PDA

View Full Version : един интересен въпрос към момичетата

AXE
05-06-2008, 18:46
гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?

FatPanda
05-06-2008, 18:49
НЕ

FanTa_rS
05-06-2008, 18:50
Интересна тема пич :) я да видим...

ofyes
05-06-2008, 18:52
Че кво лошо има да се тъпчеш с пасти :D За мен няма значение колко пари са му дрехите, въпреки че от 2 лв едва ли тая мърша ша намери тениски.. :o

FatPanda
05-06-2008, 18:55
има тениски за 2 лв,но какво значение има с какво е облечен?

princesa_viki
05-06-2008, 18:58
НЕ
Не бихх излязла с някой,който се облича все едно клошар.Не ми пука колко пари му струва тениската.Предпочитам така,отколкото някой да ми се фука колко пари дал за дрехите си

beb4eto0o
05-06-2008, 19:00
гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?
mi pi4 ima i takava momi4eta ,no li4no za men tova nqma zna4enie s kakvo e oble4en i kolko leka ima v djoba si. Ima mnogo po vajni ne6ta ot tova kato naprimer da znae6 ,4e tozi 4ovek te obi4a i bi napravil vsi4ko za da si 6astliv. :-)

Jumper
05-06-2008, 19:01
Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..

splendour
05-06-2008, 19:02
awe nq zn kolko pari my e teniskata vajnoto e da my sedi i ne e vajno de 6e otidete vajnoto e da si prekarate dobre i se pak ima mn po vajni ne6ta

Jumper
05-06-2008, 19:03
НЕ
Не бихх излязла с някой,който се облича все едно клошар.Не ми пука колко пари му струва тениската.Предпочитам така,отколкото някой да ми се фука колко пари дал за дрехите си

Emi mnogo zavisi ot horata.. az primerno kato si kypq ..neshto nowo .. sednem na kefe.. s priqtelkata mi i priqteli i tq.. kat zeme toq e lud.. da ide.. da dade.. 500 leva..za tiq drehi blq blq ..ne moje da se oble4e pak hubavo za 100 leva... Ta kazwam 4e tq se fuka s tova.. az s kakwi drehi hodq... no nali razbira se....zavisi ot momi4eto....

princesa_viki
05-06-2008, 19:04
Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук

Jumper
05-06-2008, 19:09
Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук

Izvinqwai ne se izrazih mnogo to4no iskah da kaja 4e primerno ti si na diskoteka .. s 2 priqtelki super si se natrqskala.. mqtash se na 1-viq sreshnat i otivash v tqh bez da pomnish nishto ....na sutrinta kato se sabudish... i da razberesh.. kakaw e toi vsusnost..Taka e.. mnogo qsno seki gleda.. 1-vo 4oveka da izglejda.. hubavo pone po negoviq vkys... :)

valentinka_1990
05-06-2008, 19:09
може да е от 2 лева,но да е хубава. И какво като си купи тениска от 50 лева и да си залепи касовата бележка на гърба за да я виждат ли? За мен тези неща изобщо нямат значени,просто има момичета с търсещи по-различни ценности(в буквалния смисъл).тея неща са изключително маловажни.Аз предпочитам една малка и спокойна сладкарничка и около мен да подскачат дечица,отколкото голяма кръчма,в която приятелят ми ще извика компанията ще се напият и ще се сбият.

AXE
05-06-2008, 19:10
неговорим за мърлявост и за хигиената а за финансовите възможности в темата! тва че си облчен по евтино от някой друг незначи че си мърляв и с това "тениска за 2 лв" не го приемайте чак толкова буквално. има се впредвид че не просто човеек да не е облечен "марково" ама който не го е осъзнал още такова нещо в БГ няма всичко е Илиянци :D

AXE
05-06-2008, 19:12
може да е от 2 лева,но да е хубава. И какво като си купи тениска от 50 лева и да си залепи касовата бележка на гърба за да я виждат ли? За мен тези неща изобщо нямат значени,просто има момичета с търсещи по-различни ценности(в буквалния смисъл).тея неща са изключително маловажни.Аз предпочитам една малка и спокойна сладкарничка и около мен да подскачат дечица,отколкото голяма кръчма,в която приятелят ми ще извика компанията ще се напият и ще се сбият.

