Влез

View Full Version : Сърцето или разума?

vesinka91
05-05-2008, 14:09
Kogo da poslusham syrceto si ili razuma zashtoto sarceto mi kazva da se borq za tozi kogoto obicham poneje toi ne e mnogo bezrazlichen no razuma mi me savetva da se otkaja zashtoto vypreki vsichko toi si ima priqtelka koqto az neiskam da naranqvam... :( i neznam kakvo da pravq molqvi daite mi savet :?

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 14:10
разума :)

V1ko
05-05-2008, 14:13
В твоя случаи разума ,но иначе е хубаво да се вслушваш и в двете.

gPa3HuTeJl
05-05-2008, 14:20
С1рцето.. 8)

MiMcHeToOo
05-05-2008, 14:22
С1рцето.. 8)

А така...

fuck_me_pls
05-05-2008, 14:23
Сърцето! :P

vesinka91
05-05-2008, 14:30
mi i az iskam da poslusham sarceto si no kak da go napravq kato znam 4e taka 6te naranq gorkoto momi4e

shady^baby
05-05-2008, 14:48
в твоята ситуация ще има наранени,каквото и да направиш..в единия случай ти ще страдаш,а в другия момичето...аз съм на мнение да слушаш сърцето си и да мислиш за себе си и за твоето щастие и после за нея :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 14:50
но щастието не е гарантирано ...

MoonAngel
05-05-2008, 14:50
Аз съм за симбиоза между двете. Мисля, че едното и другото се допълват.

bebence_ff
05-05-2008, 14:54
razbira se 4e v sarceto si se poslu6ai , 6tom ne e bezrazli4en - gledai sobstvenoto si 6tastie a ne tova na drygite ! kakvo ti puka za tqh !!!!

alex_devv
05-05-2008, 15:04
глупостта

the_slayer93
05-05-2008, 15:07
Разума си послушай!Иначе ще градиш твоето щастие върху нещастието на онова момиче.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 15:10
Разума си послушай!Иначе ще градиш твоето щастие върху нещастието на онова момиче.

съгласен съм

1во. може да има симпатии към теб, но може да има чувства към другото момиче
2ро. не е гаранция, че иска да е с теб
3то. не е гаранция, че ще си щастлива

ако искаш рискувай ... ще има или 1 или 2 разбити сърца при всички положения :-D ти си знаеп най-добре ... направи РАЗУМНА преценка ... чувствата не са шибан инстинкт мама му стара ...

mislitelka
05-05-2008, 15:14
razbira se 4e v sarceto si se poslu6ai , 6tom ne e bezrazli4en - gledai sobstvenoto si 6tastie a ne tova na drygite ! kakvo ti puka za tqh !!!!
Ако всички бяха такива егоисти и толкова глупави като теб щеше да има световна трагедия...
По темата - естествено, че разума. Преди всичко човек трябва да бъде способен да мисли. Не смятам, че е редно да разделяш момчето с приятелката му. Щом държиш на него го остави да бъде щастлив. Ако той не иска да бъде с теб, няма смисъл да се бориш, но ако има чувства към теб, сам ще дойде. Остави го да реши с коя от двете ви иска да бъде.

cinderella_gugutka
05-05-2008, 15:18
по-добре пр му да е наранена отколкото ти :P :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 15:19
по-добре пр му да е наранена отколкото ти :P :)

адекватно ... 8-)

Lekov
05-05-2008, 15:40
съвет от мене признай на въпросниа човек за чувствата си най добре , защото ако ги разделиш ще бадеш гадната кучка в филма и не е мн приатно някой друг да ти отнеме човека който обичаш казвам го от личен опит

s70rm3r
05-05-2008, 15:43
и в тоя случай..15000 човека се изразиха..кфо те ебе за другите..важното е на теб да ти е добре..после не знам кой ще реве като ви се случи на вас... Вслушай се в Разума Ще те опъти по правилния път..все пак той не е само единствения дриймбо има и други капиш? Ай умната :) :)

