View Full Version : РозоВо
1nnocenT
05-05-2008, 17:50
момичета кфо мислите за момчетата който се мислят за гъзари и носат розово :?
аз лично не бих носил никога леко гейско е според мен :-) :-) :-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 17:56
това са педераслъци е ... мръши ... утрепляци ... тва не са мъже бе ... путьовци ... МРАЗЯ РОЗОВИ ТЕНИСКИ !!!
fuck_me_pls
05-05-2008, 17:57
Ми Гейскооо..ама на някои им стои добре..мен лично не ме кефят много
Що пък трябва да е гейско :? ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей 8)
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-05-2008, 18:09
Че какво му е гъзарското да се държат като п*тки (с извинение), не мога да разбера. :-D
Честно казано, още първият път, когато видях розова тениска на мъжки манекен, се почудих защо не са сложили дамската блузка на женски манекен. После... всичко ми се изясни, просто явно много дизайнери-педераси (с извинение) са се намесили...
crazyhair
05-05-2008, 18:10
pedera6tina ko da sa kaje po vpr-sa :D
gPa3HuTeJl
05-05-2008, 18:10
Не с1м особен прив1рженик на розовото, но една приятелка ме нави да облеча на брат й блузата... розова... точно по мярка ми беше и ми седеше изключително добре... и ми отиваше, такаче зависи до човека отива ли му или не...
hrisiiiiii
05-05-2008, 18:11
Не ми харесва изобщо, да не говориме, че като някой ''гъзар'' се облече в розово, като че ли започва да се мисли за гей и почва да се държи така... абе, против съм ;) Ама кой ме пита мене.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 18:11
http://www.lugradio.org/competitions/lqftny/david.jpg
http://shadmia.files.wordpress.com/2007/09/pink-boys.jpg
Нямам повече аргументи :)
на мен ми харесва и не мисля,че дрехите показват ориентацията на човека(разбира се-не се отнася за всички).а и има момчета,на които наистина им ходи.тъпо е това,че мислите,че е гейско :?
sexa_na_kompleksa
05-05-2008, 18:12
Мразя обезкосмени, с фешън прически и облечени в розово/лилаво мъже!
hahavteen
05-05-2008, 18:14
Зависи от много неща... По принцип не ми харесва и съм съгласна че повечето момченца с такива тениски просто се правят на гъзарчета но се е случвало да видя и мъже които изглеждат доста сески 8)
1nnocenT
http://www.lugradio.org/competitions/lqftny/david.jpg
http://shadmia.files.wordpress.com/2007/09/pink-boys.jpg
Нямам повече аргументи :) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
valentinka_1990
Имам един познат,който имаше розова тениска и му стоеше страхотно.Защо пък да е гейско?Кой е казал,че розовият цвят е типично женски.вчера видях един гей по главната,ходи като манекенка,с изрязани панталонки и спирала,но не беше с розова тениска.Розовото не прави мъжът гей.
shanty_loop
05-05-2008, 18:17
:lol: :lol: :lol: Еми аз съм против РОЗАВИЧКИ дрешки облечени от ''момчета'' :lol: :lol: :lol:
LipSoFAnAnGel
05-05-2008, 18:18
Зависи ако на човека му отива защо пък да не носи розово..Това, че носиш розово не означава, че си фешън или гей...!!!!
y0uRfav0ritedRuG
05-05-2008, 18:21
+1
mi i spored men ne se otnasq za vsi4ki tova,e rozovoto gi prevru6ta v geiove,6toto muja mi ima edna-dve takiva po rozovki rizi i mn mu hodqt,ama ako ima6 v predvid viziqta naprimer na Denislav ot Music Idol- s kef bih povurnala varhu nego!
1nnocenT
05-05-2008, 18:26
]
+1
v mahalata to4no si4ki sa po va6ty opisanie KOSMATI , s MAZNI KOSI , OBLE4ENI no NEIZpRANI S godini
kfo my e lo6oto da si obrysne6 krakata :? :?