моето момиче :oops: не че не съм правил последните неща от разсъжденията ти, но ми харесва как мислиш :-)

TellMeYourName
05-06-2008, 19:13
наистина много буквално приехте нещата :lol:

По дрехите постещат, по ума изпращат ;)

Wrathchild
05-06-2008, 19:15
Не си избирам приятелите според социалните им възможности...
princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...

valentinka_1990
05-06-2008, 19:15
AXE радвам се,че има човек,който одобрява мнението ми :)

~Munika
05-06-2008, 19:17
ОБИЧАН КЛОШАРИ :) Говоря сериозно обичам по раздърпани момчета в стил РОК 'ЕН РОЛЛ с побеляла тениска на Iron maiden или Metalica и дънки, с кецове или маратонки(не обичам кобинки) ааа и ако може да е с дълга коса,някоя др гривничка с кожа и желязо и коланче с яка тука(не череп :? ).Ако има хубава брада може и нещо такова(но не мн брадясали),аа ако свири и на китара :smt035 :smt002 <--- :smt007

П.П.Има ли такива тук(ако да да сложат снимка)плс :D

Playlife_f
05-06-2008, 19:18
OXxxxX ma to e ednakvo za momi4eta i za mom4eta! za6to kazvate 4e samo momi4etata sa taka...to i mom4etata sa taka....gledat mackata kak se e oblqkla nakontila i t.n!!! i osaznaite se....4ovek vinagi vijda parvo van6niq vid......i za6to vinagi kazvate 4e bogatite mom4eta koito imat pari i se podarjat i nosqt markovi dre6ki sa nekvi buklyci!!! :o :? Ne e taka...si4ko si e do 4oveka...ima hora i hora...na sekae gi ima kakto buklucite taka i svestnite....stiga ste namesvali parite !! a sega po temata....mi ne bih zagledala v mom4e koeto ne se podarja i e s bluza ot ``2lv`` ! sq vednaga sh kaete nadyta sam nz si kvo....ami hora za seki vlak si ima patnici !!! aa i btw....teq macki kaeto se praqt 4e ne sa materialistki i gledat vatre6nata krasota....kak precenqvate mom4eto kato go vidite za 1vi pat....kvo na gyrba mu pi6e ``NE SAM BOGAT NO ZA SMETKA NA TVA SAM MNOGO SVESTNO I DOBRO MOM4E`` ? :? :o :?

model4e 19
05-06-2008, 19:20
Всичко е от значение дори да не признвате го правите несъзнателно.
Парите не са всичко, но има значение как изглеждаш как говориш как си облечен и т.н.

valentinka_1990
05-06-2008, 19:21
Мunika описваш един мой съученик :)

.::THE_LAST_ANGEL::.
05-06-2008, 19:25
Ima edno mom4ence ot nashata kompaniq koeto izglejdashe baq izdokarano vednuj kato izlizahme. Beshe s nekvi caisi (prili4aha mu) s gotin 4asovnik i s qki dunki ( dobre mu stoqha otzad) E svi4ko si imashe , no koagto kaza 4e caisite mu sa lev i 50 , 4asovnikut 4 a dunkite 20 napravo nemojeh da povqrvam kak s malko pari mojesh da izlejdash SUPER! :D Vsi4ki momi4eta ot kompaniqta ni gu haresvat. Zna4i ne e vajno kvo ima v djoba a v glavata ;)

fr3e_s7yle
05-06-2008, 19:28
hmm .. tuk nqma veren i gre6en otgovor , vsi4ko e vypros na vkus .. predi 1 mesec gledah 1 predavane .. na4i 1 milioner s 50 banki re6ava da se napravi na klo6ar .. i taka ... zapoznava se s 1 jena klo6arka .. haresvat se .. zaobi4vat se .. i izvenaj .. v tfa predavane toi q zavede i i razkri istinata .. 4e e milioner i i predloji brak .. ideqta mi e tazi .. zabelejete .. sqko 2-ro momi4e kazva gledam 4oveka vytre .. da na dumi e lesno ... nadali mislite taka i najivo .. ima mn malko stoinostni jeni kato tazi po gore :|

Liglichkb
05-06-2008, 19:45
Всички сме еднакви!

Chacho
05-06-2008, 20:03
Нека момичетата пишат, в същност не съм прочел коментарите по темата, но ето моето мнение.

Освен ако няма супер много мъже и може да грабне някой за 10 минути, няма да получиш добър съвет от жена как да сваляш жени.Те самите не знаят какво искат, не че ние много знаем..Важното е че могат да чувстват и поне се ориентират, когато видят това, което им трябва.

Е,на базата на много опити хората са стигнали до извода,че

Жените ги привлича власт и състояние!

И не, не е глупаво и момичетата не са к*рви, ако ги привлича това.Просто днешно време това е признак за социалната стойност на даден мъж.Може да носиш обаче блуза от 2 лева, тя обаче да е различна и стилна. (2 лева образно казано,надали 2 лева може да е стилно..)Все пак тези,които избират 20-40 лева за блуза имат доста повече шанс, защото те се ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА КАК ИЗГЛЕЖДАТ.Нали не искаш гаджето ти, да я е срам как изглежда.

