View Full Version : Растеж на косата
LuCkY_YoU
05-06-2008, 15:44
hmm 4udeh se dali ima opredelena duljina do koqto kosata raste i sled tova spira rasteja si?zashtoto az sum pochti na 18,grija se dobre za kosata si,no vse mi se struva 4e ne stava po-dulga ot edna opredelena duljina..ili si vuobrazqvam?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Сигурно си въобразяваш ... преди и аз си мислех, че не става по-дълга от една определена дължина, но сега си ми е по-дълга от преди :wink:
Сигурно си въобразяваш ... преди и аз си мислех, че не става по-дълга от една определена дължина, но сега си ми е по-дълга от преди :wink:+1
mizantrope
05-06-2008, 16:22
Kolkoto po-dalag stava kosamat, tolkova po-baven stava tempat na razteja mu. Pri vseki chovek obache e individualno, v smisal, tempat na raztej kato cqlo.
ioancheto
05-06-2008, 16:42
Ne,kosata ti ne e dostihnala opredelena daljina a ti si dostignala opredelena vazrast,v koqto kosata raste po-bavno ... zatova se polu4ava taka
TheNewReligion
05-06-2008, 16:52
Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте . :)
Някои коси достигат до определена дължина и после престават да растат.Това най-често се дължи на липса на витамини.Има и други причини но не знам какви са...
Ти какви точно грижи полагаш за косата си?
LoLi_PoP
05-06-2008, 18:52
Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте . :) =;
sushto da dobavq,che kogato se postrije zapochva da raste dosta burzichko..no posle pak kakto predi.. :)
TheNewReligion
05-06-2008, 19:02
Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте . :) =;
sushto da dobavq,che kogato se postrije zapochva da raste dosta burzichko..no posle pak kakto predi.. :)
Така е ! За да си пуснеш дълга коса са н ужни доста нерви и грижи ! Аз лично нерви нямам , за това съм с коса до там , където се закопчава сутиена ! :-D
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 12:31
Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте . :)
Това не е вярно! Ако се грижиш за косата и подстригваш цъфналите краища на всеки 30 дена няма никаква разлика. Друг е въпросът ,че повечето от нас са свикнали да го правят веднъж на 2 или 3 месеца, което за мен е немърлива работа. А пък ако се мажеш и с хининова вода още повече се разрушава горецитираната теория.
TheNewReligion
05-07-2008, 20:33
Това не е вярно! Ако се грижиш за косата и подстригваш цъфналите краища на всеки 30 дена няма никаква разлика. Друг е въпросът ,че повечето от нас са свикнали да го правят веднъж на 2 или 3 месеца, което за мен е немърлива работа. А пък ако се мажеш и с хининова вода още повече се разрушава горецитираната теория.
Еми аз тва се опитах да кажа , ама не се изразих както трябва . Исках да кажа ,че косата расте и в един момент започва да цъфти. Тя не я постригва и косата си расте бавно , или просто не расте ! :)
foreverr
05-08-2008, 03:49
И аз си въобразявам, че не расте, но расте-моята коса е нито дълга нито къса, но проблема ми е, че мн бавно расте :( И никога не съм имала дълга коса защото преди мама ме караше да се подстригвам леко късо и сега кат почнах да я пускам и тя расте суупер флегматично :x Слагам и маски и работи ама последно време спрях с маските, че нм ми омазняват косата, а тя така или иначе си е мазна :x
foreverr
05-08-2008, 03:52
Еми аз тва се опитах да кажа , ама не се изразих както трябва . Исках да кажа ,че косата расте и в един момент започва да цъфти. Тя не я постригва и косата си расте бавно , или просто не расте ! :)А в връзка с подстригването- аз или на всеки месец или на 2 месеца я подстригвам/щото не винаги за 1 месец има нацъвтяло/ и пак расте мн бавно.А преди време сигурно цяла година си е подстригвах на всеки месец и пак бавно си расте-мразя яяяя :-x