PDA

View Full Version : OMG ,Огромен проблем , човешко ли е ?? за момичета

BlackWings
05-04-2008, 12:35
Незнам от къде да започна , единственото нещо което искам е да се оплача щото съм много ядосана.

Начи ходих днеска на гинеколог за 3-ти път с един и същи проблем , лекаря ми каза да СПРА ДА ВОДЯ ПОЛОВ ЖИВОТ :shock: :shock:
ИЗОБЩО :shock: :shock: :shock:

Въпросният проблем е някаква инфекция , с която сме се заразили аз и партньорът ми , нямам идея от къде. Лекува се разбира се с медикаменти , но ми казаха, че вирусът продължавал да живее и след това и само чакал подходящ момент да ти отслабне имунната система , и пак да се появи.

Но някак си не съм сигурна на какъв лекар попаднах , щото чесно казано ме смути нещо непроефсионалният му език ... с извинение ще цитирам " Има мъже дето така чукат чукат чукат курви и после се заразяват и почва да им тече гной от пишките , и после не и блазе на тая дето ще я чука пак " и разни други изрази от сорта на "Ебане" "Дудата" и т н. Та той освен това каза , че оралният секс е "най голямата простотия" , която носела зарази , защото устата не е полов орган, и аналният секс и той бил "най голямата простотия".
Мислите ли че е нормално лекар да говори по този начин? Каза че за да се предпазя трябва да спра да правя секс ...и никакъв орален секс ... и никакъв петинг :shock: :shock: :shock: Човешко ли е кажете ми?

Абе някак си ... не че не искам да повярвам но .. хората такива болести се разболяват... спин ... сифилис хламиди ужасии ... аз имам една инфекция дето се лекува със свещички... И нещо чак толкова драстично да ми кажат , струва ми се нещо нечовешко да ми забранят да правя секс заради това...не докато трае лечението , въобще да избягвам и да правя възможнно най рядко , и то да свършва за секунди! Направо някакви ... ненормални грандиозни глупости ми звучат , направо ще се побъркам как въобще да не правя секс бе ????? Бах маа му !!! Съжалявам ама не мога да разбера как стаа тая работа!

Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите ? Не мога да му пренебрегна съветите все пак щото е лекар .. Бихте ли потърсили чуждо мнение? Според вас дали е компетентен лекар с такъв език? Ако на вас ви кажат ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПЪЛНОЦЕНЕН СЕКС как ще реагирате ??? И въобще , съжалявам ако темата не е за тука , ама ако има някой да ми даде съвет , щото не мога да го приема тва нещо !!!

Ии дано някой да го прочете до края...

sadsad
05-04-2008, 12:38
mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......

romantika_f_13
05-04-2008, 12:39
mn stranno :(
otidi i na dryg lekar 4e toq ...... :-o dam nai dobre da otidesh na dr lekar :)

Iv4eTy
05-04-2008, 12:41
Според мене не е нормално. Просто доста хора се заразяват с разни болести, но не спират да водят полов живот...
Иди при друг лекар най-добре.

nejnaDROGA
05-04-2008, 12:42
:shock: Сещам се за 3 неща,които ще направя!!!
1.Ще искам да му видя свидетелствата,разрешител ите и т.н.!!!Може да съм на 17 год. само,но пак разбирам от такива неща!!! :)
2.Отивам при друг гинеколог :)
3.Ако другият лекар не ми каже същото отивам в РЗОК (Районно Здравно Осигурителна Каса) и подавам жалба срещу гинеколога!!!

fr3e_s7yle
05-04-2008, 12:42
otidi i na dryg lekar 4e toq ...... :-o dam nai dobre da otidesh na dr lekar :) +1

amatorium
05-04-2008, 12:43
Toq me ubi. A ti sq posledno kakvo imash?

slaveto1989
05-04-2008, 12:43
emi macka nie kakvoto i da ti kajem,ne sme kompetentni dostat4no,vij otidi na dr lekar,nqkvi medikamenti vzimai,vij v google na kakvo moje da se dalji ako ne ti se razkarva po lekari,no vzemi merki,6oto kofti stava,toi da vnimava s bezrazbornoto ewane 6om te e zarazil :o