И все пак от най-голямо значение е какъв човек си.(Това не го разбирай като "трябва да си мил и гъзолизец".Ако си мъжествен - няма голямо значение за колко лева ти е блузата.Момичетата ще дойдат.)

DevilWish
05-06-2008, 20:23
Слабо ме интересува колко му струват дрехите и колко има в джоба си ;)

Housemaniata
05-06-2008, 21:10
mi pi4 ima i takava momi4eta ,no li4no za men tova nqma zna4enie s kakvo e oble4en i kolko leva ima v djoba si. Ima mnogo po vajni ne6ta ot tova kato naprimer da znae6 ,4e tozi 4ovek te obi4a i bi napravil vsi4ko za da si 6astliv. :-)

+1 nai vajni sa 4uvstvata .. parite nqmat tolkova golqmo zna4enie.. :)

nameless_girl
05-06-2008, 21:50
за мен няма значение... важното е само да има някакакъв вид, дори и с тениска за 1 лв. Не ме интересува, че няма да ме води в хотел Шератон, защото не съм възпитана на такива глезотийки. Знам как се изкарват пари с пот на челото, така че може и на някоя пейка в градския парк да седим...

So unbelievable love..
05-06-2008, 22:32
за мен няма значение... важното е само да има някакакъв вид, дори и с тениска за 1 лв. Не ме интересува, че няма да ме води в хотел Шератон, защото не съм възпитана на такива глезотийки. Знам как се изкарват пари с пот на челото, така че може и на някоя пейка в градския парк да седим...

+1

princesa_viki
05-07-2008, 10:28

Izvinqwai ne se izrazih mnogo to4no iskah da kaja 4e primerno ti si na diskoteka .. s 2 priqtelki super si se natrqskala.. mqtash se na 1-viq sreshnat i otivash v tqh bez da pomnish nishto ....na sutrinta kato se sabudish... i da razberesh.. kakaw e toi vsusnost..Taka e.. mnogo qsno seki gleda.. 1-vo 4oveka da izglejda.. hubavo pone po negoviq vkys... :)
Да,за това съм напълно съгласна :)

Nooby
05-07-2008, 10:44
дрехите и парите не са от такова значение, защото с тях просто могат да те забележат по-лесно, но ако си някой келеш скоро ще те отхвърлят без значение колко ти тежи портфейла.

П.С. Освен това, по-скъпите дрехи издържат по принцип повече време и са по-здрави, но това далеч не значи, че подхождат на всеки и че са по-красиви и стилни от тези, които не са "маркови"

LadyDy
05-07-2008, 10:47
Ако ще и чорапи от 0,50лв. да носи. Мен какво ме интересува...Това, че някой се прави на "дръж ми шапката", е друг въпрос....

radoslava
05-07-2008, 13:54
i az go gledah i mn se u4udih opredeleno mnenieto i be6e mn.......gadno!!!

mishenceto92
05-07-2008, 13:57
Лошото е, че и такива ги има.Няма значение каква е блузата или клко струва.По-важното е колко струва човекът, който я носи.

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
05-07-2008, 14:07
Е тва е супер тъпо и смятам че 99% ако дори не и 100% във форума смятаме така! Обаче... ако този човек е възрастен (не съм гледала предаването) и не може да си позволи да издържа семейство и ако няма желание да направи нещо по въпроса си е тегаво... :( ако става дума за деца... тва няма значение :)

girl_in_black
05-07-2008, 14:16
За мен парите нямат значение, има значение поведението

sindity
05-07-2008, 16:02
тцтц много знаеш ти :-x ако го обичам тоя човек да не мислиш, че ше му гледам колко му струва тениската !? ако ще и 1 лв да е важното е да ти е хубаво с него и да се забавлявате, а как се облича.. това не ми влияе.има и такива момичета които гледат външността повече-да има ги ама хайде да не почвам тая тема щото и Вие момчетата не можеш да отречеш, че не правите същото !

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 16:04
Момичетата до 18-19 години ( повечето ) не гледат кинтите... но след 20-тата година... оу маайко... те тогава.... немаш ли пари... не ми се мисли...

Escarina
05-07-2008, 16:39
Все ми е едно какви дрехи носи и къде може да ме заведе... Важното е какъв човек е всъщност. Глупачки са момичетата които мислят, че парите правят човека. Ценно в една връзка е доверието. Уважението, разбирателството, искреността.. и още и още. Но уви, не всяка го разбира това...