Obsession
05-05-2008, 16:17
Разбира се, че трябва да послушаш Разума Можеш да рискуваш и да му кажеш какво изпитваш, ни нищо повече. Представи си как ще се чувстваш, ако си на мястото на приятелката му! Нямаш моралното право да се месиш в отношеняита им, в случая ти си страничен наблюдател. Не разваляй връзката им, един ден и на теб може да се случи. Ако сърцето толкова силно те влече към него просто му признай какво чувстваш.[/u]

Lekov
05-05-2008, 16:48
Разбира се, че трябва да послушаш Разума Можеш да рискуваш и да му кажеш какво изпитваш, ни нищо повече. Представи си как ще се чувстваш, ако си на мястото на приятелката му! Нямаш моралното право да се месиш в отношеняита им, в случая ти си страничен наблюдател. Не разваляй връзката им, един ден и на теб може да се случи. Ако сърцето толкова силно те влече към него просто му признай какво чувстваш.[/u] ние с теб маи мислим еднакво :) :P

AnChItOoOo
05-05-2008, 18:01
mi i az iskam da poslusham sarceto si no kak da go napravq kato znam 4e taka 6te naranq gorkoto momi4e

Мила,ако всеки се съобразяваше така с другите....Много неща щяха да са различни...Винаги когато правиш нещо го прави заради собствен интерес и да не ти пука дали ще нараниш някого,защото едвали някой ще се замисли за теб!

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:03

Мила,ако всеки се съобразяваше така с другите....Много неща щяха да са различни...Винаги когато правиш нещо го прави заради собствен интерес и да не ти пука дали ще нараниш някого,защото едвали някой ще се замисли за теб!

като прочета такова троглоидно, егоистично, неморално, слабохарактерно, безсмислено, слабо, неориентирано, апатично, плоско и жалко мнение получавам позиви ... е това не разбирам .. как да сасипе нечие щастие без да има някаква сигурност ...

Lekov
05-05-2008, 18:04

Мила,ако всеки се съобразяваше така с другите....Много неща щяха да са различни...Винаги когато правиш нещо го прави заради собствен интерес и да не ти пука дали ще нараниш някого,защото едвали някой ще се замисли за теб! ако секи мислеше като вас света да е изчезнал досега :-x :-x

AnChItOoOo
05-05-2008, 18:07

като прочета такова троглоидно, егоистично, неморално, слабохарактерно, безсмислено, слабо, неориентирано, апатично, плоско и жалко мнение получавам позиви ... е това не разбирам .. как да сасипе нечие щастие без да има някаква сигурност ...

Абе айде моля ви се.Ако тя беше с някое момче и бившата му иска да си го върне едвали ще се замисли за нея :x Мислете реално ...пфф

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:09
мисля реално и нормално ... ти не мислиш .. защото си някаф троглодит ... "ВОДЕТЕ МЕ ИНСТИНКТИ" .... хората( световен аспект) са много над тез просташки идеали на незачитане (прегазване) на нечии човешки права ... и на ми чети морал .. далече си й от най-слабите шансове да ме обориш

hrisiiiiii
05-05-2008, 18:15
Няма смисъл да събираш гласове или да слушаш мнението на другите. Направи каквото смяташ за добре и не съжалявай нито за миг!

AnChItOoOo
05-05-2008, 18:17
мисля реално и нормално ... ти не мислиш .. защото си някаф троглодит ... "ВОДЕТЕ МЕ ИНСТИНКТИ" .... хората( световен аспект) са много над тез просташки идеали на незачитане (прегазване) на нечии човешки права ... и на ми чети морал .. далече си й от най-слабите шансове да ме обориш

Ако ти си го изживяла това нещо изобщо,ама ИЗОБЩО няма да говориш така!!! Ясно ли ти е? :evil: Понякога стават и такива неща...няма как такъв е живота!!!Не се и мъча да те оборвам тук не се състезавам с никого просто всичко казано до тук ми е житейски опит!Ако не съм го изживяла това изобщо нямаше да се меся в тая тема и да давам некви съвети които не знам колко струват....А това дали аз мисля нормално не е твоя работа и няма ти да ми казваш..има си хора за това :-x До тук съм с коментарите за тая тема КРАЙ!