MartyParty
05-04-2008, 13:02
Ами отиди при друг лекар. :? Имам странното усещане,че си сбъркала чистач с лекар. :?

neshty
05-04-2008, 13:09
otidi i na dryg lekar 4e toq ...... :-o dam nai dobre da otidesh na dr lekar :)
+1

sweatkiss
05-04-2008, 13:14
:shock: Леле тоя май не е вред.Най-добре иди на друг лекар и не го слушай тоя заблуден човек...

alex_devv
05-04-2008, 13:17
отиде коня в барата, каруцата да пие вода

BaBy_bS
05-04-2008, 13:21
потърси мнения и разбери кои са най-добрите лекари в твоя град,избери 1 от тях и отиди при него.виж и той какво ще ти каже,за да си най-сигурна ,а този лекар може да ти е казал да не правиш секс със сегашния ти партнъор ,а не по принцип.смисъл-възможно ли е нещо да не си разбрала ? :-o

comics
05-04-2008, 13:42
смени си лекаря. Такива селяни със съзнание от преди няколко века... няма какво да ти обяснявам- ти си наясно с нещата.
Просто отиваш при друг да те прегледа и така. Пък ак0 нещо те пита кой ти е бил гинеколога досега, ще му обясниш ситуацията.

anito92
05-04-2008, 13:47
mnogo gadno..... ne barzai da se pritesnqvash,idi i pri drug lekar.....

jjjjjj6363
05-04-2008, 13:57
sori moito omi4e no imam priqtel sus sushtata bolest i na nego sa mo kazali takiva neshta :booooomb:

anito92
05-04-2008, 14:01
dobre de,bolest e ...... huu ,ama nemoje pak 4ak taka de e ,kakto go kazvat!! bi trqbvalo da ima lekarstva i izvesno vreme da se lekuva..... i posle 4ovek da se varne kam predishniq si na4in na jivot.... :P

Playlife_f
05-04-2008, 14:03
uaxyuayuxyaux mi smeni si lekarq...kvo ni pita6 nas?! nie li iska6 da ti kaeme kvo ti e :-D :D zaminavai pri drug lekar...ako i toi ti kaje taka....otiva6 u nekoi manastir monahinq i tva e :razz: :razz: :-P

BlackWings
05-04-2008, 14:19
Ми и аз така мисля че би трябвало , болен е човек , взима лекарства , лекува се и му минава и после се връща към предишния живот , като разбира се си взима поука да си пази здравето повече.

Не е възможно нещо да не съм разбрала , аз питах директно какво да правя , за да се предпазя , той каза директно СПИРАШ СЕКСА , ОТКАЗВАШ ГО. Нямам представа кой кого е заразил , може само единия да е бил носител и да е заразил другия случайно , но симптомите както разбрах се проявяват само при момичето , а мъжете са само носители. Абе мисля , че не е толкова страшна работа и бокла за умиране като страшните болести спин и там другите но ...Този лекар изписа лекарства и на приятеля ми , но каза че няма гаранция че вируса няма да продължи да живее в него.

Но някак си не мога да си представя , как така повече да не мога да пипна приятеля си , да не може дори орална да си правим , и че дори ако някак се докоснем или потъркаме и симптомите пак ще се появят ... #-o Не може да не мога да правя повече секс бе айде стига бе! :-# :cry:

Оф незнам дали не е в мен проблема , че не мога да повярвам че човека просто си върши работата и ми дава съвети как да си опазя здравето :( Аз нарочно отидох в частна клиника , за да съм сигурна че лекарите ще са компетентни , но то пък попаднах на този... Аз всъщност незнам той доколко си разбира от работата , но факт е че много лош език имаше и това не ми хареса ...

За сега с приятеля ми мислим да се лекуваме с тези лекарства които ни предписа , но после сме решили да си взема направнелие и да отидем в болницата да ни изследват ако трябва като хората. Щото незнам как от едно гледане на око можеш да прецениш че човека такова страшно нещо е пипнал , че не може дори да води вече полов живот .. Той няма симпоми де , но ще трябва и той да се изследва ...

