.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Срамно ли е да помолиш момичето за съдействие?

Zna4i mom4e sym na 16 godini. Imam 3 polovi akta..no vaprosa e tam 4e kato tragvam da pravq seks i o6te ne sym opiten i nemoga da go fkarvam f neq..Vaposta mi e sramno li e da kaje6 na momi4eto kato po4enete da pravite sex..Moje li da go fkara6 4e az nemoga ili prosto da kaje6 fkarai go sama ...sramno li e daite saveti ..

т.7
    krem4et0

spored mene zavisi kakva ti e vrazkata s momi4eto... ako ima6 seriozna vrazka s neq moje6 da i kaje6 4e si neopiten bez nikakav problem.. no ako ne ste zaedno prosto tq trqbva da te ponau4i malko

Град
    Bulgaria
    ако смяташ че ще се чувстваш по-сигурен,ако и кажеш,направи го..не мисля,че това би я разочаровало,ако държи на теб ще те разбере другият вариант е да забравиш това "не мога" и да действаш,не е толкова трудно и успех
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мале не съм очаквал , че ще има и хора с такъв проблем .. по щях да се съглася ако беше казал тя е девствена , трудно ми е да го вкарам, ама ти...

Има лубриканти...С него иска не иска ще си влезе сам

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    Има лубриканти...С него иска не иска ще си влезе сам
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Просто бъди отдолу, а тя така или инъче (в повечето случаи) ще предпочете сама да го вкара, като го намести и слиза бавно надолу

Инъче що да е срамно? Може да използваш лубрикант или чрез орална любов да я навляжниш, след което проникването е значително по-лесно. То даже сам си влиза

Град
    София
    Лубрикантите са когато не е влажна. А момчето просто не може да уцели от първия път.
    Драги... кажи й с перверзен глас,прошепни й "а искаш ли да си го вкараш ти". Направи от дефекта ефект
    Smile!?

Ооооооооооооооооофффффф

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Ми срамно си е , те жените са пасивните ние сме ловците ние действаме, но каот с епознавате не е лошо тя ще те познава и ще те обладае също , но големните са така отваря крака и чака ако не можеш следващия ! бате пийй 3 загорки и почвай
    4 и 12т. от правилата

Преди да й го вкараш,я навлажни добре,възбуди я на макс и би трябвало да стане.Ако не-ползвайте лубрикант

Re: Срамно ли е да помолиш момичето за съдействие?

Цитирай Първоначално написано от fuckforeverfuck
    Zna4i mom4e sym na 16 godini. Imam 3 polovi akta..no vaprosa e tam 4e kato tragvam da pravq seks i o6te ne sym opiten i nemoga da go fkarvam f neq..Vaposta mi e sramno li e da kaje6 na momi4eto kato po4enete da pravite sex..Moje li da go fkara6 4e az nemoga ili prosto da kaje6 fkarai go sama ...sramno li e daite saveti ..

т.7
    krem4et0
    mi prosto se nay4i da go pravi6

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ако връзката ви е дълга и сериозна,и се познавате,и се разбирате,и държите един на друг-да,иначе рискуваш да ти се изсмее
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

ne mislq 4e e sramno...kak moje edin razgovor ili edno takova izre4enie da e sramno i da te e sram da go kaje6....ako ve4e ste stignali do tam,4e da pravite seks...seksut e intimnost,koqto pozvolqva na horata da se opoznaqt,da se sblijat i da se obi4at pove4e....toi e doverie...i sled kato ne te e sram da go pravi6 s neq...ne bi bilo redno da te e sram da i kaje6...ili da q pomoli6 da ti pomogne!uspeh!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Асеновград, България
    Ако обясниш как стоят нещата - това, че не си с много опит, момичето би трябвало да те разбере и няма нищо толкова срамно в това.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си