View Full Version : Ох моля ви се някой да ми каже
Ако правиш секс без презерватив и момчето изобщо
НЕ свърши,може ли да се забременее????????
Playlife_f
05-04-2008, 15:07
aixuiauxiauxiuax aweee zemete se obrazovaite weee :-P :razz: Kaji mi za kfo prai6 sex kato neznae6 koga kakvo moje da stane....a stia s teq typi temi wreeee :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz:
aixuiauxiauxiuax aweee zemete se obrazovaite weee :-P :razz: Kaji mi za kfo prai6 sex kato neznae6 koga kakvo moje da stane....a stia s teq typi temi wreeee :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz:
verno 4e ima mn takiva temi, no kvi sa tiq komentari ot teb nqmam dumi........ :-x
a otnosno temata...ima no shansa e mn minimalen.......sledvashtiq pyt polazvaite prezervativ !!!
Playlife_f
05-04-2008, 15:17
verno 4e ima mn takiva temi, no kvi sa tiq komentari ot teb nqmam dumi........ :-x
Mi da se obrazovaaa parvo we az da ne sam Vanga da i kaja dali e bremenna ili ne....da si zima test i da si prai..pff sme6ka :-D :-P :razz:
е кат не искаш да даваш съвети влез в някой др.форум а не в секс където едно поне 70-80% от темите са такива...пффф
Колкото по темата,преди момчето да свърши по време на акта има една течност в която също се съдържат спепматозоиди,но те са мн малко...шанса да се забременее от тази течност е мн малък
bany_land
05-04-2008, 15:25
po tapa tema ne bqh 4uvala no... da vazmojno e savsem malko ako ste stignali do pred eqkulacionnata te4nost no tam se sadarjat savsem malko prezervativi i veroqtnostta e po4ti nuleve ;)
bany_land
05-04-2008, 15:26
:lol: :lol: :lol: off prezervativi pak az :razz: :razz: :razz: da seti se kakvo imam predvid :D :-P
Playlife_f
05-04-2008, 15:34
po tapa tema ne bqh 4uvala no... da vazmojno e savsem malko ako ste stignali do pred eqkulacionnata te4nost no tam se sadarjat savsem malko prezervativi i veroqtnostta e po4ti nuleve ;)
aixuiauxiauxiauxiaux exxxxxxxxx ti me iskefiiiiiiiiii na max :grin: :grin: :grin: trea si i u pred eqkulacionnata te4nost da si ima prezervativi ....taka si ima6 za nqkolko pati prezervativi aixuaiuxiauxiauxiauxiaxaiuxiauxiaxiuax evalaaa iskefi me :grin: :-) :grin: :grin: :grin:
bany_land
05-04-2008, 15:38
4ak i na men mi stana sme6no kato si prepro4etoh komentar4eto am az ot tazi tapa tema isprostqh ve4e :D:D:D :grin: :grin: :grin:
тъпак!
Ак0 те гръмна с пушка, която няма патрони ще умреш ли ?
PatkoPatkov
05-04-2008, 15:49
аааааааааа баси ... момче да не свърши по време на секс ?? той да не е на 10 годинки ... неможе
MartyParty
05-04-2008, 15:49
До колкото знам-не.
Ми на скоро четох една тема и там пишеше ,че течността която се отделя по време на акт също съдържа сперматозоиди но са в незначително количество затова много рядко се забременява така .. успокой се не си бременна :-)
malkata_shmatka
05-04-2008, 16:01
аааааааааа баси ... момче да не свърши по време на секс ?? той да не е на 10 годинки ... неможе
+1 :-) :-) :-)
xXxScreamxXx
05-04-2008, 16:08
може ДА ... другата зима по същото време :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. .......БИВА ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТU ХОРА ?!?!
beb4eto0o
05-04-2008, 16:21
xaxxaxaxaxa ot kvo da zabremenee6 ot vazdyha li :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DjuDjiTo
05-04-2008, 16:58
непорочно зачатие :razz:
Playlife_f
05-04-2008, 17:02
непорочно зачатие :razz:
6to beee mackaaa moje i taka da staa we4e ne se znae znae li se :grin: :lol: toku vij sled nqkolko dena doide tema...``celuvah se s gadjeto dali sam bremenna?`` :grin: :razz: :razz: :razz:
зЕми прОчети нещо бре овчакупел.. :shock:
gavro64eto
05-04-2008, 17:09
ne,nemoje.nqma spera-nqma bebe.
boom_sexy
05-04-2008, 17:17
leee macka Playlife_f nemoga da ne pi6a i da ne se zaqjdam :D napravo serizno mi lazi6 po nervite ti za kva se ima6 i postoqnno se smee6 kato nenormalna (vuv vs ti komentari e taka) tiq hora kade sa pisali tva qvno ne im e tolko sme6no i imat nujda ot savet, a ne ot tupite ti podigravkite ili im kaji ne6to umno ili izob6to ne pi6i "haihaihxihe" "obrazovaite se" i tem podobni ti kato si tolko obrazovana pi6i kato obrazovan 4ovek i kaji kakvo moje da stane. A po temata...... nz nemoga da ti kaja na 100%, no mislq 4e moje i da ima nqkakuv 6ans nz aide uspeh :-)
Playlife_f
05-04-2008, 17:23
leee macka Playlife_f nemoga da ne pi6a i da ne se zaqjdam :D napravo serizno mi lazi6 po nervite ti za kva se ima6 i postoqnno se smee6 kato nenormalna (vuv vs ti komentari e taka) tiq hora kade sa pisali tva qvno ne im e tolko sme6no i imat nujda ot savet, a ne ot tupite ti podigravkite ili im kaji ne6to umno ili izob6to ne pi6i "haihaihxihe" "obrazovaite se" i tem podobni ti kato si tolko obrazovana pi6i kato obrazovan 4ovek i kaji kakvo moje da stane. A po temata...... nz nemoga da ti kaja na 100%, no mislq 4e moje i da ima nqkakuv 6ans nz aide uspeh :-)
Mi ti ne 4ete6 li kvo sam si napisala u podpisa aoxioaixoaix i sh si se smeq....6toto da zemat parvo da pro4etat ne6to a ne takia malumni temi da praat....az nea kak da im pomogna osven da si im kaja 4e sa si typi par4eta :razz: :razz: :razz: :-P
Roshkoff
05-04-2008, 17:37
Съгласен съм... :D
DevilWish
05-04-2008, 17:39
Колкото по темата,преди момчето да свърши по време на акта има една течност в която също се съдържат спепматозоиди,но те са мн малко...шанса да се забременее от тази течност е мн малък
Така е ;)
тъпак!
Ак0 те гръмна с пушка, която няма патрони ще умреш ли ?
+1 :)
plami_plamster
05-14-2008, 15:38
Все пак, вероятност има. Без презерватив... риск си е, дори и да не свърши в теб.
mishkata88
05-14-2008, 15:43
вероятността да забременееш е мн мн малка 8-) бих казала даже нищожна 8)
бахти тва е кам 300ната тема с са6тата тема