PDA

View Full Version : Дайте компетентен сьвет като на приятел.



van4a
05-06-2008, 18:29
НЯКОЙ ако има нерви да го прочете това нека ми помогне моля Embarassed Начи трябва ми някой оригинален сьвет. Има една полякиня от класа ми, която я видях още пьрвия ден и много ми хареса. Обаче аз сьм един тьпак дрьпнат такьв правя се на ударен и че нея виждам. Гледам я че си говори с едно боксиорче дето е по голям от мене ама неса гаджета и тоя само я закача нещо деба глигана. Аз сьм лека категория ама тва няма значение Smile
И ЗНАЧИ!!! Си говоря с един дето я познава много добре, И му викам човече тая много ме кефи ше полудея на края искам гадже да си хвана, и тоя ми вика.
-Абе тая само говори за тебе като сме на работа че си готин тва онова, и аз направо ми падна шапката, викам абе несе ебавай копеле верно ли бе!!!!!??? Той ми вика заклевам се бе тьпак!
И аз направо се побьрках отидох си сьщата вечер у нас и си викам баси якото излезе ми кьсмета са ше си я забия тая поне сьм сигурен че ме харесва. Shocked
И отивам аз следващия пьт на училище. И е тука ми идва да си тура патлака на главата и до там. Нещо ми става бе кат некав ултра дебил се права на ударен че нея виждам някак си ме е срам ли незнам кво да права да се еба у тьпака. Кажете ми кво ми става кво да и кажа??? Оня ден почнах да чета един вестник и тя ми вика дай да го чета и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!! Незнам се едно някой друг ме оправлява. След това си викам абе аз тьп ли сьм вместо да се направа на мил и да и кажа да заповядай аз права некви глупости. Още несьм водил с нея никакьв разговор дори несме се запознали. А е в моя клас. Кажете ми как да почна кво да и кажа???? Моля ви се!
Ще ви призная че още сьм девствен, ама не това ми е проблема, има няколко момичета дето са по грознички ама с тях не се притеснявам вьобще да говора и мога да си ги хвана за гаджета, ама не искам пьрвото ми момиче да е някво грозно с пьпки. Сто пьти са ме карали да хода на курва някой от приятелите ми ама неискам така. Искам с гаджето ми да се чукам за прьв пьт!

mimoza16
05-06-2008, 18:35
ima6 golqm problem s ob6tuvaneto!!!!!!!razbiram 4 q haresva6...ami togava se draz milo a ne tolkova grubo i IDIOTSKI! ako prodalji6 da se darji6 taka nqma da q spe4eli6 NIKOGA!tq 6 te zabravi samo sled nqkolko dni ako ne zapo4ne6 da se darji6 normalno- zapo4ni s DOBRO YTRO i KAK SI sled tova razgovora sam 6 tragne.....ako ne6to zapecne pitai q za rodinata i, kva muzika haresva i taka..... yspeh ;)

AXE
05-06-2008, 18:59
пич щи дам един съвет сега ама го прави как ти казвам : )

1во: Кат идеш на даскало не се прави на шут не се излагай с глупости кажи и нещо, например- Мн си красива(ама го вмъкваш небрежно малко на закачка ама да не си помисли че се ебаваш тряа мн да внимаваш..

2ро: кат и говориш винаги я гледай в очите (кажи и че има хубави очи)
3то: след няколко дни(2-3) и предложи щом те харесва няма да имаш проблем, не се притеснявай и веднъж като тръгнете не я ласкай прекалено мого, колкото и да те кефи
За да има интерес към теб.

Chacho
05-06-2008, 19:36
Ето и един съвет от мен.Правиш го това някое от междучасията, в които тя не прави нещо с някого.

Отиваш и казваш:

Здравей,имаш много хубава коса (или нещо много хубаво от облеклото ,но не много си хубава,недей директно нея), няма как да изпусна да се запозная с теб. (подаваш ръка и се представяш).Ква музика слушаш (ако слуша нещо на плейър още по добре).Тя ще ти каже нещо.А така ли - аз такава и обичам да я слушам докато си пия кафето с 4 захарчета ^^ .Знам, че вече изгаряш от желание да дойдеш с мен, за да си взема кафе.Ако е готин човек - ще приеме.Може да се наложи да вметнеш едно (хайде де, нуждая се от компания).Ако ти откаже - нулево ниво на интерес към теб.Ако все пак отидете побъбрете си за каквото и да е, надали не можеш за даскало да разговаряш.Подмятай някви абсурдни работи, че те харесва и че те иска.Казва ти нещо за себе си, ти й отвърни с "ооо значи вече се нуждаеш да споделяш работи за мен.Искаш ме ^^" . Все пак нека тя говори.Говорете си докато се върнете в класната стая, искай й номера и 100% като й звъннеш за среща ще иска да излезе с теб.

