Влез

View Full Version : Проблем с ...вкарването?

sal3231
05-07-2008, 09:52
Малко ми е неудобно да коментирам това с непознати, но понеже форумите осигоряват анонимност реших, че може да попитам тук отностно моя проблем. Наскоро си хванах нова приятелка и както си му е реда се награбихме и решихме да правим секс. Но как да кажа ... тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така :) ) и просто не можахме да го направим. И 2мата бяхме попийнали и не мислихме много, а като волове просто се опитвахме да извършим половия акт, без да пробваме поза различна от стандартната. Как да го обясня ... просто не влиза и това е, тясно е :)
И така, не можахме просто да го направим ... И 2мата се страхуваме да не се повтори когато опитаме 2рия път ... На някой случвало ли му се е подобно нещо да не може да го вкара? Може ли някакви съвети? Може би друга поза? Някакви предложения?
Благодаря за вниманието.

sal3231
05-07-2008, 10:30
това и направих, не се получи :)

amatorium
05-07-2008, 10:33
Purvo opitai da ne podpiivash, che togava prostranstvenoto useshtane se zamuglqva.

&ILoveU2
05-07-2008, 10:35
Еми защо не пробвате тя сама да го вкара?

П.П. Няма такова животно като прекалено тясна. Може би не е достатъчно възбудена и овлажнена

redbul
05-07-2008, 10:50
Pi4 da ne si obarkal dupkite 8) I az si mislia 4e niama tolkova tesni 4e da ne moje da go turi6...prosto ili ne e dostata4no vlajno ili ako tova e trudno probvai s niakakvi lubrikanti..

it_ends_tonight_
05-07-2008, 11:30
А не сте ли се сещали, че и 69 е достатъчно задоволително?

cicaaa
05-07-2008, 12:22
и на мене ми се случи беше тясна , тя да пие за да не я боли и да нема задръжкида с а разпалва по лесно ти я възбуждай лижу я овлажния даже си куп за 50 ст едно лубрикантче с 1 2 пръста я понамажи хубаво и тогава бавнооо го сложи в нея даже гума си сложи по лесно ще флезе стига да не се отдървиш !

споко просто бъди упорит !

arza
05-07-2008, 12:34
лубрикант лубрикант лубрикант пръстче пръстче-две,главичка леко леко дай оп бавно бавно после навътре по малко вкарваш и изкарваш.после повече.сспираш за малко докато си вътре.целуваш я по врата.и пак бавно бавно после бързо бързо и те такам :-D :P :-) 8)

thespark
05-07-2008, 13:03
zima6 1 kakala6ka i braka6 dokade se raz6iri ;>

amatorium
05-07-2008, 13:18
Tuk kato cheta s tezi lubrikanti v skoro vreme i samozadovolqvanto nqkoi s lubrikanti shte go pravqt. Ima dvoiki, koito ne sa edin za drug (anatomichno). V takuv sluchai vruzkite obiknoveno ne prosushtestvuvat dulgo...

sal3231
05-07-2008, 14:19
колко обнадеждаващо :)

&ILoveU2
05-07-2008, 14:21
е на тебе колко ти е голям и дебел, че не можеш да и го вкараш

Drama Queen
05-07-2008, 14:31
Вече няма смисъл да пиша, обаче пък ми е забавно - предразположи я, на някои момичета им трябва повече от животински секс... (омг) Пръстчета мъстчета, езиче тук-там... И така докато стане достатъчно влажна...

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
05-07-2008, 14:42
Малко ми е неудобно да коментирам това с непознати, но понеже форумите осигоряват анонимност реших, че може да попитам тук отностно моя проблем. Наскоро си хванах нова приятелка и както си му е реда се награбихме и решихме да правим секс. Но как да кажа ... тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така :) ) и просто не можахме да го направим. И 2мата бяхме попийнали и не мислихме много, а като волове просто се опитвахме да извършим половия акт, без да пробваме поза различна от стандартната. Как да го обясня ... просто не влиза и това е, тясно е :)
И така, не можахме просто да го направим ... И 2мата се страхуваме да не се повтори когато опитаме 2рия път ... На някой случвало ли му се е подобно нещо да не може да го вкара? Може ли някакви съвети? Може би друга поза? Някакви предложения?
Благодаря за вниманието.
ами тя девствена ли е ? иначе лурикант ест :grin:

vesinka91
05-07-2008, 15:28
лубрикант лубрикант лубрикант пръстче пръстче-две,главичка леко леко дай оп бавно бавно после навътре по малко вкарваш и изкарваш.после повече.сспираш за малко докато си вътре.целуваш я по врата.и пак бавно бавно после бързо бързо и те такам :-D :P :-) 8)
i az mislq taka :P

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 15:50
Тая толко е загорела, че чак се е слепнала... давай там р1гай пр1стите ... да уголемиш ямата... и тогава р1гай чушки в бобааааа

MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 16:22
Ако е девствена, тогава това обяснява проблема. Поговорете за това. Ако друг път ти се случи, възелинът мисля, че е подходящ.