Obsession
05-05-2008, 18:29
На мн малко момчета им отива розово. Все пак ме дразни, не ми харесва.
simonchety
05-05-2008, 18:29
..
hrisiiiiii
05-05-2008, 18:31
Ами странно ако стане модерно да се ходи гол, дали всички ще тръгнете както майка ви е родила... ;)
sexa_na_kompleksa
05-05-2008, 18:33
]
+1
v mahalata to4no si4ki sa po va6ty opisanie KOSMATI , s MAZNI KOSI , OBLE4ENI no NEIZpRANI S godini
kfo my e lo6oto da si obrysne6 krakata :? :?
Не знам какви са в махалата, не се занимавам с такива.
Обезкосмяване е характерно за жените. Те трябва да се гласят, да се обличат с рокли и поли, в по-топли цветове... А вие щом толкова искате обезкосмен и облечен в розово човек до вас, защо не си вземете жена? Окосмяването е символ на мъжественост! И няма нищо не хигиенично в това, така че не ми излизайте с номера "Обезкосмявам се/приятелят ми се обезкосмява, защото така е по-хигиенично"...
AnChItOoOo
на мен ми харесва и не мисля,че дрехите показват ориентацията на човека(разбира се-не се отнася за всички).а и има момчета,на които наистина им ходи.тъпо е това,че мислите,че е гейско :?
;-) ;-) ;-)
1nnocenT
Ами странно ако стане модерно да се ходи гол, дали всички ще тръгнете както майка ви е родила... ;)
brao ! +1
sladkъ_mackъ
05-05-2008, 18:35
Що пък трябва да е гейско :? ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей 8) +1 но лошото е че не са само розовите тенисчици ми с тях идват и зализаните като на теленца косици или пък щръкналите мазни петелски бритончета и гелосани главици.. ии задължително "фешънските" очилца.. ии работата май стана гейска :D иначе самата тениска не прави едно момче гей,по скоро зависи от поведението му :?
TellMeYourName
05-05-2008, 18:36
Никога не бих ходил с розова блуза/тениска...
sexa_na_kompleksa
05-05-2008, 18:37
Аз съм за момчетата,които носят розови дрешки :grin: и имам много познати,които се обличат така и не виждам нищо лошо още повече след като е на мода :-P
Ако това стане модерно, ще го носиш ли?
http://www.teenproblem.net/news/s/753.html
Зависи,има хора на които им отива.
MartyParty
05-05-2008, 18:59
Един приятел има една мн яка светло сива блуза с малък извезан орнамент в левия край(мисля че беше марката) .Това е...единствената блуза с розово ,която ме кефи. 8-)Повечето са някакви чалгарчета..така де-ненавиждам ги!
malka_svalka{pol}
05-05-2008, 19:00
Спред мен определено една розова блузка/тениска не прави мъжа гей
Ако на човека му отива - да си я носи, кво лошо има...
Проблема започва, когато с розовата тениска идват и гейските муцунки,очилца,причесчици, ънчици и да не изброявам...
Че така де... просто МЪЖ/момче, на който/ето му отива розовото съм напълно ЗА =]
Идеята е, че ако си с много мъжествени черти може да си позволиш по женствен аксесоар.Например обиците на Слави Трифонов.Все пак има момичета които го харесват и които не.Аз носех по едно време розова тениска, казваха ми че ми отива но не беше моя стил и я махнах.Важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш комфортно, защото повечето жени гледат не дрехите, а как ги носи мъжа..
sladku_bebzi
05-05-2008, 19:20
Обожавам ги :-)
TheMaggie
05-05-2008, 19:22
Mисля,че "гъзарите",които носят розово са педали... 8-)
cinderella_gugutka
05-05-2008, 19:25
аз пък мисля 4е е готино(щото е шантаво) :-P
SiNiStEr
05-05-2008, 19:26
Офф аре,аре всички газари и позьори почнаха да носят розови блузки
+ големи очила и 'фиешЪн'(мразя тази дума) прически.
