- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако не му пусна, дали ще потърси секс другаде?
az imam gadje koeto ako poiska sex a az nqma da mu dam za6toto s1m malka toi dali 6te potarsi nqkoq samo zae din sex ,znam 4e me obi4a no moje bi moeto ,,ne ,, ,6te go nakara da mi izneveri ili ako darji na men nqma da go napravi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Като за начало ще ти кажа как няма да ти се разс1рди :
# Пиши на кирилица..
# Кажи му, че не си готова.. ако наистина те обича ще те разбере и ще изчака толкова, колкото трябва...
ako se razsurdi za takova ne6to se zamisli dali te zaslujava...ne vsi4ko e sexПървоначално написано от ne razbiram teb
![]()
на колко годинки си бее? и той на колко е?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
тя на 8 а той на 28Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако го направи,помисли си дали наистина те обича,както казваш![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
бе ако скоро или не чак толко скоро все още няма секс....сметай че нема да са получи историята... тфа е мн важна част от пузела![]()
Edna vruzka zapochva sus sex. Dulgo sled tova prerastva eventualno v lubov. Bez sex trudno shte se poluchi vruzka. Samo ako i dvamata ste malki.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако държи на теб няма да те разочарова, но е възможно и да ти изневери заради прословутия секс зависи от характера на човека, аз небих изневерил на приятелката си... 1 секс - голяма работа....
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ако наистина те обича според мен не би трябвало да потърси другаде това от което явно се нуждае...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от amatorium
Много поздрави.... на приятелите ти от приюта за кретени.
a be stiga s tezi ''ako te obi4a 6te te razbere'' da ne padate ot mars to tezi prit6i i momi4eto si gi znae slu6ai sega mili4ka ako sama mu predloji6 da potarsi drugade sex (ako mu trqbva) toi 6te se za4udi ili vednaga 6te otre4e taka ili ina4e nqma da ima iznenadi napravi se 4e mu dava6 svoboda nikoi do sega ot moite priqteli ne se e vazpolzval taka gi nakarah daje da me obi4at pove4eako vapreki tova re6i 4e iska da e s druga kakvo pak 6te znae 4e iska da e s teb i kogato se re6i6 6te mu bade super
opitai vinagi pomaga
![]()
хихи...не искам да те обидя ноооо каза една голяма лъжа..незнам дали си наясно но всяко едно момче след като си..направи сефтето неможе да има връзка без секс...тва е като някакъв закон...много пъти съм се замисляла над тази тема и....сега ти казах до какъв извод стигнах...Първоначално написано от Virtual^Reality
Колкото до проблема ти мила..не искам да ти го кажа, но.. няма ли секс няма връзка...след като си го направил 1 път...може и да не съм права,но...![]()
![]()
Ти и да му пуснеш, той пак ще потърси секс другаде, така че не виждам защо се шашкашАко не му пусна, дали ще потърси секс другаде?![]()
Predadoh im. Chudqt se koga shte te mqrnat.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Made_of_Pain
Е и кво му е кретенското?! Сексът е неизменна част от една връзка. И не! Не искам да кажа, че е най-важното! Ако няма секс това не е връзка, а приятелство. Освен всичко, когато двама човека се обичат най-нормалното е да правят секс. Не знам защо хората разграничават двете неща, едва ли не, ако обичаш някого секс не ти е нужен...![]()
А ако авторката на темата не желае да прави секс, не е нужно да го правиПросто да не се захваща с батковци, които ще го искат от нея.
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
koito obi4a,nqma da ti izneveri...vruzkata ne e samo seks,makar i toi da e mnogo vajna 4ast ot nego....ako naistina durji na teb 6te uvaji tova,4e ne si gotova i vse o6te tvurde malka za da spi6 s nego.ako e tolkova zajadnql za seks naistina ima 6ans da go napravi s druga,no ako te obi4a 6te prenebregne svoite jelaniq, za da uvaji tvoite!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Първоначално написано от amatorium
За поред път питам тогава-какво сме имали ние с моя приятел година и половина, преди да правим секс? Определено не е приятелство, защото не целувам приятелите си, не ги дърржа за ръка, не се обсипваме с ласки и нежности. За мен може да има пълноценна връзка без секс при 2-ма девствени. А в моя случай от 19 до близо 21 имах такава връзка и бях девствена!
Стига с тия глупости. Ако и 2-мата са девствени, могат да имат силна връзка и много любов без секс между тях. Ако не са девствени, нещата са твърде различни.
Ако откажеш секс и той отиде при друга, значи не трябва да сте заедно. Не е задължително да го направи. Ак те обича-няма. Най-добре поговорете спокойно за ситуацията.
Първоначално написано от Made_of_Pain
Ти не разбра ли че с опитите ти да се правиш на интересна , ставаш за смях на всички тука !!!! Аре фани се с някой и не правете секс 1 година .... нали не е важен , а само любовта хахаха карайте на целувки само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
като цяло КРЕМЧЕТО е права, това си е чист тест за лоялност на които можеш да си го подложиш ако искаш сериозна връзка и така до където се стигне. Другия вариант е просто го питаш, ко праим - ще се лашкаме на ляво и на дясно или юще бъдем сериозни един към дръг.
Ако ти каже второто най вероятно те лъжи и ще го накараш да почака.
Ако ти каже първото просто когато си готова си правите секса.
междудругото не малко мъже или жени са се вкарвали по половинките си заради секса.
Явно има няколко пътеки по които може да се стигне до любов.
Но явно секса е доста е доста важен компонент/момент от симбиозата.
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
ako az bqh shtqh da ti izneverq i shte ti kaja zashto
primerno moje da te 4akam 1-2 godini da sum ispunsal mnogo vuzmonosti za sex s drugi momi4eta i to4no kogato doide momenta da go napraim nie sus teb ti da razmislish i da skushash sus men i da si promenish mnenieto ili i az neznam kakvo da ti hrumne
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Зависи колко ви е разликата, защото ако е на 20-25 примерно, дори и по-малък и вече го е правил - човека си има нужди и ще му е трудно, но не е възможно да те изчака, когато си готова.Пък и не знам на колко години си.