Та така ако някой толкова го интересува на 18 съм

zaraaa
05-04-2008, 14:28
Saveta mi - otidi pri drug ginekolog, a tozi go popitai koi mu e dal diploma i mu kupi edin pravogovoren rechnik i mu prati mnogo zdrave ot mene - Sadak!!!! :P :-D

x3eme
05-04-2008, 16:21
:-o baaasi ginekologa..... :-o nai dobre otidi pri nego tegli mu edna maina za tiq prikazki i potursi mnenieto na drug lekar

MoHuTo
05-04-2008, 16:34
Отиди на друг лекар, не ми се струва реално това :? Тоя нещо преиграва май :D

beb4eto0o
05-04-2008, 18:15
Отиди на друг лекар, не ми се струва реално това :? Тоя нещо преиграва май :D
enfekciqta vi edvali e tolkova seriozna,spored men se konsyltirai s dryg lekar :-) dano se ypravite

lyloster
05-04-2008, 18:20
Смени си лекаря, тоя нещо не е наред с главата :?

girl_in_black
05-04-2008, 18:38
Най-добре потърси мнение и на друг лекар

BlackWings
05-04-2008, 19:08
Оф добре , поуспокоих се че повечето тука мислят като мене че тва нещо не може да е вярно и е доста пресилена диагноза. Отивам на друг лекар и дано да попадна тоя път на някой нормален. ThanX :)

Escarina
05-04-2008, 19:18
Тичай при друг и после кажи какво е станало:) Да ти кажа честно и аз съм доста разочарована от масата гинеколози. Преди години майка ми имаше миома, а една гениална гинеколожка заяви, че било извънматочна бременност. А на мен като бях в овулация ми казаха че имам кистозни яйчници. Така че теглиш му една майна и при следващия =]

1nnocenT
05-04-2008, 19:27
простаци в България колкото искаш :( Иди при друг специялист и дано всичко се оправи :-) :-)

cicaaa
05-04-2008, 21:05
прочетъх ти поста мисля че тая гной от пишките за трипер ми говори не вярвам да спреш да правиш секс прсот се излекувай или поне го правете с гуми ! аз съм правил 2 пъти секс с мн голяма курва кояот се друса и се еб за дорга мана с гума и немам проблем прсто не бадете егоисти и така !

успех како смени фокторите в нешно вреем не ставатз а нищо ! мене ме осакатиха за малко мама им

Karamel4e_to
05-04-2008, 21:08
mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......

+1

WaKo
05-04-2008, 21:22
Само по това, което чета ми става ясно, че проблема ти е генитални брадавици най-вероятно или казано по-научно - островърхи кондиломи, които се причиняват от HPV - човешки папилома вирус, който действително пипнеш ли го за цял живот си е твой. Просто се набива дълбоко в лигавиците и си стои там докато спадне имунната система и после избива, после пак се скрива и така. Другия ти вариант е генитален херпес, което си е същия вирус като този, който причинява херпеса на устните и пак си е твой за цял живот - няма лечение за тези вируси, а и имунната система не се справя с тях, но пък и не са толкова опасни, защото всеки полово активен човек, до около 25 годишна възраст се заразява с тях, повечето безсимптомно, защото HPV е толкова малък, че преминава и през порите на презерватива, така че и това не предпазва. Лекаря неподходящи думи е използвал, но и най-големия идиот сред лекарите не би трябвало да сбърка някоя от тези диагнози, ако е някоя от тях разбира се. За всеки случай иди се консултирай и с друг гинеколог - второ мнение не вреди, даже по закон имаш право на такова :)

asslikethat
05-05-2008, 09:58
:shock: :shock: :shock: spored men otidi pri drug lekar tozi she e nqkaf otkachalka i naistina e nerealno da ti kazva takiva neshta i da ne pravish sex moje da ima neshto no chak da takava stepen ... konsultirai se s drug lekar nai - dobre ...

VerryBerry
05-05-2008, 10:04
Ами отиди при друг лекар. :? Имам странното усещане,че си сбъркала чистач с лекар. :?

Или някой фетишист :-o :o

Brutality
05-05-2008, 10:12
Първо е трябвало да отидеш на друг лекар веднага след този, сама можеш да прецениш че ти е приказвал глупости.

sexita
05-05-2008, 11:58
Гениталните брадавици, наречени още венерични брадавици или островърхи кондиломи, са една от най-често срещаните болести предавани по полов път.