Грозно е,тъпо е....абе отврат.
не мисля, че розовото е гейско. на някой "момчета" може и да им стои така, но има и такива на които им отива. в крайна сметка имайте предвид, че не говорим за изкрящо или бебешко розово. има много повече разновидности на розовото, които не са толкова фрапиращи.
obi4am mom4eta s rozovi fanelki :-)
Ми Гейскооо..ама на някои им стои добре..мен лично не ме кефят много+1
MiLeNcHeToO
05-05-2008, 19:43
kato vidq nqkoe mom4e s rozova fanelka,kvo moga da si pomislq,osven 4e e pedaaaaal :grin: rozovoto NE e za mom4eta,vsi4ki izglejdat jenstveno i sme6no :-D ,nz otkude se vze tazi smotana moda :? o6te malko 6te tugnat da se razhojdat po kusi poli4ki iz ylicite :lol: mom4eta molqvi ne se izlagaite :P
Еми става ми леко смешно като видя някое момче с някоя розовка блузка... Незнам просто ми изглежда гейско, едно е да облекат червена, оранжева или някакъв друг цвят,ноо розовото [-X
FiRe_LaDy
05-05-2008, 20:28
Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !
moon_flower
05-05-2008, 20:28
Винаги съм била и ще си остана на мнението,че всеки носи това,което на него му харесва.Аз нямам нищо против това момче да носи розово.Кое го прави гей?Розовото? :o Цвета може да му отива или просто така му харесва.Отделна е темата за "фешъните",които също са смятани за педераси,което НЕ Е вярно.(не съм "фешън") .Въпрос на избор и стил . :)
DjuDjiTo
05-05-2008, 22:38
Що пък трябва да е гейско :? ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей 8)
+1
ама то си зависи и от момчето как му седи и от момичето какъв тп мъжки харесва... щото ако харесваш някфи мачовци и тн няа мислиш,че е яко и тн...
лино аз мисля,че зависи от момчето... не на всеки му отива всичко ....
Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !ам.. Балкана пази ли свойте тайни?
TellMeYourName
05-05-2008, 22:52
Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !ам.. Балкана пази ли свойте тайни?O Rly?! 8-)
Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !ам.. Балкана пази ли свойте тайни?O Rly?! 8-)ъпсулютлиш, лягай си
TellMeYourName
05-05-2008, 23:01
http://i28.tinypic.com/beabs5.jpg
Shokolad_baby
05-05-2008, 23:30
Mn sladko kefi me
ra4enceto
05-06-2008, 05:05
Не обичам розово. И не ме кефят момчета в розово.
BurnInMyLight
05-06-2008, 05:38
Не обичам розово. И не ме кефят момчета в розово.
Пеераска история..и с някфи броеници по вратовете.Деааа гейчетата.Косата пропуснах ли я !? Всички са еднаквииии...Ако т'ва е модата,предпочитам да съм old style ! Това момчетата да са по-женствени от приятелките си е притеснителен факт. :? :? :?
asslikethat
05-06-2008, 06:14
mi spored men tfa e syper geisko no pri nqkoi im stoi mn dobre :grin:
asslikethat
05-06-2008, 06:14
mi spored men tfa e syper geisko no pri nqkoi im stoi mn dobre :grin:
mickelangelo
05-06-2008, 09:28
Розовото е цвят като всички други ... някои смятат .. че е .. за жени .. добре .. имам .. 1 тениска .. с розов кант .. и я нося само под дрехите .. но не защото е розова .. а защото обичам да се обличам в други цветове ..