CfEtii
05-07-2008, 17:10
Иии кво значение има тва?Едно момиче или момче ако иска да изглежда добре,ще намери начин.Друг е въпроса,че има и немарливи на които не им дреме.А и немога да разбера ква е модата да си с маркови дрехи...тва не те прави по-различен от останалите,освен ако не гледаш само това

Nooby
05-07-2008, 17:16
Момичетата до 18-19 години ( повечето ) не гледат кинтите... но след 20-тата година... оу маайко... те тогава.... немаш ли пари... не ми се мисли...

има голяма доза истина тук

DevilWish
05-07-2008, 17:44
Не мерси за богат отворко ,който показва кой е и колко пари има /а в повечето случаи е едно нищо / ;)

dami666
05-07-2008, 18:11
И аз мисля че парите нямат значение..и все още го мисля..наскоро приключих 9 месечна връзка,с момче с доста скромен бюджет..и все пак ходех с него..но след време започва да ти прави впечетление-че не можеше да отидете на кино,не ти прави малките сладки подаръчета..всичко това мн. ми липсваше в тая връзка защото пречеше и на доброто ни прекарване..обичах този човек много..но с времето липсата на пари наистина ми стана трън в очите..и затова сега ще си правя сметката-момче поне с кинти колкото аз самата..
:oops:

Escarina
05-07-2008, 18:12
И аз мисля че парите нямат значение..и все още го мисля..наскоро приключих 9 месечна връзка,с момче с доста скромен бюджет..и все пак ходех с него..но след време започва да ти прави впечетление-че не можеше да отидете на кино,не ти прави малките сладки подаръчета..всичко това мн. ми липсваше в тая връзка защото пречеше и на доброто ни прекарване..обичах този човек много..но с времето липсата на пари наистина ми стана трън в очите..и затова сега ще си правя сметката-момче поне с кинти колкото аз самата..

Ти се ебаваш...

dami666
05-07-2008, 18:28

Ти се ебаваш...
He.... :(

Escarina
05-07-2008, 18:36
Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното? :-o Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...

dami666
05-07-2008, 18:46
Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното? :-o Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...
Не,това не е само любовта..но когато го няма,ти липсва..винаги сам искала такъв човек до себе си-мил,грижовен..той даваше всичко за мен,през времето с което бягме заедно..много го обичах..но..просто след време ти става скучно просто да се разхождате или да си седите вкъщи като двойка пенсии например(както правехме ние)..Липсва ти че не може да излезеш като нормален човек..както всички други двойки правят..започваш да гледаш в чуждата паница..И след дълготрайна връзка като моята започва да ти влияе много..започваш д искаш това което нямаш и приемаш половинката си за даденост..искаш си обратно купона,излизането с приятели и харченето на пари..защото момчето ти няма тези пари и не може д те придружава..хваща те ял,че няма,а иска да ти даде..но въпреки това егоистът ми се прояви..и взех живота в свои ръце..за да го напрвя такъв какъвто искам..и не съжалявам..ще ме разбереш когато ти се случи..поздрави :)

emviii
05-07-2008, 18:55
zavisi ot momcheto nqma da mi bude problem da otidem nqkade kato na kafe kino ili neshty dr i az da platq :)

VerryBerry
05-07-2008, 18:57
За мен е важно момчето да е със спретнат вид,да не е някой мърлю,пък цената на дрехите му не ме интересува.Аз си имам други ценности и дрехите не са от тях,но определено външният вид е важен,по-горе в темата някой спомена че и момчетата не харесват мърли..Въпросът е ясен

mimoza16
05-07-2008, 19:33
EST 4 NEEEEEEEEE :-P

Escarina
05-07-2008, 19:34
Не,това не е само любовта..но когато го няма,ти липсва..винаги сам искала такъв човек до себе си-мил,грижовен..той даваше всичко за мен,през времето с което бягме заедно..много го обичах..но..просто след време ти става скучно просто да се разхождате или да си седите вкъщи като двойка пенсии например(както правехме ние)..Липсва ти че не може да излезеш като нормален човек..както всички други двойки правят..започваш да гледаш в чуждата паница..И след дълготрайна връзка като моята започва да ти влияе много..започваш д искаш това което нямаш и приемаш половинката си за даденост..искаш си обратно купона,излизането с приятели и харченето на пари..защото момчето ти няма тези пари и не може д те придружава..хваща те ял,че няма,а иска да ти даде..но въпреки това егоистът ми се прояви..и взех живота в свои ръце..за да го напрвя такъв какъвто искам..и не съжалявам..ще ме разбереш когато ти се случи..поздрави :)

