Влез

View Full Version : Ако не му пусна, дали ще потърси секс другаде?

raia338
05-03-2008, 17:34
az imam gadje koeto ako poiska sex a az nqma da mu dam za6toto s1m malka toi dali 6te potarsi nqkoq samo zae din sex ,znam 4e me obi4a no moje bi moeto ,,ne ,, ,6te go nakara da mi izneveri ili ako darji na men nqma da go napravi :(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

gPa3HuTeJl
05-03-2008, 17:37
Като за начало ще ти кажа как няма да ти се разс1рди :

# Пиши на кирилица.. ;)

# Кажи му, че не си готова.. ако наистина те обича ще те разбере и ще изчака толкова, колкото трябва...

VilleBaby
05-03-2008, 17:42
а ти на колко си?

x3eme
05-03-2008, 17:47
az imam gadje koeto ako poiska sex a az nqma da mu dam za6toto s1m malka toi dali 6te potarsi nqkoq samo zae din sex ,znam 4e me obi4a no moje bi moeto ,,ne ,, ,6te go nakara da mi izneveri ili ako darji na men nqma da go napravi :(

ako se razsurdi za takova ne6to se zamisli dali te zaslujava...ne vsi4ko e sex :?

pampers
05-03-2008, 18:03
на колко годинки си бее? и той на колко е? :shock:

niggadick
05-03-2008, 19:09
на колко годинки си бее? и той на колко е? :shock:тя на 8 а той на 28 :grin: :grin: :grin: :grin:

krisi_bep
05-03-2008, 19:11
Ако го направи,помисли си дали наистина те обича,както казваш ;)

Scouse
05-03-2008, 19:16
бе ако скоро или не чак толко скоро все още няма секс....сметай че нема да са получи историята... тфа е мн важна част от пузела :)

amatorium
05-03-2008, 19:59
Edna vruzka zapochva sus sex. Dulgo sled tova prerastva eventualno v lubov. Bez sex trudno shte se poluchi vruzka. Samo ako i dvamata ste malki. 8)

Virtuallll
05-03-2008, 20:42
Ако държи на теб няма да те разочарова, но е възможно и да ти изневери заради прословутия секс зависи от характера на човека, аз небих изневерил на приятелката си... 1 секс - голяма работа....

evelinka1122
05-03-2008, 20:43
ако наистина те обича според мен не би трябвало да потърси другаде това от което явно се нуждае...

Made_of_Pain
05-03-2008, 20:46
Edna vruzka zapochva sus sex. Dulgo sled tova prerastva eventualno v lubov. Bez sex trudno shte se poluchi vruzka. Samo ako i dvamata ste malki. 8)

Много поздрави.... на приятелите ти от приюта за кретени.

bany_land
05-03-2008, 20:48
a be stiga s tezi ''ako te obi4a 6te te razbere'' da ne padate ot mars to tezi prit6i i momi4eto si gi znae slu6ai sega mili4ka ako sama mu predloji6 da potarsi drugade sex (ako mu trqbva) toi 6te se za4udi ili vednaga 6te otre4e taka ili ina4e nqma da ima iznenadi napravi se 4e mu dava6 svoboda nikoi do sega ot moite priqteli ne se e vazpolzval taka gi nakarah daje da me obi4at pove4e ;) ako vapreki tova re6i 4e iska da e s druga kakvo pak 6te znae 4e iska da e s teb i kogato se re6i6 6te mu bade super ;) opitai vinagi pomaga :-)

bubinka-_-
05-03-2008, 20:49
Ако държи на теб няма да те разочарова, но е възможно и да ти изневери заради прословутия секс зависи от характера на човека, аз небих изневерил на приятелката си... 1 секс - голяма работа....

хихи...не искам да те обидя ноооо каза една голяма лъжа..незнам дали си наясно но всяко едно момче след като си..направи сефтето неможе да има връзка без секс...тва е като някакъв закон...много пъти съм се замисляла над тази тема и....сега ти казах до какъв извод стигнах...

Колкото до проблема ти мила..не искам да ти го кажа, но.. няма ли секс няма връзка...след като си го направил 1 път...може и да не съм права,но... :-o :-o

ubuntu
05-03-2008, 20:52
Бъди сигурна ще ти изневери ..... особено след новите тарифи ...

http://img113.imageshack.us/img113/8349/1stranicasr8.png

random_guy1
05-04-2008, 02:00
Ако не му пусна, дали ще потърси секс другаде?