Най-често това са едно или повече малки по размер образувания, с цвета на околната кожа, със зърниста, наподобяваща карфиол повърхност. Появяват се в областта на половите органи - отвън и във влагалището и по шийката на матката при жената, по половия член при мъжа, а също така и около ануса при мъжа и жената. Генитални брадавици могат да се установят и в устата при лица, които са имали орални сексуални контакти с инфектиран партньор. Обичайно кондиломите не са съпроводени със субективни оплаквания, но в някои случаи човек може да усеща сърбеж в засегнатата област.
http://img135.imageshack.us/img135/4038/getimageaspxlr4.jpg
Полово-предаваните брадавици са заболяване, с което човек може да зарази и да предаде на партньорите си при орален, генитален и анален сексуален акт.

В случай, че имате съмнение за полово-предавани брадавици е добре да се консултирате с лекар. В болшинството от случаите диагнозата може да бъде поставена при преглед. Жените с генитални брадавици трябва да бъдат преглеждани за възможно засягане на влагалището и шийката на матката. Не всички брадавици обаче са видими и в някои случаи, за да улесни визуализирането им лекарят трябва да направи допълнителен тест.

Как да се предпазим от заразяване?
Единственият начин да се предпазите от заразяване с вируса е да избягвате полови контакти с партньор с кондиломи. Ако един от партньорите установи наличие на кондиломи е добре да се въздържа от сексуални контакти, до отстраняването им. Приема се, че успешното лечение и липсата на видими брадавици по половите органи намалява възможността за предаване на вируса от човек на човек. Използването на презервативи също намалява възможността за пренасяне на инфекцията, но само в случай, че след поставяне на презерватива всички видими брадавици са покрити. Въпреки съществуването на тези методи няма начин за сигурно предпазване, особено ако брадавиците са още съвсем малки и са в области, непокрити от презерватива.

Защо трябва гениталните брадавици да бъдат лекувани?
Полово-предаваните кондиломи трябва да бъдат лекувани, тъй като това намалява риска от предаване на заболяването на партньора. Наличието на брадавици затруднява поддържането на лична хигиена в областта на половите органи.

Как се лекуват гениталните брадавици?
Лечението на брадавиците, често е трудно, и трябва да се има предвид, че е възможно след отстраняването им те отново да се появят. Това се случва не поради ново заразяване, а защото при лечение само се разрушава съществуващата брадавица, но не се унищожава вирусът, който продължава да живее в кожата. При отслабване на имунитета на организма понякога брадавиците се развиват отново. Не е известен метод, който напълно да премахне вируса от организма.

Изборът на лечебното средство зависи от броя, големината и разположението на брадавиците. Те могат да бъдат лекувани чрез лекарства за локално приложение - кремове или разтвори, които се нанасят върху кондиломите по определена схема. Възможно е унищожаването им и чрез хирургически методи, което трябва да става от опитен лекар. Методи на избор са криотерапия, отстраняване с CO2 лазер, електрокоагулация, или класическа хирургия.

Съществуват и средства, които повишават локалния или общ имунитет на човек, което води до подтискане развитието на ЧПВ в кожата на човек. Тези средства обаче са с висока цена и в случаи на системно приложение са съпроводени със странични ефекти - главоболие, отпадналост, втрисане.

Важно е, когато вашият лекар ви предложи определен начин за лечение да сте сигурни, че сте разбрали какво е то, и да изпълните всички дадени указания, свързани с него.

Отстраняването на брадавиците не гарантира унищожаване на вируса, но намалява вероятността за предаване инфекцията на партньорите.

Може ли ЧПВ да предизвикат усложнения?
Да. Вирусът, причиняващ гениталните брадавици може да предизвика злокачествени изменения (рак) на шийката на матката при жените. Макар и много рядко такива изменения могат да се наблюдават и при мъжете - в областта на пениса.

Важно е жените с генитални кондиломи да се преглеждат и за влагалищни такива. Веднъж на 6-12 месеца е добре да се прави т.нар. цитонамазка, за да се изключи начален рак на шийката на матката. При веднъж установени промени при цитонамазката, е необходимо периодично проследяване, за да се проведе лечение във възможно най-ранните срокове от развитие на заболяването.

BlackWings
05-05-2008, 12:13
WaKo Не категорично. Сигурна съм , че нямам никоя от тези болести която ти описа. И преди ми се е случвало същото за съжаление , и то е просто гъбична инфекция , доколкото разбрах на много хора се случва често когато им отслабне имунната система , но се лекува нормално.

Когато казах на този лекар , че и преди съм имала същия проблем , той започна да ръси на ей тия глупости , че не се лекува , че ние жените " и без това не сме изпитвали кой знае какво доволствие от секса , направо да го спра под всякакви форми" , и че само от допир мак ще се заразя дрън дрън.

За да разбера дали съм носител на някакъв вирус , не трябва ли да се подложа съответните изследвания? Аз не съм била изследвана за нищо , просто ме погледна така и каза че са гъбички , дето не се лекували. Много ми е съмнително тва.

А това за "гнойта от пишките" го казах само като пример как се изразява тоз човек , приятелят ми се чувства здрав и няма симптоми.

BlackWings
05-05-2008, 12:17
Sexita нямам такова нещо бе.
Не. нямам никакви издутини пъпчици херпеси брадавици нищо.
Гъбички са, причинени от бактерии.
И не вярвам да е толкова страшна и опасна таз гъбична инфекция че да трябва да водя монашески живот.Тц :?

WaKo
05-05-2008, 13:22
Sexita нямам такова нещо бе.
Не. нямам никакви издутини пъпчици херпеси брадавици нищо.
Гъбички са, причинени от бактерии.
И не вярвам да е толкова страшна и опасна таз гъбична инфекция че да трябва да водя монашески живот.Тц :?

Гъбичките се причиняват от гъбички, не от бактерии. Бактериите те пазят от гъбички. Това да спираш изобщо секса са глупости естествено. Но гъбичките не се лекуват толкова лесно, така че взимай каквото ти е казал и това е. Ако му нямаш доверие иди при друг. В момента има много ефикасни вагинални глобули точно за тая цел - доста са скъпи, но пък са много ефективни. Естествено не предприемай самолечение, а иди лекар да ти ги изпише или там каквото реши, че е подходящо. И много внимавай с твоя човек, защото гъбичките при мъжете се лекуват страшно трудно. Най-добре докато лекар не ти каже, че си се излекувала напълно не правете секс. Приемай го колкото искаш сериозно, но наистина много внимавай да не предадеш тия неща на партньора ти

BlackWings
05-05-2008, 13:30
Не естествено че не предприемам самолеченине , лекувам се с лекарствата с които той ми предписа. Но имам намерение и да отида да се консултирам с друг лекар това е. :) Разбирам че не трябва да правя секс докато не се излекувам напълно , но чак пък изобщо :shock: :shock: :shock: не я вярвам таз работа :?
Но все пак съм сигурна че нямам херпес или брадавици. :-D

Wrathchild
05-05-2008, 13:35
Бих сменила гинеколога. На мен една такава гинеколожка ми разправяше 'И ебане само с презерватив'... егати и езика!

Liglichkb
05-05-2008, 14:13
уляЛяя...на Мен ако ми кажат такова нещо ще взема най близкият предмет и бам :D и ще си отида..от едното влезнало от другото излезнало както се казва 8)

mirelS
05-05-2008, 14:19
Opredeleno smeni genikologa .. a ako i drugiqt ti kaje taka .. tva e kofti ,no v dneshno vreme vsichko ima lechenie (pochti) Taka che poturpi izvestno vreme,ne mi se vqrva izobshto da trqbva da spresh da vodish polov jivot .. :))

sexita
05-05-2008, 14:31
:? :? :?

bequick
05-05-2008, 15:22
Това е сериозна диагноза, която изисква три независими източника. Отиди на още 2-ма различни лекаря в 2 различни болници - ако може. Ако вторият ти каже, че първият е сбъркал, отиваш на трети, за да потвърди една от двете тези. Ако пък и той си съчини трета диагноза отиваш в РЗОК и ги съдиш и тримата до дупка.

BlackWings
05-05-2008, 15:26
Значи аз имах гъбична инфекция преди 1 година от басейн се получи и ми предписаха лекарства за мен и за сексуалният ми парньор,за да не съм го заразила и после като се излекувам,той пък наново да ме зарази.
До колкото помня и на мен ми забраниха секс,но само в периода на лечението...1 седмица...
Да не те е бъзикал този нещо или да не си разбрала...доста чудно ми е :-o
да да и при мен е точно така , но чак на 3-тия път се усетихме , че сигурно постояно си я предаваме един на друг , и сега се лекуваме и двамата, въпреки че той няма симптоми. Кажи ти от тогава имала ли си такива проблеми? Иначе и аз подозичам , че е станало от басейн , но не съм сигурна ...

Angel_Girl
05-05-2008, 16:22
Отиди на друг лекар.

miss_kiss181
05-05-2008, 16:30
spored mene tva opredeleno ne e normalno moq savet e da otide6 na drug lekar i toi ako ne ti kaje su6toto da otide6 i na 3-ti za da si sigorna pone az bih napravila tova :(

sexy_tigar4e_MM
05-05-2008, 17:55
Hodi pri drug lekar 8-)

swords1010
05-05-2008, 21:01
Ами не би било лошо да се прегледаш и при друг лекар. Странна ми се вижда тази диагноза.
Успех! :)

sexita
05-06-2008, 05:34
Значи аз имах гъбична инфекция преди 1 година от басейн се получи и ми предписаха лекарства за мен и за сексуалният ми парньор,за да не съм го заразила и после като се излекувам,той пък наново да ме зарази.
До колкото помня и на мен ми забраниха секс,но само в периода на лечението...1 седмица...
Да не те е бъзикал този нещо или да не си разбрала...доста чудно ми е :-o
да да и при мен е точно така , но чак на 3-тия път се усетихме , че сигурно постояно си я предаваме един на друг , и сега се лекуваме и двамата, въпреки че той няма симптоми. Кажи ти от тогава имала ли си такива проблеми? Иначе и аз подозичам , че е станало от басейн , но не съм сигурна ...

Ами мисля,че не...

RAWRRR
05-06-2008, 05:50
То белята ве4е е сторена-имаш инфекция.Тоест сега като правиш секс,няма как да я хванеш по-сериозно.

Решението е И ти И гажето ти да се подложите на ле4ение и през това време да се въздържате от секс (защото ако единият се е излекувал,а друият е още болен,ще бъде заразен),или да правите секс само с презерватив.

И по-полека с коментарите относно хората със сифилис и спин,да не дойда да ти забия един шамар.

DevilWish
05-06-2008, 05:50
Глупости на търкалета :# Заради една инфекция без секс!?Я отиди на някой по-голям специалист ;)

slivaka
05-06-2008, 09:27
В такижа слу4аи винаги е полезно 2торо мнение :).Ина4е си нямам напредстава да има такав вирус :) ! :)

rakiQ
05-06-2008, 10:05
отиди на още 1-2 и ако наистина ти кажат така както тоз селяк ти е казал .. почвай да взимааш мерки..

макар ,че дълбоко се съмнявам да си заразена от нещ че изобщо да не можеш да правиш...

или ппросто ти е харесал "дудаа" и не иска друг да я притежава :D

потърси в нета за такива болестти

princesa_viki
05-06-2008, 10:09
Прочетох я и смятам,че трябва да отидеш друг да те прегледа

parkourgirlss
05-06-2008, 13:25
AMI MOGA SAMO DA KAJA 4E E P1LEN IDIOTIZAM!!! (doktora e idiot)

LadyDy
05-06-2008, 13:32
Ох, миличка....ти на това, ако му казваш лекар..... :?
Вземи ходи на друг гинеколог и не бързай с вземането на медикаменти преди да се консултираш отново...

gavro64eto
05-06-2008, 13:34
spored men trqbva da poseti6 drug lekar vse pak tozi mi se struva otka4en

BlackWings
05-06-2008, 14:31
И по-полека с коментарите относно хората със сифилис и спин,да не дойда да ти забия един шамар.

Абе нищо против към хората със сифилис и спин нищо лошо не съм искала да кажа , просто не може да не се съгласиш с мен че това са по сериозни болести от гъбичната инфекция. И единственото , което имах предвид , че моето, слава богу не е толкова сериозно. Спести си шамарите , ако обичаш. Иначе мерси за съветите.

sexy_sladuranka___
05-06-2008, 14:44
Незнам от къде да започна , единственото нещо което искам е да се оплача щото съм много ядосана.

Начи ходих днеска на гинеколог за 3-ти път с един и същи проблем , лекаря ми каза да СПРА ДА ВОДЯ ПОЛОВ ЖИВОТ :shock: :shock:
ИЗОБЩО :shock: :shock: :shock:

Въпросният проблем е някаква инфекция , с която сме се заразили аз и партньорът ми , нямам идея от къде. Лекува се разбира се с медикаменти , но ми казаха, че вирусът продължавал да живее и след това и само чакал подходящ момент да ти отслабне имунната система , и пак да се появи.

Но някак си не съм сигурна на какъв лекар попаднах , щото чесно казано ме смути нещо непроефсионалният му език ... с извинение ще цитирам " Има мъже дето така чукат чукат чукат курви и после се заразяват и почва да им тече гной от пишките , и после не и блазе на тая дето ще я чука пак " и разни други изрази от сорта на "Ебане" "Дудата" и т н. Та той освен това каза , че оралният секс е "най голямата простотия" , която носела зарази , защото устата не е полов орган, и аналният секс и той бил "най голямата простотия".
Мислите ли че е нормално лекар да говори по този начин? Каза че за да се предпазя трябва да спра да правя секс ...и никакъв орален секс ... и никакъв петинг :shock: :shock: :shock: Човешко ли е кажете ми?

Абе някак си ... не че не искам да повярвам но .. хората такива болести се разболяват... спин ... сифилис хламиди ужасии ... аз имам една инфекция дето се лекува със свещички... И нещо чак толкова драстично да ми кажат , струва ми се нещо нечовешко да ми забранят да правя секс заради това...не докато трае лечението , въобще да избягвам и да правя възможнно най рядко , и то да свършва за секунди! Направо някакви ... ненормални грандиозни глупости ми звучат , направо ще се побъркам как въобще да не правя секс бе ????? Бах маа му !!! Съжалявам ама не мога да разбера как стаа тая работа!

Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите ? Не мога да му пренебрегна съветите все пак щото е лекар .. Бихте ли потърсили чуждо мнение? Според вас дали е компетентен лекар с такъв език? Ако на вас ви кажат ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПЪЛНОЦЕНЕН СЕКС как ще реагирате ??? И въобще , съжалявам ако темата не е за тука , ама ако има някой да ми даде съвет , щото не мога да го приема тва нещо !!!

Ии дано някой да го прочете до края...
Абе я отивай на нормален гинеколог , че тоя ми се вижда мръднал :shock:

krem4et0
05-06-2008, 15:15
Спри да водиш всякакъв полов живот докато ти и приятелят ти не се излекувате напълно. нека и двамата да се подложите на лечение, да го следвате стриктно и да се изследвате след това. 1 позната с тежки проблеми не прави секс над 6 месеца. Здрравето е по-важно от всеки секс!

MakeMeLaugh
05-06-2008, 15:39
Мдам.. при каквито и да е болести (йфекции) докато не се оправиш не се прави никакъв секс.. пообразовай се малко..

BlackWings
05-06-2008, 15:44
Абе знам бе :-D
няма да правя докато не се излекувам напълно , разбира се.
Стига сте ми се карали :-D

krem4et0
05-06-2008, 16:03
Но чак завинаги......вече тук е малко брутално.

ubuntu
05-06-2008, 17:07
Ходи при същия лекар кажи му да си смени дилъра ... а ти си смени лекаря и гаджето ... ;)

NiddHogg
05-06-2008, 17:53
бе тфа са често срещани проблеми при повечето двойки ако сте правили секс накъде на отркито от това е най-възможно да сте се инфектирали. Или някой от вас 2мата на се е подмил преди тфа :-D
но най-добре да ви мине и на 2мата и чак тогава да почвате пак но препорачително е 3-4 пъти да го правите със презерветив и чак тогава да си почвате как сте го правили преди това :D

nikol_diq
05-06-2008, 17:57
+1

Na7a6a
05-06-2008, 18:57
Да, определено звучи странно забраната за секс доживот.... :-o Най-добре послушай всички и отиди на друг гинеколог.. И после сподели какво ти е казал.. Успех :)

BlackWings
05-07-2008, 07:44
Още не съм ходила на друг лекар , мисля сега да продължа да се лекувам с тея лекарства , и после да не ходя на контролен преглед при оня същия ми при друг, да видим какво ще каже.

Escarina
05-07-2008, 14:13
Още не съм ходила на друг лекар , мисля сега да продължа да се лекувам с тея лекарства , и после да не ходя на контролен преглед при оня същия ми при друг, да видим какво ще каже.

Не мислиш ли, че ще е по-добре да отидеш още сега при друг? Смисъл.. всички сме на мнения, че този при който си ходила е некадърен, защо не потърсиш още едни мнение? Няма да се очудя ако е сбъркал диагнозата, при положение че ти е казал да не правиш секс.. въобще :?

sindity
05-07-2008, 16:10
:shock: иди на друг лекар !

emviii
05-07-2008, 21:22
:shock: Сещам се за 3 неща,които ще направя!!!
1.Ще искам да му видя свидетелствата,разрешител ите и т.н.!!!Може да съм на 17 год. само,но пак разбирам от такива неща!!! :)
2.Отивам при друг гинеколог :)
3.Ако другият лекар не ми каже същото отивам в РЗОК (Районно Здравно Осигурителна Каса) и подавам жалба срещу гинеколога!!!

prava e makar da ne se bqh setila za 3toto :)

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 21:24
ьхьаЬАХьАХьхаХь ебах го в доктора..
Не се притеснявай момиче... прод1лжавай да водиш полов животец... немаш ядове :P

likejolie
05-08-2008, 07:25
Xubavo e da se konsultira6 s nqkoi po gramoten doktor .Oba4e teq infekcii naistina sa opasni kakto za teb taka i za partniora ti.Taka 4e ne se o4udvai ako i dr lekar ti kaje da pospre6 za malko .To sveta ne se vurti okolo sexa(4ak tolkova mnogo ) :? Taka 4e vurvi si na nqkoi 4astno lekar4e(preporu4itelno daje jena v tvoq slu4ai) 4e da tu e mirna glavata

lwsu
05-08-2008, 07:49
Ходи при същия лекар кажи му да си смени дилъра ... а ти си смени лекаря и гаджето ... ;)
+1 :D

natalitoo
05-08-2008, 12:57
на тоя 100 % му има нещо .. по добре се консултирай с друг .. питай проятелки за техните генеколози .. и отиди .. при който ти се стори най-надежден .. Успех .. и дано да не е нещо сериозно

mimsssssss
05-08-2008, 14:57
+1

Virtuallll
05-08-2008, 21:34
Консултирай се и с дръг гинеколог, но за момента спри да водиш полов живот докато не ти дадат по-логично обяснение на проблема ти от нормален лекар. Ако бях на твое място щях да се слшам в съветите му (въпреки,че ако наистиня бях на твое място нямаше да ида на лекар, защтото ги мразя и съм наивен, пък и не се знае на какъв ще попадна все пак 70% сигурно са корумпираните). Най-добре се консултирай с друг, защото преди аз имах малко проблеми с краката, отидох да се консултирам в специализирано частно заведение уж с грамотни лекари и ми казаха, че се налага да ме оперират, обаче аз го погледнах едно такова... ТЪПО и отидох при една друга лекарка която ми каза, че тоя дето ми е говорил за операции и т.н. е малоумен, защото такива операции се правели в начална възраст (1-3 год.). Затова ти препоръчвам да минеш и през някои друг гинеколог.

Pliok0019
05-09-2008, 08:32
Обърни внимание в/у приятеля си... Инфекцията не е паднала от небето.

И смени лекаря.

hottie
05-09-2008, 18:00
Разбира се, че трябва да смениш лекаря. Това не е нормално. Лекува се с тъпрение - и двамата и по време на лечението се ползва презерватив и това е.