Ами да, знам как се чувстваш.. но извинявай.. винаги съм се наслаждавала много повече на моментите в които сме били сами вкъщи или сме се разхождали, от колкото на малкото такива в които сме били сред повече хора. Всъщност с хората които обичам мога да си прекарам страхотно дори всеки ден заедно да ни е абсолютно еднообразен... Като се замисля във всяка моя връзка съм търсела освен всичко друго - спокойствие и търпимост. И под търпимост имам предвид точно това което на теб ти е омръзнало - способността да продължа да се наслаждавам на връзката дори да е абсолютно еднообразна. Да мога да обичам човека, с всичките му недостатъци. Само него, а не начина по който прекарваме времето си заедно. Пак казвам - не те разбирам, но ти си знаеш, то е до човек:)

bynbonka
05-08-2008, 13:07
:D hahaha тая е голяма злетачка,какво значение има колко струват дрехите на гаджето ти и каде ходите... :grin: смисал по вавни са чувствата и отношенията му кам теб...мн ме дразнят такива дето момчетата им дранкат на ляво и дясно тфа ми е еди си колко и лсагат тонове грим ...е тфа момче ли е или травестит или там кфот е... ](*,) :grin:

princesa_viki
05-08-2008, 13:45
princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...
Къде си видял,че съм казала това?

nejnaDROGA
05-08-2008, 13:54
За мен е важно момчето да е със спретнат вид,да не е някой мърлю,пък цената на дрехите му не ме интересува.Аз си имам други ценности и дрехите не са от тях,но определено външният вид е важен,по-горе в темата някой спомена че и момчетата не харесват мърли..Въпросът е ясен
+1

Nqq_Ti_Kaa
05-08-2008, 15:49
Няма значение колко пари има,ама поне да се облича хубаво

parkourgirlss
05-08-2008, 16:25
AMMM SIG LI SI 4E SI UCELIL/A PRAVILNIQ FORUM?? 8)

glezan4e
05-08-2008, 16:40
на мен не ми пука особено много колко пари са дрехите на момчето до мен ( в момента няма такова ), но все пак има значение как се облича. Има някои неща, които много ме дразнят и не бих излязла с момче, в което ги открия. ( пример : НЕсъчетаване на стиловете или цветовете и др. ). Разбира се става дума за груби грешки в облеклото... хах мислите ме за много надута май.. емиии не е точно така..просто ми пука за външния ми вид и за този на хората около мен ..

Oriqna
05-08-2008, 17:07
Повечето жени наистина търсят у мъжа парите и лукса но не всички са такива.Аз смятам че няма значение дали човека които обичаш подчертавам ОБИЧАШ(а не с него сам за да му зема парите и каквото мога или просто да ме лашне за 2 вечери) носи блуза от 5 или 55 лева ако разбира се е чистоплътен и спретнат както са отбелязали някъде в коментарите никога не бих го оставила само защото неговите мама и тате не му дават по 100 кинта за излизане и не карат яки коли но си има и жени както и мъже комплексари и материалисти които немогат да възприемат как ще излезнат с някои които носи на гърба си евтина блузка но си ги има всякакви индивиди аз лично не съдя за човека по външния вид :)

nasty_f
05-08-2008, 17:39
Спокойно,все още има момичета,които могат да оценят малките неща,гарантирам ти го.
А това само по себе си говори за тази Калина!За мен тя е един повърхностен човек,а и то си е така!Хората никога не трябва да бъдат делени на бедни-богати,тъпи-умни,красиви-грозни...Всеки сам за себе си имаа нещо уникално,което другият няма.Всички сме еднакви,всички!Нима някой по-слаб социално няма коса,очи,уши,нос,кожа,крака, ръце и т.н. ... За мен лично хора,с такова мислене са толкова прости и не знам просто и аз как да го опиша.Явно не гледат по-далеч от носа си.Абе,с две думи-нямам думи!Такива винаги ще има,но ще има и такива,които могат да оценяват най-малките жестове,такива,които не са толкова повърхностни и лекомислени...Не искам да пиша повече,защото се ядосвам.

Wrathchild
05-08-2008, 17:50
Къде си видял,че съм казала това?
И съм видялА, мила, видялА. И неподдържана е една дума...

Virtuallll
05-08-2008, 18:52

Хората, които носят евтини дрехи не означава, че са клошари, защото са евтини дрехите им. Евтините дрехи не са дрипи и парцали а просто по семпли и на етикетите им не пише Gucci, Versace и т.н. Клошарите са хора, които си набавят дрехи от боклукджииските кофи, а не хора, които носят евтини дрехи ! + Това и клошарите са хора не по-малко от нас имайте малко уважение, към хората с по нисък статут от вас и въобще към хората като цяло (не се знае вие какви ще станете затова недейте да хулите останалите!!!) !

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-08-2008, 19:20
Може да е гъзар, с фешън парцалки по последна мода, но да е нечистоплътен и невъзпитан грубиян. Може да е облечен скромно с обикновени дънки и тениска, но да е чист и да се държи културно. Дрехите не правят човека под тях.

cMon
05-08-2008, 19:33
аз искам тениска за 2 лв. Ще ми вземете ли :) ? :P

UnaBletoLoVeU
05-08-2008, 19:34
Най-малко ме интересува това колко пари има и колко му струва тениската(в този случай). Пък и ако искам сериозен човек, надали ще тръгна с намерението "Ей ся тоя тука...ще му изцедя паричките...ще ми купува луксозни дрешки и ще ме води на най-скъпите места...ще си живея в мезонета му и уикендите ще ходим на вилата му на Слънчев бряг...". Мне...искам човек, с който да градя живота си и да знам, че всичките пари, които имаме са общи, а не да се чувствам длъжна ако живея на негови разноски => парите не са най-важното!

eskcada
05-08-2008, 19:47
Материялното в повечето случеи не е от значение ,макар че има и момичета за който парите ,дрехите, колите и тн са най важното. Според мен тези момичета са комплексирани ! не е наи важно колко има в джоба а колко мозак има в главата .

lovesnoopdogg666
05-08-2008, 20:30

В "килото" има и яки дрешки пич.. няма значение цената.. има и преоценени... не важи колко пари са му дрехите а да е готин и с тях пък и без тях :-D аз лично няам нищо против такова гаджи стига да е миличък, добричък и със голямо сърце! А богат с голямо сърце... :?

Rockkk
05-08-2008, 20:39
ОБИЧАН КЛОШАРИ :) Говоря сериозно обичам по раздърпани момчета в стил РОК 'ЕН РОЛЛ с побеляла тениска на Iron maiden или Metalica и дънки, с кецове или маратонки(не обичам кобинки) ааа и ако може да е с дълга коса,някоя др гривничка с кожа и желязо и коланче с яка тука(не череп :? ).Ако има хубава брада може и нещо такова(но не мн брадясали),аа ако свири и на китара :smt035 :smt002 <--- :smt007

П.П.Има ли такива тук(ако да да сложат снимка)плс :D

Лелел описваш мъжа мечта за мен :smt007 Точно така си го представям и ако има наистина такива да слагат снимики да се радваме с Мъника :D

princesa_viki
05-09-2008, 13:31

Хората, които носят евтини дрехи не означава, че са клошари, защото са евтини дрехите им. Евтините дрехи не са дрипи и парцали а просто по семпли и на етикетите им не пише Gucci, Versace и т.н. Клошарите са хора, които си набавят дрехи от боклукджииските кофи, а не хора, които носят евтини дрехи ! + Това и клошарите са хора не по-малко от нас имайте малко уважение, към хората с по нисък статут от вас и въобще към хората като цяло (не се знае вие какви ще станете затова недейте да хулите останалите!!!) !
Аз не знам защо започнахте да преиначавате думите ми!
Кога съм казала,че тези,които са с евтини дрехи са клошари? :-x

bebe7o
05-10-2008, 07:37
На тоз свят хора всякакви... определено има и такива надути фльорци, за които ако мъжът не е облечен от главата до петите в маркови дрехи няма да го погледнат дори... което е много жалко... но има и съвсем обикновенни момичета за които това не е от значение... обаче както каза princesa_viki момчета някои от вас са също на тоя принцип.... така че... за мен вс е много относително... :( 8)

Rusa_ambiCiq
05-10-2008, 07:44
Всичко зависи от това дали ми харесва момчето, а не от това как е облечен, къде ме води или колко пари има..

sadsad
05-10-2008, 08:18
Kalina si e tapa ovca kakto kaza...ami ima momi4eto koito naistina sa povyrhnostni i sa MNOGO pretenciozni, ama ddz...az ne sam ot tqh est..

son4eto
05-10-2008, 18:18
.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta.. da be mom4etata sqka6 ne sa takiva daje i nqkoq super kuha da imat ako e sladka stava :-x :-x :-x :-x :-x :-x

likejolie
05-11-2008, 08:15
Всеки си има вкус.Не би трябвало момчет5ата да са толкова повърхностни,за да мислят че заради една пача всички сме некви там алчни кучки.Ама попринцип да - такива сме :D

sadsad
05-11-2008, 08:37
.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta.. da be mom4etata sqka6 ne sa takiva daje i nqkoq super kuha da imat ako e sladka stava :-x :-x :-x :-x :-x :-x
xaxa...momi4etata sme takiva li....aide sq...za vas edno momi4e 6tom ima hubavi stegnati cici i gotino dupe..ve4e stava za vsi4ko nali :-x :-x :-x

ludata_666
05-11-2008, 13:04
Лошото е, че и такива ги има.Няма значение каква е блузата или клко струва.По-важното е колко струва човекът, който я носи.
:smt023 Евала за това изказване!!!
+1

dare_93
05-11-2008, 13:54
може тениската ти да струва 400 и да ти стои като на клошар може да струва 2 и да ти стои спр така че...

CaSsIe
05-11-2008, 15:11
tva da sydish za edin 4ovek samo po materialnoto e super povyrhnostno i typo spored men...ako go haresvash kato harakter i purviq klo6ar da e 6te si s nego. Tva dali e bogat ili ne e absoliutno bez zna4enie! i sa super smotani momi4etata koito tyrsqt samo tva v edno mom4e!

Jeuelle
05-11-2008, 15:15
Оооо , много добре знаеш , че всяка си има различно мнение.
Какво си тръгнал да слагаш всички под общ знаменател .....
Какво като Калина е казала така , ми момичето си има изградени представи и тва е...

elitssa_
05-11-2008, 17:12
+1 Ama nqkoi p1t e sku4o bez skandali :D :D
zavisi ot 4oveka moje da e s bluzka ot 2 leva i da se nadyvaa k1f sm gankstaa.. tei 4e ..

:-) :-)

vesinka91
05-11-2008, 17:27
makar 4e i az si imam nqkvo samo4uvstvie to e v granici i nesmqtam 4e sa ot zna4enie drehite :)

Happy_Perv
05-11-2008, 19:13
не...приятеля ми има най-малко 3 дупки само на единия кец, но т'ва не ми пре4и да ходя с него!!!!!!!нали!?

asslikethat
05-11-2008, 22:20
normalko kogato vidq nqkoe momche da obarna parvo vnimanie na viziqta mu.a kolkoto tova do teniskata ima nqkakvo znachenie no ne e tolkova golqmo ... puk i veche vseki vtori si kupuva falshimentka adiddas i se misli za " nai velikiq " tai che ... 8)

Escarina
05-12-2008, 16:45
не...приятеля ми има най-малко 3 дупки само на единия кец, но т'ва не ми пре4и да ходя с него!!!!!!!нали!?

:D :D :D Евала! :)

miss_kiss181
05-12-2008, 16:53
mi za men parite saaa na posledno mqsto kato izlizam s nqkoi s priqtelq mi sme zaedno ve4e 2 godini i tva e poslednoto ne6to koeto me vulnuva dali ima 2 ili 200 lv v djoba vajnoto e 4e go obi4am i 4e s nego sum 6tastliva :grin:

lussi
05-12-2008, 16:58
няма значение цената, важното е да има вкус

dari21
05-12-2008, 22:58
не ъпсурд,хаха аз не излизам с тениската а с човека нали ;)
ПП:по добре без нея :grin:

Yanichka
05-12-2008, 23:03
В момента има една такава мода ...а именно фешъните ...че и с тениска от 2 лева и дънки от 20 и шапка от магазина за левче пак се надъхват ...така че в случея човека има много по голямо значение

RhytmiX
05-12-2008, 23:57
kalina dali nqma da pishti ot kef i da sum sus bluza ot 5 leva :-o

marina star
05-13-2008, 05:58
vie pak izpadate v drugata krainost,da e markoo oble4en ili da e klo6ar,koeto e mn gluopavo.momi4eto v sblasak ima6e vpredvid 4e ne bi izlizala s nqkoi pod neinoto moje bi finansovo nivo,a tva za teniskata s 2-to leva be6e metafora kvo ste se vpregnali vsi4ki!!!!momi4eto ima pravo donqkade,no ako ima6 4uvstva kam opredeleniq 4ovek i go uvajava6 tova nqma da pravi nikakvo vpe4atlenie!

Playlife_f
05-13-2008, 06:24
Pak Mnoy Filmi ste gledali :lol: :D :D :D :D :D :-P

FunnYboY
05-13-2008, 06:43
интересна и оспорвана тема... попадал съм и на двата случая :)

Ако имаш пари и си носиш дрехи за ****лв, ок - по възможностите ти е и не се хвалиш... Но има хора, които напук на материалното си положение си купуват почти непоносими за тях облекла, а после... "що българина нямал пари". (говоря за това, че ако имаш 10лв дневни пари, а си купиш дънки за 200лв, тениска за 100, маратонки за 300 и шапка за 80... :-D ) Смешно е да си облечен така, а дори и да не можеш да заведеш приятелката си на пицария :?

