Влез

View Full Version : Тема за... ;]

CfEtii
05-06-2008, 08:27
Такаам..преди имаше такава тема,но сега е много назад по страниците,така и не успях да я открия.Предлагам тук всеки да напише споменчета или просто пожелания,които използва.Например за лека нощ,добро утро (за гаджето).Също и някакви по-закачливи смс-и нещо от рода ''желая да го прокарам през устата си,да го лижа..тва е тайната на доброто кафе'' 8-) нещо такова беше

Айде вие сте :P

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-06-2008, 08:37
Защо сама не измислиш, до толкова ли не го познаваш какво би му се сторило интересно? Аз смятам, че клишетата са глупави, само веднъж съм ползвала такова и след това ми стана много кофти. Предпочитам сама да измислям и да съм сигурна, че не съм излъгала любимите си хора, когато си мислят, че специално за тях съм си направила труда да им напиша нещо сладичко. :)
Ако все пак си решила да ползваш нещо такова, в нета е пълно, а едва ли някой ще ползва нещо по-различно от копи-пейст. Не разбирам защо никой не се научи, че чичко Гугъл знае всичко. :?

sexa_na_kompleksa
05-06-2008, 08:44
Виж тук:

http://www.teenproblem.net/svalki/

van4encetyYyY
05-06-2008, 09:24
Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!! :razz: :-P ....Това е от мене