 рядко са теми, които обсъждам с момичета.... кво да се прави умствен капацитет.

Wrathchild
05-02-2008, 19:28
Не умствен капацитет, а интереси.

w0sh
05-02-2008, 19:29
От политика не се интересуват хора, които ен я разбират... това си е умствен какацитет.

Wrathchild
05-02-2008, 19:32
От политика не се интересуват хора, които ен я разбират... това си е умствен какацитет.Аз говорех предимно за спорта и историята. Всичко опира до човек, а не до деление мъже - жени. Което е жалко, защото много момичета/жени биха могли да станат наистина умни хора, но уви, предпочитат да използват сивото си вещество за запомняне на цената на последните им дънки...

Naman07
05-02-2008, 19:37
Здравейте, пускам тази тема, защото понякога имам малък проблем.Харесвам си някое момче и приказваме, приказвамв и вече няма какво да си кажем.Е, момчета кажете за какво обичате да си говорите с момичетата?Благодаря преджарително на всички :-)

За всеки е индивидуално,разбери от какво се интересува...бъди импулсивна и т.н...

MagnetiC
05-02-2008, 19:47
От политика не се интересуват хора, които ен я разбират... това си е умствен какацитет.Аз говорех предимно за спорта и историята. Всичко опира до човек, а не до деление мъже - жени. Което е жалко, защото много момичета/жени биха могли да станат наистина умни хора, но уви, предпочитат да използват сивото си вещество за запомняне на цената на последните им дънки...

тук не съм съгласна, напоследък много станаха и момчетата, които се интересуват от цената на марковите си дънки, маратонки, шапка или нещо такова..не са само момичетата..та не зависи от пола, а от човека...според мен от пола зависи само начина на мислене - жените (по-голямата част - емоционално ,със сърцата си) , мъжете(по-голямата част - рационално, с главата си(не уточнявам коя :) ))
съжалявам че се отклоних от темата :/

VinDiesel
05-02-2008, 19:47
Аз мога да си говоря с едно момиче и векове.Никога го няма това няма какво да си кажем поне при мен :)

alex_devv
05-02-2008, 19:51
не съм почнал все още да си пиша сценарии и като изляза да говоря по него :lol:
всичко си идва отвътре

FantaMen
05-02-2008, 21:07
Тва са ми любимите теми "За момчетата" Зависи от момчето.Аз например говоря за Спорт,коли,интернет,за приятелите ми.Отговарям за всякакви въпроси,но и задавам такива :-D

freezingskull
05-02-2008, 22:47
обичам да ходя с интелигентни момичета защото могат да разберат шегите ми, имаме доста теми на разговор, ако говорим за даскало, кандидатсване някаде няма да ме помисли за тъпак и т.н. но зависи и от хората които искат да водят разговора, какви са интересите им

gazar
05-03-2008, 14:42
Oф моми4ета много зависи от мом4ето.АЗ сам мом4е и оби4ам да си говоря с моми4ета като запо4на да е улисвам с у4или6те госпожи глупости работи и после спонтанно но внимателно по4вам да говоря за жени.Ако иска6 да зареби6 моми4ето му кажи 4е харесва6 ако е с руса коса примерно блондинки,ако е с 4ежена коса казва6 4е харесва6 брунеткии тнк.

ако ИСка6 ти кат моми4е да запо4не6 разговоря наи добре е да говорите за у4ил6те ако сте ж даскало или за какви мом4ета/моми4ета харесвате.

смятам 4е се изразиь ясно.
и успех ако иска6 да зареби6 мом4ето .
ако си няма6 гадйе и си тарси6 земи прати една снимка на ЛС.
И кажи на колко години си 8) 8) 8)