View Full Version : проблем със слюнка:(
naivni4ka
05-04-2008, 14:05
Докато целувам приятеля ми,се случва нещо много странно-изведнъж като че ли оставам без слюнка и се получават само сухи целувки по тялото му,които не са особено приятни.Някои имал ли е подобен проблем и може ли да ми каже как да не оставям без слюнка,ама да не го лигавя(защото последните пъти в стремежа ми да не се стигне пак до сухи целувки направо го изкъпах:))
jjjjjj6363
05-04-2008, 14:08
pii pove4e te4nosti pove4e viamini nevijdam ot kakvo drugo moje da e osven ot lipsata na nqkoi vitamin :|
iLoveChocolate
05-04-2008, 14:09
predi tova qj ili bliji neshto deto predizvikva po-golqmo slunootdelqne (kato limon naprimer)
bany_land
05-04-2008, 14:42
napravi mu svirka :grin:
DjuDjiTo
05-04-2008, 17:00
predi tova qj ili bliji neshto deto predizvikva po-golqmo slunootdelqne (kato limon naprimer)
+1
Преди това хапни нещо кисело.
EnriqueIglesias
05-04-2008, 17:40
-dai mi edna golqma i strastna celuwka
-chakai, da poblija limona purwo?
alex_devv
05-04-2008, 19:59
:lol: :lol: :lol:
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-04-2008, 20:14
Изпивай по 1-2 глътки вода от време на време, когато пресъхнеш, аз така съм правила. ;) Поне в началото бях така. После няма да имаш такъв проблем, според мен. :)
Старай се да дишаш през носа - устата ти пресъхва основно заради това, че докато правиш тия неща дишаш през устата. И от време на време си примлясквай да се събере слюнка :-D
Anna5339
05-04-2008, 21:19
Докато целувам приятеля ми,се случва нещо много странно-изведнъж като че ли оставам без слюнка и се получават само сухи целувки по тялото му,които не са особено приятни.Някои имал ли е подобен проблем и може ли да ми каже как да не оставям без слюнка,ама да не го лигавя(защото последните пъти в стремежа ми да не се стигне пак до сухи целувки направо го изкъпах:))
Еми целуваш,целуваш и правиш една по-влажна целувка. . . Все пак ти не си робот. Дали ще близнеш или нещо такова вече си е твой избор(:
:-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: ... xaxaxa ...
някой хора не обичат да ги лигавят дъвчи дъвка орбит откъсвай си малко парче не цлата лента и така може да стане гот аз така се мляскам дъвча дъвка вианги и никога не съм ял прди тва винаги ми е чиста устата че мие гадно така
дъвчи дъвка аз дъвча дъвка докуто правим секс по други причини но е диво защото веднъж дъвчех дъвка и се случи така че трябваше да и ходя между краката и тя вика : але еи сега путката ми има вкус на мента и аз се спуках
fr3e_s7yle
05-05-2008, 06:24
pii nqkfi te4nosti .. ili prosto vinagi dryj 1 4a6a voda do tebe :D