View Full Version : Падате ли си по грубото чукане?
amatorium
05-05-2008, 01:32
Haresva li vi da vi chukat divo s chasove, divo i brutalno?
1nnocenT
05-05-2008, 01:36
не са ме чукали с часове но си падам по грубото чукане и вулгарното държание :grin: :grin: :-) :-) :-)
amatorium
05-05-2008, 01:46
Kak sum se zatujil za momiche, koeto da izdurja s chasove ...
elitututu
05-05-2008, 04:58
ако ме 4укат диво и брутално ...тфа ще е кат изнасилване ве
Падам си по грубото 4укане, но не мога да издържа с 4асове. По принцип се възбуждам и свършвам много лесно и по много пъти. След време става неприятно и изморително. Така 4е не мога да го правя с 4асове, трябва да има по4ивки :?
Brutality
05-05-2008, 06:36
грубичко - да, с часове - не. Омръзва
Ne si padam po tova......za men hubavo si ostava nejnoto i bavnoto(nqmam predvid kato ohliuvi :P ) a za 4asove...ne mi se e sluchvalo ;)
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-05-2008, 07:41
Не съм правила още секс, но искам да си изкажа мнението. :)
По примцип съм адски романтична душа и един бавен, нежен секс сигурно ще ме изкара извън орбита от удоволствие. Но винаги ми е било интересно и ми се е искало, когато започна да водя полов живот, от време на време да си има такива разтърсващи изживявания, никакво лигавене, никакви нежности, никакво показване на чувства - просто едно чукане, ако мога така да се изразя. Грубо и първично. До колко бих издържала на това не знам, но 100% ще се разтопя от кеф, въпреки че сигурно ще боли...
krem4et0
05-05-2008, 08:05
По примцип съм адски романтична душа и един бавен, нежен секс сигурно ще ме изкара извън орбита от удоволствие. Но винаги ми е било интересно и ми се е искало, когато започна да водя полов живот, от време на време да си има такива разтърсващи изживявания, никакво лигавене, никакви нежности, никакво показване на чувства - просто едно чукане, ако мога така да се изразя. Грубо и първично. До колко бих издържала на това не знам, но 100% ще се разтопя от кеф, въпреки че сигурно ще боли...
Ами то при такова ч*кане не може момчето да издържи с часове...Общо взето се случва при нас, но не за повече от 5-10 минути, защото той адски се възбужда и свършва бързо.
И аз обичам нежния секс, да има чувство, романтика, но е факт че съм получавала оргазми само при бърз и по-брутален акт......
Обичам да го правя така, но не и дълго. А часове и на най-бавния секс не бих издържала.
shpaniolche
05-05-2008, 08:19
ЕЕеееее грубо и бруталнооо - простив това
Аз съм от по-нежните личности ...1-2 часа нежен Секс. :grin: :grin: :grin:
Аз предпочитам по-бързия секс,бавния някак си не ми носи толкова голямо удоволствие :)Приятелят ми като ми каже искам да те чукам и вече съм готова за секс ....
VerryBerry
05-05-2008, 10:00
Харесва ми тва с дивия секс,ама с часове..едва ли ще издържа..но зависи какво ще ме правят :-D Попринцип харесвам бруталностите,нищо че изглеждам миловидна :oops:
Ами то при такова ч*кане не може момчето да издържи с часове...Общо взето се случва при нас, но не за повече от 5-10 минути, защото той адски се възбужда и свършва бързо.
И аз обичам нежния секс, да има чувство, романтика, но е факт че съм получавала оргазми само при бърз и по-брутален акт......
Обичам да го правя така, но не и дълго. А часове и на най-бавния секс не бих издържала.Това е най-точното изказване....просто нз как ще се издържи с часове!Мен понякога си ме кефи бързото и диво чукане,и аз като Крем4ето само тогава свършвам... :) Но моя след няколко минути такова чукане и свършва....само че за мен е добре,нали и аз съм свършила,и без тва не обичам да ме чукат с часове и за щастие не са ме! :P
gergana_sweet
05-05-2008, 10:57
не са ме чукали с часове но си падам по грубото чукане и вулгарното държание :grin: :grin: :-) :-) :-)
И аз така.Друго си е да те "лашкат" като за световно....
