View Full Version : кое е по-важно ???
ae interesnnno mi e koe e po-vajno kogato re6avatee dali sa hodite s nqkoi
dali tova 4e e hubav/a , umna/umen ,zabaven/zabavna , da slu6ate razli4na muzika /da haresvate ednakvi stilove :) :) :)
ne mislq 4e ima opredeleni kriterii za tova s koito 6e bude6,trqbva prosto da namerite kakvo da haresvate edin v drug :)
ne mislq 4e ima opredeleni kriterii za tova s koito 6e bude6,trqbva prosto da namerite kakvo da haresvate edin v drug :)
мн точно изказване :grin:
krisi_bep
05-03-2008, 09:50
Е,няма кодекс и критерий,по който да си избираш гадже.Ае стига с тъпите и еднакви теми.Има много такива теми,където се пита какво те привлича в противоположния пол и т.н.Всеки човек е с различен вкус,всеки човек ще даде различен отговор на въпроса...
mishonche
05-03-2008, 10:10
Еми някой държат повече на външността,други не .. Мен примерно не ме инт. толкова външния вид,а повече това как се чувстам когато съм с този човек :)
Пак ли такава тема....
Ми всеки има различни предпочитания и вкус.Мен не ме е*е особено как изглежда човека.Предпочитам да е свестен и печен,отколкото някой лиглъо,незнаещ кво иска...
sexa_na_kompleksa
05-03-2008, 10:24
За мен са важни чувствата.
hungry_vampire_f
05-03-2008, 11:03
май най-важният критерий е да не ме дразни, щото в последно време рядко се намира някой който с тъпите си мнения и въпроси да не ме изкара извън нерви
PatkoPatkov
05-03-2008, 11:04
да е умна е важно за мен .. всеки със вкуса си
mir4ovski
05-03-2008, 11:07
vseki s vkusa si...pri men enshtata sa kompleksni smisul ne darja da e nqkakuv nezemen krasavec ama pone nqkakvi hubavi 4erti da ima.Po-vajen e haraktera,kak se darji s men,kak me kara da se 4uvstvam.Spored mene hubavi dvama partniori da imat razli4ni interesi i sposobnosti za da moje da se dopalvat...ne da sa absolutno ednakvi i sled izvestno vreme obshtite im 4erti da se okajat bazirani na muzikata ili filmite a ne na istinski 4uvstva...
Obsession
05-03-2008, 11:18
За всеки е различно - разни хора, разни идеали ;) Не мога да "реша" да ходя с някой ей така, трябва нещо да ме привлече у него, да имаме нещо общо в характерите, да ми е приятно да сме заедно.
всичко е от значение- сумираш плюсовете и минусите и преценяваш
Аз харесвам само скейтърки... толкова са секси ... о Боже
nejnaDROGA
05-03-2008, 11:53
+1 :)
Ама Боби ти нали пишеше само в Секс бе :-D Как така си се объркал да драскаш и тук :-D А и едно специално поздравче за теб ---> ДиС - Изпипани :grin:
+1 :)
Ама Боби ти нали пишеше само в Секс бе :-D Как така си се объркал да драскаш и тук :-D А и едно специално поздравче за теб ---> ДиС - Изпипани :grin:
pa tva be6e v taq grafa SEX pa znam li go :D mersi za pozdrav4eto :P
GameMaster
05-03-2008, 12:15
Emi chesno kazano az dyrja nai-mnogo na vutreshnata krasota v 1 chovek.S priqtelq mi si prilichame mnogo i imame mnogo obshti interesi.No chesno kazano durja na tova da ne e nqkakyv idiot toq s kotogo shet sym :D .....
Carmen_Kass
05-03-2008, 12:21
Е,няма кодекс и критерий,по който да си избираш гадже.Ае стига с тъпите и еднакви теми.Има много такива теми,където се пита какво те привлича в противоположния пол и т.н.Всеки човек е с различен вкус,всеки човек ще даде различен отговор на въпроса...
+1
fuck_me_pls
05-03-2008, 12:30
аЗ първо гледам външния вид..ако не ми хареса от вън ,защо да искам да разбирам какъв е от вътре
cinderella_gugutka
05-03-2008, 12:39
ами любовта е сложно нещо :D ....нещо като микс от вси4ко-външен вид,поведение,характер... и ...незн,химия :) :-o
jugulator
05-03-2008, 14:25
Трябва да има привличане и да си допадаме.
ThePowerOfLove
05-03-2008, 18:28
еми гледам характера,след това външния вид. Гледам и как се държи с мен :)
vesinka91
05-03-2008, 19:06
Znachi az s1m na principa 4e protivopolojnostite se privli4at :) zatova tarsq nqkoi koito da me grabni a poprincip tova vinagi e 4ovek mn po razli4en ot men :) taka4e ne me int kva muzika slu6a vajno e da me obi4a i da moga da govorq kakto i da se smeq s nego :)