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:19
изживял съм го да :)

AnChItOoOo
05-05-2008, 18:27
изживял съм го да :)

Аааа ама ти си момче....аз ти говорих в ж.р..... и какво искаш да кажеш че някой е страдал,за да може ти да си добре ли???

vesinka91
05-05-2008, 18:38
Mi i da bqh reshila da poslusham syrceto si pak shtqh da stradam toi prosto me sasipa tazi ve4ar...prosto obi4al priqtelkata si no mu prai kef da flirtuva s men...emi po dobre stana pone samo az shte stradam ;(

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:41
Mi i da bqh reshila da poslusham syrceto si pak shtqh da stradam toi prosto me sasipa tazi ve4ar...prosto obi4al priqtelkata si no mu prai kef da flirtuva s men...emi po dobre stana pone samo az shte stradam ;(

няма да страдаш много дълго споко :) просто се запознавай с нови хора :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:41
каква музика слушаш ?

AnChItOoOo
05-05-2008, 18:42

По-добре че си го разбрала още сега...Колкото по-рано толкова по-добре не се отчайвай.Ще срещнеш много по-добри мъже от него!Ниной не е незаменим! :smt056

sladkъ_mackъ
05-05-2008, 18:44
в твоята ситуация ще има наранени,каквото и да направиш..в единия случай ти ще страдаш,а в другия момичето...аз съм на мнение да слушаш сърцето си и да мислиш за себе си и за твоето щастие и после за нея :) +1 :) Мислех да пускам същата тема,и аз много често се раздвоявам м/у двете :(

vesinka91
05-05-2008, 18:47
каква музика слушаш ?
House slusham :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:47
моите саболезнования 8-)

hrisiiiiii
05-05-2008, 18:50
каква музика слушаш ?
House slusham :)

Браво, мацка! Хауса е дъ бест!! :-({|=

vesinka91
05-05-2008, 18:57
моите саболезнования 8-)
6to tvoite syboleznovaniq ti ko slushash samo ne mi kazvai 4alga molqte :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:58
моите саболезнования 8-)
6to tvoite syboleznovaniq ti ko slushash samo ne mi kazvai 4alga molqte :)

не се моли на мен ... а на оня горе :) слушам метал :)

sladkъ_mackъ
05-05-2008, 18:59
моите саболезнования 8-)
6to tvoite syboleznovaniq ti ko slushash samo ne mi kazvai 4alga molqte :) хаа едвали е чалга :D

vesinka91
05-05-2008, 19:12
em to i metala e qka muzika :) az i neq slusham ama 4alga nikoga :D

enola
05-05-2008, 19:31
разума :)+1 :(

iiirish
05-05-2008, 19:39
стига сте се правили, че не искате да нараните, гаджето на човека, който харесвате. звучи тъпо! хората са егоистични същества и особено в днешно време всеки гледа себе си. та според мен слушай разума, защото сърцето много често лъже и може да те подвежда, че той има чувства към теб

vesinka91
05-06-2008, 04:36
Mi to sarceto za moite 4uvstva ne me podvejda no toi v4era mn milo.... :@ mi dade da razbera 4e 6te ostane s priqtelkata si ama beshe tolkova mil 4e 4ak mi ideshe da go utrepq...

Lekov
05-06-2008, 07:07

Ако ти си го изживяла това нещо изобщо,ама ИЗОБЩО няма да говориш така!!! Ясно ли ти е? :evil: Понякога стават и такива неща...няма как такъв е живота!!!Не се и мъча да те оборвам тук не се състезавам с никого просто всичко казано до тук ми е житейски опит!Ако не съм го изживяла това изобщо нямаше да се меся в тая тема и да давам некви съвети които не знам колко струват....А това дали аз мисля нормално не е твоя работа и няма ти да ми казваш..има си хора за това :-x До тук съм с коментарите за тая тема КРАЙ! и аз също съм го изживял и знам какво е когато някой ти вземе любимия човек ако мислех като теб до ся да съм го утрепал онзи... ама нали знае6 че на този свят за всеки влак си има пътници и рано или късно ще намериш своята сродна душа

П.С.: Someone,Somewhere,Is Made For You !!!

