.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    viena

Дайте компетентен сьвет като на приятел.

НЯКОЙ ако има нерви да го прочете това нека ми помогне моля Embarassed Начи трябва ми някой оригинален сьвет. Има една полякиня от класа ми, която я видях още пьрвия ден и много ми хареса. Обаче аз сьм един тьпак дрьпнат такьв правя се на ударен и че нея виждам. Гледам я че си говори с едно боксиорче дето е по голям от мене ама неса гаджета и тоя само я закача нещо деба глигана. Аз сьм лека категория ама тва няма значение Smile
    И ЗНАЧИ!!! Си говоря с един дето я познава много добре, И му викам човече тая много ме кефи ше полудея на края искам гадже да си хвана, и тоя ми вика.
    -Абе тая само говори за тебе като сме на работа че си готин тва онова, и аз направо ми падна шапката, викам абе несе ебавай копеле верно ли бе!!!!!??? Той ми вика заклевам се бе тьпак!
    И аз направо се побьрках отидох си сьщата вечер у нас и си викам баси якото излезе ми кьсмета са ше си я забия тая поне сьм сигурен че ме харесва. Shocked
    И отивам аз следващия пьт на училище. И е тука ми идва да си тура патлака на главата и до там. Нещо ми става бе кат некав ултра дебил се права на ударен че нея виждам някак си ме е срам ли незнам кво да права да се еба у тьпака. Кажете ми кво ми става кво да и кажа??? Оня ден почнах да чета един вестник и тя ми вика дай да го чета и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!! Незнам се едно някой друг ме оправлява. След това си викам абе аз тьп ли сьм вместо да се направа на мил и да и кажа да заповядай аз права некви глупости. Още несьм водил с нея никакьв разговор дори несме се запознали. А е в моя клас. Кажете ми как да почна кво да и кажа???? Моля ви се!
    Ще ви призная че още сьм девствен, ама не това ми е проблема, има няколко момичета дето са по грознички ама с тях не се притеснявам вьобще да говора и мога да си ги хвана за гаджета, ама не искам пьрвото ми момиче да е някво грозно с пьпки. Сто пьти са ме карали да хода на курва някой от приятелите ми ама неискам така. Искам с гаджето ми да се чукам за прьв пьт!

ima6 golqm problem s ob6tuvaneto!!!!!!!razbiram 4 q haresva6...ami togava se draz milo a ne tolkova grubo i IDIOTSKI! ako prodalji6 da se darji6 taka nqma da q spe4eli6 NIKOGA!tq 6 te zabravi samo sled nqkolko dni ako ne zapo4ne6 da se darji6 normalno- zapo4ni s DOBRO YTRO i KAK SI sled tova razgovora sam 6 tragne.....ako ne6to zapecne pitai q za rodinata i, kva muzika haresva i taka..... yspeh

пич щи дам един съвет сега ама го прави как ти казвам : )

1во: Кат идеш на даскало не се прави на шут не се излагай с глупости кажи и нещо, например- Мн си красива(ама го вмъкваш небрежно малко на закачка ама да не си помисли че се ебаваш тряа мн да внимаваш..

2ро: кат и говориш винаги я гледай в очите (кажи и че има хубави очи)
    3то: след няколко дни(2-3) и предложи щом те харесва няма да имаш проблем, не се притеснявай и веднъж като тръгнете не я ласкай прекалено мого, колкото и да те кефи
    За да има интерес към теб.
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

Мега фен Аватара на Chacho
    Ето и един съвет от мен.Правиш го това някое от междучасията, в които тя не прави нещо с някого.