_FaShIoN_
05-06-2008, 09:30
Не съм голяма привърженичка на розовото,особено за момчета,но каквото и да си говориме на някои момчета им отива много розовото,което не ги прави педераси... :)
unfaithful1234
05-06-2008, 09:43
Aз ги харесвам мноооого!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055
напоследък доста ми се мярват в розово
съжалявам ги.. :? :?
donkihot
05-06-2008, 10:16
ne smqtam,che e geisko,no ne na vseki mu stoi dobre tozi cvqt...a otnosno gazriqta...abe....s risk da ubidq nqkoi hora-draznat me hora,misleshti se za gazari...samo edni izkl ima :P
MiMcHeToOo
05-06-2008, 10:17
И аз... :o
Mademoiselle
05-06-2008, 11:33
pri polojenie,4e e moderno,kakvo lo6o ima
ми то като е на мода момчета да носят розово.. значи е дошла модата на педерастчетата :grin: :grin: :grin:
simonchety
05-06-2008, 13:26
отдавна дойде тая мода ....
girl_in_black
05-06-2008, 13:28
Отвратително е, аз не харесвам момичета в розово, какво остава за момчета
donkihot
05-06-2008, 14:22
boje..samo ne razbiram,zashto nqkoi postoqnno sledqt modata!??/ nqma lo6o razbira se,no vseki trqbva da znae kakvo to4no mu otiva ot tazi nova moda!!! opravdanieto "moderno e" ve4e e iztarkano,izmislete neshto drugo
VerryBerry
05-06-2008, 14:26
Не ми харесва,розовото е предимно за момичета,но нека си го носят :-D (само да не се лакират в розово че тогаз 8-) ...)
plamsityy
05-06-2008, 14:28
Според мен е смешно момче в розово.... пък още повече като видя мъж с розова блуза :lol:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-06-2008, 14:53
boje..samo ne razbiram,zashto nqkoi postoqnno sledqt modata!??/ nqma lo6o razbira se,no vseki trqbva da znae kakvo to4no mu otiva ot tazi nova moda!!! opravdanieto "moderno e" ve4e e iztarkano,izmislete neshto drugo
хипарско е ?!
Spored men sa konteta, s tvarde golqmo samochuvstvie, koito prekarvat poveche vreme pred ogledaloto ot edno momiche!!!! :? :? :?
it_ends_tonight_
05-06-2008, 17:23
Всеки с вкуса си, за мен тва са просто едни разглезени пишльовци, защото в момента розовто е фешънско и е не е мн евтино, за тва доста богаташчета го носят ;) Но и кат метъли да се облекат си остават същите тъпанара с коефициент на интелигентност по мисък от този на стайно растение !
Зависи дали му стои на момчето.
и според мен е гейско,но щом на някои момчета им харесва да се обличат така нека го правят не трябва да се влият от мнението на другите :!:
megi_sweet
05-06-2008, 17:48
+1
По-противно нещо от момчета облечени в розово, и освен това гелосани- няма :grin:
Nefarian
05-06-2008, 18:12
това са педераслъци е ... мръши ... утрепляци ... тва не са мъже бе ... путьовци ... МРАЗЯ РОЗОВИ ТЕНИСКИ !!!
+1
TellMeYourName
05-06-2008, 19:20
pri polojenie,4e e moderno,kakvo lo6o imaТо е модерно и да си педал,ама аз не искам да съм модерен :)
pri polojenie,4e e moderno,kakvo lo6o imaТо е модерно и да си педал,ама аз не искам да съм модерен :)
+1
Модерно е и да си идиот.И аз не искам да съм модерен.
