Влез

View Full Version : Проблем с момичето ми

Undertak3r
05-04-2008, 22:48
Ами аз много си я обичам и тя твърди същото, но вече два месеца ходим но тя се държи пренабрежително с мен. Доста често ме ядосва и то нарочно и сама си го казва... Или постоянно се прави на ударена което е доста изнервящо особено за сериозни неща когато става дума. Ако някой има съвети да казва :(

BlindedAngel
05-04-2008, 22:49
Мух - мух мули майко-о-о-о-о-о <---- Мноо яка реклама :grin:

Undertak3r
05-04-2008, 22:52

Човек не схаванах много какво имаше предвид ама не си трупай броя на мненията ако няма да помагаш!

BaBy_bS
05-04-2008, 22:53
ми май май само те върти :-o :o

nightelf4e
05-04-2008, 22:53
ами единствен съвет от мен е да седнете и да поприказвате без много емоции и страсти..просто да приказвате и да се изслушвате..мисля че това помага почти за всички проблеми в една връзка :)

Undertak3r
05-04-2008, 22:57
Ами да... опитах се на няколко пъти но все одбягваше темата и почваше да говори за друго... И постоянно говори за бвши само и само да ме провокира а после се сърди защо несъм бил в настроение за каквото и да е...

Crafter
05-04-2008, 23:01
Ами да... опитах се на няколко пъти но все одбягваше темата и почваше да говори за друго... И постоянно говори за бвши само и само да ме провокира а после се сърди защо несъм бил в настроение за каквото и да е...

А ти, юроде, тестиси имаш ли? Тя явно скача отгоре им с все сила. Бъди мъж на място и й кажи да спре да се лигави или да хваща гората.

tvoqta__me4ta
05-04-2008, 23:03
opitai se da pogovori6 s neq i vse pak i kaji 4e 6tom ste zaedno (ako e pozabravila de) bi trqbvalo da se durji kato momi4e s akula si a ne kato dete :?

tvoqta__me4ta
05-04-2008, 23:07

golemi izvodi si izvadihme =D>

Chacho
05-04-2008, 23:08
Срежи я малко, не може така да ти се качва на главата.Плюс това момичетата това искат, мъж истински.Не някой,който да драматизира за едно разсърдване.

1 стъпка - Спираш да пишеш за това по форуми (не е нападка,но съм забелязал, че тези които си решават този проблем,не пишат)
2 стъпка - На "Сърдита съм ти" отговаряш с "Ок...тааа както казвах (и си продължаваш)"

MiMcHeToOo
05-04-2008, 23:10

А ти, юроде, тестиси имаш ли? Тя явно скача отгоре им с все сила. Бъди мъж на място и й кажи да спре да се лигави или да хваща гората.

8)

Undertak3r
05-04-2008, 23:12
Ами благодаря ви на всички (без на първите двама писали във темата). Знам че трябва малко да я посрежа но какво да направя като сърце не ми дава... Обикновенно не позволявам на никой да ми се качва на главата но
нея немога да я спра.Ив крайна сметка май ще се наложи...

parkourgirlss
05-04-2008, 23:23
da mersi mnogo 4e ste pisali za mene, az sa6to si imam moita problemi i moga da vi kaja 4e tuka nqma ni6to vqrno v tva koeto e pisal kato problem ... :-x :-x :-x

stranno_4ove4e
05-05-2008, 00:17
Ами аз много си я обичам и тя твърди същото, но вече два месеца ходим но тя се държи пренабрежително с мен. Доста често ме ядосва и то нарочно и сама си го казва... Или постоянно се прави на ударена което е доста изнервящо особено за сериозни неща когато става дума. Ако някой има съвети да казва :(

:-o :-o Чета,чета и пак чета и пак не разбирам защо си мислиш 4е тя се държи пренебрежително :o човеек нз ама не си ли си помислял че може би от части самият и характер е такъв :( смисъл нз как точно се държи пред тебе ама като ее с мене (не искам да я обиждам ) кажи речи само за тебе говори :? постоянно той така..той инак..последния път като си говорихме тя ми сподели за тва че нещо ви куца и незнам просто ккак не се разплака ..личи си че те обича И ТО УЖАСНО МНОГО!Айде и ти се стегнни малко вярвам че ще се оправите :? :grin: а 6то се отнася до държанието и..опитай се да я предразположеш както трябва ако разговорът или тва коет ще и кажеш е сериозно..айде стегнете се малко 6том се обичате значи другото почти няма значение :D

AceOfSpades
05-05-2008, 06:22
Обикновенно съм оптимист, но тук просто не знам нещо гнило има ... не му обраща внимание, говори за бившия си... Ти зарежи тва че ти е казала "обичам те" в днешни дни хората, които знаят значението на тия две думи, са савсем малко :? . Какво да те посъветвам освен да седнете и да си поговорите, но внимавай с тази ...

Brutality
05-05-2008, 06:25
Всичко жени правят така бе човек, още ли не си го разбрал. А ако е до 17 годишна значи държанието и е нормално. И 2 месеца е смешен период, още не сте си показали рогцата. Не се коси. Отвръщай със същото и ще кротне. Жените са злобни 8)

Ou7taControL
05-05-2008, 06:27
2 месеца не са много... поговорете си.. дайте си малко почивка.. защо тя нарочно се държи така?? незнам как да ти помогна... не бъди много сигурен че наистина те обича..

fuck_me_pls
05-05-2008, 06:37

+1

koalka
05-05-2008, 06:43
Човек, който иска да те ядоса нарочно, не те обича.Не я познавам и звучи глупаво, но се замисли малко.Защо трябва да го прави, защо?Няма никакво основание да го прави и единственото, което постига е да те ядоса, да се скарате.Говори сериозно с нея, не си длъжен да търпиш това!

vesito13
05-05-2008, 08:16
Защо и двамата пишете тези теми във форума , вместо просто да седнете и да си поговорите очи в очи ? :? Имате нужда точно от това , просто поговорете . :wink:

Brutality
05-05-2008, 09:36
Човек, който иска да те ядоса нарочно, не те обича.Не я познавам и звучи глупаво, но се замисли малко.Защо трябва да го прави, защо?Няма никакво основание да го прави и единственото, което постига е да те ядоса, да се скарате.Говори сериозно с нея, не си длъжен да търпиш това!