Ти и да му пуснеш, той пак ще потърси секс другаде, така че не виждам защо се шашкаш :D

amatorium
05-04-2008, 02:08

Predadoh im. Chudqt se koga shte te mqrnat. 8)

special_girl_SS
05-04-2008, 08:32

Е и кво му е кретенското?! Сексът е неизменна част от една връзка. И не! Не искам да кажа, че е най-важното! Ако няма секс това не е връзка, а приятелство. Освен всичко, когато двама човека се обичат най-нормалното е да правят секс. Не знам защо хората разграничават двете неща, едва ли не, ако обичаш някого секс не ти е нужен... :?
А ако авторката на темата не желае да прави секс, не е нужно да го прави :) Просто да не се захваща с батковци, които ще го искат от нея. :)

purple__love
05-04-2008, 09:18
koito obi4a,nqma da ti izneveri...vruzkata ne e samo seks,makar i toi da e mnogo vajna 4ast ot nego....ako naistina durji na teb 6te uvaji tova,4e ne si gotova i vse o6te tvurde malka za da spi6 s nego.ako e tolkova zajadnql za seks naistina ima 6ans da go napravi s druga,no ako te obi4a 6te prenebregne svoite jelaniq, za da uvaji tvoite!

krem4et0
05-04-2008, 09:31

За поред път питам тогава-какво сме имали ние с моя приятел година и половина, преди да правим секс? Определено не е приятелство, защото не целувам приятелите си, не ги дърржа за ръка, не се обсипваме с ласки и нежности. За мен може да има пълноценна връзка без секс при 2-ма девствени. А в моя случай от 19 до близо 21 имах такава връзка и бях девствена!

Стига с тия глупости. Ако и 2-мата са девствени, могат да имат силна връзка и много любов без секс между тях. Ако не са девствени, нещата са твърде различни.

Ако откажеш секс и той отиде при друга, значи не трябва да сте заедно. Не е задължително да го направи. Ак те обича-няма. Най-добре поговорете спокойно за ситуацията.

sadsad
05-04-2008, 09:53

За поред път питам тогава-какво сме имали ние с моя приятел година и половина, преди да правим секс? Определено не е приятелство, защото не целувам приятелите си, не ги дърржа за ръка, не се обсипваме с ласки и нежности. За мен може да има пълноценна връзка без секс при 2-ма девствени. А в моя случай от 19 до близо 21 имах такава връзка и бях девствена!

Стига с тия глупости. Ако и 2-мата са девствени, могат да имат силна връзка и много любов без секс между тях. Ако не са девствени, нещата са твърде различни.

Ако откажеш секс и той отиде при друга, значи не трябва да сте заедно. Не е задължително да го направи. Ак те обича-няма. Най-добре поговорете спокойно за ситуацията.
+1

Xtuning
05-04-2008, 10:40

Ти не разбра ли че с опитите ти да се правиш на интересна , ставаш за смях на всички тука !!!! Аре фани се с някой и не правете секс 1 година .... нали не е важен , а само любовта хахаха карайте на целувки само :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

koro
05-04-2008, 10:48
като цяло КРЕМЧЕТО е права, това си е чист тест за лоялност на които можеш да си го подложиш ако искаш сериозна връзка и така до където се стигне. Другия вариант е просто го питаш, ко праим - ще се лашкаме на ляво и на дясно или юще бъдем сериозни един към дръг.

Ако ти каже второто най вероятно те лъжи и ще го накараш да почака.

Ако ти каже първото просто когато си готова си правите секса.
междудругото не малко мъже или жени са се вкарвали по половинките си заради секса.

Явно има няколко пътеки по които може да се стигне до любов.

Но явно секса е доста е доста важен компонент/момент от симбиозата.

jjjjjj6363
05-04-2008, 14:21
ako az bqh shtqh da ti izneverq i shte ti kaja zashto
primerno moje da te 4akam 1-2 godini da sum ispunsal mnogo vuzmonosti za sex s drugi momi4eta i to4no kogato doide momenta da go napraim nie sus teb ti da razmislish i da skushash sus men i da si promenish mnenieto ili i az neznam kakvo da ti hrumne

koalka
05-04-2008, 14:24
Зависи колко ви е разликата, защото ако е на 20-25 примерно, дори и по-малък и вече го е правил - човека си има нужди и ще му е трудно, но не е възможно да те изчака, когато си готова.Пък и не знам на колко години си.

amatorium
05-04-2008, 16:23

Imenno! Pri dvama malki ili dvama devstveni. Taka, che ne mi govorete gluposti za gushkane na miloto i mnogo lubov bez sex. Prosto e smeshno. 8)

beb4eto0o
05-04-2008, 19:14
ako ima 4yvstva kam teb 6te te 4aka ,kolkoto i vreme dati trqbva ,ako ne 6te si go nameri drygade sigorno :-)

Reflexa
05-04-2008, 19:24

Е и кво му е кретенското?! Сексът е неизменна част от една връзка. И не! Не искам да кажа, че е най-важното! Ако няма секс това не е връзка, а приятелство. Освен всичко, когато двама човека се обичат най-нормалното е да правят секс. Не знам защо хората разграничават двете неща, едва ли не, ако обичаш някого секс не ти е нужен... :?
А ако авторката на темата не желае да прави секс, не е нужно да го прави :) Просто да не се захваща с батковци, които ще го искат от нея. :)Не бих се изразил по-добре от това което каза... :) Просто без секс си е приятелство...

alex_devv
05-04-2008, 19:51
много вероятно да потърси :)
ако подтисне нуждите си и те изчака може и да си щастливка 8)