_m_I_M_i_
05-06-2008, 20:09
:lol: :lol: :lol: Еми аз съм против РОЗАВИЧКИ дрешки облечени от ''момчета'' :lol: :lol: :lol:
li4no az s1m protiv РОЗАВИЧКИ dre6ki oble4eni ot mom4enca i ot momi4enca (momi4e s1m i gledam da mahna pove4eto rozovo,ama vse mi podarqvat rozovi dre6ki AAAAAAAAAAAA!) :-) :D :neutral: :D :D :D
_m_I_M_i_
05-06-2008, 20:11
+1
moderno e i da si kurva ama po dobre da ne s1m po modata togava :-P
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-07-2008, 04:08
кефя се .. само дет тук в канада още не съм виждала момче с розово :-o :? :(
BurnInMyLight
05-07-2008, 08:01
+1
moderno e i da si k***a ama po dobre da ne s1m po modata togava :-P
С теб съм ! BARBIE IS A SLUT :)
pepita87
05-07-2008, 08:38
Zavisi ot niuansa na rozovoto!Na men lichno mi dopada da vidq muj s rozova flanelka,estestveno pri vseki e strogo individualno i ne na vseki mu otiva tozi cvqt(stava vapros za mom4etata)Predi izvestno vreme hodihme v edin centrokomersial s priqtelq mi i az mu haresah edna mnogo sladka rozova flanelka,no ne pojela da si q vzeme s dumite"Az da ne sum gei da nosq rozovo?!" :-o
minka_69
05-07-2008, 08:52
оф ем никой не та кара
evelinka1122
05-07-2008, 09:01
абе нямам нищо против, но чесно ако видя някои в розово няма да се сдържа се изхиля... :lol: на момичетата мн повече им приляга, даже скоро съм си зела едни розови кецове... и ако видя някой с такива и то момче... без коментар... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Чесно казано преди презирах такива неща смисал и изобщо супер мн се дразнех точно на такива газари дето се вика...само че незнам от къде и как ми попадна розова тениска и викам чай да облеча да вида кво толко им се кефат и зе че ми пасна добре....има утрепляци на които наиситна им седи зле така е няма спор.А и незнам сички кво толко се изхвърлят тука че е педалщина и такова като половината поне са ходили с такива.Скоро ми се случи да имам среща с едно момиче което не слушаше чалга смисал така разправяше па незнам и се видяхме и вика и са кво и аз викам ми ти не си чалгарка аз съм вие ваща "раса" не си пада по такива...тя викаа еее незнаех че чалгарите са такива . Въпреки че не е нужно да слушаш чалга за да носиш розова тениска само че тва е най честия случай !
Ivalinka
05-07-2008, 11:11
аз не съм против ...защо момчетата,които носят розово,да са гейове :x
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 11:14
Чесно казано преди презирах такива неща смисал и изобщо супер мн се дразнех точно на такива газари дето се вика...само че незнам от къде и как ми попадна розова тениска и викам чай да облеча да вида кво толко им се кефат и зе че ми пасна добре....има утрепляци на които наиситна им седи зле така е няма спор.А и незнам сички кво толко се изхвърлят тука че е педалщина и такова като половината поне са ходили с такива.Скоро ми се случи да имам среща с едно момиче което не слушаше чалга смисал така разправяше па незнам и се видяхме и вика и са кво и аз викам ми ти не си чалгарка аз съм вие ваща "раса" не си пада по такива...тя викаа еее незнаех че чалгарите са такива . Въпреки че не е нужно да слушаш чалга за да носиш розова тениска само че тва е най честия случай !
blow me :shock:
sladko_dete
05-07-2008, 11:56
хаааа а бе я сти'а! просто е на мода
make_me_crazy
05-07-2008, 12:18
Всики има правото да се облича така както иска.Може да звучи клиширано,но това си е факт.На някои момчета им ходи розовото спор няма,тъй че защо пък да не носят.Все пак това е само цвят,може да е сладникав и да подхожда на момичетата,но това не го прави табу за мъжкия пол.
prettyIdeath
05-07-2008, 15:17
Не ми харесват. Не че е гейско, но... знам ли.. Има нещо което като видя момче в розово ми става супер смешно.
Обичам розово,много даже,но върху мен 8-) А момчетата много ги харесвам в черно,мнооого(но не са всеки му отива).
Иначе тия дет носят не ми пречат.Пък и някои хора заради една тениска кви изводи правят...Свят ми се зави направо...[/quote]
vesinka91
05-08-2008, 06:27
poznavam myj koito ima mn qka rozova bluza i mu stoi strahotno no ne e gei naprotiv daje ako trq s1m 4esna e strahoten myj :)
Ou7taControL
05-08-2008, 06:35
на мен пък ми харесва.. 8-)