А не е така! Аз обичам да ядосвам този който обичам, много е яко :grin:

NeLLy_BaBy
05-05-2008, 09:56
Ами щом ти се отиваш да разбереш защо тя се държи по този начин, а тя не иска да ти кайе значи има два варианта:
1) или да и сложиш ултиматум ако продулжава так а ще се разделите, защото няма смисъл да сте заедно ако отнощенията ви са такива
2)да я търпиш , защото я обичаш, но до кога?Колкото и да са ти силно чувствата в даден момент ще ти писне да я търпиш.
Така че според мен първия вариант е по-добър.Ако се разделите ще си намериш друго момиче,което ще те уважа по същия начин както и ти правиш. :)

zaraaa
05-05-2008, 10:37
Spored men vrazkata vi ne e ot golqmo znachenie za neq, mai samo te izpolzva, s teb e kolkoto da ne e sama :( :?

gPa3HuTeJl
05-05-2008, 10:38

Я ти ходи си гледай рекламите и не зимай участия в теми, в които не си компетентен...

VinDiesel
05-05-2008, 10:42
Вземи се развикай малко тя няма да го очаква от тебе и ще се оправи :) Ако не се оправи не си хващай лигли :)

parkourgirlss
05-05-2008, 10:43
Spored men vrazkata vi ne e ot golqmo znachenie za neq, mai samo te izpolzva, s teb e kolkoto da ne e sama :( :?

ako ne be6e ot golqmo zna4enie misli6 li 4e nqma6e da si namerq drug??? :?

parkourgirlss
05-05-2008, 10:45
Вземи се развикай малко тя няма да го очаква от тебе и ще се оправи :) Ако не се оправи не си хващай лигли :)

da mnogo filosofsko ... :o i se pak mersi mnogo 4e me obijda6 bez da me poznava6

Undertak3r
05-05-2008, 10:52
Явно доста от вас се чудят защо не сме говорили до сега.Ами опасявах се от това че ще се стигне до каране а аз най-малко искам да се караме... Но точно това се оказа ефекта... :(

Co0kIe
05-05-2008, 10:54
Не разбирам защо и двамата пишете тук, в тази тема, вместо да седнете и да си поговорите сериозно :?

Undertak3r
05-05-2008, 10:56
Ами аз още снощи поисках да се видим но ми беше отказано както и за днес...

parkourgirlss
05-05-2008, 11:02
nqmam namerenie da se karame, iskam da znam za6to otbqgva dnes da govori po temata, i ti KAZAH 4e NZ DALI 6E IZLQZA a ne - NE!!!

CfEtii
05-05-2008, 11:05
Ами опитай пак да поговорите,и ако не става,повиши малко тон.Би трябвало да я жегне.Може би нарочно те ядосва,но както разказваш,май се унася.

Undertak3r
05-05-2008, 11:05
Одбягвах темата защото исках просто да забравим и всичко да си продължи както преди...

parkourgirlss
05-05-2008, 11:11
;( (cry)

AceOfSpades
05-05-2008, 11:19
Добре и двамата сте тук и двамата пишете теми и искате помощ. Значи ПРЕДЕЛНО ЯСНО и двамата искате да оправите нещата помежду си и да всичко да си е по старому. ТА Undertak3rти си готов да не се цупиш за малки работи , а ти parkourgirlss си готова вече да не го ядосваш (нарочно) ;)

ще ма накарате да се чувствам като Наталия Симеонова xD

Iv4eTy
05-05-2008, 14:01
Вместо да се излагате тука по форумите седнете и се разберете като хората!!!

alex_devv
05-05-2008, 15:09
Някой го правят заради ревност

donkihot
05-05-2008, 15:13
може би просто не е готова за сериозна връзка.седнете сериозно и си поговорете. Ако и по време на разговора е такава-кажи и го в прав текст! Успех

cinderella_gugutka
05-05-2008, 15:30
ми...какъв съвет да ти дам....само ти може да си поговориш с нея и да си опраите нещата :)

Obsession
05-05-2008, 15:55
Знаеш ли... явно характерите ви са много разл;ични. Не можеш да искаш от някой да се променя заради теб. Нейната вина е, че те наранява умишлено. Към момичето: обичаш го, ако е вярно това, започни да се съобразяваш поне малко с него, той не е длъжен да понася това, а пък и едва ли ще го направи... Малко хора са склонни да търпят подобно отношение (аз например не съм един от тях), за това се радвай. Явно искате да спасите връзката си, ами и двете страни е нужно да правят компромиси!

Ms.Lonely
05-05-2008, 17:57
ами единствен съвет от мен е да седнете и да поприказвате без много емоции и страсти..просто да приказвате и да се изслушвате..мисля че това помага почти за всички проблеми в една връзка :)
Дамз , ама ако не можеш да я търпиш въпреки , че я обичаш най-добре се разделете ! :? Няма смисъл няква пикла да ти къса нервите !