beb4eto0o
05-07-2008, 17:31
Tuk kato cheta s tezi lubrikanti v skoro vreme i samozadovolqvanto nqkoi s lubrikanti shte go pravqt. Ima dvoiki, koito ne sa edin za drug (anatomichno). V takuv sluchai vruzkite obiknoveno ne prosushtestvuvat dulgo...
Napalno sam saglasna .Az kato bqh s nadaren i nikoga nesme polzvali librikant ,kakto otpred ,taka v dypeto?S toq librikant se oligavihte. :-)

DevilWish
05-07-2008, 17:32
опитай първо с 2 пръста малко да разшериш "пещерата" преди да я атакуваш с уръдието :D
+ много увлажняване ,за предпочитане с френска любов ;)

emviii
05-07-2008, 21:15
и на мене ми се случи беше тясна , тя да пие за да не я боли и да нема задръжкида с а разпалва по лесно ти я възбуждай лижу я овлажния даже си куп за 50 ст едно лубрикантче с 1 2 пръста я понамажи хубаво и тогава бавнооо го сложи в нея даже гума си сложи по лесно ще флезе стига да не се отдървиш !

споко просто бъди упорит !

napalno e prav 8)

x3eme
05-08-2008, 09:10
Благодаря за вниманието.

na men mi se slu4i vednuj i ne mislq 4e e ot tova 4e si prekalno nadaren :D prosto tq ne se e otpusnala dostatu4no.... taka mi se struva

sh3_1s_7h3_0n3
05-08-2008, 09:22
Проблемът не идва от това, че тя е 'слабичка'. Тя може да е 'щека' и да е като кофа 'отдолу'.. едното няма нищо общо с другото. Т'ва като една приятелка, дето ми беше разправяла, че понеже съм била слаба и съм щяла да изпитам зверска болка първия път. Глупости на килограм. :)

Може просто да не е била достатъчно възбудена (влажна) или от доста време да не е правила секс... Аз примерно ако не съм правила секс повече от месец... иии ме боли в пъти повече отколкото първия път даже. :) Така че много е вероятно и това да е причината. Само нЕма се притеснявате... може да не се получи и от следващия път... но в последствие ще стане. :)

mirabel
05-08-2008, 12:40
дали се е случвало, хаха, не е един и два пъти :DDDDDDD остави я тя да го направи и не се притеснявай ;)

krem4et0
05-08-2008, 12:50
Не пийте никакъв алкохол. Алкохолът пресушава лигавицата и намалява усещанията за жената. за мъжа повишава желанието, но намал възможностите. Оближи я. Докарай я до оргазъм ако трябва. Нека тя да тече и да оставя локви под себе си. тогава пристъпи към половия акт.

krem4et0
05-08-2008, 12:53
Проблемът не идва от това, че тя е 'слабичка'. Тя може да е 'щека' и да е като кофа 'отдолу'.. едното няма нищо общо с другото. Т'ва като една приятелка, дето ми беше разправяла, че понеже съм била слаба и съм щяла да изпитам зверска болка първия път. Глупости на килограм. :)

Може просто да не е била достатъчно възбудена (влажна) или от доста време да не е правила секс... Аз примерно ако не съм правила секс повече от месец... иии ме боли в пъти повече отколкото първия път даже. :) Така че много е вероятно и това да е причината. Само нЕма се притеснявате... може да не се получи и от следващия път... но в последствие ще стане. :)

Всъщност е доказано, че по-пълните жени са по-тясни. това е така, защото мазнините и повечето телеса оказват по-голямо налягане върху всички вътрешни органи, включително и върху влагалището. Въобразявам си или е факт, но след като свалих 6-7 кг последните 2 месеца не ме е боляло по време на акта, а преди това болката беше ежедневие.

Scouse
05-08-2008, 16:53
тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така :) )

:lol: :lol: pwned
P.S 69 8)

princesa_viki
05-09-2008, 11:19
Случи ми се веднъж..Бях притеснена,но бях и доста отпусната,не знам защо не се получи.
А относно теб-опитайте други пози-тя да е отгоре например

DoPye
05-09-2008, 11:52
Благодаря за вниманието.

ami kvo da se pravi pi4 kiorav si ne si ucelil ama kvo da se pravi shte si ostanesh devstven do abiturenskiq si bal shans !!!

mir4ovski
05-09-2008, 12:26
Purvo opitai da ne podpiivash, che togava prostranstvenoto useshtane se zamuglqva.
+1 :-o
da spored men ako probvate v normalno sastoqnie i ako se postaraete dostat4no shte stane.

RyAn
05-14-2008, 16:23
emmm mnogo kofti e tfa nqkoi se oplakvat 4e im sa malki ti im natri nosovete sega sigurno shte gi e sram da se poglednat kato hodqt do toaletna ...

IvOnDa
05-14-2008, 16:44
абе хора вие за лубрикантине сте ли чували?в кой век живеете???? :-x

pitan4icata
05-14-2008, 21:50
abe ot tam izlza cqlo beb edemek 6iro4ina do 12 santimetra nqma kak da ne vleza (ako ne i e za pryv pyt) moje da boli no ne e nevizmojno spored men.. a ne teb edva li ti e po 6irok ot 10 santa :D prosto gledai 2-rq pyt da e ovlajnena na max ,jelatelno e da ne ''pivate'' i se postari da q vyzbudi6 pove4e