View Full Version : Свършване
waterboy
05-05-2008, 11:50
Здравеите, искам да попитам има ли някакъв медикамент ли незнам как да го нареча проблема ми е че при полов акт 1-виа път свършвам много бързо :oops: :D
iLoveChocolate
05-05-2008, 11:51
emi momchetata si biqt po edna 4ekiq predi tova,za da izdurjat povechko po vreme na akta
varnen4e
05-05-2008, 11:52
Доста хора са така.. спокойно.. :)
Здравеите, искам да попитам има ли някакъв медикамент ли незнам как да го нареча проблема ми е че при полов акт 1-виа път свършвам много бързо :oops: :D
purviq put kak iska6 da svur6va6...normalno az na nikoi pove4e ot 10 minuti ne bih dal :)
waterboy
05-05-2008, 11:54
ясно ми е това :-P но така не е интересно няма я тръпката :D а и незнам кога и каде може да ни скимне с приатлката ми за секс... то ако трявма секи ден да си биа чикия :-o
princesa_viki
05-05-2008, 11:55
Има спрей на Дурекс,ако не се лъжа.Те спомагат за по-бавно свършване,но ти какво очакваш,все пак ти е било за първи път
waterboy
05-05-2008, 12:24
xaxa не ме разбрахте правилно :P не ми е за 1-ви път ! в такъв смисал обиновено когато правиме секс го правим 2 пъти :-) .... и 1-виа път свършвам много много по бързо от вториа 8)
shady^baby
05-05-2008, 12:33
еми то си е нормално да сввършваш по-бързо първия път...при всички момчета е така :) а относно медикаментите и аз се сещам за спрея на Durex :-D
krem4et0
05-05-2008, 12:37
xaxa не ме разбрахте правилно :P не ми е за 1-ви път ! в такъв смисал обиновено когато правиме секс го правим 2 пъти :-) .... и 1-виа път свършвам много много по бързо от вториа 8)
Моят приятел също свършва доста бързо 1-вия път, а втория е в пъти по-дълъг. Това са нормални неща. но аз не искм да прави нищо, защото ще се притъпи удоволствието му. Най-добре поговори с приятелката си дали ситуацията й е неприятна или може 2-рия път да открате повече, а 1-вия да е за тебе...за 1 готин и разтърсващ оргазъм.
Ние така си практикуваме.
bulgarche
05-05-2008, 12:39
E какъв ти е проблема? Предпочиташ да клатиш с часове ли? Избирай пози, при които свършваш по-бавно.
beb4eto0o
05-05-2008, 13:27
E какъв ти е проблема? Предпочиташ да клатиш с часове ли? Избирай пози, при които свършваш по-бавно.
mi moje6 i po dva pati e s razli4ni prezervativi kvo te barka 4e e barzo parviq pat ? :-)
princesa_viki
05-05-2008, 18:17
Аз пак предлагам спрея.А пък може да прекъсваш акта от време на време и да я целуваш,орална любов,нещо такова.
ако от скоро го правиш нормално не си се научил още иаз бхях талка 10 15 мин просьто жената ми с екараше сега вече мога по 2 часа стига да ми се иска !
малко упражнения тва с чикията нз дали по мага изтощавате и пак може да свършиш имам в секс шопа едни спреьове ама са скъпи не ти требе да се пръсакш с ткаив нещаот сега !каот усетиш че иди извади го обърния някак си както ти искаш и пак госложи и почни бавно бвано бързо бързо бавно бързо бързо адиш и пак така !
аз си мисля за други неща не мисля как хуя мие в путката и и я побърквам чак пресухва
но всеки мъж е така не задържа порвай без гума да ебеш , но гледай да не направяи беля ако ебеш без гуам сложи гума и се учи
waterboy
05-05-2008, 20:52
ще послушам тебе това с изваждането и т.н мерси се пак :-P btw от надежда ли си? :D
marina star
05-15-2008, 16:20
tva e normalno,ne se pritesnqvai
beb4eto0o
05-15-2008, 16:21
ясно ми е това :-P но така не е интересно няма я тръпката :D а и незнам кога и каде може да ни скимне с приатлката ми за секс... то ако трявма секи ден да си биа чикия :-o
i na men mi se e sly4valo tova,mojete po dva pati da go pravite