View Full Version : Срамно ли е да помолиш момичето за съдействие?
fuckforeverfuck
05-05-2008, 12:13
Zna4i mom4e sym na 16 godini. Imam 3 polovi akta..no vaprosa e tam 4e kato tragvam da pravq seks i o6te ne sym opiten i nemoga da go fkarvam f neq..Vaposta mi e sramno li e da kaje6 na momi4eto kato po4enete da pravite sex..Moje li da go fkara6 4e az nemoga ili prosto da kaje6 fkarai go sama ...sramno li e daite saveti ..
т.7
krem4et0
Housemaniata
05-05-2008, 12:23
spored mene zavisi kakva ti e vrazkata s momi4eto... ako ima6 seriozna vrazka s neq moje6 da i kaje6 4e si neopiten bez nikakav problem.. no ako ne ste zaedno prosto tq trqbva da te ponau4i malko ;)
shady^baby
05-05-2008, 12:36
ако смяташ че ще се чувстваш по-сигурен,ако и кажеш,направи го..не мисля,че това би я разочаровало,ако държи на теб ще те разбере :) другият вариант е да забравиш това "не мога" и да действаш,не е толкова трудно :-P и успех :)
Мале не съм очаквал , че ще има и хора с такъв проблем .. :lol: по щях да се съглася ако беше казал тя е девствена , трудно ми е да го вкарам, ама ти... :lol:
Има лубриканти...С него иска не иска ще си влезе сам :razz:
shady^baby
05-05-2008, 12:40
Има лубриканти...С него иска не иска ще си влезе сам :razz: :D :D :D ;-)
bulgarche
05-05-2008, 12:41
Просто бъди отдолу, а тя така или инъче (в повечето случаи) ще предпочете сама да го вкара, като го намести и слиза бавно надолу ;)
Инъче що да е срамно? Може да използваш лубрикант или чрез орална любов да я навляжниш, след което проникването е значително по-лесно. То даже сам си влиза
Лубрикантите са когато не е влажна. А момчето просто не може да уцели от първия път.
Драги... кажи й с перверзен глас,прошепни й "а искаш ли да си го вкараш ти". Направи от дефекта ефект :D
Ми срамно си е , те жените са пасивните ние сме ловците ние действаме, но каот с епознавате не е лошо тя ще те познава и ще те обладае също , но големните са така отваря крака и чака ако не можеш следващия ! бате пийй 3 загорки и почвай
Преди да й го вкараш,я навлажни добре,възбуди я на макс и би трябвало да стане.Ако не-ползвайте лубрикант
beb4eto0o
05-05-2008, 13:02
Zna4i mom4e sym na 16 godini. Imam 3 polovi akta..no vaprosa e tam 4e kato tragvam da pravq seks i o6te ne sym opiten i nemoga da go fkarvam f neq..Vaposta mi e sramno li e da kaje6 na momi4eto kato po4enete da pravite sex..Moje li da go fkara6 4e az nemoga ili prosto da kaje6 fkarai go sama ...sramno li e daite saveti ..
т.7
krem4et0
mi prosto se nay4i da go pravi6 :-)
ако връзката ви е дълга и сериозна,и се познавате,и се разбирате,и държите един на друг-да,иначе рискуваш да ти се изсмее :?
purple__love
05-05-2008, 20:11
ne mislq 4e e sramno...kak moje edin razgovor ili edno takova izre4enie da e sramno i da te e sram da go kaje6....ako ve4e ste stignali do tam,4e da pravite seks...seksut e intimnost,koqto pozvolqva na horata da se opoznaqt,da se sblijat i da se obi4at pove4e....toi e doverie...i sled kato ne te e sram da go pravi6 s neq...ne bi bilo redno da te e sram da i kaje6...ili da q pomoli6 da ti pomogne!uspeh!
swords1010
05-05-2008, 20:51
Ако обясниш как стоят нещата - това, че не си с много опит, момичето би трябвало да те разбере и няма нищо толкова срамно в това.