.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

на главичката на пениса люспи

здравейте, имам някакви пъпки като люспи се е образувало, някои знае ли нещо да ми каже?

Мега фен Аватара на amatorium
    Siguren li si che ne sa nalepi ot izsuhnala sperma? Probvai da se izmiesh dobre 2-3 puti i vij posle kak e.
    Eating isn't cheating - Arnold

toq penis miesh li go ?!?!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

мия го разбирасе правих секс преди 2-3 дни и вчера се вдигнаха тези пъпчици мазах го със lorinden днеска но незнам дали ще мине

ne iskam da te strqskam ama vednyj v daskaloto felsherkata ni govoreshe za spin.. edni ot priznacite bili bradavichki po glavichkata na huq.. da si pravil sex bez kondom ? a moje prosto da e nqkakva infekciq.. naprimer na edin moi priqtel sled oralen seks mu se poqvili ranichki po glavichkata.. abe ne znam ne sym mn na ti s tezi neshta

аз с приятелката ми без кондом го правиме и често го наранявам може някоя инфекция да се е получила

tq sluchaino da e hiv pozitivna ?

Уролог..ние тук можем само да гадаем

Мега фен Аватара на amatorium
    Moje da sa nqkakva gubichna infekciq. Ako spazvash dobra higiena i tova se e poqvilo idi da poglednat i da izpishat nqkoe mazilo.
    Eating isn't cheating - Arnold

spored men sa nalepi ot sperma kakto kazaha po-gore prosto se izmii po hubavo

Град
    Между краката на майка ти
    Измии си чурата! Ам деазнам , отиди на уролог, само той ще ти помогне.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

нито налепи, нито си болен от СПИН, нито гъбички познавам един пишорко дето ме питаше за същото нещо с разликата, че до сега не е топвал чушката , но в края на краищата и аз не знам какво може да е това

виее четете ли че човека имал пъпчици, при инфекцията се отделя секрет които образува тези т.р. люспи.
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Да... Точно тва е причината, че не се е измил.
    Не е зле да внимаваш повече при секс, защото това не е шега работа.
    Ако не се махне до няколко дена, след като си приложил и някакво лечение, иди на лекар.
    Внимавай с какво се мажеш. Не е добре да използваш така медикаменти без лекарско предписание, особено за такива части на тялото.

няма да е лошо малко да почетеш ето линкче > http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

moje da e ot silen antirbiotik
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wiffy
    ne iskam da te strqskam ama vednyj v daskaloto felsherkata ni govoreshe za spin.. edni ot priznacite bili bradavichki po glavichkata na huq.. da si pravil sex bez kondom ? a moje prosto da e nqkakva infekciq.. naprimer na edin moi priqtel sled oralen seks mu se poqvili ranichki po glavichkata.. abe ne znam ne sym mn na ti s tezi neshta
    Това не е вярно.
    Симпромите за заразяване са напрежение/подуване на лимфните възли,висока температура,гадене и тн.Но те не винаги се срещат и ако се появят са при4инени 90% от самовнушение.Така 4е,те не са критерии..не плаши излишно хората.Може и да има ХИВ,може и да няма..но това не може да се определи от него,има си други на4ини.

Ако пъп4иците/люспи4ките не се излекуват до седмица,отиди на уролог,той ще прецени какво ти има.И все пак се надявам да е само гъби4на инфекция..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

успокойсе според мен не е нещо фатално и аз имах нещо като черно стоя стоя мучих се да го махна трудно стоя малко през тва време всичко е нормално и после като го миех и го изтърках с нокет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си