View Full Version : на главичката на пениса люспи
здравейте, имам някакви пъпки като люспи се е образувало, някои знае ли нещо да ми каже?
amatorium
05-04-2008, 21:27
Siguren li si che ne sa nalepi ot izsuhnala sperma? Probvai da se izmiesh dobre 2-3 puti i vij posle kak e.
LoLiPoP4o
05-04-2008, 21:28
toq penis miesh li go ?!?!
мия го разбирасе правих секс преди 2-3 дни и вчера се вдигнаха тези пъпчици мазах го със lorinden днеска но незнам дали ще мине
ne iskam da te strqskam ama vednyj v daskaloto felsherkata ni govoreshe za spin.. edni ot priznacite bili bradavichki po glavichkata na huq.. da si pravil sex bez kondom ? a moje prosto da e nqkakva infekciq.. naprimer na edin moi priqtel sled oralen seks mu se poqvili ranichki po glavichkata.. abe ne znam ne sym mn na ti s tezi neshta :)
аз с приятелката ми без кондом го правиме и често го наранявам може някоя инфекция да се е получила
tq sluchaino da e hiv pozitivna ? :(
Уролог..ние тук можем само да гадаем
amatorium
05-04-2008, 21:47
Moje da sa nqkakva gubichna infekciq. Ako spazvash dobra higiena i tova se e poqvilo idi da poglednat i da izpishat nqkoe mazilo.
spored men sa nalepi ot sperma kakto kazaha po-gore :) prosto se izmii po hubavo
Измии си чурата! Ам деазнам , отиди на уролог, само той ще ти помогне.
нито налепи, нито си болен от СПИН, нито гъбички познавам един пишорко дето ме питаше за същото нещо с разликата, че до сега не е топвал чушката , но в края на краищата и аз не знам какво може да е това :-o
виее четете ли че човека имал пъпчици, при инфекцията се отделя секрет които образува тези т.р. люспи.
alex_devv
05-16-2008, 15:54
Да... Точно тва е причината, че не се е измил.
Не е зле да внимаваш повече при секс, защото това не е шега работа.
Ако не се махне до няколко дена, след като си приложил и някакво лечение, иди на лекар.
Внимавай с какво се мажеш. Не е добре да използваш така медикаменти без лекарско предписание, особено за такива части на тялото.
няма да е лошо малко да почетеш :) ето линкче > http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598&postdays=0&postorder=asc&start=0
sLaDkA_GrEsHkA
05-17-2008, 20:53
moje da e ot silen antirbiotik
ne iskam da te strqskam ama vednyj v daskaloto felsherkata ni govoreshe za spin.. edni ot priznacite bili bradavichki po glavichkata na huq.. da si pravil sex bez kondom ? a moje prosto da e nqkakva infekciq.. naprimer na edin moi priqtel sled oralen seks mu se poqvili ranichki po glavichkata.. abe ne znam ne sym mn na ti s tezi neshta :)
Това не е вярно.
Симпромите за заразяване са напрежение/подуване на лимфните възли,висока температура,гадене и тн.Но те не винаги се срещат и ако се появят са при4инени 90% от самовнушение.Така 4е,те не са критерии..не плаши излишно хората.Може и да има ХИВ,може и да няма..но това не може да се определи от него,има си други на4ини.
Ако пъп4иците/люспи4ките не се излекуват до седмица,отиди на уролог,той ще прецени какво ти има.И все пак се надявам да е само гъби4на инфекция..
успокойсе според мен не е нещо фатално и аз имах нещо като черно стоя стоя мучих се да го махна трудно стоя малко през тва време всичко е нормално и после като го миех и го изтърках с нокет :)