.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Със и без презерватив ?

Здравейте Въпроса ми е към всички. Има ли разлика дали го правите със или без презерватив. За защитата ясно ... имам предвид в усещането айде чакам отговорчета

П.С. аз все още не съм го правил нито със нито без и не бързам

ПП.С съжалявам ако има друга такава тема или подобна ама търсих и не можах да намеря за това написах
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Супер фен
    Определено има разлика, за някои голяма, за някои малка..... Но попринцип, когато двама души внимават и се пазят максимално - не ги интересува разликата в секса със или биз презерватив.

Az sam probval bez i moga da kaja 4e use6taneto e straxotno naistina po xubavo e no sled tova sajelqvax za6toto na momi4eto i zakasnq....pritesnixme se dosta... sled edin test vsi4ko be6e nared pravi si izvodi

Цитирай Първоначално написано от \Enigmatic/
    Az sam probval bez i moga da kaja 4e use6taneto e straxotno naistina po xubavo e no sled tova sajelqvax za6toto na momi4eto i zakasnq....pritesnixme se dosta... sled edin test vsi4ko be6e nared pravi si izvodi
    ясно... доста ядове сте си имали
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Ами аз съм на противозачатъчни и не използвам презерватив , но определено намалява усещането

разстоянието е цял километър, мразя кондоми. Но тези които не са се научили да се пазят без кондом, нека го ползват щото иначе само ще се притесняват.
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

от тук до небето
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Brutality
    разстоянието е цял километър, мразя кондоми. Но тези които не са се научили да се пазят без кондом, нека го ползват щото иначе само ще се притесняват.
    +1 и аз ги мразя безе многооо по- готино
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз не съм правила,но приятеля ми е правил (с предишни гаджета) и казва,че е по-яко и по-проятно усещането,но от друга страна е по-притеснително
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Ами аз съм на противозачатъчни и не използвам презерватив , но определено намалява усещането

+1

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

estestveno ,4e bez e po hybavo mnogo po hybavo ,no se pravi samo s sigoren partur,no s prezervativ e po sigorno, ako mom4eto neznae kak da pazi priqtelkata si ot zabremenqvane ,a i ako sas sly4aen 4ovek da pravi6 sex predpazva ot bolesti

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    estestveno ,4e bez e po hybavo mnogo po hybavo ,no se pravi samo s sigoren partur,no s prezervativ e po sigorno, ako mom4eto neznae kak da pazi priqtelkata si ot zabremenqvane ,a i ako sas sly4aen 4ovek da pravi6 sex predpazva ot bolesti
    Абе пазиш не пазиш - shit happens. След няколко бдения за чакане на приятелката да й дойде, си предпочитам презерватива. Пък и за мен няма чак толкова голяма разлика в усещането. По-скоро цялата работа с това да го има презерватива и слагането е по-досадна. Иначе после и двамата сме по-спокойни и секса е по-добър. Естествено перфектният вариант е хапчета + сигурен партньор. Тогава мисля че сексът ще е най-истински и удовлетворяващ

Ne sam probval bez nooo nesmqtam i skoro da probvam smisal ako nqmam nqkakva seriozna partniorka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Има разлика в усещането ... необяснимо е,трябва да го почувстваш,но определено е по-приятно без презерватив.

според мен БЕЗ е по яко но си има своите рискове ...
    затова че като почнеш да правиш секс прави си го със презерватив и да ти е мирна главата

Град
    Русе
    Определено има разлика и тя е осезаема (поне при мен, а предполагам и при други момичета) ! Удоволствието със презерватив не се губи, но се "затъпява" така да го кажа!
    Но пък пред притеснението от закъсняващ цикъл и евентуално нежелана бременност избирам "затъпеното" удоволствие
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Първия път-без.
    Всички след това- със :=)
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Град
    SF
    Дъъъ...
    Има разлика, естествено.. Без презерватив е много по-яко. Гумата съква...

Робинята на Quench

az go predpo4itam bez prezservativ ama za po sigurno e sus ...no use6taneto e drugo

Без е по приятно, но е по опасно.Веднъж и аз бях доста притеснен,мислех че е станал гаф.Можете да правите следното:примерно правите секс няколко минути без и като усетите че ви става хубаво, го слагате и продължавате.

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Дъъъ...
    Има разлика, естествено.. Без презерватив е много по-яко. Гумата съква...
    Мдаам..чак ми се плаче, като ми кажат без перзерватив неща...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ooo gadno e s prezervativ ... :S

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Според мен, не е мн различно за момичето, а за момчето е много по яко. Обаче не си струва притесненията после...

Тия притеснения могат да се избегнат с подходящите противозачатъчни.

Град
    "градът на мечтите"
    ми сега си имам сериозен приятел затва редовно го правя без презерватив и ми е мн по яко.С презерватив няма чак такова удоволствие но така както го правя аз си умираме от кеф и двамата
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си