Има граница и аз се придържам към нея... 8)

Ch0c0la73
05-13-2008, 08:54
ne..no ot 4asti ne prikazva za 2to leva..moje da e za 2 lv ama da e hubavo..smisal ako se obli4a kakto trqbva ok ako se podarja i ako mi haresva ne me ineteresyva dali she e nqkav markov ili pazardjiiski vs sa po4ti na edno ;] samo trqbva da ima vkus a u da sa4etava i ok .. + tva ako go poznavam dobre smisal harakter a u i ako e ok..oshte pove4e ne me ebe za kva para e hxahxah ;]

Madn3s5
05-13-2008, 12:00
:grin: А ако е с тениска от 30 лв е гаранция,че не е пълен олигофрен 8-) :? за мен лично не е важно с какво е облечен или колко му струва тениската важното е човека да е точен.. :-)

mishleto___
05-13-2008, 17:16
Според мен не са важни материалните нещя в едно момче. ако има чувства всичко друго не ме интересува. Ако ще и тениската му да е за 1 лв както ти казваш. аз не съм от тоя тип момичета да си с един човек заради парите му или положението му. Това според мен е к*рвенска работа

Justified
05-13-2008, 17:20
ами това са абсолютни простоии.За какво ми е момче с тениска за 80лв ама в главата нищо да няма.Честно казано не ми пука как изглежда а как разсъждава и как се отнася с мен и околните.

Runnaway
05-15-2008, 23:38

Аз лично съм сигурен, че външния вид е от много голямо значение за младите момчета и момичета .. от една страна за самочувствието на момчетата (не говорим за хвалипръцковците, на които мама и тати са купили телефон за 900 лева, кецове за 250 и дънки от СИСЛИ за още 200 .. ), а на момичетата едно добре облечено момче (стилът не се определя от парите или броят на дрехите, с които разполагаш!) прави много хубаво впечатление .. Важно е да се каже, че има момичета, които се натискат на момчета, които са фрашкани с пари, а има и момичета, които харесват момчета само заради това, което са самите те :)

Евала на вторият тип момичета :)

dare_93
05-20-2008, 16:46
според мене тази тема е многггоо тъпа ... цената на дрехата и общо взето марката е знак за качество не е за гъзария щото е смешно да се изтъкваш с това.... .. :razz: :razz: :razz: :razz:

alksndr
05-20-2008, 17:12
awe nq zn kolko pari my e teniskata vajnoto e da my sedi i ne e vajno de 6e otidete vajnoto e da si prekarate dobre i se pak ima mn po vajni ne6ta

+1 ... напълно е така.. какво предпочиташ да си с момче което е облечено по скромно и се обичате и разбирате..
или др. който носи марково дрехи и сички такива ама е някаф
супер надут.. и се карате постоянно !?

Blo0dyBitch
05-20-2008, 17:17
не съм от най-материалните хора които познавам,нямам и кой знае какво самочувствие,но все-пак ще ми е трудничко с момче,което едвам ми копува сладолед като излизаме и което изглежда като клошар...
но все пак любовта е сляпа,знае ли човек...пък аз не съм много претенциозна за храната...кадето ме заведе-важното е,че сме двамата.не си падам много и по подаръците,щото не съм от хората които умеят да ги получават...

ЛаСт!К
05-20-2008, 17:19
Никога не съм преценявала някого по дрехите..В смисъл,в това каква е цената им.Това е глупаво.Не всеки може да си позволи тениска за 60 лв,незнам си ква марка,а и тва е само колкото да се изгъзи.
"Не й бил на нивото"-По-важно е да и е на интелектуално ниво,в което се съмнявам.
За мен,както и много други момичета,които познавам(за жалост има и такива,при които е различно)е по-важна вътрешната цена на човека.Както и да е забавен веселяк :grin: ем така де!

Ааа,забравих.Дрехите може и да не са му скъпи,ама хигиена да има :D

d1d3nc3to
05-20-2008, 21:37
гледай ся момче... доста от сегашните момичета ще разсъждават иначе на 15-18 год възраст и коренно различно след това... сега съм на 16,към момчето с което искам да бъда имам малко претенции.... да ме уважава,и да го харесвам..няма да се женя за него,че да гледам колко пари имам..пък за пастите... бих изяла сладкарницата обожавам сладко..но когато стана по -голяма имам хубава професия..ест няма да тръгна с някой,който е под моето ниво..ще търся осигурен и интелигентен мъж...все пак тфа е човек с ,който ще изкараш живота си или по голяма част от него ... за всеки влак си има пътници,но просто сериозно ти казвам,не бих тръгнала с някой,който няма перспектива и бъдещи планове в живота,който е някакъв келнер или пиколо и едвам се издържа,камо ли още един човек.. :) ест ще съм с някой,който обичам харесвам и тн... но определено и финансовото му състояние ще играе важна роля... ако някое момиче ти каже че не гледа парите и положението... ще те излъже ;)