Отиваш и казваш:

Здравей,имаш много хубава коса (или нещо много хубаво от облеклото ,но не много си хубава,недей директно нея), няма как да изпусна да се запозная с теб. (подаваш ръка и се представяш).Ква музика слушаш (ако слуша нещо на плейър още по добре).Тя ще ти каже нещо.А така ли - аз такава и обичам да я слушам докато си пия кафето с 4 захарчета ^^ .Знам, че вече изгаряш от желание да дойдеш с мен, за да си взема кафе.Ако е готин човек - ще приеме.Може да се наложи да вметнеш едно (хайде де, нуждая се от компания).Ако ти откаже - нулево ниво на интерес към теб.Ако все пак отидете побъбрете си за каквото и да е, надали не можеш за даскало да разговаряш.Подмятай някви абсурдни работи, че те харесва и че те иска.Казва ти нещо за себе си, ти й отвърни с "ооо значи вече се нуждаеш да споделяш работи за мен.Искаш ме ^^" . Все пак нека тя говори.Говорете си докато се върнете в класната стая, искай й номера и 100% като й звъннеш за среща ще иска да излезе с теб.

Успех!

Град
    viena
    Eии тва са готини отговори ще ги обмисля добре. Проблеми с общуването с яки момичета може би щото ми зимат акьла но с други хора се разбирам много добре.

Мега фен Аватара на Chacho
    Всички се притесняват когато са с яки момичета.В същност ако не се притесняваш и тя забележи, че си спокоен направо ще си различен.А ти гарантирам че супер много ще я привлича това различно и нормално отношение към нея.За мен пътят към една хубава мацка е да й покажеш, че я възприемаш като всяко друго момиче за външния й вид, но си видял нещо специално вътре в нея.

ПП:Джесика Алба се поддава на това,потърси интервюто на Нийл Щраус, в което и Джесика Алба е там

eee imalo i svqstni hora v toq sait.. evala !

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    А ти гарантирам че супер много ще я привлича това различно и нормално отношение към нея.За мен пътят към една хубава мацка е да й покажеш, че я възприемаш като всяко друго момиче за външния й вид, но си видял нещо специално вътре в нея.
    бих казала, че това помага при мен като видя някой хубавец, който от една страна се държи с мен както с всяко друго момиче, но от друга може да се промени нещо (ако не се е променило вече де) и аз си го поставям за цел в смисал под бездразлично разбирай най-обикновени разговори, без "колко си хубава", защото веднага губя интерес

ne se dryj kato kreten

Супер фен
    Град
    Панацея
    Това, че си девствен ти е проблемът. Намери някоя курва да те оправи, след туй ня имаш проблеми
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    А ти на колко години си ? .. Като каза , че оня е по-голям от тебе , а тя се заглежда по него си мисля ,че си някакъв на 13 .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

hottie
    Guest
    ами явно си доста хлътнал по нея просто събери сили - веднъж проговориш ли й , нататък ще е по-лесно. Просто се замисли, че ако не го направиш на нея ще й писне да те чака и ще си намери друг. и действай по-бързо, че скоро идва ваканцията Почни ПОНЕ от едно здрасти

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

аз ако бях, щях да организирам купонче (или поне излизане някакво) с компания, в която и тя да присъства - това ще те отпусне да я заговориш, след като обстоятелствата са ви събрали "случайно" заедно

ПС и ако го направиш това случайно, хубаво е да вземеш и два билета за концерт това ще ти подсигури следващото ви излизане
    Do you speak Salsa? .......

Re: Дайте компетентен сьвет като на приятел.

Цитирай Първоначално написано от van4a
    и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!!
    АХАХАХах момче, какъв смех съм му дървил тука не е истина.. АХАХА..
    Много добра история, иначе нямам с какво да ти помогна.. я съм по-зле и от теб :Д
    Успех! Все пак

Цитирай Първоначално написано от comics
    Това, че си девствен ти е проблемът. Намери някоя курва да те оправи, след туй ня имаш проблеми
    мъже!!!!

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Цитирай Първоначално написано от comics
    мъже!!!!
    мъже, ама ше помогне

Град
    СОФИЯ
    Аз пък мисля,че тя ти се кефи точно защото се държиш различно (това с встника ме уби ) Аз лично никога не съм си падала по милите и добричките момченца Та съвета ми е да си измислиш някакъв интересен начин в твой стил да я поканиш на кафе,и се отпусни малко ,това е просто момиче не е връх Еверест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си