.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

един интересен въпрос към момичетата

гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

Интересна тема пич я да видим...
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Че кво лошо има да се тъпчеш с пасти За мен няма значение колко пари са му дрехите, въпреки че от 2 лв едва ли тая мърша ша намери тениски..
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

има тениски за 2 лв,но какво значение има с какво е облечен?

Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    НЕ
    Не бихх излязла с някой,който се облича все едно клошар.Не ми пука колко пари му струва тениската.Предпочитам така,отколкото някой да ми се фука колко пари дал за дрехите си
    offline forever!

Re: един интересен въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от AXE
    гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?
    mi pi4 ima i takava momi4eta ,no li4no za men tova nqma zna4enie s kakvo e oble4en i kolko leka ima v djoba si. Ima mnogo po vajni ne6ta ot tova kato naprimer da znae6 ,4e tozi 4ovek te obi4a i bi napravil vsi4ko za da si 6astliv.

Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    awe nq zn kolko pari my e teniskata vajnoto e da my sedi i ne e vajno de 6e otidete vajnoto e da si prekarate dobre i se pak ima mn po vajni ne6ta
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    НЕ
    Не бихх излязла с някой,който се облича все едно клошар.Не ми пука колко пари му струва тениската.Предпочитам така,отколкото някой да ми се фука колко пари дал за дрехите си
    Emi mnogo zavisi ot horata.. az primerno kato si kypq ..neshto nowo .. sednem na kefe.. s priqtelkata mi i priqteli i tq.. kat zeme toq e lud.. da ide.. da dade.. 500 leva..za tiq drehi blq blq ..ne moje da se oble4e pak hubavo za 100 leva... Ta kazwam 4e tq se fuka s tova.. az s kakwi drehi hodq... no nali razbira se....zavisi ot momi4eto....

Цитирай Първоначално написано от Jumper
    Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от Jumper
    Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук
    Izvinqwai ne se izrazih mnogo to4no iskah da kaja 4e primerno ti si na diskoteka .. s 2 priqtelki super si se natrqskala.. mqtash se na 1-viq sreshnat i otivash v tqh bez da pomnish nishto ....na sutrinta kato se sabudish... i da razberesh.. kakaw e toi vsusnost..Taka e.. mnogo qsno seki gleda.. 1-vo 4oveka da izglejda.. hubavo pone po negoviq vkys...

може да е от 2 лева,но да е хубава. И какво като си купи тениска от 50 лева и да си залепи касовата бележка на гърба за да я виждат ли? За мен тези неща изобщо нямат значени,просто има момичета с търсещи по-различни ценности(в буквалния смисъл).тея неща са изключително маловажни.Аз предпочитам една малка и спокойна сладкарничка и около мен да подскачат дечица,отколкото голяма кръчма,в която приятелят ми ще извика компанията ще се напият и ще се сбият.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

неговорим за мърлявост и за хигиената а за финансовите възможности в темата! тва че си облчен по евтино от някой друг незначи че си мърляв и с това "тениска за 2 лв" не го приемайте чак толкова буквално. има се впредвид че не просто човеек да не е облечен "марково" ама който не го е осъзнал още такова нещо в БГ няма всичко е Илиянци
    -Копеле къде беше тва?!
    -А верно бе!..

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    може да е от 2 лева,но да е хубава. И какво като си купи тениска от 50 лева и да си залепи касовата бележка на гърба за да я виждат ли? За мен тези неща изобщо нямат значени,просто има момичета с търсещи по-различни ценности(в буквалния смисъл).тея неща са изключително маловажни.Аз предпочитам една малка и спокойна сладкарничка и около мен да подскачат дечица,отколкото голяма кръчма,в която приятелят ми ще извика компанията ще се напият и ще се сбият.
    моето момиче не че не съм правил последните неща от разсъжденията ти, но ми харесва как мислиш
    -Копеле къде беше тва?!
    -А верно бе!..

наистина много буквално приехте нещата

По дрехите постещат, по ума изпращат
    we give it all.

Не си избирам приятелите според социалните им възможности...
    princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
    Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

AXE радвам се,че има човек,който одобрява мнението ми
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

ОБИЧАН КЛОШАРИ Говоря сериозно обичам по раздърпани момчета в стил РОК 'ЕН РОЛЛ с побеляла тениска на Iron maiden или Metalica и дънки, с кецове или маратонки(не обичам кобинки) ааа и ако може да е с дълга коса,някоя др гривничка с кожа и желязо и коланче с яка тука(не череп ).Ако има хубава брада може и нещо такова(но не мн брадясали),аа ако свири и на китара <---

П.П.Има ли такива тук(ако да да сложат снимка)плс
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

OXxxxX ma to e ednakvo za momi4eta i za mom4eta! za6to kazvate 4e samo momi4etata sa taka...to i mom4etata sa taka....gledat mackata kak se e oblqkla nakontila i t.n!!! i osaznaite se....4ovek vinagi vijda parvo van6niq vid......i za6to vinagi kazvate 4e bogatite mom4eta koito imat pari i se podarjat i nosqt markovi dre6ki sa nekvi buklyci!!! Ne e taka...si4ko si e do 4oveka...ima hora i hora...na sekae gi ima kakto buklucite taka i svestnite....stiga ste namesvali parite !! a sega po temata....mi ne bih zagledala v mom4e koeto ne se podarja i e s bluza ot ``2lv`` ! sq vednaga sh kaete nadyta sam nz si kvo....ami hora za seki vlak si ima patnici !!! aa i btw....teq macki kaeto se praqt 4e ne sa materialistki i gledat vatre6nata krasota....kak precenqvate mom4eto kato go vidite za 1vi pat....kvo na gyrba mu pi6e ``NE SAM BOGAT NO ZA SMETKA NA TVA SAM MNOGO SVESTNO I DOBRO MOM4E`` ?
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Всичко е от значение дори да не признвате го правите несъзнателно.
    Парите не са всичко, но има значение как изглеждаш как говориш как си облечен и т.н.
    Quod me nutrit me destruit

Мunika описваш един мой съученик

Ima edno mom4ence ot nashata kompaniq koeto izglejdashe baq izdokarano vednuj kato izlizahme. Beshe s nekvi caisi (prili4aha mu) s gotin 4asovnik i s qki dunki ( dobre mu stoqha otzad) E svi4ko si imashe , no koagto kaza 4e caisite mu sa lev i 50 , 4asovnikut 4 a dunkite 20 napravo nemojeh da povqrvam kak s malko pari mojesh da izlejdash SUPER! Vsi4ki momi4eta ot kompaniqta ni gu haresvat. Zna4i ne e vajno kvo ima v djoba a v glavata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

hmm .. tuk nqma veren i gre6en otgovor , vsi4ko e vypros na vkus .. predi 1 mesec gledah 1 predavane .. na4i 1 milioner s 50 banki re6ava da se napravi na klo6ar .. i taka ... zapoznava se s 1 jena klo6arka .. haresvat se .. zaobi4vat se .. i izvenaj .. v tfa predavane toi q zavede i i razkri istinata .. 4e e milioner i i predloji brak .. ideqta mi e tazi .. zabelejete .. sqko 2-ro momi4e kazva gledam 4oveka vytre .. da na dumi e lesno ... nadali mislite taka i najivo .. ima mn malko stoinostni jeni kato tazi po gore
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Всички сме еднакви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си