.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

проблем със слюнка:(

Докато целувам приятеля ми,се случва нещо много странно-изведнъж като че ли оставам без слюнка и се получават само сухи целувки по тялото му,които не са особено приятни.Някои имал ли е подобен проблем и може ли да ми каже как да не оставям без слюнка,ама да не го лигавя(защото последните пъти в стремежа ми да не се стигне пак до сухи целувки направо го изкъпах)

pii pove4e te4nosti pove4e viamini nevijdam ot kakvo drugo moje da e osven ot lipsata na nqkoi vitamin :|
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    predi tova qj ili bliji neshto deto predizvikva po-golqmo slunootdelqne (kato limon naprimer)
    няма любов

napravi mu svirka

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    predi tova qj ili bliji neshto deto predizvikva po-golqmo slunootdelqne (kato limon naprimer)
    +1

Преди това хапни нещо кисело.

-dai mi edna golqma i strastna celuwka
    -chakai, da poblija limona purwo?

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Изпивай по 1-2 глътки вода от време на време, когато пресъхнеш, аз така съм правила. Поне в началото бях така. После няма да имаш такъв проблем, според мен.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Старай се да дишаш през носа - устата ти пресъхва основно заради това, че докато правиш тия неща дишаш през устата. И от време на време си примлясквай да се събере слюнка

Град
    RuSe

Re: проблем със слюнка:(

Цитирай Първоначално написано от naivni4ka
    Докато целувам приятеля ми,се случва нещо много странно-изведнъж като че ли оставам без слюнка и се получават само сухи целувки по тялото му,които не са особено приятни.Някои имал ли е подобен проблем и може ли да ми каже как да не оставям без слюнка,ама да не го лигавя(защото последните пъти в стремежа ми да не се стигне пак до сухи целувки направо го изкъпах)
    Еми целуваш,целуваш и правиш една по-влажна целувка. . . Все пак ти не си робот. Дали ще близнеш или нещо такова вече си е твой избор(:

... xaxaxa ...
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    някой хора не обичат да ги лигавят дъвчи дъвка орбит откъсвай си малко парче не цлата лента и така може да стане гот аз така се мляскам дъвча дъвка вианги и никога не съм ял прди тва винаги ми е чиста устата че мие гадно така
    4 и 12т. от правилата

Голям фен Аватара на 50cent
    дъвчи дъвка аз дъвча дъвка докуто правим секс по други причини но е диво защото веднъж дъвчех дъвка и се случи така че трябваше да и ходя между краката и тя вика : але еи сега путката ми има вкус на мента и аз се спуках

pii nqkfi te4nosti .. ili prosto vinagi dryj 1 4a6a voda do tebe
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си