Часове..надали бих издържала.Но когато съм в настроение,а то почти винаги е такова 8-) ..обожавам :-)
beb4eto0o
05-05-2008, 11:17
da mnogo i daje 6te e qko da opitame s teb :-) :-) :oops: :oops:
_princess_
05-05-2008, 16:07
ами разбира се, че си падаме!!! друго си е все пак бам бам бам бам :P
LudniCaaaA
05-05-2008, 16:12
много дори гърбът ми е надран целия :D
miss_kiss181
05-05-2008, 16:22
da opredeleno mn mi haresva priqtelq mi da me lafka kato za svetovno samo 4e s 4asoveeee ne mi se e slu4valo 6toto moq za okolo 15 min max svur6va kato go pravime taka no opredeleno ubojavam takova 4ukane :grin:
_butterfly_
05-05-2008, 19:32
По принцип харесвам и залагам на нежността в секса, но понякога взависимост от настроението се е случвало да бъда и мн лошо момиче :D
oooo час 2 якото чукане да счупиш кучката от пот и мъзга
да не можеш да диша и да иска още
sexa vsqkakuv si e hubav, no svur6vam ot po-burzia i divia :)
ObScuReNikoQ
05-05-2008, 19:41
чак с часове - не, но колкото повече толкова повече, както е казал самият Мечо Пух :-P :D
и да...вулгарно и диво е мнооого възбуждащо.... страст на макс :grin: :grin: :grin: :-)
Virtuallll
05-05-2008, 19:48
Колкото по нежно и романтично, толкова по дълго :D
TheSweetEscape
05-09-2008, 16:06
Груб секс... ДА!!! :D :D Но не през цялото време, трябва да има разнообразия, така продължава и по-дълго, което е предимство... а за грубата и брутална предигра да не говорим... направо откачааааааааааам :grin: :grin: :grin:
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 16:12
hXAHXHAX ако знам, че ш'е е за последно с "тази" партньорка чукам злобно... ако знам, че ще има още много п1ти.. .давам нежно, внимателно и ср1чно..
NaNa_SladuRana
05-09-2008, 16:19
+1
So unbelievable love..
05-09-2008, 16:29
Vse o6te ne sa me "4ykali" tolkova zverski i brytalno, a tova tolkova 6te mi haresa :( No ima vreme za vsi4ko :P :)
DevilWish
05-09-2008, 16:36
Da ,mnogo kolkoto по-дълго ,толкова повече ми харесва ;) а да не говорим за грубост - полудявам направо ,обаче моя мъжу е много нежен с мене :#
vesinka91
05-09-2008, 17:29
az zavisi ot nastroenieto si padam i po 2ta na4ina no po grubi4ko si e po qko :D
И аз много си търса момче,което да издържа с часове,ама уви :D.
А по темата:Обожавам го!Мога да издържам с часове,но стига да се намери желаещ за толкова време.Иначе наистина много ми харесва,защото за мен е по-възбуждащо.
най-обичам грубия секс. Нежния радко го практикувам, не ми е много любим.Ама пак се случва веднъж месечно например :D
CragHack
05-09-2008, 19:45
айде да ти реализираме фантазията да те гледат докато се чукаш...
amatorium
05-09-2008, 20:03
А по темата:Обожавам го!Мога да издържам с часове,но стига да се намери желаещ за толкова време.Иначе наистина много ми харесва,защото за мен е по-възбуждащо.
E dano da namerish nqkoi den. Kogato e gotov uchenika, shte se poqvi i uchitelq. 8)
Веднъж пробвах грубо чукане ама се ударих шибано с чука за тва по спокойно :grin:
А са по темата ... според зависи ако имам POWER чукам много и лошо ако съм утрепан предпочитам да ми духат :oops:
Nortisha
05-09-2008, 20:19
По мои впечатление, грубото чукане се харесва повече от мъжете :-o или греша :oops: аз лично също го харесвам, но след това се чувствам като обездвижена..цялата съм в синки.. но мисля,че цената си заслужава де :D
ludnicaaa
05-09-2008, 21:08
mai se povtarqme qsni sa predpo4itaniqta na momi4etata i az si padam po leko gruboto 4ukane -no ne i po bolkata-s 4asove pfff-----sled desetata min stava sku4no.....i izmoritelno...
UnderMySkin
05-09-2008, 21:17
Хаха няма скукаа.. Как ще ви писва на 10тата минута. Аз лично съм свикнала с грубичкия секс щото на мен и на приятеля ми така ни харесва най-много.Час, два, три .... :) Колкото повече толкова ПОВЕЧЕ!