Manic_Panic
05-06-2008, 07:17
Хммм... попадала съм в такива ситуации...
Мамка му...! Те никога не са на едно мнение...
Така де... единият път, който беше мноооого сложен и объркан, та тогава послушах сърцето си. Последствията - бях щастлива!
Друг път (в момента) - разума. Еми не съм толкова щастлива...
За това прави каквото ти искаш, а не каквото другите. Мисли за себе си и не толкова за последствията, които не биха били кой знае какви... Ще нараниш някакво момиче... а ако не го сториш кой ще е наранения?! ТИ!
Мисли за себе си, а не за останалите. Пък като доди време за последтвията тогава му мисли... преди това не се трови.
Хех.. който, каквото сам си го направи никой друг не може :-D
Може да е лошо, а защо пък да не е прекрасно... рискувай за да разбереш :)

Denchoy
05-06-2008, 07:22
Някак трябва да "угодиш" и на сърцето, и на разума :)
Изчакай да я зареже и бъди с него, или говори с него, кажи му какво чувстваш, а той ако чувства нещо, и иска да сте заедно, пак ще я зареже. Успех! :-)

vesinka91
05-06-2008, 13:01
blagodarq mn na vsi4ki za hubavite saveti makar 4e kakto sa tr1gnali ne6tata mejdu nas ni6to nqma da se polu4i 6tot predi vreme mi kaza "kam teb izpitvam... :) " "a p1k s priqtelkata mi ne6to....ddz... :( " oba4e zamina pri neq i otkakto se vyrna e mn hladen i razli4en s men nz ko e stanalo... :S

vamp
05-06-2008, 13:08
Ей момичета,във вашите действия няма никаква логика,защо се опитвате да мислите,като ви е непознат този процес.Това не е обида,това са факти доказани от мен.Една жена,когато реши да мисли,винаги греши.Не ви е природно заложено да мислите,вие сте същества поддаващи се на емоцията.За какво ви е дадена тая интуиция.Най-много с това мислене да изпуснете правилния човек.Слушайте сърцето си!

Slave4You
05-06-2008, 13:57
Е бъдете си фр, пък може да ти се отвори късмета след време;)

momi4e_bez_du6a
05-06-2008, 18:11
послушай разума си

vesinka91
05-07-2008, 14:39
mi to est otnovo mislq za vsi4ki samo ne za sebesi...opredeleno az stradam...i kakvo priqtelkata mu mi se naduva onq den e 4e za takiva hora ne si zaslujava 4ovek da se jertva...o6te pove4e ne e imala nik1v povod da revnuva...

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 15:41
послушай разума си

:x

Аз викам да послуша с1рцето си... то ще го накара да вземе правилното решение...

vesinka91
05-07-2008, 16:11
da otsega natatak 6te slu6am nai ve4e syrceto si zashtoto to nikoga ne me lyje...i ne e nujno da stradam zaradi nqkoq m1r6a..koqto ne go zaslujava

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 16:13
Ако имах в1зможност бих ти стиснал р1ката, заради това изказване..

MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 16:52
Ако е писано, сам ще дойде. Няма нужда да разрушаваш една връзка. Ще ти тежи, ако не на психиката, то все ще има някакъв остален белег.

vesinka91
05-07-2008, 20:10
Ако имах в1зможност бих ти стиснал р1ката, заради това изказване..
xex :P az nemisleh da slu6am tozi p1t syrceto si bqh re6ila da ne se zahvashtam s nego za da e shtastlivo momi4eto ama kat vidqh kak mi sa prai na mn otvorena i to bez pri4ina i mislq 4e nqma zashto da se jertvam zaradi takiva hora... :)

koalka
05-08-2008, 07:42
В тази ситуация аз бих послушала разума.

miloto_girl_4e
05-08-2008, 07:57
В случая аз бих послушала сърцето си.., ще бъде егоистка и ще гледам своите интереси..
Но не може да се каже "сърцето или разума", всеки случай си е индивидуален, такаче... :)

bqsna_teenagerka
05-08-2008, 08:01
Слушай и двете :)