View Full Version : Да кажа ли на майка ми, че мисля да правя секс?
zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?
т.7
krem4et0
'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно. :)
jujulinkaa
05-06-2008, 05:19
на 17 си ще те разбере :)
BurnInMyLight
05-06-2008, 05:27
Предполага се,че и тя е минала по твоя път,така че няма да те затвори у вас ;)
elitututu
05-06-2008, 06:32
Предполага се,че и тя е минала по твоя път,така че няма да те затвори у вас ;)
+1 8)
AutumnTears
05-06-2008, 06:37
ami prosto i kaji ti nai-dobre znaesh kak da podhodish s neq
angel_girll
05-06-2008, 06:39
Ами можеш да и кажеш Мамо така и така.. имам си сериозен приятел вече от половин година и смятам, че му имам достатъчно доверие(или нещо от сорта), за да правя секс с него. Вече съм и достатъчно голяма за такива неща и се чувствам достатъчно готова. И просто исках да ти кажа, надявам се, че ще получа и твоето одобрение. Нещо в тоя род можеш да и го кажеш. Все ще го завъртиш. По приницп според мен номе май най трудния момент е да се започне разговора, после вече нещата сами си отиват на мястото освен ако не стане 3 световна.
Volley_Boy
05-06-2008, 06:50
КАжи й че искаш да го направиш и даже може да ти помогне.Според мен няма нищо срамно в това.Аз лично доста често споделям разни неща с наще и ако опра и до тая тема бих споделил.
aniezina
05-06-2008, 07:14
'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно. :)
Да, това е добра идея, ккато казаха и тя е минала от тук, дори и да се ядоса в началото напомни и го и подчертай какво силно доверие има между вас щом и го споделяш. Все пак почти никой не го прави вече...за съжаление въпреки че ми се искаше да знае, все още не е осфедомена че вече не съм "честна"...
Housemaniata
05-06-2008, 07:19
КАжи й че искаш да го направиш и даже може да ти помогне.Според мен няма нищо срамно в това.Аз лично доста често споделям разни неща с наще и ако опра и до тая тема бих споделил.
+1
Е, кажи и "Мамо, имам си сериозно гадже, ходим вече доста време, на 17 съм и мисля, че съм готова да правя секс, казвам ти, защото реших, че е нужно да знаеш" :) или нещо подобно :]
Мамо,имам сериозен приятел и вече мислим,че е време за секс.Какво мислиш?
Нещо такова..
elitssa_
05-06-2008, 08:16
успех :) :)
fuck_me_pls
05-06-2008, 08:18
АхА е тва и кажи!! :)
Playlife_f
05-06-2008, 08:29
Kazva6 i vsi4ko koeto ti smetne6 za neobhodimo...ti poznava6 nai dobre maika si i znae6 na koe kak sh reagira....nqma smisal da se pritesnqva6...normalno e i mislq 4e i tq 6te go razbere :)
Мамо,имам сериозен приятел и вече мислим,че е време за секс.Какво мислиш?
Нещо такова..
тва тря да кажеш...
sexy_boy___
05-06-2008, 08:36
'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно. Smile
+1 :)
" Майко.. вече от сума ти време съм с него. Чудя се дали да не задълбочим отношенията си. Ти на какво мнение си?"
Така ще избегнеш думичката 'секс', която понякога смущава родителите
Rise_Against
05-06-2008, 08:53
Трябва да и кажеш! Просто защото ще знаеш,че винаги можеш да разчиташ на помощта и ж случай на гаф! даи боже да не става де! :) ама все пак! а и ти не си някфо 12годишно лапенце. това са си нормално неща! Кажи и! :)
" Майко.. вече от сума ти време съм с него. Чудя се дали да не задълбочим отношенията си. Ти на какво мнение си?"
Така ще избегнеш думичката 'секс', която понякога смущава родителите
mai nai dobre to4no taka da i kaje6
beb4eto0o
05-06-2008, 11:58
zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?
mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yva :-)
Chefinkaaa
05-06-2008, 12:33
mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yva :-)
Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova... :? :?
aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !! :-) Uspeh4i :-)
beb4eto0o
05-06-2008, 13:25
Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova... :? :?
aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !! :-) Uspeh4i :-)
mi nesmqtam 4e nqkoi trqbva da razbira dori i da stane gah mom4eto ot koeto moje da stane e dostata4no otgovoren za da se spravim s tova ,a i nevqrvam da se sly4i ne6to. pone ne skoro
krem4et0
05-06-2008, 15:02
Аз лично й казах след като правих секс. И сега съжалявам. Не, че на 23 ще ме мисли за непорочна девица, ама сега като знае със сигурност, че правя секс, постоянно ме тормози за противозачатъчни, презервативи........мн ме нервира.