П.С Случвало се е да праим и нежен секс, но.. после пак се стига до горе споменатото хаха
alex_devv
05-09-2008, 22:15
секс и скубание под мишниците :razz: :razz: :razz: :razz:
Kaos_Urbano
05-10-2008, 00:58
Принципно си падам по грубото и брутално чукане,но зависи много от мястото и настроението в което съм. 8)
FieRy_GirL
05-10-2008, 13:02
daaaaaaaaaa :grin: :grin: no ne s 4asove...nqa da izdyrja poe4e ot polovin 4as :P
Carmen_Kass
05-10-2008, 13:24
+1
+2
sh3_1s_7h3_0n3
05-10-2008, 14:13
Понякога да, но друг път обичам по-бавно и нежно. И определено както и да е, само да не е 'с часове'. http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif
И аз така.Друго си е да те "лашкат" като за световно....
Миленче , що спря да ми пишеш в icq ? Омъчних се вече...
Та , винаги съм предпочитала грубия секс.
Може би защото не съм била достатъчно влюбена , че да искам да се наслаждавам повече на ласки и милувки... Знам ли...
колко заблуден съм бил, че повечето момичета обичат бавно и нежно.. :-D Абе ми кое ще е т`ва момче дето ще държи на т`ва темпо с часове :grin:
amatorium
05-11-2008, 02:26
Ami ima nqkoi, koito izdurjat. Razbira se ne govorim za skapvashto protrivane. No obiknoveno si govorim za nqkolko orgazuma ... pod grubo trqbva da ima lek balans kak moje da go ponese.
Miss_Perfekt
05-11-2008, 07:33
Да издържала съм доста време :oops:
likejolie
05-11-2008, 08:58
ДА
slaveto1989
05-11-2008, 14:38
ne mersaj,nejno po me kefi :-)
aniezina
05-11-2008, 14:47
ако ме 4укат диво и брутално ...тфа ще е кат изнасилване вече то това е кефа :-) А иначе предполагам, че автора се досеща, че отговора ми е твърдо ДА! :oops:
gPa3HuTeJl
05-11-2008, 14:52
Да издържала съм доста време :oops:
I want you!
rozova_lady
05-11-2008, 15:11
и аз обичам бързото и дивото но не мога да се похваля
че издържам много,само когато съм пийнала правя рекорди. :-P
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 4:46 am Заглавие:
05-12-2008, 07:23
ooo da na momenti imam kre6tq6ta nujda ot edno grubo,diva6ko i strastno 4ukane! makar po priroda da si padam romanti4ka-ne vinagi mi haresva nejniq i baven sex
akitametam
05-12-2008, 11:18
миии много ми харесва здравото чукане хапането скубане ( е не със сила де)ама нее ли да си напънеш и да ти пъшка :grin: :oops:
mi6lenceto9
05-12-2008, 13:49
ДА,но приятеля ми предпочита да караме по полека. :( Ще си намеря друг :-D :grin:
marina star
05-12-2008, 14:38
ne vinagi,no ponqkoga se nujdaq to4no ot tova
s3x_0n_th3_b3aCh
05-12-2008, 18:22
DAmm Mnogo :P Ama ne pove4e ot 2 4asa ,6toto sled tfa ina4e s1m trup
FunnYboY
05-13-2008, 06:48
Викам си от кой ли ще е тая тема пак, а то от .... ;)
Зависи от ситуацията братле, но в повечето случай съм склонен към съгласие :grin:
beb4eto0o
05-13-2008, 15:03
Ami ima nqkoi, koito izdurjat. Razbira se ne govorim za skapvashto protrivane. No obiknoveno si govorim za nqkolko orgazuma ... pod grubo trqbva da ima lek balans kak moje da go ponese.
moga da izdarja i pove4e ot teb ,no ti dali bi mi izdarjal na tempoto ?
Drama Queen
05-13-2008, 15:09
Аз също не съм правила секс, но мисля, че специално първия секс не трябва да е толкова разтърсващ...
Иначе втория... :grin:
Ще ми се да опитам от всичко след 1-2 години...
Yanichka
05-13-2008, 15:37
Зависи какво се разбира под грубо...ако не се прекалява съм За с 2 ръце и 2 крака :)
amatorium
05-13-2008, 15:41
Golemi gi hvurlqsh ... :-)
beb4eto0o
05-13-2008, 16:42
Golemi gi hvurlqsh ... :-)
misli6 li ne e kasno da opitame i 6te vidim
gamercheto_
05-13-2008, 17:05
Мен лично не ме кефи чак толкова.... но зависи и от момента :grin:
emoti0nal_girl
05-14-2008, 05:09
Мен ме кефи бързото и диво чукане :-D
аз не мога да кажа, че точно едно от двете ми харесва и само това правя..
когато правя секс сменям темпото, започвам бавно, след това забързвам, после малко по малко от възбудата направо озвярявам, след това пак забавям и така.. :)
sladkъ_mackъ
06-15-2008, 21:38
не са ме чукали с часове но си падам по грубото чукане и вулгарното държание :grin: :grin: :-) :-) :-) +1 дааа :grin: :grin: That's right :) :grin: :grin:
GregoryHouse
06-15-2008, 21:49
Зависи кфо значи грубо...щот грубо може да значи да те хакам като селския бик и да те бия у физиономията с крошета...Но принципно аз бих го нарекъл енергично...с повечко движение честа смяна на местата позите...не си падам по бавно романтично "сексЧЕ" траеш 2 часа за които си го вкарал 5 пъти...
PaulCrewe
06-15-2008, 21:59
Мен ме кефи бързото и диво чукане :-D
аха, аха \:D/ :smt006 е те тва е на правия път! hardcore rlz ;>
ся ако речеш и че те кефи да ти свършват отзаде ... =]
Homunuculus
06-16-2008, 08:36
Яко е като се набараме някъде и ни изпердаши изведнъж хормона,яко бързо и диво чукане.Ама това с часове....то повече от 1 час и ми писва....
SpOrTs_GiRl
06-16-2008, 09:49
Падам си по грубото 4укане, но не мога да издържа с 4асове. По принцип се възбуждам и свършвам много лесно и по много пъти. След време става неприятно и изморително. Така 4е не мога да го правя с 4асове, трябва да има по4ивки :?
+1 ;-)
mech0checa
06-16-2008, 10:13
емиии правя го по предпочитанията на приятелката ми иначе грубо си е истината...яко да пляска и леглото да се мокри и тва е
е не съм правила,ма не знам дали ще ми хареса много...
marakuq_baby
06-16-2008, 16:52
Емии зависи от настроението ми.Обичам и романтиката,и чувствения,страстен секс ...Обичам и грубичкия садо-мазо секс :D С една дума няма нищо по-хубаво от разнообразието :P Колкото до това колко дълго ще продължи акта-няма никакво значение ,стига да бъде удовлетворяващ и за двамата ;-)
Anna5339
06-16-2008, 20:35
+1 и аз така. . . . . (:
Див секс - Да!Ама чак пък груб,брутален и вулгарен - не благодаря :)
аз пък до сега не съм имал мацка, която да издържа толкова, колкото аз искам :oops:
Zombie_Art_Lady
06-19-2008, 19:18
аз не мога да кажа, че точно едно от двете ми харесва и само това правя..
когато правя секс сменям темпото, започвам бавно, след това забързвам, после малко по малко от възбудата направо озвярявам, след това пак забавям и така.. :)
и при мен е така :)
pasii_sladuranata
06-19-2008, 20:35
бързо и брутално ?!?! това си е чисто изнасилване бе мишкааа :o :o
бързо и брутално ?!?! това си е чисто изнасилване бе мишкааа :o :oще си позволя да не съм съгласен
Зависи кфо значи грубо...щот грубо може да значи да те хакам като селския бик и да те бия у физиономията с крошета...Но принципно аз бих го нарекъл енергично...с повечко движение честа смяна на местата позите...не си падам по бавно романтично "сексЧЕ" траеш 2 часа за които си го вкарал 5 пъти...
:grin: :grin: :grin:
Най-добре е така - по много пъти и енергично 8)
Bitcomet
06-20-2008, 08:51
НЕМА КРЪВ НЕМА ФАУЛ !!! :smt092
FeelMyPain
06-20-2008, 08:53
НЕМА КРЪВ НЕМА ФАУЛ !!! :smt092
Ти бит комет или бит педерас си ?
Bitcomet
06-20-2008, 08:55
А ти Чичко_педерас ли беше ? Че не те помня КЕСТЕН ТАКАВ
&ILoveU2
06-20-2008, 09:00
бързо и брутално ?!?! това си е чисто изнасилване бе мишкааа :o :oще си позволя да не съм съгласен
Аз също. Момиче съм. Това е най-якотооо :grin:
FeelMyPain
06-20-2008, 09:01
А ти Чичко_педерас ли беше ? Че не те помня КЕСТЕН ТАКАВ
Да.Ела да те еба. :D :D Ох котьоооооооооо :D :D
Bitcomet
06-20-2008, 11:01
От самото начало си знаех че си падаш по мъже
dani_flirt
06-20-2008, 19:22
Обичам да го правя така, но не и дълго. А часове и на най-бавния секс не бих издържала.
Съгласна съм с "кремчето". И аз харесвам бавния и нежен секс, но въпреки това си е факт, че свършвам само при бързия и по-брутален ... :)