- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един интересен въпрос към момичетата
гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
Интересна тема пичя да видим...
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
Че кво лошо има да се тъпчеш с пастиЗа мен няма значение колко пари са му дрехите, въпреки че от 2 лв едва ли тая мърша ша намери тениски..
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Не бихх излязла с някой,който се облича все едно клошар.Не ми пука колко пари му струва тениската.Предпочитам така,отколкото някой да ми се фука колко пари дал за дрехите сиПървоначално написано от Happy_Without_You
offline forever!
mi pi4 ima i takava momi4eta ,no li4no za men tova nqma zna4enie s kakvo e oble4en i kolko leka ima v djoba si. Ima mnogo po vajni ne6ta ot tova kato naprimer da znae6 ,4e tozi 4ovek te obi4a i bi napravil vsi4ko za da si 6astliv.Първоначално написано от AXE
![]()
Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
awe nq zn kolko pari my e teniskata vajnoto e da my sedi i ne e vajno de 6e otidete vajnoto e da si prekarate dobre i se pak ima mn po vajni ne6ta
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Emi mnogo zavisi ot horata.. az primerno kato si kypq ..neshto nowo .. sednem na kefe.. s priqtelkata mi i priqteli i tq.. kat zeme toq e lud.. da ide.. da dade.. 500 leva..za tiq drehi blq blq ..ne moje da se oble4e pak hubavo za 100 leva... Ta kazwam 4e tq se fuka s tova.. az s kakwi drehi hodq... no nali razbira se....zavisi ot momi4eto....Първоначално написано от princesa_viki
Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тукПървоначално написано от Jumper
offline forever!
Izvinqwai ne se izrazih mnogo to4no iskah da kaja 4e primerno ti si na diskoteka .. s 2 priqtelki super si se natrqskala.. mqtash se na 1-viq sreshnat i otivash v tqh bez da pomnish nishto ....na sutrinta kato se sabudish... i da razberesh.. kakaw e toi vsusnost..Taka e.. mnogo qsno seki gleda.. 1-vo 4oveka da izglejda.. hubavo pone po negoviq vkys...Първоначално написано от princesa_viki
![]()
може да е от 2 лева,но да е хубава. И какво като си купи тениска от 50 лева и да си залепи касовата бележка на гърба за да я виждат ли? За мен тези неща изобщо нямат значени,просто има момичета с търсещи по-различни ценности(в буквалния смисъл).тея неща са изключително маловажни.Аз предпочитам една малка и спокойна сладкарничка и около мен да подскачат дечица,отколкото голяма кръчма,в която приятелят ми ще извика компанията ще се напият и ще се сбият.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
неговорим за мърлявост и за хигиената а за финансовите възможности в темата! тва че си облчен по евтино от някой друг незначи че си мърляв и с това "тениска за 2 лв" не го приемайте чак толкова буквално. има се впредвид че не просто човеек да не е облечен "марково" ама който не го е осъзнал още такова нещо в БГ няма всичко е Илиянци![]()
-Копеле къде беше тва?!
-А верно бе!..
моето момичеПървоначално написано от valentinka_1990
не че не съм правил последните неща от разсъжденията ти, но ми харесва как мислиш
![]()
-Копеле къде беше тва?!
-А верно бе!..
наистина много буквално приехте нещата![]()
По дрехите постещат, по ума изпращат![]()
we give it all.
Не си избирам приятелите според социалните им възможности...
princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
AXE радвам се,че има човек,който одобрява мнението ми![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ОБИЧАН КЛОШАРИГоворя сериозно обичам по раздърпани момчета в стил РОК 'ЕН РОЛЛ с побеляла тениска на Iron maiden или Metalica и дънки, с кецове или маратонки(не обичам кобинки) ааа и ако може да е с дълга коса,някоя др гривничка с кожа и желязо и коланче с яка тука(не череп
).Ако има хубава брада може и нещо такова(но не мн брадясали),аа ако свири и на китара
![]()
<---
![]()
П.П.Има ли такива тук(ако да да сложат снимка)плс![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
OXxxxX ma to e ednakvo za momi4eta i za mom4eta! za6to kazvate 4e samo momi4etata sa taka...to i mom4etata sa taka....gledat mackata kak se e oblqkla nakontila i t.n!!! i osaznaite se....4ovek vinagi vijda parvo van6niq vid......i za6to vinagi kazvate 4e bogatite mom4eta koito imat pari i se podarjat i nosqt markovi dre6ki sa nekvi buklyci!!!![]()
Ne e taka...si4ko si e do 4oveka...ima hora i hora...na sekae gi ima kakto buklucite taka i svestnite....stiga ste namesvali parite !! a sega po temata....mi ne bih zagledala v mom4e koeto ne se podarja i e s bluza ot ``2lv`` ! sq vednaga sh kaete nadyta sam nz si kvo....ami hora za seki vlak si ima patnici !!! aa i btw....teq macki kaeto se praqt 4e ne sa materialistki i gledat vatre6nata krasota....kak precenqvate mom4eto kato go vidite za 1vi pat....kvo na gyrba mu pi6e ``NE SAM BOGAT NO ZA SMETKA NA TVA SAM MNOGO SVESTNO I DOBRO MOM4E`` ?
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Всичко е от значение дори да не признвате го правите несъзнателно.
Парите не са всичко, но има значение как изглеждаш как говориш как си облечен и т.н.
Quod me nutrit me destruit
Мunika описваш един мой съученик![]()
Ima edno mom4ence ot nashata kompaniq koeto izglejdashe baq izdokarano vednuj kato izlizahme. Beshe s nekvi caisi (prili4aha mu) s gotin 4asovnik i s qki dunki ( dobre mu stoqha otzad) E svi4ko si imashe , no koagto kaza 4e caisite mu sa lev i 50 , 4asovnikut 4 a dunkite 20 napravo nemojeh da povqrvam kak s malko pari mojesh da izlejdash SUPER!Vsi4ki momi4eta ot kompaniqta ni gu haresvat. Zna4i ne e vajno kvo ima v djoba a v glavata
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
hmm .. tuk nqma veren i gre6en otgovor , vsi4ko e vypros na vkus .. predi 1 mesec gledah 1 predavane .. na4i 1 milioner s 50 banki re6ava da se napravi na klo6ar .. i taka ... zapoznava se s 1 jena klo6arka .. haresvat se .. zaobi4vat se .. i izvenaj .. v tfa predavane toi q zavede i i razkri istinata .. 4e e milioner i i predloji brak .. ideqta mi e tazi .. zabelejete .. sqko 2-ro momi4e kazva gledam 4oveka vytre .. da na dumi e lesno ... nadali mislite taka i najivo .. ima mn malko stoinostni jeni kato tazi po gore![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Всички сме еднакви!