Влез

View Full Version : надуваема кукла

assd
05-05-2008, 10:59
ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...

както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите 8-) вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?

пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

мерси!

x3eme
05-05-2008, 11:02
ne sum ti i 4el temata ama teb trqq te bannat ot sait da ne vliza6 pove4e tuk :?

assd
05-05-2008, 11:02
ne sum ti i 4el temata ama teb trqq te bannat ot sait da ne vliza6 pove4e tuk :?
що ма? :lol:

x3eme
05-05-2008, 11:04
ne sum ti ma be kele6 mom4e sum,pa i nagul na si4koto ot gore 6to vika pa vij samo kvi tupotii rusi6 i se misli6 za interesen

kuklichka_bg
05-05-2008, 11:05
pr0s!

assd
05-05-2008, 11:06
кат си момче кво ми пука, мога да ти викам как си искам... ръсим тъпотии друг път, я имам проблем - ти ше се ебаваш с мене... какви коравосърдечни хора има в тоя сайт, боже, боже 8-)

x3eme
05-05-2008, 11:07
кат си момче кво ми пука, мога да ти викам как си искам... ръсим тъпотии друг път, я имам проблем - ти ше се ебаваш с мене... какви коравосърдечни хора има в тоя сайт, боже, боже 8-)
na dve tvoi temi popadnah do sega i dvete bqha izkliu4itelno tupi

fuck_me_pls
05-05-2008, 11:12

аз съм на същото мнение,дано някой обърне внимание!

beb4eto0o
05-05-2008, 11:13
xaxaxaxa egasi istoriqta :-)

assd
05-05-2008, 11:14
а дано ме баннат, та да не ви чета тъпите пуберски темички 8-)

fuck_me_pls
05-05-2008, 11:17
еми че твойте с какво са пред наще?

assd
05-05-2008, 11:23
мойте са творчески, всепризнат в е-банеточканет, а вие сте дришни плачкащи във форум пълен с олигофрени като мен 8-)

fr3e_s7yle
05-05-2008, 11:29
ne sum ti i 4el temata ama teb trqq te bannat ot sait da ne vliza6 pove4e tuk :? az q 4etah ama sajalqqm .. adski typa tema ...

splendour
05-05-2008, 11:37
а дано ме баннат, та да не ви чета тъпите пуберски темички 8-) noj sme ti opreli v g1rlito da gi 4ete6 sqka6 :D :lol: :-D

Beatifica
05-05-2008, 11:56
Пробвай с диня другият път.

g_antonov
05-05-2008, 12:07
Правиш се на важен ама ако тва го разказва някой по телевизията примерно на комиците ш са пръснеш от смях.

japixloops
05-05-2008, 12:09
Ебати пъпеша , не мисля че трябва да те банн братле разбиваш ме ^^ ПЛОДОВА САЛАТА ХА ХА ХАХАХАА :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Отиди да шивач , сигурно за пръв път ще шие Кукла

Mr.Nightmare
05-05-2008, 12:12
Пич!
Браво!
Кажи къде е тоа секс шоп да си купа и аз такава гумена мацурана, че не си падам по живито много много...
Бтв като ти прочетох темата за пъпеша мноо ме вдъхнови - за тва и аз пробвах - мноо е яко, наистина!!!! Мерси, че ми каза :grin:

amatorium
05-05-2008, 13:39
Hahahhah. Mnogo qko. Evala. Bqgai pri Slavi da mu opravish tupiq scenarii. 8)

AnChItOoOo
05-05-2008, 14:17
О...Боже аз я прочетох ЦЯЛАТА... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

VerryBerry
05-05-2008, 15:35
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: давай,давай!!

miss_kiss181
05-05-2008, 15:49
bojeee po golqma prostotiq ot taq ne bqh 4ela napravo se 4uda kude sa moderatorite i kak moje da ne pravqt ni6to s takiva temi
SUJALQVAM 4E Q PRO4ETOH :(

splendour
05-05-2008, 16:27
az probvax da q pro4eta no se opletaxc o6te ot vtoriq red ii se otkazax

mizantrope
05-05-2008, 16:49
ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...

както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите 8-) вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?

пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

мерси!
Pich, bil li si nqkoga s momiche, ama v deistvitelnost i istinsko? :)

&ILoveU2
05-05-2008, 16:49
Пич закарай куклата на вулканизатор да ти я залепи, пък и може бонус безплатно да ти я надуе :lol: :lol: :lol:

П.П. Момчето може да се прави на прост, ама хич не е за разлика от повечето, които пускат теми: "Правих секс без кондом, не свърши в мен, а в устата ми, пих ескапеле и ся ми прилошава. Има ли вероятност да съм бременна?" Браво пич кефиш. Може да си спамър, ама поне историите ти са оригинални и направо падам от стола, докато чета. :)

AutumnTears
05-05-2008, 17:03
мойте са творчески, всепризнат в е-банеточканет, а вие сте дришни плачкащи във форум пълен с олигофрени като мен 8-)
preporu4vam ti izpoved.com tam zagorelite lelki koito 4etat i masturbirat biha te ocenili po dobre :lol: :lol: :lol:

LiloTa
05-05-2008, 17:22
Пич закарай куклата на вулканизатор да ти я залепи, пък и може бонус безплатно да ти я надуе :lol: :lol: :lol:

П.П. Момчето може да се прави на прост, ама хич не е за разлика от повечето, които пускат теми: "Правих секс без кондом, не свърши в мен, а в устата ми, пих ескапеле и ся ми прилошава. Има ли вероятност да съм бременна?" Браво пич кефиш. Може да си спамър, ама поне историите ти са оригинални и направо падам от стола, докато чета. :)

Евала!!!Прочетох и цялата историйка (за което едно голямо браво :grin: :grin: :grin: ) и всички коментари...Не мога да разбера,що се прайте на на "мноу големи" Странни сте ми някак...Ся тука "дано да те баннат" "мн ти е тъпа историята" ама иначе...и вие не прайте нещо смислено...Пускате странни (меко казано) теми и т.н Странни хора..на странно място

п.п Нищо лично към никой :)

Untitled
05-05-2008, 18:39
nenenene nenen enenene nqma prosto takuf.. razbiwash otwsqkude.... 8-) ostei gi tes.. kfo mi prikazwat gluposti.. tap si bil kfo si bil, q da si e*at maikata :D cepish mraka otwsqkade. :lol: ochkakwam sledwashtata tema s neturpenie :-P

Virtuallll
05-05-2008, 18:42
Изтъркани и безинтересни са ти темите... :?

Untitled
05-05-2008, 18:44
Изтъркани и безинтересни са ти темите... :?
Kato ne ti hareswat ne gi cheti.. :x pyk po-dobre e da ni spestish komentarite si :razz:

Volley_Boy
05-05-2008, 18:44
Бате ти си луд :grin: я вземи се осъзнай малко и аз съм вършил глупсоти ма чак такива! :?

inSane_baby
05-05-2008, 21:10
Изгубих 3 минути от живота си да прочета това!

П.С. Защо още темата не е заключена?

Untitled
05-05-2008, 21:38
Изгубих 3 минути от живота си да прочета това!

П.С. Защо още темата не е заключена?

mn bawno chetesh ? az pyk izgubih 2 sek da ti procheta bezsmisleniq post ! :x :x

slavito007
05-05-2008, 21:55
на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

Уникален си, човече!!:razz: Може и да не си с тежък багаж в главата, ама поне се смея :lol:

elitssa_
05-05-2008, 22:10
Ei 4ovek.. 6to ne si naeri6 priqtelka.?.

King_Of_Kings
05-05-2008, 22:12
Ei 4ovek.. 6to ne si naeri6 priqtelka.?.Защото куклата може да я ползва винаги а приятелката когато и кефне :razz:

assd
05-05-2008, 23:44
значи бацета, мацета глейте ся кфо стана с куклата от вчера...
спуках я начи от бой първо, после от ебане, и накрая пуснах лепа брена на кастофончето и тя гръмна кат дебел гъз след боб чорба,
ма нема се плашите, за мое щастие в гаражчето под входа ми имаме шиваш, храбрия шивач му викат... знаете приказката за него и за
"седемте наведнъж", ма тва не е заради мухите като в приказчицата, ми щото удря седем стограмки без да му мигне окото
в местната кръчма с гръмкото име "при смока", личи си че е кръстена на любимата тъща на бай Пеци, но тва е друга тема...
каза шивача че ше и удари един тегел и кат нова ще стане.

