View Full Version : edin vypros
Zdravite, iskam da vi zadam edno vypros4e i predpolagam nqkoi ot Vas sa po kompetentni po temata i shte mogat da mi dadyt otgovor. Best fr mi si ima priqtelche ot pochti 2 godini i si spinkat zaedno v posledno vreme vzeha da ne izpolzvat prezervativi, i poslednata im burna ve4er bila dosta neobichaina, mom4eto svyrshilo edin pyt ne v neq razbira se, tq mu pravila oralna lybov, posle si slojil prezervativ i prodyljili no lubrikanta izsyhnal i i prichinqval bolka, mahnali go tq pak mu pravila oralna lybov i probvali i v dupeto, sled koeto pak mu pravila s*irki i nakraq bez gumichka prodyljili po syshtestvo, ne v dupeto, toi svyrshil pak izvyn neq, no tq e pritesnena zashtoto se chudi dali moje da e stanal gafa, chela razni spisaniq che spermata bila aktivna 1h i iskam da razseq symneniqta i molq vi pomognete mi, blagodarq vi! :)
bany_land
05-03-2008, 11:54
napalno e vazmojno da e bremenna kaji i da si vzeme test za bremennost taka nai-lesno 6te razseq6 samneniqta i kogato vsi4ko e na 100% sigurno uspeh4e :)
Не,според мен момичето не е бременно и тези списания не са верни,защото сперматозоидът живее много малко,та камо ли един час.Успокой ги и им кажи,че нямада си имат бебче.
nejnaDROGA
05-03-2008, 11:57
napalno e vazmojno da e bremenna kaji i da si vzeme test za bremennost taka nai-lesno 6te razseq6 samneniqta i kogato vsi4ko e na 100% sigurno uspeh4e :)
Но теста се прави след 10 или 15 дена :-D Преди това и да е забременяла няма да го отчете :)
GameMaster
05-03-2008, 12:25
:lol: Lele ebahti i burnata nosht chesno.....Na tezi pone 1 stek prezervativi im trqbva :lol: Mi ako se symnqva v neshto si napravi test za bremennost ...ddz
DjuDjiTo
05-03-2008, 12:30
...тая бурна нощ ако е била преди не повече 2 3 4 дни... предполагам че противозачатъчни биха помогнали в случай че е бременна....
Ami...sled vsqko svyr6vane pone...mom4eto izmivalo li se e....za6toto po samite kanal4eta moje da e ostanalo sperma......no mislq 4e 6ansa e malyk.nz..
purple__love
05-03-2008, 12:49
spermatozoidite sa aktivni 6 4asa...spored men ima veroqtnost da e bremenna,no e malka.vinagi ima veroqtnost!
no_name_girl
05-03-2008, 13:36
:lol: Lele ebahti i burnata nosht chesno.....Na tezi pone 1 stek prezervativi im trqbva :lol: Mi ako se symnqva v neshto si napravi test za bremennost ...ddz
+1
Доколкото знам не би трябвало да са останали достатъчно сперматозоиди по главичката че да достигнат толкова надалеч
FakeyFake
05-03-2008, 14:39
а аз май като единствения вчел се по-вдълбочено в темата може ли да попитам от къде имаш СИЧКИ тея подробности?Може би си е правила дневник...Или си е правила звукозапис после да знае как е минало? :shock: