View Full Version : Момчетата Трябва Ли Да Ползват Парфюми ?
fr3e_s7yle
05-04-2008, 06:39
Абе в една тема видях че едно момиче написа че едно момче не тря да ползва парфюми. Дайте вашето мнение плз. :(
хаха....един парфюм е адски възбуждащ...поне за мен. :::
splendour
05-04-2008, 07:07
:-D tva s parfiyma e se edno da pita6 trq li da polzvam dy6 gel.estestveno 4e trq . kakto pri momi4etata t1i i pri mom4etata
:-D tva s parfiyma e se edno da pita6 trq li da polzvam dy6 gel.estestveno 4e trq . kakto pri momi4etata t1i i pri mom4etata
че гаджето ти ако ползва сапун ще го зарежеш ли :lol: :lol: :lol:
AnChItOoOo
05-04-2008, 07:20
;-) И за мен е така :oops:
+1
splendour
05-04-2008, 07:22
че гаджето ти ако ползва сапун ще го зарежеш ли :lol: :lol: :lol: :D ne e nai vajnoto tva za edno gadje no az imax predvid dy6 gel i sekvi takiva.a ako ne poolzva podobni raboti se nqkoga 6e sa vmiri6e :-D ako si miri6e dobre da ne sa f1ska s pazni parfiymi i t.n. ama ina4e...
aaa ne est 4e ne trqbva predpo4itame vi nebrusnati i yhae6ti na tridnevna pot :D
FunnYboY
05-04-2008, 08:21
Ест че трябва,
D & G - The One :P
истинския мъж ползва само одеклон :-P
Е как да не :lol: Приятно си е когато момчето мирише на хубаво :)
Playlife_f
05-04-2008, 09:08
Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi :razz: :razz: :razz: hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata :-) :-) :-) :-) 8) 8) 8) 8) :grin: :grin: :grin: :grin:
DjuDjiTo
05-04-2008, 09:10
Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi :razz: :razz: :razz: hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata :-) :-) :-) :-) 8) 8) 8) 8) :grin: :grin: :grin: :grin:
:smt023
Психолози са доказали, че в 90% от жените се кефят на естествената миризма от мъжете които харесват.
А не казвам някав дето е бумтял 2 дена на лозето и да отидеш и да го лижеш. Става въпрос за лека естествена миризма. Която си е типична за един мъж когато се изпоти леко :)
Психолози са доказали, че в 90% от жените се кефят на естествената миризма от мъжете които харесват.
А не казвам някав дето е бумтял 2 дена на лозето и да отидеш и да го лижеш. Става въпрос за лека естествена миризма. Която си е типична за един мъж когато се изпоти леко :)]
i az haresvam estestvenata mirizma, no kogato ima parfium4e sqka6 e po-hubavo :)
_princess_
05-04-2008, 11:29
ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt... :-x
mnogo qsno, che trqbva
Защо пък задължително трябва да е марков...Тцтцтц все парите гледате :?
По въпроса - да, трябва да използва ( не е задължително да е марков.. има и много хубави други парфюмчета) ноо има и друго нещо недейте набляга само на парфюма, най-важна е хигиената, защото дори да си си сложил един тон марков парфюм ако незнаеш как се използва сапуна и душа.... здраве му кажи.. Така че най-добре съчетание от банята и парфюма... 8)
beb4eto0o
05-04-2008, 11:58
Абе в една тема видях че едно момиче написа че едно момче не тря да ползва парфюми. Дайте вашето мнение плз. :(
az smqtam ,4e e mnogo dobre da polzva parfum edno mom4e ,a e i vazbyjda6to :-)
aaa ne est 4e ne trqbva predpo4itame vi nebrusnati i yhae6ti na tridnevna pot :D
:razz: :razz: :lol: :lol:
A po temata : Naistina edin hubav parfiulm moje da podludi momi4eto ... pone men de :oops:
VinDiesel
05-04-2008, 12:03
По тъп въпрос не бях виждал от 2 дена :D много ясно че тряя
romantika_f_13
05-04-2008, 12:10
Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi :razz: :razz: :razz: hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata :-) :-) :-) :-) 8) 8) 8) 8) :grin: :grin: :grin: :grin: ++++1111 :grin:
puk ot moq klas pove4eto mom4eta ne polzvat daje i dezodorant i yff kak miri6eee :? :shock:
ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt... :-x
mnogo qsno, che trqbva
za6to pyk parfiumi po 150 lv...........
Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi :razz: :razz: :razz: hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata :-) :-) :-) :-) 8) 8) 8) 8) :grin: :grin: :grin: :grin: ++++1111 :grin:
puk ot moq klas pove4eto mom4eta ne polzvat daje i dezodorant i yff kak miri6eee :? :shock:
Офф в моят калс е същото ... УЖАСС
Офф в моят клас е същото ... УЖАСС
за "трябва" не знам...аз лично ползвам от няколко години, но активно така да е каже от 2 някъде. преди това съм позлвал основно стикове, на които все още съм голям фен. според мен по-важно е да се пддържаш и да не вониш отколкото да се къпеш в парфюми. когато си слагам парфюм си слагам 2-3 впръсквания или пръскам във въздуха и минавам през струята. като реакции от женската част мога да дам за пример дори и снощи - доста положителни :) ама може просто да им харесва миризмата на парфюмите, които ползвам :wink:
boom_sexy
05-04-2008, 14:23
pfff kvi sa tiq tupi temi we ako tolko vi haresvat estestvenite mirizmi na mujete hodete u nekoi obor i si visete tam cel den puuu ebati tupite vaprosi! mn qsno 4e trqbva da se polzva parfum ne da mi smurdi na por YyyYyf blqqq (puke) :smt100 A i na si4ki tiq kade mislqt 4e parfuma trqbva da e originalen ...... vajnoto e da miri6e gotino a ne dali e ot 100 ili 10 leva se taq ! ae mom4enca pruskaite se da miri6ete hubavo i uspeh s mackite :P :lol:
jjjjjj6363
05-04-2008, 14:32
ne samo 4e trqbva ami e zaduljitelno mirizmata e mnogo vajno neshto pri mnogo neshta e taka kogato pomirishesh nehto za ednene ako ti haresva mirizmata ti go qdesh ako ne ti haresa mirizmat ane go qdeh , kato pomirishesh nqkoe cvete togava razbirash dali ti haresva ili ne
Playlife_f
05-04-2008, 14:49
По въпроса - да, трябва да използва ( не е задължително да е марков.. има и много хубави други парфюмчета) ноо има и друго нещо недейте набляга само на парфюма, най-важна е хигиената, защото дори да си си сложил един тон марков парфюм ако незнаеш как се използва сапуна и душа.... здраве му кажи.. Така че най-добре съчетание от банята и парфюма... 8)
oxxxx ma mn qsno 4e trea da Markov parfium we....kvo da mi miri6e na Str8 ili nekvi dolnoprobni :? :? :? a ot kolkoto tva za higienata mi mn qsno 4e trea da se kape...i pak s nekva gotina kozmetika....pffff mom4eta koito ne hvarlqt powe4ko pari za kozmetika za da se poddarjat ne mi gi hvalete :-D :D :-P trea si hubavo markovo parfium4e....sa4etano s gotini dre6ki i t.n...otplesnah se malko ot temata :razz: :razz: :razz: taa dam parfiuma e mn vajen :lol: :lol: :lol:
boom_sexy
05-04-2008, 15:07
eeeeee Playlife_f ti pa za kva se misli6 we originalen parfum blq blq ti pa tolko li si originalna we deeeeba pisnalo mi e ot nekvi naduti kompleksirani mometa kade se mislqt za golema rabota leleeeee povtaram se ama aide kvo e zn dali e 10 ili tam pove4e vajnoto e da e gotin! :o
Playlife_f
05-04-2008, 15:12
eeeeee Playlife_f ti pa za kva se misli6 we originalen parfum blq blq ti pa tolko li si originalna we deeeeba pisnalo mi e ot nekvi naduti kompleksirani mometa kade se mislqt za golema rabota leleeeee povtaram se ama aide kvo e zn dali e 10 ili tam pove4e vajnoto e da e gotin! :o
pfff dosta nad 10 trqq da e ....i ne ne sam kopleksirana weee ``momko`` aoxiaioxoaxoaxoaix pogledni se ti samo kak selski pi6e6 ot koe selo si am? aoxuiaoixoaixoaix ti sig ne polzva6 parfium i za tva se drazni6 4e nemoje i da si kupi6 sig....ma mene ne me barka we...misli si kvoto iska6 za mee dali mi puka a? :razz: :razz: :razz: a ako tolko mn znae6....sh ti dam i moq snimka da vii6 4e ne sam ``nadyta`` zalody aixuaiuxiauxiauxi ae pali wree kon :grin: :-P :-P :razz:
EnriqueIglesias
05-04-2008, 15:26
da razbira se,zaduljitelno e
boom_sexy
05-04-2008, 15:49
Playlife_f phaha 1vo ne sum "momko" ;) 2ro ne mi trqbvat tvoi snimki, to si li4i kakva si i bez snimki samo po na4ina, po koito pi6e6 i ne samo tuka, a i v drugi temi sum gledala i 3to 6tom za tebe e nai- vajno koi kolko struva i kakvi marki drehi, parfumi i t.n izpolzva, zna4i si prosto edna obiknovena materialistka. Ima kade kade po- vajni ne6ta ama qvno ne smqta6 taka........ vse pak tvoi problem, ne moi, aide uspeh i gledai da si hvane6 nqkoe prefurcuneno bogata6che s "originalen" parfum tukmo 6te ste si lika prilika :razz: :razz: :razz: :razz: :smt023
Escarina
05-04-2008, 15:56
Не, не трябва. Момчето трябва да смърди на П О Р. Все пак трябва да ни омайват, нали? Друго си е да ти се насълзят очите, да ти потече носа, да припаднеш от уханието и да се събудиш немай къде... :lol:
VerryBerry
05-04-2008, 15:57
Желателно е,според мен :)
Playlife_f
05-04-2008, 15:59
Playlife_f phaha 1vo ne sum "momko" ;) 2ro ne mi trqbvat tvoi snimki, to si li4i kakva si i bez snimki samo po na4ina, po koito pi6e6 i ne samo tuka, a i v drugi temi sum gledala i 3to 6tom za tebe e nai- vajno koi kolko struva i kakvi marki drehi, parfumi i t.n izpolzva, zna4i si prosto edna obiknovena materialistka. Ima kade kade po- vajni ne6ta ama qvno ne smqta6 taka........ vse pak tvoi problem, ne moi, aide uspeh i gledai da si hvane6 nqkoe prefurcuneno bogata6che s "originalen" parfum tukmo 6te ste si lika prilika :razz: :razz: :razz: :razz: :smt023
axoaioxax e sry misleh 4e si mom4e :-D :D vij sq...ne mi govori na mene za jivota...znam 4e ima po vajni raboti ot markovite dre6ki i parfiumi....ama sry...ama edno mom4e za da se poddarja trqq si4ko da e na nivo....ot drehite do parfiuma i t.n....i ne mi govori s 1vo...2ro....3to...i t.n ne sam 2ri klas za da mi se obqsnqva6 taka typo :razz: iauxiauxiauxaiux
Escarina
05-04-2008, 16:27
axoaioxax e sry misleh 4e si mom4e :-D :D vij sq...ne mi govori na mene za jivota...znam 4e ima po vajni raboti ot markovite dre6ki i parfiumi....ama sry...ama edno mom4e za da se poddarja trqq si4ko da e na nivo....ot drehite do parfiuma i t.n....i ne mi govori s 1vo...2ro....3to...i t.n ne sam 2ri klas za da mi se obqsnqva6 taka typo :razz: iauxiauxiauxaiux
..... :lol: Поддържано момче може да е всяко и са ми адски противни хората, които мислят, че единствено с куп пари човек може да изглежда добре. Повечето хора с много пари са със сериозно изместени ценности за мен. Като започнем с разглезените високо интелигентни дечица и свършим с грандоманското поведение. От дрехите по парфюма.. моля те в България повечето "маркови" дрехи са ишлеме и почти с нищо (освен с цената) не се различават с тези в магазините в които не трябва да си богонамазан за да влезеш... Честно да ти кажа винаги бих предпочела момче, което да е умно и чаровно и за да впечатли момичетата да не се прави на циркаджия, пред някой селски бек, който форсира на всеки светофар и показва на цяла София колата на татко...
Естествено, че трябва да се ползват парфюми. И момчетата са хора, не само момичетата :) А пък и ако парфюма е хубав, може да направи чудеса :oops:
boom_sexy
05-04-2008, 16:30
ahaha ok np macka i ne sum kazala 4e edno mom4e ne trqbva da se poddurja prosto kazah 4e nqma tolkova golqmo zna4enie kakuv e parfuma 6toto sum po4ti 100% sigurna 4e i ti ne izpolzva6 4ak tolkova markovi parfumi, :D :D 4e da kazva6 na dr kakvi parfumi da izpolzvat kakvito im har takiva 6te si izpolzvat :D
Playlife_f
05-04-2008, 16:44
ahaha ok np macka i ne sum kazala 4e edno mom4e ne trqbva da se poddurja prosto kazah 4e nqma tolkova golqmo zna4enie kakuv e parfuma 6toto sum po4ti 100% sigurna 4e i ti ne izpolzva6 4ak tolkova markovi parfumi, :D :D 4e da kazva6 na dr kakvi parfumi da izpolzvat kakvito im har takiva 6te si izpolzvat :D
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!! iii vie kvo iskarahte 4e teq kae si polzvat gotina kozmetika i nosqt markovi dre6ki sa edva li ne nekvi grozni i typi naduvki mi ne weeeeeee ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......a 4e si gi ima nadytite mom4enca kadeto mogat da se hvalqt samo s tva .... ima si gi ne sam kazala 4e gi nqma ! ama ae stiga napadahte teq kato mene....pak kazvam ne paradiram s tva...a prosto otbelqzvam ...i ne se praq na naduta velika i t.n.prosto kazvam moito mnenie po vaprosa :? 8) 8) 8)
Escarina
05-04-2008, 16:59
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!! iii vie kvo iskarahte 4e teq kae si polzvat gotina kozmetika i nosqt markovi dre6ki sa edva li ne nekvi grozni i typi naduvki mi ne weeeeeee ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......a 4e si gi ima nadytite mom4enca kadeto mogat da se hvalqt samo s tva .... ima si gi ne sam kazala 4e gi nqma ! ama ae stiga napadahte teq kato mene....pak kazvam ne paradiram s tva...a prosto otbelqzvam ...i ne se praq na naduta velika i t.n.prosto kazvam moito mnenie po vaprosa :? 8) 8) 8)
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!!
ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......
Я пак? И сега за боклуците. Лятото използвах ексфолиант на Шанел. Сега съм с Clear & Clean. И да ти кажа честно никак не съм разочарована, нищо че въпросния ексфолиращ крем е 6.90 във всеки супер маркет. Българската козметика има доста качествени продукти на достъпни цени. Освен това самия факт, че мислиш, че "всичко трябва да е на ниво" когато едно момче се поддържа е смешно. Какво означава на ниво? Да сипе грешни пари? Извинявай...
the_friends
05-04-2008, 17:00
Playlife_f i boom_sexy stiga ste se hulili we decaaaa tuka vi pitat edin obiknoven, elementaren vupros, a vieeeeee go oburnahte na marki, drehi, gluposti semeini skandali samo. A ina4e sum po suglasna s tebe boom i az mislq 4e ne e vajno kolko struva parfuma, vajnoto e da e priqten :grin:
DevilWish
05-04-2008, 17:33
Е как да не :lol: Приятно си е когато момчето мирише на хубаво :)
Syglasna sym napylno ;)
мн ясно 4е трябва..... аз имам сега един на гучи у е ацкия... приятелката ми го харесва мн...
Playlife_f
05-04-2008, 17:59
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!!
ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......
Я пак? И сега за боклуците. Лятото използвах ексфолиант на Шанел. Сега съм с Clear & Clean. И да ти кажа честно никак не съм разочарована, нищо че въпросния ексфолиращ крем е 6.90 във всеки супер маркет. Българската козметика има доста качествени продукти на достъпни цени. Освен това самия факт, че мислиш, че "всичко трябва да е на ниво" когато едно момче се поддържа е смешно. Какво означава на ниво? Да сипе грешни пари? Извинявай...
``когато едно момче се поддържа е смешно`` mi huu ti taka misli6...az mislq 4e sqko ovajava6to sebe si mom4e 6te hvarlq powe4e pari za markovi ne6ta a ne za parfiumi ot 10lv koito sled 1h ne miri6e6 na ni6to :razz: oxxx ama verno ne mi se zanimava da se obqsnqvam tyka na nekfi kae ni priemat ni predavat....tva si e moe mnenie.!. :-P :lol:
Escarina
05-04-2008, 19:08
Ти обаче си печално тъпа кофа :D Ще ми посочиш ли точния цитат в който казвам, че е смешно момчетата да се поддържат? :lol: Щото първата част от изречението ми нещо си я пропуснала... Слез малко на земята, не всеки има възможности да харчи маса пари за козметика, плюс това точно тия парфюми за които ще умреш от кеф да разказваш колко са скъпи ги има за по 40 кинта на черно. И ако си с малко повече акъл, сама ще се сетиш, че цените са изкуствено завишени. Но за едно си права - няма смисъл да се спори с хора които ни приемат, ни предават.. Ако усещаш на къде бия.. :D
princesa_viki
05-04-2008, 19:14
;-)
Playlife_f
05-04-2008, 19:51
Ти обаче си печално тъпа кофа :D Ще ми посочиш ли точния цитат в който казвам, че е смешно момчетата да се поддържат? :lol: Щото първата част от изречението ми нещо си я пропуснала... Слез малко на земята, не всеки има възможности да харчи маса пари за козметика, плюс това точно тия парфюми за които ще умреш от кеф да разказваш колко са скъпи ги има за по 40 кинта на черно. И ако си с малко повече акъл, сама ще се сетиш, че цените са изкуствено завишени. Но за едно си права - няма смисъл да се спори с хора които ни приемат, ни предават.. Ако усещаш на къде бия.. :D
1vo...nea shans da kazva6 kva sam pri polojenie 4e ne me poznava6 OK? 2ro...teq parfiumi za koito kazva6 na ``4erno``sa si mentaci i ne sa kato istinskite...(govorq za parfiumi zakupeni ot istinski magazini v sf i drygi golemi gradove v bg) 3to...kato iam pari sh si har4a kolkoto si iskam za kozmetika... 8) :razz: :-P
Escarina
05-04-2008, 20:05
1vo...nea shans da kazva6 kva sam pri polojenie 4e ne me poznava6 OK? 2ro...teq parfiumi za koito kazva6 na ``4erno``sa si mentaci i ne sa kato istinskite...(govorq za parfiumi zakupeni ot istinski magazini v sf i drygi golemi gradove v bg) 3to...kato iam pari sh si har4a kolkoto si iskam za kozmetika... 8) :razz: :-P
Първо.. Нали не беше грандоманка и не парадираше? :D
Второ.. Как дака дрехи които в българия са на една цена, в чужбина са тройно по евтини? Което ти важи и за телефони и парфюми и всичко въобще? И според теб от къде точно големите магазини си купуват стоката? И пак за парфюмите на черно. По принцип са в безмитни магазини и са от пратки точно към любимите ти магазини с цени стил "аз съм бог".
Трето.. ти ли ще ми кажеш дали мога да говоря каква си? По мненията ти аз си вадя мое такова. Което се мъдри в началото на предния ми пост. :-)
Аа да а ще ми изясниш ли и разликата между истински и фалшиф магазин? Някак си не мога да си представя фалшиво помещение... :lol:
_princess_
05-05-2008, 06:41
_princess_ написа:
ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
mnogo qsno, che trqbva
posledniq put tolkova se izrusih i povecheto momicheta davame gore dolu po tolkova za kozmetika ako ne i poveche kakto e v moq sluchai
Brutality
05-05-2008, 06:44
Естествено това е едно най важните качества на мъжа, да мирише приятно. Свеж и ненаситен аромат. Перфектно.
Canis_Dirus
05-05-2008, 06:48
Никакви парфюми!
Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изклюително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание.
Мъже с парфюми - дупедавци и путьовци!
ИНтерено, що толкова много женени за подържани и парфюмирани мъже (ака метросексуали) жени (също добре подържани) ходят да се чукат с автомонтьора?
Щото на жената не и требе парфюм на Бугати, ама и требе уй, че здраво да я клати!
Много ясно че да .... аз не искам да мирише :-x :-P
Playlife_f
05-05-2008, 07:52
Второ.. Как дака дрехи които в българия са на една цена, в чужбина са тройно по евтини? Което ти важи и за телефони и парфюми и всичко въобще? И според теб от къде точно големите магазини си купуват стоката? И пак за парфюмите на черно. По принцип са в безмитни магазини и са от пратки точно към любимите ти магазини с цени стил "аз съм бог".
Трето.. ти ли ще ми кажеш дали мога да говоря каква си? По мненията ти аз си вадя мое такова. Което се мъдри в началото на предния ми пост. :-)
Аа да а ще ми изясниш ли и разликата между истински и фалшиф магазин? Някак си не мога да си представя фалшиво помещение... :lol:
pfff ti 1vo mi kaji ot koe selo si?! ma kazah ti we...na tewe nai malko sh se obqsnqvam...ne me poznava6 trai si!!! 8) :? :? :? I kato ne si naqsno s teq parfiumi na bezmitna to4no kadeto sa....te vob6te ne vlizat v stranata...za tva si ostavat i na bezmitnata.... :lol: :-P ti si misli6 taka ok...tvoe mnenie...za mene nai vajna e skypata i markova kozmetika...! :) ii dam....ot moite komentari mila nqq shans da re6i6 kakva sam...pak ti kazvam i se povtarqm...ne me poznava6....trai si! az moga sekvi komentari da si pi6a da si se ligavq i t.n. taka 4e.... ne govori ne6ta za koito samata ti ne si ybedena :? :? opfff i aide stiga sme sporili za teq typotii....seki si ima mnenie...nito az sh te nakaram da si promeni6 tvoito...nito ti moito :-D :) 8) :P
krem4et0
05-05-2008, 07:59
да, трябва, но не прекалено много, че като се изнижат още 20 минути да стои миризмата след тях. Свако ми е така-направо не се диша в стълбището, след като е минал.
_princess_ написа:
ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
mnogo qsno, che trqbva
posledniq put tolkova se izrusih i povecheto momicheta davame gore dolu po tolkova za kozmetika ako ne i poveche kakto e v moq sluchai
e ami...ne davam 4ak po 150 lv za parfum...est te ne sa i eftini parfumite de...est ne davam malko pari za vsqkakva kozmetika....ama za 150 lv parfium nqma da si kupq :P
boom_sexy
05-05-2008, 09:35
pffffff Playlife_f ti kva si we hodi se pregledai i izob6to zn li kakvo govori6 we 1vo nali ne be6e 2ri klas, za da ti se obqsnqvat "tolko tupo", a kato gledam go pravi6 su6toto :razz: 2ro qvno ti si ot nqkoe selo, 6tom postoqnno pita6 "Awe ti ot koe selo si?" ili si prekaleno tupa i dr ne znae6 :D :lol: :D i 3to nali be6e mn obrazovana ne ti li li4i mn mn :-P nau4i se da pi6e6 pravilno, a ne kato nqkakvo dete ot 2ri klas, kakvato tvurdi6 4e ne si! :razz: i sum napulno suglasna s Jus7_Me :) evala macka :-)
ANTIHUMAN
05-05-2008, 09:41
По тъп въпрос не бях виждал от 2 дена :D много ясно че тряя
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alex_devv
05-05-2008, 09:59
първа позиция в класацията най-тъпа тема в последните 2,3 дена
Мъж или жена не трябва да фунти от 10 метра на парфиюм ааа единствено като се доближиш до него влизайки в личното му пространство тогава трябва да усетиш аромата на парфюма му !!!!
Escarina
05-05-2008, 11:24
pfff ti 1vo mi kaji ot koe selo si?! ma kazah ti we...na tewe nai malko sh se obqsnqvam...ne me poznava6 trai si!!! 8) :? :? :? I kato ne si naqsno s teq parfiumi na bezmitna to4no kadeto sa....te vob6te ne vlizat v stranata...za tva si ostavat i na bezmitnata.... :lol: :-P ti si misli6 taka ok...tvoe mnenie...za mene nai vajna e skypata i markova kozmetika...! :) ii dam....ot moite komentari mila nqq shans da re6i6 kakva sam...pak ti kazvam i se povtarqm...ne me poznava6....trai si! az moga sekvi komentari da si pi6a da si se ligavq i t.n. taka 4e.... ne govori ne6ta za koito samata ti ne si ybedena :? :? opfff i aide stiga sme sporili za teq typotii....seki si ima mnenie...nito az sh te nakaram da si promeni6 tvoito...nito ti moito :-D :) 8) :P
Тц. На мене ми се спори :D Ми да ти кажа безмитен магазин е такъв в който е вкарана стока без мито. Следователно с доста по-ниска цена. Язе съм от село София, ама ми е чудно ти точно от къде си... Не те карам да ми се обясняваш, ти сама го правиш, а на мене ми е яко кеф и ме забавляваш уникално много :D Безмитната кво ще рече? Сергия на женския пазар ли? :lol: Щото аз не ти говоря за безмитна граница а за безмитен магазин. Както обясних с безмитна стока вътре. Ти си харчи парите никой не те спира ама ми е смешно как се опитваш да наложиш мнението си а после деликатно се отказваш да спориш... И са се сетих за още нещо. Казваш, че парфюмите на черно са менте,а? А замисляла ли си се, че ако някой е решил да прави парфюми менте, те ще са само 1 марка, а не всички за които се сетиш? И да. Убедена съм в определението ми към теб. Всеки разкрива малка част от себе си в постовете си. Начина ти на изказ, поведението ти и още куп неща ми говорят каква си, а аз мнение да задържам не умея. Айде и със здраве :D
boom_sexy мацко почувствах се длъжна да се намеся :-P
И понеже офтопика стана дразнещо продължителен: Мъжо требе си смърди на пот. :lol: Ебавката настрана, естествено че мъжете трябва да са поддържани. В рамките на нормалното, но все пак поддържани.
fr3e_s7yle
05-05-2008, 11:54
първа позиция в класацията най-тъпа тема в последните 2,3 дена ей "умния" що не си навреш шиб*ната клавиатура в миризливия г*з . Темата може да е интересна за едни за др не, всеки си има вкус. и като темата е тъпа що пишеш ф нея ...loser :-x :-P
аз винаги съм окъпан здрафо с дезедорант или парфиум ! и ест преди тва едно яко купане в банята ми !
сега ползвам PACO RABANNE ULTRAVIOLET MEN мн яко мирише и е траен придавам ми нов имидж и е като за сега за тоя климат :>
Dencheto_92
05-05-2008, 11:57
dam taka si e :)
ama taq tema naistina e mn t1pa :shock: kak taka da ne trqbva da polzvat parfum to si e blizko do ak1la i si e logi4ko :D :D :D :lol:
fr3e_s7yle
05-05-2008, 12:02
a we prosti li ste we ? vyprosa e lesen i se otgovarq s da ili ne . spored men vyprosa ne e typ za6toto po4ti vsi4ki jeni nad 25 si padad po istinskite myje koeto ne ozna4ava 4e mori6at na POR !POD4ERTAVAM POR :@ .. a prosto na MYJ !
toni_boni
05-05-2008, 12:14
Един хубав парфюм е способен да ме възбуди... дори момчето да ми е само приятел :grin: :-D
Just_say_no
05-05-2008, 12:15
+1
Един хубав парфюм е способен да ме възбуди... дори момчето да ми е само приятел :grin: :-D
а така !
ела помириши моя на вратлето ми и прецени хубав ли е
girl_in_black
05-05-2008, 12:56
В умерено количество-да, но не и да се е напарфюмирал така, че да ме удуши.
TasteOfSin
05-05-2008, 14:25
+1 :grin:
E da ,no da ne e mnogo tejuk ili zadavqsht .. :)
абсолютно да!Адски секси и възбуждащо лично на мен ми действа парфюмът :) въобще независимо от пола,съответното приятно ухание може да улесни възбуждането.
хахаха не не трябва да ползва трябва да мирише на пор от 3км :lol: :lol: :lol:
мен лично мн ме възбужда на paco rabanne black XS подлудява ме :D :grin:
1nnocenT
05-05-2008, 17:23
parfuma e kato bokserki bez tqh ne moje da izlene6 ot vku6ti :P
btw pampers mn si qka sq 6ti pi6a edin komentar :-) :-) :-)
.::THE_LAST_ANGEL::.
05-05-2008, 17:24
Съгласна сам с теб :-D ;-) :oops:
Ама да не фунти на прафюм 2 мин. зад негу :D Трабва да гу ползва умерено :) Щото ного пъти съм сресщала мъже ,които се "унисат" в парфюмирането :(
miss_kiss181
05-05-2008, 17:25
хаха....един парфюм е адски възбуждащ...поне за мен. ::: i az sum na tva mnenie :-D
abe kak ,che ne trqbva we...BOOOOJEEEE :-D ...vie kvo sa...momi4etata trqbva da se epilirat,da se podurjat..da miri6at hubavo...si4ko >
kakvo ot tva 4e e mom4e - te da ne bi da trqbva da ne se poddurjat..OMG ](*,) ...AKO ISKA DA BUDE PRIVLEKATELEN , ako ne s drugo pone da miri6e taka...
OBOJAVAM mujkite parfiumi..vednuj daje si bqh kupila da si go pruskam v staqta... :grin: ...A puk i kogato si s nqkoe mom4e i si zapomniL parfiiuma mu..posle samo ne6to podobno da ti zamiri6e na nego i .. ti stava mn priqtno :-)
Задължително не бих казал че е, по-скоро желателно, според мен въпрос на личен избор. Аз лично ползвам, не всеки ден, но когато съм с момиче почти винаги. Gosh, Rocco Barocco Jeans са много добри, много мъжки парфюми. Още не съм срещнал момиче, което да не ги хареса
Krai na parfiumite , koito si sloji parfium 6te byde jestoko prebit s kamani :grin: :grin: :grin:
Не усещате ли кога темата е за ебавка? :-o
Mademoiselle
05-14-2008, 05:06
ama kak muj bez parfium :neutral: