Влез

View Full Version : Какво да правя ? :(

BeBeTyYy
05-03-2008, 08:09
Ходех с едно момче 2 години и скъсахме.. обичам го много,но съдба..Тръгнах с друг,за да го забравя.. и ходих с него 2 месеца до онзи ден,когато усетих,че не6то не е наред и го попитах.Каза ми,че в момента незнае какво иска.. зарязах го,разбира се.След това ми се обажда да ми казва,че му липсвам и т.н..,след което ми стана о6те по-гадно..И сега вместо да забравям 1 ...станаха 2ма.. Какво да правя? И ако втория поиска да се съберем да го направя ли или 6те съм пълна идиотка,ако се върна при него ? :(

sexa_na_kompleksa
05-03-2008, 08:10
Ако все още имаш чувства към първото момче, няма смисъл да тръгваш с когото и да е било друг ...

BeBeTyYy
05-03-2008, 08:16
Да,но аз вече имам чувства и към второто.. и е супер кофти.. :(

fuck_me_pls
05-03-2008, 08:19
Еми върни се при второто..поне ако не за друго,за да имаш да забравяш само 1 :D Пък и за да не си сама :P

BeBeTyYy
05-03-2008, 08:22
Shte se chuvstvam super tupo.. pri polojenie,che toi kaza,che neznael kakvo iska... tova beshe adski smotana postupka ot negova strana.. a i ne iskam da go tursq (da se unijavam).. vupreki che toi me tursi ot togava sa minali samo 2 dni de.. no purviq si pisahme,govorihme po telefona.. i vchera pak mi se obadi,no ne sum go vijdala.. dnes sig pak nqma da go vidq..Mn mi e tejko,no ne moga vednaga shtom reshi kakvo iska da otida pri nego..shte se chuvstvam kato bokluk!

elmosGirl8
05-03-2008, 08:31
аз нзм как вие хората можете да ходите с един а да харесвате друг. На твое място бих останала сама да се замисля : или да харесвам едия или другия.. тъпичко е според мен да харесваш двама души и с единия да ходиш !

AceOfSpades
05-03-2008, 08:35
За Това не трябва да се тръгва с някой само и само да забравиш другия, при положение, че още имаш чувства към първия :? . Ем гадна ситуация... прецени с кой ще си по-щастлива и пробвай с него.

пЛюш!нкаАа~
05-03-2008, 08:46
Аз те съветвам да останеш сама за известно време,да размислиш сама и да решиш какво ще направиш..кажи му,че неискаш известно време да се виждате - за да не ти влияе на решението,което ще вземеш.

bany_land
05-03-2008, 11:13
vtoriq e prosto vtori bila si dalgo vreme s nego ama da ne ti puka ostavi go ve4e si go zabravila ako pita6 men i za parviq ne ti puka osobeno ;) no az si mislq 4e tozi kogoto obi4a6 e parviq ;)