.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

OMG ,Огромен проблем , човешко ли е ?? за момичета

Незнам от къде да започна , единственото нещо което искам е да се оплача щото съм много ядосана.

Начи ходих днеска на гинеколог за 3-ти път с един и същи проблем , лекаря ми каза да СПРА ДА ВОДЯ ПОЛОВ ЖИВОТ
    ИЗОБЩО

Въпросният проблем е някаква инфекция , с която сме се заразили аз и партньорът ми , нямам идея от къде. Лекува се разбира се с медикаменти , но ми казаха, че вирусът продължавал да живее и след това и само чакал подходящ момент да ти отслабне имунната система , и пак да се появи.

Но някак си не съм сигурна на какъв лекар попаднах , щото чесно казано ме смути нещо непроефсионалният му език ... с извинение ще цитирам " Има мъже дето така чукат чукат чукат курви и после се заразяват и почва да им тече гной от пишките , и после не и блазе на тая дето ще я чука пак " и разни други изрази от сорта на "Ебане" "Дудата" и т н. Та той освен това каза , че оралният секс е "най голямата простотия" , която носела зарази , защото устата не е полов орган, и аналният секс и той бил "най голямата простотия".
    Мислите ли че е нормално лекар да говори по този начин? Каза че за да се предпазя трябва да спра да правя секс ...и никакъв орален секс ... и никакъв петинг Човешко ли е кажете ми?

Абе някак си ... не че не искам да повярвам но .. хората такива болести се разболяват... спин ... сифилис хламиди ужасии ... аз имам една инфекция дето се лекува със свещички... И нещо чак толкова драстично да ми кажат , струва ми се нещо нечовешко да ми забранят да правя секс заради това...не докато трае лечението , въобще да избягвам и да правя възможнно най рядко , и то да свършва за секунди! Направо някакви ... ненормални грандиозни глупости ми звучат , направо ще се побъркам как въобще да не правя секс бе ????? Бах маа му !!! Съжалявам ама не мога да разбера как стаа тая работа!

Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите ? Не мога да му пренебрегна съветите все пак щото е лекар .. Бихте ли потърсили чуждо мнение? Според вас дали е компетентен лекар с такъв език? Ако на вас ви кажат ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПЪЛНОЦЕНЕН СЕКС как ще реагирате ??? И въобще , съжалявам ако темата не е за тука , ама ако има някой да ми даде съвет , щото не мога да го приема тва нещо !!!

Ии дано някой да го прочете до края...

mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......

mn stranno
    otidi i na dryg lekar 4e toq ...... dam nai dobre da otidesh na dr lekar

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мене не е нормално. Просто доста хора се заразяват с разни болести, но не спират да водят полов живот...
    Иди при друг лекар най-добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Сещам се за 3 неща,които ще направя!!!
    1.Ще искам да му видя свидетелствата,разрешител ите и т.н.!!!Може да съм на 17 год. само,но пак разбирам от такива неща!!!
    2.Отивам при друг гинеколог
    3.Ако другият лекар не ми каже същото отивам в РЗОК (Районно Здравно Осигурителна Каса) и подавам жалба срещу гинеколога!!!

Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    mn stranno
    +1
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Мега фен Аватара на amatorium
    Toq me ubi. A ti sq posledno kakvo imash?
    Eating isn't cheating - Arnold

emi macka nie kakvoto i da ti kajem,ne sme kompetentni dostat4no,vij otidi na dr lekar,nqkvi medikamenti vzimai,vij v google na kakvo moje da se dalji ako ne ti se razkarva po lekari,no vzemi merki,6oto kofti stava,toi da vnimava s bezrazbornoto ewane 6om te e zarazil

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами отиди при друг лекар. Имам странното усещане,че си сбъркала чистач с лекар.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    mn stranno
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Леле тоя май не е вред.Най-добре иди на друг лекар и не го слушай тоя заблуден човек...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

отиде коня в барата, каруцата да пие вода

Град
    Ha MopeTo (sun)
    потърси мнения и разбери кои са най-добрите лекари в твоя град,избери 1 от тях и отиди при него.виж и той какво ще ти каже,за да си най-сигурна ,а този лекар може да ти е казал да не правиш секс със сегашния ти партнъор ,а не по принцип.смисъл-възможно ли е нещо да не си разбрала ?
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен
    Град
    Панацея
    смени си лекаря. Такива селяни със съзнание от преди няколко века... няма какво да ти обяснявам- ти си наясно с нещата.
    Просто отиваш при друг да те прегледа и така. Пък ак0 нещо те пита кой ти е бил гинеколога досега, ще му обясниш ситуацията.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

mnogo gadno..... ne barzai da se pritesnqvash,idi i pri drug lekar.....

sori moito omi4e no imam priqtel sus sushtata bolest i na nego sa mo kazali takiva neshta :booooomb:
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

dobre de,bolest e ...... huu ,ama nemoje pak 4ak taka de e ,kakto go kazvat!! bi trqbvalo da ima lekarstva i izvesno vreme da se lekuva..... i posle 4ovek da se varne kam predishniq si na4in na jivot.... :P

uaxyuayuxyaux mi smeni si lekarq...kvo ni pita6 nas?! nie li iska6 da ti kaeme kvo ti e zaminavai pri drug lekar...ako i toi ti kaje taka....otiva6 u nekoi manastir monahinq i tva e
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ми и аз така мисля че би трябвало , болен е човек , взима лекарства , лекува се и му минава и после се връща към предишния живот , като разбира се си взима поука да си пази здравето повече.

Не е възможно нещо да не съм разбрала , аз питах директно какво да правя , за да се предпазя , той каза директно СПИРАШ СЕКСА , ОТКАЗВАШ ГО. Нямам представа кой кого е заразил , може само единия да е бил носител и да е заразил другия случайно , но симптомите както разбрах се проявяват само при момичето , а мъжете са само носители. Абе мисля , че не е толкова страшна работа и бокла за умиране като страшните болести спин и там другите но ...Този лекар изписа лекарства и на приятеля ми , но каза че няма гаранция че вируса няма да продължи да живее в него.

Но някак си не мога да си представя , как така повече да не мога да пипна приятеля си , да не може дори орална да си правим , и че дори ако някак се докоснем или потъркаме и симптомите пак ще се появят ... Не може да не мога да правя повече секс бе айде стига бе!

Оф незнам дали не е в мен проблема , че не мога да повярвам че човека просто си върши работата и ми дава съвети как да си опазя здравето Аз нарочно отидох в частна клиника , за да съм сигурна че лекарите ще са компетентни , но то пък попаднах на този... Аз всъщност незнам той доколко си разбира от работата , но факт е че много лош език имаше и това не ми хареса ...

За сега с приятеля ми мислим да се лекуваме с тези лекарства които ни предписа , но после сме решили да си взема направнелие и да отидем в болницата да ни изследват ако трябва като хората. Щото незнам как от едно гледане на око можеш да прецениш че човека такова страшно нещо е пипнал , че не може дори да води вече полов живот .. Той няма симпоми де , но ще трябва и той да се изследва ...

Та така ако някой толкова го интересува на 18 съм

Saveta mi - otidi pri drug ginekolog, a tozi go popitai koi mu e dal diploma i mu kupi edin pravogovoren rechnik i mu prati mnogo zdrave ot mene - Sadak!!!! :P

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    baaasi ginekologa..... nai dobre otidi pri nego tegli mu edna maina za tiq prikazki i potursi mnenieto na drug lekar

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Отиди на друг лекар, не ми се струва реално това Тоя нещо преиграва май

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Отиди на друг лекар, не ми се струва реално това Тоя нещо преиграва май
    enfekciqta vi edvali e tolkova seriozna,spored men se konsyltirai s dryg lekar dano se ypravite

Смени си лекаря, тоя нещо не е наред с главата

Град
    в мечтите ти
    Най-добре потърси мнение и на друг лекар
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си