ше ви държа в напрежение и течение...

Mr.Shorty
05-06-2008, 00:11
Правиш се на важен ама ако тва го разказва някой по телевизията примерно на комиците ш са пръснеш от смях.

+1 Много си прав мен. :smt023

amatorium
05-06-2008, 00:13
:)

Housemaniata
05-06-2008, 00:27

Евала!!!Прочетох и цялата историйка (за което едно голямо браво :grin: :grin: :grin: ) и всички коментари...Не мога да разбера,що се прайте на на "мноу големи" Странни сте ми някак...Ся тука "дано да те баннат" "мн ти е тъпа историята" ама иначе...и вие не прайте нещо смислено...Пускате странни (меко казано) теми и т.н Странни хора..на странно място

п.п Нищо лично към никой :)

napulno saglasna sam ! +1

Kassu
05-06-2008, 02:20
Имаш талант 8-)
Супер са забавни историите ти, продължавай в същия дух, и без това този суб-форум за друго не става :razz:

Anna5339
05-06-2008, 07:29
+1 съгласна съм

nikemilov
05-06-2008, 07:34
assd, тебе те знам от дата.бг! :D :grin:

slivaka
05-06-2008, 09:21
За кво ти е кукла като си имаш дясна ръка ;-)

Beatifica
05-06-2008, 10:37
Защото може да е левичар?

i_hate_you_but_i_love_you
05-06-2008, 14:43
амм ти да не си Иван от Music Idol :-D нали се сещаш.. НАЙ-ГОЛЕМИЯ :lol: :lol: :lol:

Liglichkb
05-06-2008, 19:57
Уф Уф напрао поезия чета :D :D :smt021

DevilWish
05-06-2008, 20:38
Хахахах т'ва вече беше нещо страшно :Д :))))) :razz: :lol: 8-)
Абе хора смейте му се или не му четете темите ,толкова бързо щом се ядосвате незнам . . . ;) Айде без нерви де ;) не е нужно ;)

Housemaniata
05-06-2008, 21:28
4ove4eca se mu4i da vi zabavlqva vvie mu se rep4ite tuka :D:D prosto se zabalqvaite e :D:D:D

05-07-2008, 08:07
АААААА АССД КОПЕЛЕ !!! :Д тоя го знам от ено друго форомо и е ебахти пичагата :D евала батко за темата чакаме се прибереш с голфо и да пускаш нова тема :grin:

BurnInMyLight
05-07-2008, 08:11
Един срещу всички...за пореден път ;)
П.П. Дишай...боли та меча какво мислят другите...Различните не се приемат лесно от масата еднакфи ;)

Spider4eto
05-07-2008, 09:18
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ааа тва кърти, евалата

Nooby
05-07-2008, 10:00

със сигурност не е по-глупав от "невинните" агънцета, които само пискат "баннете го бе" "ах,как можеш да пишеш такива неща"...
до автора:къртиш баце

ooooooooooooook
05-07-2008, 11:36
еееее не не ти направо къртиш ве ман направо падам от стола ебаси яките истории ае казвай кво стана с куклата де храбрия шивач тегли ли и един тегел :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

assd
05-08-2008, 21:43
утре ше я носа на химическо чистене 8-)

RyAn
05-15-2008, 09:27
:-x

Vodafon3
05-15-2008, 13:18
олеле напрао се разбих от смях малиии ХАХХА :D :D :D немам думи!!до колкото куклата по добре я заеби земи една диня, или нов пъпеш :D :D :D само така бате

TheTh1ng
05-15-2008, 13:50
по темата : ИЗРООООД ЕВАЛАТА :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
а иначе .. искрено се радвам,че дори в тоя тип теми има хора,които подкрепят създателя на темата .. браво и на всички дето го защитихте :P :lol: 8-)

lwsu
05-15-2008, 14:54
а иначе нищо не ни каза за Сийка 2000, каква е? по-скромничка или си е курвенце, може да и станеш сводик и да я даваш за по 50 стинки на час ;) :razz:

BaiboCo
05-15-2008, 16:02

мерси!
ХАхаха е това е човек, продължавай да поствеаш подобnи неща, може и да засенчиш тъпотията на 98% от юзърите в тоя форум ;D