- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Падате ли си по грубото чукане?
Haresva li vi da vi chukat divo s chasove, divo i brutalno?
Eating isn't cheating - Arnold
не са ме чукали с часове но си падам по грубото чукане и вулгарното държание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kak sum se zatujil za momiche, koeto da izdurja s chasove ...
Eating isn't cheating - Arnold
ако ме 4укат диво и брутално ...тфа ще е кат изнасилване ве
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Падам си по грубото 4укане, но не мога да издържа с 4асове. По принцип се възбуждам и свършвам много лесно и по много пъти. След време става неприятно и изморително. Така 4е не мога да го правя с 4асове, трябва да има по4ивки![]()
![]()
Робинята на Quench
грубичко - да, с часове - не. Омръзва
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Ne si padam po tova......za men hubavo si ostava nejnoto i bavnoto(nqmam predvid kato ohliuvi :P ) a za 4asove...ne mi se e sluchvalo![]()
Не съм правила още секс, но искам да си изкажа мнението.
По примцип съм адски романтична душа и един бавен, нежен секс сигурно ще ме изкара извън орбита от удоволствие. Но винаги ми е било интересно и ми се е искало, когато започна да водя полов живот, от време на време да си има такива разтърсващи изживявания, никакво лигавене, никакви нежности, никакво показване на чувства - просто едно чукане, ако мога така да се изразя. Грубо и първично. До колко бих издържала на това не знам, но 100% ще се разтопя от кеф, въпреки че сигурно ще боли...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами то при такова ч*кане не може момчето да издържи с часове...Общо взето се случва при нас, но не за повече от 5-10 минути, защото той адски се възбужда и свършва бързо.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
И аз обичам нежния секс, да има чувство, романтика, но е факт че съм получавала оргазми само при бърз и по-брутален акт......
Обичам да го правя така, но не и дълго. А часове и на най-бавния секс не бих издържала.
ЕЕеееее грубо и бруталнооо - простив това
Аз съм от по-нежните личности ...1-2 часа нежен Секс.![]()
![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
Харесва ми тва с дивия секс,ама с часове..едва ли ще издържа..но зависи какво ще ме правятПопринцип харесвам бруталностите,нищо че изглеждам миловидна
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това е най-точното изказване....просто нз как ще се издържи с часове!Мен понякога си ме кефи бързото и диво чукане,и аз като Крем4ето само тогава свършвам...Първоначално написано от krem4et0
Но моя след няколко минути такова чукане и свършва....само че за мен е добре,нали и аз съм свършила,и без тва не обичам да ме чукат с часове и за щастие не са ме! :P
И аз така.Друго си е да те "лашкат" като за световно....Първоначално написано от 1nnocenT
Russian Aerospace Agency
Часове..надали бих издържала.Но когато съм в настроение,а то почти винаги е такова..обожавам
![]()
da mnogo i daje 6te e qko da opitame s tebПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
ами разбира се, че си падаме!!! друго си е все пак бам бам бам бам :P
много дори гърбът ми е надран целия![]()
da opredeleno mn mi haresva priqtelq mi da me lafka kato za svetovno samo 4e s 4asoveeee ne mi se e slu4valo 6toto moq za okolo 15 min max svur6va kato go pravime taka no opredeleno ubojavam takova 4ukane![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
По принцип харесвам и залагам на нежността в секса, но понякога взависимост от настроението се е случвало да бъда и мн лошо момиче![]()
oooo час 2 якото чукане да счупиш кучката от пот и мъзга
да не можеш да диша и да иска още
fuck off red pigs
sexa vsqkakuv si e hubav, no svur6vam ot po-burzia i divia![]()
чак с часове - не, но колкото повече толкова повече, както е казал самият Мечо ПухПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
![]()
и да...вулгарно и диво е мнооого възбуждащо.... страст на макс![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по нежно и романтично, толкова по дълго![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Груб секс... ДА!!!![]()
Но не през цялото време, трябва да има разнообразия, така продължава и по-дълго, което е предимство... а за грубата и брутална предигра да не говорим... направо откачааааааааааам
![]()
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!