Влез

View Full Version : Проблем.. възможно ли е .. ?

t0rn_apart
05-05-2008, 09:27
Здравейте .. Имам проблемче, от което вече направо ми се плаче.. много ме е страх, прочетох сума ти теми и пак не знам какво да си мисля.. Ту си викам: бе няма ми нищо, малко вероятно е да се е случила глупостта.. пък после кат прочета нещо друго се разтрепервам и си мисля за някви хапчета против бременност и тн.... Снощи с приятеля ми правихме секс, но преди това го "оправих" с ръка.. след това той си сложи презерватив, но докато го слагаше аз се поддържах възбудена с пръстите ми .. в последствие се усетих, че със същата ръка му бях пипала члена.. чувала съм, че той отделя течност, която съдържа сперматозоиди и ме е страх да не е попаднал някой в мен .. Страшното е, че тея дни горе долу ми се пада овулацията.. на 20.04 ми дойде.. а снощи беше 04.05.. напоследък не ми е много редовен цикъла- идва с 4-5-6дни закъснение.. но въпреки това, това са дните около овулацията.. . Смятам, че горе долу обясних какъв ми е проблема.. надявам се да ме разберете и да пишете какво мислите .. :(

Kalla
05-05-2008, 09:38
Притесняваш се за глупости. То ако беше така, жените щяха да си забременяват непорочно. Ми я си представи, че някой се е самозадоволявал в обществена тоалетна и е опрускал седалката, ти пък земеш, че седнеш накриво...

Brutality
05-05-2008, 09:41
аххаахахахаха ти как може да мислиш че си бременна хаха леле ще падна. Вие биология не учите ли бе деца

nikemilov
05-05-2008, 09:42
Не се притеснявай - забременява се когато сперматозоидите попаднат вътре във влагалището.

LoLiPoP4o
05-05-2008, 09:43
abe ako toi e svyrshil v/u rakatati i posle si si birkalata tam dolo ima veroqtnost no e adski malka a i zavisi sled kolko vreme no chesno kazano nqma za kakvo se pritesnqvash spored mene no ti si znaesh :)

t0rn_apart
05-05-2008, 09:49
Да, знам, че е малка вероятността.. А това е, че аз не само съм се пипала отдолу, ми си вкарвах и пръстите.. мен затва ме е страх.. пък на някои места пише, че сперматозоидите умирали секунди след като са се показали "на бял свят"..така де- в кислородна среда.. пък на др места пише, че издържали много повече време.. къде в крайна сметка е истината?

alex_devv
05-05-2008, 09:57
да си мислила кво праиш

CfEtii
05-05-2008, 09:59
Няма шанс

NeLLy_BaBy
05-05-2008, 10:01
Вероятността е малка, да кажа нулева, но следващия път наистина мисли какво правиш и за последствията от действията си.

beb4eto0o
05-05-2008, 12:11
Вероятността е малка, да кажа нулева, но следващия път наистина мисли какво правиш и за последствията от действията си.
sa6toto +1 :-)