Успех!

van4a
05-06-2008, 19:44
Eии тва са готини отговори ще ги обмисля добре. :) Проблеми с общуването с яки момичета може би щото ми зимат акьла но с други хора се разбирам много добре.

Chacho
05-06-2008, 19:50
Всички се притесняват когато са с яки момичета.В същност ако не се притесняваш и тя забележи, че си спокоен направо ще си различен.А ти гарантирам че супер много ще я привлича това различно и нормално отношение към нея.За мен пътят към една хубава мацка е да й покажеш, че я възприемаш като всяко друго момиче за външния й вид, но си видял нещо специално вътре в нея.

ПП:Джесика Алба се поддава на това,потърси интервюто на Нийл Щраус, в което и Джесика Алба е там ;)

Housemaniata
05-06-2008, 21:46
eee imalo i svqstni hora v toq sait.. evala ! :-)

nameless_girl
05-06-2008, 22:00
А ти гарантирам че супер много ще я привлича това различно и нормално отношение към нея.За мен пътят към една хубава мацка е да й покажеш, че я възприемаш като всяко друго момиче за външния й вид, но си видял нещо специално вътре в нея.


бих казала, че това помага при мен :) като видя някой хубавец, който от една страна се държи с мен както с всяко друго момиче, но от друга може да се промени нещо (ако не се е променило вече де) и аз си го поставям за цел :) в смисал под бездразлично разбирай най-обикновени разговори, без "колко си хубава", защото веднага губя интерес :oops:

RyAn
06-16-2008, 13:30
ne se dryj kato kreten :)

comics
06-16-2008, 13:37
Това, че си девствен ти е проблемът. Намери някоя курва да те оправи, след туй ня имаш проблеми ;)

Puky
06-16-2008, 15:07
А ти на колко години си ? :? .. Като каза , че оня е по-голям от тебе , а тя се заглежда по него си мисля ,че си някакъв на 13 . :o

hottie
06-16-2008, 16:12
ами явно си доста хлътнал по нея :) просто събери сили - веднъж проговориш ли й , нататък ще е по-лесно. Просто се замисли, че ако не го направиш на нея ще й писне да те чака и ще си намери друг. и действай по-бързо, че скоро идва ваканцията :) Почни ПОНЕ от едно здрасти

lwsu
06-16-2008, 19:09
аз ако бях, щях да организирам купонче (или поне излизане някакво) с компания, в която и тя да присъства - това ще те отпусне да я заговориш, след като обстоятелствата са ви събрали "случайно" заедно ;)

ПС и ако го направиш това случайно, хубаво е да вземеш и два билета за концерт 8-) това ще ти подсигури следващото ви излизане :D

Kassu
06-16-2008, 19:14
и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!!

АХАХАХах момче, какъв смех съм му дървил тука не е истина.. АХАХА..
Много добра история, иначе нямам с какво да ти помогна.. я съм по-зле и от теб :Д
Успех! Все пак :)

Ophelia
06-16-2008, 20:24
Това, че си девствен ти е проблемът. Намери някоя курва да те оправи, след туй ня имаш проблеми ;)
мъже!!!!

Yallama
06-16-2008, 20:27
Това, че си девствен ти е проблемът. Намери някоя курва да те оправи, след туй ня имаш проблеми ;)
мъже!!!! мъже, ама ше помогне :-D

pinkdiamonds
06-16-2008, 20:55
Аз пък мисля,че тя ти се кефи точно защото се държиш различно (това с встника ме уби :D ) Аз лично никога не съм си падала по милите и добричките момченца :oops: Та съвета ми е да си измислиш някакъв интересен начин в твой стил да я поканиш на кафе,и се отпусни малко ,това е просто момиче 8-) не е връх Еверест