View Full Version : Със и без презерватив ?
EddieLomax
05-06-2008, 14:34
Здравейте :) Въпроса ми е към всички. Има ли разлика дали го правите със или без презерватив. За защитата ясно ... имам предвид в усещането :-D айде чакам отговорчета
П.С. аз все още не съм го правил нито със нито без :oops: и не бързам :) :grin:
ПП.С съжалявам ако има друга такава тема или подобна ама търсих и не можах да намеря за това написах :)
Определено има разлика, за някои голяма, за някои малка..... Но попринцип, когато двама души внимават и се пазят максимално - не ги интересува разликата в секса със или биз презерватив. :)
Empowered
05-06-2008, 14:38
Az sam probval bez i moga da kaja 4e use6taneto e straxotno naistina po xubavo e :-D no sled tova sajelqvax za6toto na momi4eto i zakasnq....pritesnixme se dosta... sled edin test vsi4ko be6e nared :grin: pravi si izvodi :D
EddieLomax
05-06-2008, 14:40
Az sam probval bez i moga da kaja 4e use6taneto e straxotno naistina po xubavo e :-D no sled tova sajelqvax za6toto na momi4eto i zakasnq....pritesnixme se dosta... sled edin test vsi4ko be6e nared :grin: pravi si izvodi :D
ясно... доста ядове сте си имали :( :booooomb:
sexy_sladuranka___
05-06-2008, 14:42
Ами аз съм на противозачатъчни и не използвам презерватив , но определено намалява усещането :)
Brutality
05-06-2008, 14:43
разстоянието е цял километър, мразя кондоми. Но тези които не са се научили да се пазят без кондом, нека го ползват щото иначе само ще се притесняват. :D
MakeMeLaugh
05-06-2008, 15:15
от тук до небето :)
разстоянието е цял километър, мразя кондоми. Но тези които не са се научили да се пазят без кондом, нека го ползват щото иначе само ще се притесняват. :D
+1 и аз ги мразя :) безе многооо по- готино :)
аз не съм правила,но приятеля ми е правил (с предишни гаджета) и казва,че е по-яко и по-проятно усещането,но от друга страна е по-притеснително :)
Ами аз съм на противозачатъчни и не използвам презерватив , но определено намалява усещането :)
+1 :)
beb4eto0o
05-06-2008, 15:31
estestveno ,4e bez e po hybavo mnogo po hybavo ,no se pravi samo s sigoren partur,no s prezervativ e po sigorno, ako mom4eto neznae kak da pazi priqtelkata si ot zabremenqvane ,a i ako sas sly4aen 4ovek da pravi6 sex predpazva ot bolesti :-)
estestveno ,4e bez e po hybavo mnogo po hybavo ,no se pravi samo s sigoren partur,no s prezervativ e po sigorno, ako mom4eto neznae kak da pazi priqtelkata si ot zabremenqvane ,a i ako sas sly4aen 4ovek da pravi6 sex predpazva ot bolesti :-)
Абе пазиш не пазиш - shit happens. След няколко бдения за чакане на приятелката да й дойде, си предпочитам презерватива. Пък и за мен няма чак толкова голяма разлика в усещането. По-скоро цялата работа с това да го има презерватива и слагането е по-досадна. Иначе после и двамата сме по-спокойни и секса е по-добър. Естествено перфектният вариант е хапчета + сигурен партньор. Тогава мисля че сексът ще е най-истински и удовлетворяващ
Ne sam probval bez :? nooo nesmqtam i skoro da probvam smisal ako nqmam nqkakva seriozna partniorka
Glezanka
06-20-2008, 20:50
Има разлика в усещането ... необяснимо е,трябва да го почувстваш,но определено е по-приятно без презерватив.
sparco_sl
06-20-2008, 21:00
според мен БЕЗ е по яко но си има своите рискове ...
затова че като почнеш да правиш секс прави си го със презерватив и да ти е мирна главата :)
glavolomno
06-20-2008, 21:19
Определено има разлика и тя е осезаема (поне при мен, а предполагам и при други момичета) ! Удоволствието със презерватив не се губи, но се "затъпява" така да го кажа!
Но пък пред притеснението от закъсняващ цикъл и евентуално нежелана бременност избирам "затъпеното" удоволствие :)
Първия път-без.
Всички след това- със :=)
Дъъъ...
Има разлика, естествено.. Без презерватив е много по-яко. Гумата съква...
cool_girl_9103
06-21-2008, 07:14
az go predpo4itam bez prezservativ ama za po sigurno e sus ...no use6taneto e drugo :razz: :D
alexander_
06-21-2008, 07:25
Без е по приятно, но е по опасно.Веднъж и аз бях доста притеснен,мислех че е станал гаф.Можете да правите следното:примерно правите секс няколко минути без и като усетите че ви става хубаво, го слагате и продължавате. :-P
Дъъъ...
Има разлика, естествено.. Без презерватив е много по-яко. Гумата съква...
Мдаам..чак ми се плаче, като ми кажат без перзерватив неща...
DevilWish
06-24-2008, 07:09
Ooo gadno e s prezervativ ... :S
Според мен, не е мн различно за момичето, а за момчето е много по яко. Обаче не си струва притесненията после...
Тия притеснения могат да се избегнат с подходящите противозачатъчни.
didi_baby
06-24-2008, 13:38
ми сега си имам сериозен приятел затва редовно го правя без презерватив и ми е мн по яко.С презерватив няма чак такова удоволствие но така както го правя аз си умираме от кеф и двамата
Здравейте :) Въпроса ми е към всички. Има ли разлика дали го правите със или без презерватив. За защитата ясно ... имам предвид в усещането :-D айде чакам отговорчета
П.С. аз все още не съм го правил нито със нито без :oops: и не бързам :) :grin:
ПП.С съжалявам ако има друга такава тема или подобна ама търсих и не можах да намеря за това написах :)
ima razlika estestveno, 4e bez e po qko ,no samo s sigoren 4ovek prezervativite ponqkoga namalqvat yse6taniqta.
rozova_lady
06-24-2008, 16:12
чуството с презерватив е
като целувка през стъкло.
B.O.OM..
06-24-2008, 19:27
Ами има мн я разлика.Мн по-яко е без ма е мн и по-опасно не само за забременяването,а и за болестите,които са мн по-лошото.Пък и после ако стане нещо тря да се наливаш с хапчета we луда раота иначе е мн по-яко,но от др страна има вече такива ултра тънки презервативи,с които се усеща по почти същия начин!Иначе опиташ ли веднъж без и да ти кажа че е като наркотик.... :grin: :oops: 8-)
Marina__
06-24-2008, 19:34
Аз не намирам особена разлика със и без. Приятелят ми естествено харесва секса без предпазни средства, но твърде рядко му се отваря парашута в тази насока :-D . Предпочитам да се пазя.
cS_LaMeRkA
06-24-2008, 19:39
OMFG :shock: Виж сега... аз също не съм го прайла... но от толкова постове ТУК... (който съм прочела за тази тема или подобна) а и приятели/приятелки (който са практикували секс) ... който съм питала казват едно: "Че с капут удоволствието се намалява, а без съответно е по яко... но и по-опасно, за болести за нежелани дечурлига... и т.н." Мисли му... :smt029
има!! и по хубаво е без (предполагам) но пък момичето може да забременее може да хванеш някаква болест така че по добре със щот без нз какъв е патрниора ти!
PlAmSsSsS
06-25-2008, 11:01
opredeleno BEZ!!! dosega sum go pravila samo 1 put sus no be6e ujasno, ne use6ta6 hubavo relefa na 6maizera i ti e nqkvo izkustvenno, no bez e vurha :grin: :grin: :grin: spq samo s edin i za tova nqmam namerenie da probvam 2ri put sus guma.... :-D :-D :-D
Ами не мога да кажа дали с презерватив е по-хубавото,защото до сега не съм пробвал с предпазни средства. :-P :oops:
SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 16:43
Само веднъж го направихме без презерватив преди доста време .. И така се развиха нещата, че накрая се наложи да пия шибания Ескапел ..
Hrdcore`Lady
06-25-2008, 17:51
Защо направо не изпробвате кой е най-сигурният начин за правене на бебета? Така ще решите проблема на много бездетни двойки, а и ще увеличите населението на държавата с няколко милиона.
Без презерватив усещанего е по готино и за 2-та :grin:
чуството с презерватив е
като целувка през стъкло.
+1 :D
Night_lover
06-25-2008, 23:55
Приятелката ми пие противозачатъчни и вече 4 месеца го правим без! Така е супер яко! 8)
Има и други предпазни мерки от забременяване и от венерически болести, освен презервативите!!!