deedee_laboratory
05-06-2008, 15:07
Ами кажи й че щом си с тоя човек от толкова време и че нещата са сериозни и т.н. си готова да правиш секс и искаш нейното мнение. Плюс това като сте заедно от половин година надали тя не го познава, и ако има добро мнение за него ще се чувства спокойна за теб :)
100% й кажи, и аз на моята мама сичко си и казвам и мисля, че е по-добре да не го криеш .... и ще си по спокойна а пък и тя е точният човек на който можеш да се довериш за каквото и да било :)
Chefinkaaa
05-06-2008, 19:49
mi nesmqtam 4e nqkoi trqbva da razbira dori i da stane gah mom4eto ot koeto moje da stane e dostata4no otgovoren za da se spravim s tova ,a i nevqrvam da se sly4i ne6to. pone ne skoro
Emi se pak ti i toi si poemate posledstviqta i otgovornostite.. uspeh :-)
Liglichkb
05-06-2008, 21:08
Напълно нормално е на 17 годишна възраст според мен..приказвай приятелски с нея..подходи с разбиране :P
beb4eto0o
05-07-2008, 03:54
Emi se pak ti i toi si poemate posledstviqta i otgovornostite.. uspeh :-)
taka e :-)
Brutality
05-07-2008, 05:33
Щом сте близки и кажи. Обаче ако мислиш че ще реаргира остро примерно ако е по консервативна, недей да и казваш. Но да ти кажа на 17 години време ти е вече, като гледам тука лапетиите по 13-14 год вече пускат теми за "мога ли да забременея от еди си какво" така че, споко и давай напред. 8)
kazah i..v na4aloto reagira malko ot tipa "gre6ka...no kakto rpeceni6" sled kato pogovorihme s1m mn po spokoina...
Еми щом си споделяте...кажи и...няма лошо.
Аз на моята и казах след като правих секс и много се радвам,че тя ме рабира...пък и какво може да каже.
Тя на 17 се е омъжила за баща ми :D
Got'NoThingToProove
05-12-2008, 19:27
Кво я интересува?
zai4eto_s_kariranite_ushi
05-12-2008, 19:37
Мило мишуенце, щом четеш това, знай,че си лишена от всякакъв вид сиво вещество или всякакви други негови заместители.
Страхът на всеки баща е да има момиче. Малките момичета са прелестни, но нали един ден ще порастнат и ще ги ебат - с това проблемите започват.
Ще домъкне някой селски бек за зет, който естествено ще е най-лошият избор и поради това ще си избива селските комплекси върху бъдещата си жена. Ами ако е негър? Или циганини? Майната му, дано поне не пипне некоя болест или да почне хероина - страхът на всеки бъдещ татко! Майките и те са в шок, че дъщерята ще продължи техния момински курвалък. А кръвта вода не става!
Затова малката тийнейджърка няма как да е по-малко гюбре от майка си - простакесата, омъжила се за шофьор на 306, чието единствено забавление е да гледа как Канибала се вози по цял ден в рейса му.
От 16-21, това е отвратителна възраст за момиче. Мислят се за некви принцеси, дето всичко от живота им е ясно, след като са седнали на 3 меки пубертетски пишки и са се надрусали на първия новогодишен купон без родителско тяло. Малки мърли, но все пак подлежат на обработване, за разлика от препатилите мъжемразки на 30, дето на всичкото отгоре хобито им е психология, въпреки че самите те са за психиатрия! Целта при пубертетките, е да се унижтожи някоя тяхна приятелка психически и някой техен пъпчив приятел физически, за да се спечели уважението им! Тогава саподатливи на обработка.
Иначе са пълна отврат!
Малко неща са по-дразнещи от малка уличница, дето си мисли че знае всичко и само дрънка. Това лесно може да те изкара извън нерви. Изобщо кой иска да слуша брътвежите на някаква хормонална тийнейджърска кочина? Вместо да ходи да разговаря с родителите си, тя ги отебава, щото си мисли, че знае всичко и досажда на хората. То не са писъци, крясъци.... циврещата аморфна михлюза.
Реши как ще постъпиш - на 17 още не си наясно какво точно искаш! Сега оня мухльо ти изглежда перфектен, след време като прогледнеш, ще видиш, че не е това, което е изглеждало и ще се превърнеш в една цивреща аморфна михлюза! А ти не искаш това, нали?
Реши как ще постъпиш - на 17 още не си наясно какво точно искаш! Сега оня мухльо ти изглежда перфектен, след време като прогледнеш, ще видиш, че не е това, което е изглеждало и ще се превърнеш в една цивреща аморфна михлюза! А ти не искаш това, нали?
Тук съм напълно съгласна. Плюс тва за майка ти, ако ще не на 17, ми на 117 винаги ще си малка, или както казаха по горе ше те поти да се пазиш /в което няма нищо лошо де/
Ако мислиш че е редно :oops: